Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imal kise zene sad skoro dosla nam tetka iz SA . kaze da je krenula odozgor kisa je padala , pljusak kod nas nije danas padala nikako izasli mi po nju dosla busem. Danas smo sreli zenu sto drzi apartmane na moru i abd dogovorili s njom u augustu tam opet smjestaj (sutra ode opet nazad dosla vamo malo nesto inace preko ljeta tamo bude do kraja septembra) koja slucajnost u marketu je sreli jer ona je iz TE. vodimo seku i ove godine , odlucili smo ja i MM anel je sad veci tjesim se da me nece zahebavat ko prosle god a moju seku obozava pa eto nam ispomoci a njoj dobro dodje Znaci kuhinja spavaca i jos jedna soba i preko ceste more , jedva cekam ja bi sutra isla uh kad ce august al bar smo se rezervisali i obezbjedili boze zdravlja .
veče, Bambi,dadada,žao mi je zbog vaših prijatelja marinčii vidim pripremate se za rođendan,sad će i nama,mi kontali vani ali nam najavljuju cijeli juni kišu pa vidjećemo,u stanu nema šanse
felix neka ste rezervisali,mi ćemo krajem juna par dana ,jedva čekam
Ako smo nekome nedostajali evo nas tek veceras usli u stan A nismo jos zavrsili radove,smoreni smo katastrofa.Oprala sam kosu i nadam se da cu uspjeti doci na bb
Ako smo nekome nedostajali evo nas tek veceras usli u stan A nismo jos zavrsili radove,smoreni smo katastrofa.Oprala sam kosu i nadam se da cu uspjeti doci na bb
nedostajali nego sta ...jos malo pa gotovo...a obavezno dodji, posao nece nigdje pobjeci
Vecer...Evo ja okupala Antonia,ispekla tijesto za kolacx mislila nesto cistiti omrskalo mi se,nesto me steze u grlu ko krajnici ko ne znam ni ja iso neka alergija ,nekakve me i uspomene pritisle,nesto mi se spicilo
apotekarko nemoj da si tuzna ako ceti biti lakse isplaci se .....olaksaj dusu ......pusa Tekja mila ma kad god dobije go dobro doslo i anel zna svasta pricat melje ko mlin svakim danom sve zanimljiviji. Salmy pa ja stalno pitam dje si ti mila ..... kako je drug .