Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja am jednom pravila kad je Ajla bila beba i probala i bilo bas mmm.i od tad pravim.stavim sta ima tad.najvise volim mladu mrkvicu,krompir,prokulicu,maslinovo ulje i zacinit. Jelena koju marinadu stavljas.
ja sam veliki paranoik izmedu ostalog izbjegavam termicki neobradena ja.interesuje me koji dio je tu problematican zumance il bjelance
Kako vi spremate ribu? Ja je przim u tavi, prije toga uvaljam u brasno, ali htjela bi neku zdraviju varijantu isprobati
i ja ovako, probala sam u rerni zamotanu folijom al nije mi to to, volim nezdravo mi kupujemo uvijek samo lubin ili oradu, losos mi se nekako zgadio, puno mi je masan, a pastrmuku nekad jedemo kad se vracamo s mora pa uzmemo tamo iz vribnjaka usput
jos nisam cula da je nekome losos masan, on bas nema masnoce u sebi kao i vecina bijelih riba...
ja napravim cesto i piletinu u kesama, al nije mi to to- volim da krcka korica, tako i riba, meni je ispod folije ko kuhana, ne krcka i nije mi tako ukusna kao na tavi kad se isprzi. valjda sve stvar navike
_____________________________
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Kako vi spremate ribu? Ja je przim u tavi, prije toga uvaljam u brasno, ali htjela bi neku zdraviju varijantu isprobati
i ja ovako, probala sam u rerni zamotanu folijom al nije mi to to, volim nezdravo mi kupujemo uvijek samo lubin ili oradu, losos mi se nekako zgadio, puno mi je masan, a pastrmuku nekad jedemo kad se vracamo s mora pa uzmemo tamo iz vribnjaka usput
jos nisam cula da je nekome losos masan, on bas nema masnoce u sebi kao i vecina bijelih riba...
kako nema? a omega 3? naravno da ima zdrave masnoce. meni je premasno, ja ga nakon skidanja sa vatre stavim na papir da upije masnocu, sav papir bude mokar, puno vise ispusta nego ostale ribe. pogotovo ako przim onaj masni dio lososa
_____________________________
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Ja stavim zacine (mirodjija, ruzmarin, so, vegeta...sve zavisi koju ribu spremam) u maslinovo ulje i tim namazem ribu, a posebno ogulim bijeli luk i cena cijela stavim medju ribu, ako nije file onako unutra stavim i kad hocu da spremam izvadim luk. A kad je gotova riba najcesce prelivam onom marinadom od maslinovog ulja, bl luka i mirođije, najbolej ako ima svjeze.
Teacher riba u kesama za pecenje bas hrska, cak meni vise nego na tavi, bar ovako kako ja pripremam.
onda ja ne znam spremiti ja sam radila po uputstvu- ono koliko minuta i na kojoj toplini i bude mi socno i korica mekana skoro pa ko kuhana a ja volim da je suho i da krcka
_____________________________
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Kako vi spremate ribu? Ja je przim u tavi, prije toga uvaljam u brasno, ali htjela bi neku zdraviju varijantu isprobati
i ja ovako, probala sam u rerni zamotanu folijom al nije mi to to, volim nezdravo mi kupujemo uvijek samo lubin ili oradu, losos mi se nekako zgadio, puno mi je masan, a pastrmuku nekad jedemo kad se vracamo s mora pa uzmemo tamo iz vribnjaka usput
jos nisam cula da je nekome losos masan, on bas nema masnoce u sebi kao i vecina bijelih riba...
kako nema? a omega 3? naravno da ima zdrave masnoce. meni je premasno, ja ga nakon skidanja sa vatre stavim na papir da upije masnocu, sav papir bude mokar, puno vise ispusta nego ostale ribe. pogotovo ako przim onaj masni dio lososa
omega 3 masne kiseline, ali sve zavisi ako ga przis u ulju naravno da ce biti masniji jer upije masnocu iz tave, a kad ga dinstas u vodi meni nije .
Kako vi spremate ribu? Ja je przim u tavi, prije toga uvaljam u brasno, ali htjela bi neku zdraviju varijantu isprobati
i ja ovako, probala sam u rerni zamotanu folijom al nije mi to to, volim nezdravo mi kupujemo uvijek samo lubin ili oradu, losos mi se nekako zgadio, puno mi je masan, a pastrmuku nekad jedemo kad se vracamo s mora pa uzmemo tamo iz vribnjaka usput
jos nisam cula da je nekome losos masan, on bas nema masnoce u sebi kao i vecina bijelih riba...
kako nema? a omega 3? naravno da ima zdrave masnoce. meni je premasno, ja ga nakon skidanja sa vatre stavim na papir da upije masnocu, sav papir bude mokar, puno vise ispusta nego ostale ribe. pogotovo ako przim onaj masni dio lososa
omega 3 masne kiseline, ali sve zavisi ako ga przis u ulju naravno da ce biti masniji jer upije masnocu iz tave, a kad ga dinstas u vodi meni nije .
