|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  859 860 [861] 862 863   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.6.2011 15:30:04   
Apotekarka
Zaboravih vam reci u zadnje vrijeme kad dođem kuci Antonio mi trci uzagrljaj  poljubi me,zagrli i govori pozejijo mamicu,pojubio mamicu,gleda me i govori mamice,mamice voji te Atonio a meni srce ko kuca,dusa mamina

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21501
3.6.2011 15:30:21   
megi
Ma i mi uvijek uzimamo sprej nekad joj i to jedva stavim a kamoli kapi
nista kupujem nisitu danas meni se cini da nemam vise kuci

Lady hvala na ponudi, javim ti ujutro ne znam ni kad ce cura ustati ni kad cemo se spremiti, a rade ulicu kuda ide trole ne znam ni koliko ce nam trebati do svrakina
elem, cucemo se ujutro

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 21502
3.6.2011 15:31:11   
Apotekarka
Marinci pa gdje ste vi?
De bona zovi nas na vikend nama vise kise puna kapa...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21503
3.6.2011 15:31:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...Evo opet se kisa sprema...Ja sam imala guzvu na poslu evo 3 sata puna sad malo primAnjilo pa da vas virnem...Moj djecak je nesto jutros nerovozan,nemoguce da je vec ranije od vakcineuser posted image ...Samo da znate ja sam prilicno dobro sad nemojte se sprdatiuser posted image ,nesto malkice mora zezati...Ja sam zahvaljujuci svojoj sikiraciji dovela se u liniju na 57 kg ko curauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super  da bar necemu i sikirancija vrijedi i ja sam na 55kg dosla jos 5 kg da skinem i bit cu kao kad sam se udala sa 50kilicauser posted image
Al smjesno covjece ja jedem stalno nema granice i kasno ne pazim majkemi a nista se ne pima miuser posted image mm zna rec nemoj ba jest udebljat ces se plasi me ma jok reko kad sam ja haj reci pratila na liniju
Pa kaze dobro si ti kao da imas gliste u sebiuser posted image user posted image pa se nemozes udebljat a jest vala da i pusim ko turcinuser posted image user posted image user posted image
Mozda to mi neda se udebljat

Neposredna veza do poruke: 21504
3.6.2011 15:32:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Hoces da te negdje pokupim?
Necu voditi Lanu, idem sama

hocuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21505
3.6.2011 15:35:38   
marinčii

Marinci pa gdje ste vi?
ajde dolazite baš bi mi bilo drago da vas upoznam,mada je i kod nas vrijeme čudno svako popodne se namršti krene neki vjetar puhati i padne kiša,al taman ndobro dođe malo osvježi inače bi umrli od vrućine,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 21506
3.6.2011 15:38:03   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

Dan...Evo opet se kisa sprema...Ja sam imala guzvu na poslu evo 3 sata puna sad malo primAnjilo pa da vas virnem...Moj djecak je nesto jutros nerovozan,nemoguce da je vec ranije od vakcineuser posted image ...Samo da znate ja sam prilicno dobro sad nemojte se sprdatiuser posted image ,nesto malkice mora zezati...Ja sam zahvaljujuci svojoj sikiraciji dovela se u liniju na 57 kg ko curauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super  da bar necemu i sikirancija vrijedi i ja sam na 55kg dosla jos 5 kg da skinem i bit cu kao kad sam se udala sa 50kilicauser posted image
Al smjesno covjece ja jedem stalno nema granice i kasno ne pazim majkemi a nista se ne pima miuser posted image mm zna rec nemoj ba jest udebljat ces se plasi me ma jok reko kad sam ja haj reci pratila na liniju
Pa kaze dobro si ti kao da imas gliste u sebiuser posted image user posted image pa se nemozes udebljat a jest vala da i pusim ko turcinuser posted image user posted image user posted image
Mozda to mi neda se udebljat

ja isto točno 56 koliko sam imala i kad sam se udala,uh bila sam i mršavija sreća malo se popravila al evo opet sam izgubila volju za jesti kako su krenule ove vrućine a i desni me opet bole i imam aftu,ja čim imalo mi imunitet padne odma mi se na usta odrazi i onda i da hoću nemogu jestiuser posted image user posted image ma užas neznam bili plakala il  se smijala

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21507
3.6.2011 15:38:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

Marinci pa gdje ste vi?
ajde dolazite baš bi mi bilo drago da vas upoznam,mada je i kod nas vrijeme čudno svako popodne se namršti krene neki vjetar puhati i padne kiša,al taman ndobro dođe malo osvježi inače bi umrli od vrućine,

eto i mene marinciuser posted image user posted image pusa mateju
Evo kod nas izadje sunceka user posted image mada kroz plave oblake one sto kisu donose al ga lijepo vidjeti da obasjava da oce ostat ovako da idemo van anel usto

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21508
3.6.2011 15:42:35   
Apotekarka
Marinci planiramo u Međugorje mozda 19 ovog mjeseca gdje ste vi tocno
Ja dodjerala liniju al drugi problem evo nosim svojhu carapu za vene toliko mi je vena otekla,i ruzno izgleda psa kontam sta da radim ,u subotu iducu mi svadba  a na ovu mi haljinu idu samo sandale a da i namazem puderom ne moze se prikriti

Neposredna veza do poruke: 21509
3.6.2011 15:43:38   
marinčii
felix naravno i tebe i Anelka bbi baš baš volila upoznati ,puno ste mi dragiuser posted image user posted image ,Matej još spava ali je malo kasnije zaspo jer smo bili kod moji pa tek oko 2 h zaspo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21510
3.6.2011 15:46:17   
marinčii
apotekarko mi smo ti odma na ulazu u Mostar ,ajde ako mm bude slobodan 19 i sve bude ok(ne volim baš planirati daleko )ćut ćemo se pa da mi dođemo do Međugorja pa da kavicu popijemo zajedno,pošaljem ti ja broj svog mobitela na pp

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21511
3.6.2011 15:46:19   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

Lady hvala na ponudi, javim ti ujutro ne znam ni kad ce cura ustati ni kad cemo se spremiti, a rade ulicu kuda ide trole ne znam ni koliko ce nam trebati do svrakina
elem, cucemo se ujutro

Ok, ja oko 15-20 do 10 aBd krecem...javni se....

IZVORNA PORUKA: dadada

hocu

Gdje ces ti, ti si bolesna user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21512
3.6.2011 15:48:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: megi

elem, cucemo se ujutro

Ok, ja oko 15-20 do 10 aBd krecem...javni se....

IZVORNA PORUKA: dadada

hocu

Gdje ces ti, ti si bolesna user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21513
3.6.2011 15:49:51   
Apotekarka
Moze marinci ima do tad jos uglavnom mozemo se cuti po pitanje toga,bilo bi mi drago....Mi cemo vjerovatno bez Antonia ici jer je dalek put

Neposredna veza do poruke: 21514
3.6.2011 15:51:32   
Bambi09
marinciiiii user posted image

megi ako Bog da sutra se vidimo, bas sam vas pozeljela... jedva cekam...
dadada, nemoj da se i ovaj put mimoidjemo...

ja maloprije zovem kuci da vidim treba li sta kupiti kad podjem s posla i hajd malo ko fol da se javim Nanetu, kao i on meni nesto aaaa--eeeee-- zz... ja ga pitam hocemo li sine sutra u Sarajevo? kad cujem samo bum tras karabas... ja haloo halooo, kad mm se javlja i kaze sta si ga to pitala, reko pitam ga hocemo li sutra u Sarajevo, a stooo gdje ode? kaze ode u hodnik i "obuva" patike i pokazuje na vrata... user posted image user posted image user posted image  hoce dijete sad... pozeljelo SArajevo user posted image user posted image user posted image

eh odoh vam ja kuci da se opupam i da se spremim za tumoroooooooovvvvvv tumoooooroooooooov aj lav juuuuuuuu tumorooooooooooooooovvvvv user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21515
3.6.2011 15:52:09   
marinčii

Moze marinci ima do tad jos uglavnom mozemo se cuti po pitanje toga,bilo bi mi drago....Mi cemo vjerovatno bez Antonia ici jer je dalek put
važi dogovorimo se još

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 21516
3.6.2011 15:53:01   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Bambi09

marinciiiii user posted image

megi ako Bog da sutra se vidimo, bas sam vas pozeljela... jedva cekam...
dadada, nemoj da se i ovaj put mimoidjemo...

ja maloprije zovem kuci da vidim treba li sta kupiti kad podjem s posla i hajd malo ko fol da se javim Nanetu, kao i on meni nesto aaaa--eeeee-- zz... ja ga pitam hocemo li sine sutra u Sarajevo? kad cujem samo bum tras karabas... ja haloo halooo, kad mm se javlja i kaze sta si ga to pitala, reko pitam ga hocemo li sutra u Sarajevo, a stooo gdje ode? kaze ode u hodnik i "obuva" patike i pokazuje na vrata... user posted image user posted image user posted image  hoce dijete sad... pozeljelo SArajevo user posted image user posted image user posted image

eh odoh vam ja kuci da se opupam i da se spremim za tumoroooooooovvvvvv tumoooooroooooooov aj lav juuuuuuuu tumorooooooooooooooovvvvv user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hjoooooooooooooooooj user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 21517
3.6.2011 15:54:01   
marinčii
bambino draga,ljubi mi dječicu slatkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21518
3.6.2011 16:15:34   
Anoniman
Nane kraljuser posted image user posted image user posted image ...i nema mimoilazenjauser posted image
moj Andrejovski se sad sam ustao iz kreveta i dosao u dnevnu drzeci medu za nogu...user posted image to mi tako slatko bude...vazda umrem od smijeha...i u zadnje vrijeme cini mi se da izvali citavu recenicu...ono, dvije rijeci...tipa daj mi, ne znam,...paja ni sama ne znam je li haluciniram ili stvarno kaze...posto nece da ponovi...etuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21519
3.6.2011 16:28:53   
R&T@
Ziva sam, ziva sam...

rekoh da se ne brineteuser posted image user posted image user posted image

Vidim dadada naucila mandarinski pa se folira...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedva cekam BB, ali ce mi trebati sleper da sve ponesemuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21520
3.6.2011 18:14:22   
Bambi09
Evo mene i do mene moga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tajra, molim te reci mi, "jel tebi nesto znaci RR" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel netko za kafu, evo ja napravila, iznijela na balkon, namjestila se ko hadzinica, Nane kraj mene "cita" Moju okolinu, laptop na nonama i uzivam user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21521
3.6.2011 19:03:59   
koka i po
cccc ko o cemu baba o ustipcima user posted image ..
izbrojana tacno 181 ospica user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 21522
3.6.2011 19:05:22   
Bambi09
nije nije, to se ti zabrojala... 180 ja kad ti kazem user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 21523
3.6.2011 19:07:12   
koka i po
jos ne izbrojah one na "gospojici"user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 21524
3.6.2011 19:15:43   
mama75
Drugarice, dolazite li sutra? I vodite li djecu? Ja ko indijanac ulijecem user posted image Znam da sam procitala da Luka dolazi. Sta je sa ostalima?

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 21525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  859 860 [861] 862 863   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  859 860 [861] 862 863   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *