Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
danas mi je bio jaaako dug dan,jedva cekam kad cu u krevet,premorena sam.. sutra idemo na more,rodjak od mm ima kucu na Peljescu pa cemo biti za vikend..svima
Marijana ...
salim se mila....odmori se i uzivaaaaaaajte
moj nije jos nece prije 23.15 sigurno . Al zato "oturi" ujutro do 9 bez micanja spava super citavu noc . Ujutro pre mene ustane vice me ja nista pravim se da ne cujem a on mene svako jutro ljubi kad ustane . Budi me ..... Uzadnje vrijeme stalno trazi vice zagiji (zagrli) i oce da se zagrlimo znas kako me jako scipi zagrli udavi me hoce koliko cvrsto drzi.
O vece vidim lady o keksu...ccc... ja imam jednu extra vijest i meni keks dr dozvolila, ali kaze polako , e sad lady ne mozes vise mast da mi vadis
Kod mene Ani i veceras se vratila temperatura ali ne prelazi 37,6, tako da mi sutra necemo moci nazalost doci na bb . Bila na kontroli, mamin ljepotan pajkio, ali nam je cim je dr prislonila sondu pokazao ćunu. teski smo 1.170kg, imam malo vise plodne vode pa sad to treba da pratimo, ostalo sve savrseno tako da mi je to bas, bas popravilo dan. Lady za ono kad sam je pitala, kaze naravno da moze kad hoce, a u ponedjeljak sam dezurna, tako draga put pod noge
hebemti ja dok sam A. uspavala vi roman napisale ...bebacho, ne se sekiraj ... sahara..eFo me skoro pa crvena a friz standardan ...ono "nesto" lady...budi to noJa...pa dje si ti...haj sto mene nema...al sto tebe nema jelo...samo polako ko da ti je prvi put tajra, daj sad timeni link za ove smajlice...hocu ovog s kompom
Ma odoh spavati, eto gdje cu, hebem mu.... Aj vozdra
i ja sam na RR da ubijem vrjeme. inace ce vrjeme ubiti mene dok mi jaca polovica spokojno hrce kod nas nikad dva dobra sastaviti, vazda jedno preumorno
Dan da vas samo pozdravim...a vidim danas taj BB pa pusto i na rr....Ja danas ne radim pa sam u akciji ciscenja prozori,zavjese,generalno usisavanje,briskanje....Antonio spava,stavila sam blitvu i krompir da se kuhaju i meso se pece nadam se da ce htjeti jesti nastoji ga nagovoioriti,nas iz baste... Nesto je nerovozan nadam se da nije reakcijana vakcinu od cetvrtka... Kasnije imamo jedan rođendan....do tad cu malo kucu da dovedem u red valjda... Kako nam je Ana danas...
apotekarko prijateljice u ciscenju ...evo i ja radim to isto, sjedoh malo da se odmorim...ne znam gdje su sve zenice, BB se zavrsio jos oko podne...V. spava, cekam da se probudi pa idem jos spavacu da zavrsim...uh...a sparina, ubij Boze ...
E drage... Anuska danas nema temperaturu, ali je nocas imala, ali ne prelazi i dalje preko 37,6. I ja se pridruzujem apotekarki i tekji i ja cijeli dan cistim, samo skoknula do poste nesto da poplacam, inace se od krpe nisam odmakla. Moja cura je jutros ustala u poal sedam i dijete u osam opet zaspi i spavala gotovo do 11 sto nikad nije od kako se rodila, ja uspjela ispeglati sest masina dok je ona spavala. Evo i sada vec drugi sat kako spava, cisto za ne povjerovati, ali da kucnem da ne ureknem. Meni sestra sa klincima sutra dolazi pa sam u fazi raspremanja i kuhanja, ali zato kad se Anuska probudi odosmo negdje na rucak da i ja malo noge protegnem
Hej drage moje,sta ima? Ja cijeli dan u nekom poslu,nesto radim,prevodim,ma samo neka se radi i zaradi A sve jedva cekam ponedeljak,tada namjeravam opet kupiti testic a u utorak ga raditi pa da vidim na cemu sam Bas sam nervozna,a nikom nisam nista rekla,ni mm ne zna da mi kasni on ne pita a ja ne govorim N. je dobro,malo nervozna sto ne moze izaci napolje a ja je ne mogu izvesti jer radim,vidjet cu kad malo uzmem pauze da je izvedem.
Jele,jel to Ancica nema vise turu? Super vijest,danas sve lijepe vijesti hB!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45