Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dadada ako Salmy nehtjedne dubretarac,znas cij je onda
prskalice veliki zagrljaj podrske.
jelena kako je cura,sta bi na kontroli
mala kako Igor,muz,otac
felig gdje idete na more
ja sam grrrrrrrrrrrr raspolozena,jedna osoba mi sve zafrkala,iznerviro me,i sad mi krivo sto sam presutila
u promajnu
felix sorry, OT je, ali moze li na pp kakav kontakt za Promajnu mi trazimo, ali jos uvijek bezuspjesno...thanks
moze naravno al mi pp ne radi tj moras mi ti prva poslat sta bilo na pp recimo cao i da bi ja tebi odg. jer te nemam u inbox.Al koga imam u inbox mogu slat pp. Cudno da al tako nikad nije proradio nazalost bezbroj puta sam se zalila al niko ne haje ...... Ajd javi se prva da ti dam info i br tel ako zelis pa mozes naz. rezervisat neces se pokajat 100% .Znaci stan blizu mora , Samo cesta djeli nista drugo pod nosom pa haj.
Ma bona felix islaumutiti slag za sampitu A popravila bi ja sebi "necim "raspolozenje ali vjestica tu
mah mene vise drma zelja kad curi nego kad ne curi ti si pravo vrijedna . Ma reko ajd malo caskaj s nama ovdje da nam ne budes tuzna da misli malo odgonis od sebe .
mah mene vise drma zelja kad curi nego kad ne curi ti si pravo vrijedna i mene felix isto,skrenula sam misli na mucenje slaga i popravila sam se malo,valjda hormoni tko ce gas znati
a jesam al sve se zamrzne kad treba da ode ono pritisnes posalji ja pritisnem tipnem na to ono se sve zaledi i tako stoji. Kazem koga imam od prije u inbox mogu slat a koga nemam da novu pp posaljem nemogu To je vec hej ti ga hej odkad .....
Oni tebe za jezik vuku a tebi nije mrsko za nesto drugo u gluho doba noci i jos nas mamis ovdje majke koje vjesticu trenutno imaju... [/quo ja se sa vojim nesmijem ni posaliti kao "moglo bi biti neto veceras " kad dodje vrijeme ja zaspim pre A. i nista samo se izvucem a on nista pravi se lud pa mi nakon dva dana ono kao kako se ti samo sinoc izvuce Tako vise nista ne obecavam kad bude bit ce
danas mi je bio jaaako dug dan,jedva cekam kad cu u krevet,premorena sam.. sutra idemo na more,rodjak od mm ima kucu na Peljescu pa cemo biti za vikend..svima
danas mi je bio jaaako dug dan,jedva cekam kad cu u krevet,premorena sam.. sutra idemo na more,rodjak od mm ima kucu na Peljescu pa cemo biti za vikend..svima