|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  860 861 [862] 863 864   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.6.2011 20:02:17   
Anoniman
imal kise zene sad skoro dosla nam tetka iz SA . kaze da je krenula odozgor kisa je padala , pljusak kod nas nije danas padala nikako izasli mi po nju dosla busem.
Danas smo sreli zenu sto drzi apartmane na moru i abd dogovorili s njom u augustu tam opet smjestajuser posted image user posted image (sutra ode opet nazad dosla vamo malo nesto inace preko ljeta tamo bude do kraja septembra) koja slucajnost u marketu je sreli jer ona je iz TE.
vodimo seku i ove godine , odlucili smo ja i MM anel je sad veci tjesim se da me nece zahebavat ko prosle god a moju seku obozava pa eto nam ispomociuser posted image a njoj dobro dodje
Znaci kuhinja spavaca i jos jedna soba i preko ceste more , jedva cekam ja bi sutra isla user posted image user posted image user posted image uh kad ce august al bar smo se rezervisali i obezbjedili boze zdravlja .

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 21526
3.6.2011 20:13:58   
dafri
veče,
Bambi,dadada,žao mi je zbog vaših prijatelja
marinčii vidim  pripremate se za rođendan,sad će i nama,mi kontali vani ali nam najavljuju cijeli juni kišu pa vidjećemo,u stanu nema šanse

felix neka ste rezervisali,mi ćemo krajem juna par dana ,jedva čekam

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21527
3.6.2011 20:16:24   
prskalica
drugarice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tu sam i ja

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21528
3.6.2011 20:19:39   
tekja
prskalice, mila, jeste li dobro? nek' si nam se javilauser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 21529
3.6.2011 20:24:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

Drugarice, dolazite li sutra? I vodite li djecu? Ja ko indijanac ulijecem user posted image Znam da sam procitala da Luka dolazi. Sta je sa ostalima?

i lana dolazi da divlja, nemam je kome ostaviti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 21530
3.6.2011 20:30:12   
prskalica
jesam ok sam samo ne mogu da vas pohvata.na temi sam danas sam tuzna jer.. pa imate dejt sa mnom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21531
3.6.2011 20:34:30   
tekja
dolazi i Vedad...pa nek' divljaju zajednouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21532
3.6.2011 20:36:03   
tekja
IZVORNA PORUKA: prskalica

jesam ok sam samo ne mogu da vas pohvata.na temi sam danas sam tuzna jer.. pa imate dejt sa mnom user posted image user posted image user posted image

ovo je najvaznije, a ni optimizam i smisao za humor nije naodmetuser posted image ...cuvaj sebe i maleckog...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 21533
3.6.2011 20:37:36   
Anoniman
prskalice  user posted image user posted image user posted image
Darfy blago se vama vi idete prije ja nesmijem jos da mastam ima jos do agusta ihi hi user posted image user posted image al jedva cekam abd .
Tekja , kako je vedo  user posted image .

< Poruku je uredio felix -- 3.6.2011 20:47:31 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 21534
3.6.2011 21:00:18   
tekja
IZVORNA PORUKA: felix

Tekja , kako je vedo  user posted image .

HB dobro, prica li prica... a ja user posted image ...presipa li A. jos voduuser posted image

joj blago vama znate kad cete morat, MM jos ni ne zna u kojem mjesecu ce dobiti GOuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21535
3.6.2011 21:09:48   
salmy
Pozdrav za raju

Ako smo nekome nedostajali evo nasuser posted image user posted image  tek veceras usli u stanuser posted image user posted image
A nismo jos zavrsili radove,smoreni smo katastrofa.Oprala sam kosu i nadam se da cu uspjeti doci na bbuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 21536
3.6.2011 21:12:21   
Lady26
Salmyyyyyyyyyyyy user posted image user posted image
Jedva cekam BB...pretjerala sam sa kupovinom al hebi ga....
Dadada hoces li stvarno sutra sa mnom? Pokupim te ako hoces 15ak do 10 user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 21537
3.6.2011 21:13:47   
tekja
IZVORNA PORUKA: salmy

