Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Blinka" mi ona kovertica, i ja udjem na pp kad sve izbrisano, samo poruka od admina za dobrodoslicu "ilami"... i moj profil nije moj... pise prijavljena kao ilama... boze sacuvaj...
Ne znam da li bih plakala ili se smijala...
Ja u pp pisem svasta, rekoh nece niko citati, a vidi sad...
I pp su pune adresa, imena i brojeva telefona...
Sad sam ljuta na RR
Ja u pp pisem svasta, rekoh nece niko citati, a vidi sad...
I pp su pune adresa, imena i brojeva telefona...
Sad sam ljuta na RR
pa ti pisi svasta ubuduce bas cudno da ti se tako sve pobrise
Dobro jutro i od mene... Jao izgleda da postajem ljubomorna na vas jer vasa djeca pricaju, a moj Nane nece nista... Samo kad mu sta treba dodje do mene zovne "mama" i pokazuje prstom sta hoce... user posted image
Igor isto nema konretnih rijeci, znaci zna reci mama, daj, ne,ne i to sve kada on zeli a brblja na nekom mandarinskom non stop. ja sam ga upozorila ako uskoro ne prozbori ici ce kod lukine Irme
a oni NECE bambi, jelda on prstom a ti odmah skocis, sta ce dijete nema potrebe da prica.treba ih pustiti da kazu. njemu je 16 mjeseci jeli tako znaci da su vrsnjaci
a mi smo dobro spavali, Igo naravno pekrasko budjenje ali ja to odignoris fino.
17 punih, na zdravlje zakoracili u 18-ti... ma sto kazes lijen je pravo... a mozda i ja grijesim upravo jer odmah ispunjavam zelju kad mi sta pokaze prstom...
IZVORNA PORUKA: dadada
Bambino...ni A. ne prica ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricat
Imam ja S koja melje cim oci otvori, al ja bih da oni to u duetu
IZVORNA PORUKA: muzika28
Moj mali ima 20 mjeseci i ne prica nista vise osim mama, tata, i jos pa rijeci, ali uglavnom sev pokazuje prstom Pokusala sam i da ignorisem, ali ako mu ne uspije da shvatim sta zeli kad pokazuje prstom, jednostavno odustane
ma muski su inace lijeni
Jelena, pa eto sta joj je, uho je boli
Svima
joj lady sad ću ta ti maznem ovaj smajli za jednu temu
Mi se vratili, toliki je pakao vani da je strasno, i u hladu vrucina. Da nisam usla u kucu mislim da bih se onesvjetila. Nismo nosili kolica pa se cura bas nahodala uzbrdo i nizbrdo, ali izgleda nije joj bilo dovoljno, ali je mami bilo i previse
Tajra ne kuhaj molim te, nekako mi opet draze ovo sunce nego kisa Lady "zaheftala" ili zasila?