pa ja uvijek na ulju, ne znam kako je to na vodi
_____________________________
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
doci cu ja kod vas na instrukcije da vidim uzivo kako se to pravi, ja sam kuharica nula poena dobro i ovo znam, prije udaje sam samo znala omlet napraviti
_____________________________
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Kako vi spremate ribu? Ja je przim u tavi, prije toga uvaljam u brasno, ali htjela bi neku zdraviju varijantu isprobati
i ja ovako, probala sam u rerni zamotanu folijom al nije mi to to, volim nezdravo mi kupujemo uvijek samo lubin ili oradu, losos mi se nekako zgadio, puno mi je masan, a pastrmuku nekad jedemo kad se vracamo s mora pa uzmemo tamo iz vribnjaka usput
jos nisam cula da je nekome losos masan, on bas nema masnoce u sebi kao i vecina bijelih riba...
kako nema? a omega 3? naravno da ima zdrave masnoce. meni je premasno, ja ga nakon skidanja sa vatre stavim na papir da upije masnocu, sav papir bude mokar, puno vise ispusta nego ostale ribe. pogotovo ako przim onaj masni dio lososa
omega 3 masne kiseline, ali sve zavisi ako ga przis u ulju naravno da ce biti masniji jer upije masnocu iz tave, a kad ga dinstas u vodi meni nije .
pa ja uvijek na ulju, ne znam kako je to na vodi
zdraviji , ja ga tako djeci pravim.salim se ja.ja inace ako przim bilo sta, stavim na one ubruse da pokupe masnocu, bilo da su ustipci ili pileci file radi zgaravice jer mi je zeludac osjetljiv.
Kako vi spremate ribu? Ja je przim u tavi, prije toga uvaljam u brasno, ali htjela bi neku zdraviju varijantu isprobati
i ja ovako, probala sam u rerni zamotanu folijom al nije mi to to, volim nezdravo mi kupujemo uvijek samo lubin ili oradu, losos mi se nekako zgadio, puno mi je masan, a pastrmuku nekad jedemo kad se vracamo s mora pa uzmemo tamo iz vribnjaka usput
jos nisam cula da je nekome losos masan, on bas nema masnoce u sebi kao i vecina bijelih riba...
kako nema? a omega 3? naravno da ima zdrave masnoce. meni je premasno, ja ga nakon skidanja sa vatre stavim na papir da upije masnocu, sav papir bude mokar, puno vise ispusta nego ostale ribe. pogotovo ako przim onaj masni dio lososa
omega 3 masne kiseline, ali sve zavisi ako ga przis u ulju naravno da ce biti masniji jer upije masnocu iz tave, a kad ga dinstas u vodi meni nije .
pa ja uvijek na ulju, ne znam kako je to na vodi
zdraviji , ja ga tako djeci pravim.salim se ja.ja inace ako przim bilo sta, stavim na one ubruse da pokupe masnocu, bilo da su ustipci ili pileci file radi zgaravice jer mi je zeludac osjetljiv.
pa i ja stavim, napisala sam gore
_____________________________
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Meni muzic dolazi za 10-15 min, joj kako sam ga pozeljela, sva sam kao na iglama . Meni zaova dosla da pomogne oko Ane i kraljica zaspala prije A, sad imam dvije bebe i trecu u stomaku
Dobro jutro drustvo... Kako ste jutros? Ima li ture? Nadam se da ste svi imali mirnu noc... Ja opet moram pohvaliti svoga sina... Sinoc pored toga sto je zaspao sam u krevecu, zaspao je i BEZ CUCLE Rekla sam mm da mu danas nikako ne nudi cuclu i ako je bude trazio da kaze da je nema da smo je izgubili... Tako smo odvikli i Sabinu od cucle... Uhhhh ako ovo uspije, slijedece na repertoaru je tuta
_____________________________
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
super bambi, kod nas je cuca jos tu kad je spavanje u pitanju, ja je jos ne forsiram sa odvikavanjem jer je ne trazi tokom dana. na tutu je stavim povremeno, nekad ugrabim, ona je sama ne trazi. valjda ce se vrijeme popraviti pa da malo izletimo, sad je svjeze i oblacno
_____________________________
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
bambinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeee jos samo jedna noc i eto te
kod nas nakon stresnog jucerasnjeg dana relativno mirna noc, budjenje par puta i to je to, njih dvoje ostali da spavaju, a ja na posao , mi sre lagano spremamo za moranje, kupaci spremni, jos ostalo kako su ostale bebice vidim neke imaju ture is is od nasih bebaca, da budu sto prije dobro, mamama koje su bolesne zelim da sto prije ozdrave svima veliki
ma sve ok, juce sam se ja nasekirala na poslu uzas pa sam cijeli dan bila bljakica.....valjda sam tu svoju sekiraciju i nervozu prenjela na D pa je i ona bila nikakva
A hebem mu....posao ostavi u kancelariji, bit ce ti lakse...ja tako radim, tj trudim se....nekad uspije, nekad ne.... PS jos ne znam nista za moranje ...Ako ti bahnem, bahnem
Kako su jutros Igi, Ana, Koka i S? Dadadaaaaaaa javi seeeeeeeeee Tajra i ti istoooooooooooo, prosao cetvrtak, danas ne radis Apotekarka, Felix, Bebacha, Amani (kako je djecak?), Chuci, Teacher, Noa , Mala86, Marijanna (kako je djecak?), Bambi i sveeeeeeeee ostaleeeeeeee