Pozdrav za raju

Ako smo nekome nedostajali evo nasuser posted image user posted image  tek veceras usli u stanuser posted image user posted image
A nismo jos zavrsili radove,smoreni smo katastrofa.Oprala sam kosu i nadam se da cu uspjeti doci na bbuser posted image

nedostajali nego stauser posted image ...jos malo pa gotovo...a obavezno dodji, posao nece nigdje pobjeciuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 21538
3.6.2011 21:14:53   
salmy
Ja sam nesto rezervisalauser posted image malo,koliko dugo me nije bilo garant sam propustila dosta togauser posted image user posted image
Drago mi je da cemo se vidjeti,a kupovina manje viseuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21539
3.6.2011 21:17:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dadada hoces li stvarno sutra sa mnom? Pokupim te ako hoces 15ak do 10 user posted image
ma hocu bonauser posted image samo mi reci na kojem cosku da te cekamuser posted image gore ili doleuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21540
3.6.2011 21:17:53   
Anoniman
salmy,ja ti nosim djubretarac

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21541
3.6.2011 21:18:38   
salmy
IZVORNA PORUKA: dadada

salmy,ja ti nosim djubretarac
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21542
3.6.2011 21:18:38   
Apotekarka
Vecer...Evo ja okupala Antonia,ispekla tijesto za kolacx mislila nesto cistiti omrskalo mi se,nesto me steze u grlu ko krajnici ko ne znam ni ja iso neka alergijauser posted image ,nekakve me i uspomene pritisle,nesto mi se spicilouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21543
3.6.2011 21:20:46   
Lady26

ma hocu bonauser posted image samo mi reci na kojem cosku da te cekamuser posted image gore ili doleuser posted image

Dole, dole....niko nije odavno dole bio user posted image user posted image user posted image user posted image , ma gdje bona dole gore user posted image user posted image .....
Cekaj ti mene priko puta pijace....gdje ona cevabdzinica, tu negdje....

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.6.2011 21:21:09 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21544
3.6.2011 21:21:16   
bebacha
dadada ako Salmy nehtjedne dubretarac,znas cij je ondauser posted image user posted image

prskalice veliki zagrljaj podrske.

jelena kako je cura,sta bi na kontroli

mala kako Igor,muz,otacuser posted image

felig gdje idete na more

ja sam grrrrrrrrrrrr raspolozena,jedna osoba mi sve zafrkala,iznerviro me,i sad mi krivo sto sam presutila

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21545
3.6.2011 21:21:23   
R&T@
Vozdra, rajauser posted image

Zasto gosti uvijek dodju kad mi nije ni do mene...

Ali imam ja R. pametnica moja im rekla: Vidi ja zevam, ide pije mekouser posted image
i oni se "pokupili"user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21546
3.6.2011 21:21:45   
Anoniman
apotekarko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj da si tuzna ako ceti biti lakse isplaci se .....olaksaj dusu ......pusa
Tekja mila ma kad  god dobije go dobro doslouser posted image i anel zna svasta pricat melje ko mlinuser posted image svakim danom sve zanimljiviji.
Salmy pa ja stalno pitam dje si ti user posted image mila .....
user posted image user posted image user posted image kako je drug .

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 21547
3.6.2011 21:23:29   
R&T@
IZVORNA PORUKA: bebacha

prskalice veliki zagrljaj podrske.

jelena kako je cura,sta bi na kontroli

mala kako Igor,muz,otacuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Dajte mi rezime...veze nemam sta se desavalo....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 21548
3.6.2011 21:26:08   
Anoniman

Dole, dole....niko nije odavno dole bio user posted image user posted image user posted image user posted image , ma gdje bona dole gore user posted image user posted image .....
Cekaj ti mene priko puta pijace....gdje ona cevabdzinica, tu negdje....
ma rekoh da se verem gore...na tranzit, ako trebauser posted image ...znaci kod cijapi...okokok...oko 9.45prostakuso jednauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 3.6.2011 21:27:14 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21549
3.6.2011 21:30:31   
Lady26
Zar ja....nemoj bona tako, sinoc mi je mm zaspao user posted image user posted image user posted image , ja se sredila, okupala, malo gledali film a on zaspao user posted image , zamalo pod tus da odem user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  860 861 [862] 863 864   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  860 861 [862] 863 864   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *