|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.6.2011 9:46:31   
R&T@
Jao, zene, cirkususer posted image user posted image user posted image

"Blinka" mi ona kovertica, i ja udjem na pp kad sve izbrisano, samo poruka od admina za dobrodoslicu "ilami"...
i moj profil nije moj...
pise prijavljena kao ilama...
boze sacuvaj...

Ne znam da li bih plakala ili se smijala...

Ja u pp pisem svasta, rekoh nece niko citati, a vidi sad...

I pp su pune adresa, imena i brojeva telefona...

Sad sam ljuta na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21001
1.6.2011 9:50:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Jao, zene, cirkususer posted image user posted image user posted image

"Blinka" mi ona kovertica, i ja udjem na pp kad sve izbrisano, samo poruka od admina za dobrodoslicu "ilami"...
i moj profil nije moj...
pise prijavljena kao ilama...
boze sacuvaj...

Ne znam da li bih plakala ili se smijala...

Ja u pp pisem svasta, rekoh nece niko citati, a vidi sad...

I pp su pune adresa, imena i brojeva telefona...

Sad sam ljuta na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti pisi svasta ubuduce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas cudno user posted image da ti se tako sve pobrise

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21002
1.6.2011 9:50:07   
Lady26
Pa kako, prijavljena si kao Tajra, ne kontam, samo u pp si drugi nick jel?

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.6.2011 9:56:01 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21003
1.6.2011 10:02:25   
Lady26
Pukle mi hlace izmedju nogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sta cu sad user posted image user posted image user posted image user posted image da nemam stramplice "nesto" bi mi izletilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21004
1.6.2011 10:03:28   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Pukle mi hlace izmedju nogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sta cu sad user posted image user posted image user posted image user posted image da nemam stramplice "nesto" bi mi izletilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moze li ti neko na pauzi kupiti iglu i konac pa da zasijes na brzinuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21005
1.6.2011 10:04:47   
Lady26
Sad cu pitati sveki, ona i kolegica svasta imaju u kancelariji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21006
1.6.2011 10:11:30   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Dobro jutro i od mene... Jao izgleda da postajem ljubomorna na vas jer vasa djeca pricaju, a moj Nane nece nista... Samo kad mu sta treba dodje do mene zovne "mama" i pokazuje prstom sta hoce... user posted image

Igor isto nema konretnih rijeci, znaci zna reci mama, daj, ne,ne i to sve kada on zeli a brblja na nekom mandarinskom non stop.
ja sam ga upozorila ako uskoro ne prozbori ici ce kod lukine Irme user posted image

a oni NECE  bambi, jelda on prstom a ti odmah skocis, sta ce dijete nema potrebe da prica.treba ih pustiti da kazu.
njemu je 16 mjeseci jeli tako znaci da su vrsnjaci user posted image

a mi smo dobro spavali, Igo naravno pekrasko budjenje ali ja to odignoris fino.user posted image

17 punih, na zdravlje zakoracili u 18-ti... ma sto kazes lijen je pravo... a mozda i ja grijesim upravo jer odmah ispunjavam zelju kad mi sta pokaze prstom...

IZVORNA PORUKA: dadada

Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image

Imam ja S koja melje cim oci otvori, al ja bih da oni to u duetu user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: muzika28

Moj mali ima 20 mjeseci i ne prica nista vise osim mama, tata, i jos pa rijeci, ali uglavnom sev pokazuje prstom user posted image  Pokusala sam i da ignorisem, ali ako mu ne uspije da shvatim sta zeli kad pokazuje prstom, jednostavno odustane user posted image

ma muski su inace lijeni user posted image user posted image user posted image

Jelena, pa eto sta joj je, uho je boli user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 21007
1.6.2011 10:16:29   
Lady26
Jel dolazisssssssssssssssssss u subotuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 21008
1.6.2011 10:22:08   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

moze li ti neko na pauzi kupiti iglu i konac pa da zasijes na brzinuuser posted image

Sreca pa nisi musko user posted image user posted image user posted image

Vidis da moras nositi minjakeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 21009
1.6.2011 10:26:57   
Lady26
Onda bi mi pukle strample, mora meni nesto user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21010
1.6.2011 10:28:02   
Lady26
Sad sam zvala mm, ne radi u subotu, tako da Lanu ostavljam kuci i ovaj bb...Da popijem kaficu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21011
1.6.2011 10:35:38   
R&T@

Sad sam zvala mm, ne radi u subotu, tako da Lanu ostavljam kuci i ovaj bb...Da popijem kaficu....

Porani da mi sacuvas kosuljicu, ako ja okasnimuser posted image

Mislim da ne znam forumasicu koja je prodajeuser posted image

I koji kolac... ako chuci bude pravila jer prosli put nisam bilauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21012
1.6.2011 10:40:33   
Lady26
user posted image user posted image user posted image dok ti dodjes ja je probam user posted image user posted image user posted image
Ne znam je ni ja...skontat cemo se valjda...
Moram zapisati da ti ponesem patike - zlatna ribica user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21013
1.6.2011 10:44:53   
R&T@

user posted image user posted image user posted image dok ti dodjes ja je probam user posted image user posted image user posted image
Ne znam je ni ja...skontat cemo se valjda...
Moram zapisati da ti ponesem patike - zlatna ribica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Samo ti probajuser posted image

Kad na kraju bude tebi mala, meni velikauser posted image user posted image user posted image

A ja zaboravila na patike, pa "dumam" sta ova piseuser posted image user posted image user posted image
Ponesi, ponesi...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21014
1.6.2011 10:46:58   
Lady26
Jel ti puno rentanje 10KM mjesecno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21015
1.6.2011 10:49:45   
R&T@
Hajde da se malo hvalimuser posted image

Oprala sam prozor i prekrivace...
Obrisala pod, ormar, televizor, plafonjeru...

I gotovoooooooo...

Jos samo staze, ali to mozda prepustim mmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21016
1.6.2011 10:51:12   
R&T@

Jel ti puno rentanje 10KM mjesecno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekako predosjecam da ce joj biti maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21017
1.6.2011 11:08:51   
Amani12
Jutrica Vam user posted image
Sunce,Sunce pa odmah sve lakse i ljepse.
Sad imam dva bolesna djecaka.user posted image
I brat se razbolio,a roditelji su nam u Vi tako da je kod svoje seke.
Ima da ih mazim i pazim i da im ugadjam user posted image

Lady jesi li rijesila ''nezgodicu''?
Aerobik slijedece sedmice aBd,moze? user posted image

Svima user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21018
1.6.2011 11:09:49   
Amani12

Hajde da se malo hvalimuser posted image

Oprala sam prozor i prekrivace...
Obrisala pod, ormar, televizor, plafonjeru...

I gotovoooooooo...

Jos samo staze, ali to mozda prepustim mmuser posted image user posted image user posted image

Samo ne kuhaj,vidi nam lijepog vremena user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21019
1.6.2011 11:13:34   
Lady26

Nekako predosjecam da ce joj biti maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21020
1.6.2011 11:15:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Jutrica Vam user posted image
Sunce,Sunce pa odmah sve lakse i ljepse.
Sad imam dva bolesna djecaka.user posted image
I brat se razbolio,a roditelji su nam u Vi tako da je kod svoje seke.
Ima da ih mazim i pazim i da im ugadjam
user posted image

Lady jesi li rijesila ''''nezgodicu''''?
Aerobik slijedece sedmice aBd,moze? user posted image

Svima user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesam, zaheftala sam hlace user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 21021
1.6.2011 11:15:42   
Hanady RR

user posted image

joj lady sad ću ta ti maznem ovaj smajli za jednu temu user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21022
1.6.2011 11:17:51   
Lady26
Evo ti cijeli link, nemoj samo jedan smajli user posted image user posted image user posted image user posted image
Smajlici
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21023
1.6.2011 11:19:26   
Anoniman
Mi se vratili, toliki je pakao vani da je strasno, i u hladu vrucina. Da nisam usla u kucu mislim da bih se onesvjetila. Nismo nosili kolica pa se cura bas nahodala uzbrdo i nizbrdo, ali izgleda nije joj bilo dovoljno, ali je mami bilo i previse user posted image

Tajra ne kuhaj molim te, nekako mi opet draze ovo sunce nego kisa user posted image
Lady "zaheftala" ili zasila? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21024
1.6.2011 11:20:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

joj lady sad ću ta ti maznem ovaj smajli za jednu temu user posted image

user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  839 840 [841] 842 843   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *