Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Zaboravih vam reci u zadnje vrijeme kad dođem kuci Antonio mi trci uzagrljaj poljubi me,zagrli i govori pozejijo mamicu,pojubio mamicu,gleda me i govori mamice,mamice voji te Atonio a meni srce ko kuca,dusa mamina
Dan...Evo opet se kisa sprema...Ja sam imala guzvu na poslu evo 3 sata puna sad malo primAnjilo pa da vas virnem...Moj djecak je nesto jutros nerovozan,nemoguce da je vec ranije od vakcine ...Samo da znate ja sam prilicno dobro sad nemojte se sprdati ,nesto malkice mora zezati...Ja sam zahvaljujuci svojoj sikiraciji dovela se u liniju na 57 kg ko cura
super da bar necemu i sikirancija vrijedi i ja sam na 55kg dosla jos 5 kg da skinem i bit cu kao kad sam se udala sa 50kilica Al smjesno covjece ja jedem stalno nema granice i kasno ne pazim majkemi a nista se ne pima mi mm zna rec nemoj ba jest udebljat ces se plasi me ma jok reko kad sam ja haj reci pratila na liniju Pa kaze dobro si ti kao da imas gliste u sebi pa se nemozes udebljat a jest vala da i pusim ko turcin Mozda to mi neda se udebljat
Marinci pa gdje ste vi? De bona zovi nas na vikend nama vise kise puna kapa...
ajde dolazite baš bi mi bilo drago da vas upoznam,mada je i kod nas vrijeme čudno svako popodne se namršti krene neki vjetar puhati i padne kiša,al taman ndobro dođe malo osvježi inače bi umrli od vrućine,
Dan...Evo opet se kisa sprema...Ja sam imala guzvu na poslu evo 3 sata puna sad malo primAnjilo pa da vas virnem...Moj djecak je nesto jutros nerovozan,nemoguce da je vec ranije od vakcine ...Samo da znate ja sam prilicno dobro sad nemojte se sprdati ,nesto malkice mora zezati...Ja sam zahvaljujuci svojoj sikiraciji dovela se u liniju na 57 kg ko cura
super da bar necemu i sikirancija vrijedi i ja sam na 55kg dosla jos 5 kg da skinem i bit cu kao kad sam se udala sa 50kilica Al smjesno covjece ja jedem stalno nema granice i kasno ne pazim majkemi a nista se ne pima mi mm zna rec nemoj ba jest udebljat ces se plasi me ma jok reko kad sam ja haj reci pratila na liniju Pa kaze dobro si ti kao da imas gliste u sebi pa se nemozes udebljat a jest vala da i pusim ko turcin Mozda to mi neda se udebljat
ja isto točno 56 koliko sam imala i kad sam se udala,uh bila sam i mršavija sreća malo se popravila al evo opet sam izgubila volju za jesti kako su krenule ove vrućine a i desni me opet bole i imam aftu,ja čim imalo mi imunitet padne odma mi se na usta odrazi i onda i da hoću nemogu jesti ma užas neznam bili plakala il se smijala
ajde dolazite baš bi mi bilo drago da vas upoznam,mada je i kod nas vrijeme čudno svako popodne se namršti krene neki vjetar puhati i padne kiša,al taman ndobro dođe malo osvježi inače bi umrli od vrućine,
eto i mene marinci pusa mateju Evo kod nas izadje sunceka mada kroz plave oblake one sto kisu donose al ga lijepo vidjeti da obasjava da oce ostat ovako da idemo van anel usto
Marinci planiramo u Međugorje mozda 19 ovog mjeseca gdje ste vi tocno Ja dodjerala liniju al drugi problem evo nosim svojhu carapu za vene toliko mi je vena otekla,i ruzno izgleda psa kontam sta da radim ,u subotu iducu mi svadba a na ovu mi haljinu idu samo sandale a da i namazem puderom ne moze se prikriti
Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
apotekarko mi smo ti odma na ulazu u Mostar ,ajde ako mm bude slobodan 19 i sve bude ok(ne volim baš planirati daleko )ćut ćemo se pa da mi dođemo do Međugorja pa da kavicu popijemo zajedno,pošaljem ti ja broj svog mobitela na pp
megi ako Bog da sutra se vidimo, bas sam vas pozeljela... jedva cekam... dadada, nemoj da se i ovaj put mimoidjemo...
ja maloprije zovem kuci da vidim treba li sta kupiti kad podjem s posla i hajd malo ko fol da se javim Nanetu, kao i on meni nesto aaaa--eeeee-- zz... ja ga pitam hocemo li sine sutra u Sarajevo? kad cujem samo bum tras karabas... ja haloo halooo, kad mm se javlja i kaze sta si ga to pitala, reko pitam ga hocemo li sutra u Sarajevo, a stooo gdje ode? kaze ode u hodnik i "obuva" patike i pokazuje na vrata... hoce dijete sad... pozeljelo SArajevo
eh odoh vam ja kuci da se opupam i da se spremim za tumoroooooooovvvvvv tumoooooroooooooov aj lav juuuuuuuu tumorooooooooooooooovvvvv
ja maloprije zovem kuci da vidim treba li sta kupiti kad podjem s posla i hajd malo ko fol da se javim Nanetu, kao i on meni nesto aaaa--eeeee-- zz... ja ga pitam hocemo li sine sutra u Sarajevo? kad cujem samo bum tras karabas... ja haloo halooo, kad mm se javlja i kaze sta si ga to pitala, reko pitam ga hocemo li sutra u Sarajevo, a stooo gdje ode? kaze ode u hodnik i "obuva" patike i pokazuje na vrata... hoce dijete sad... pozeljelo SArajevo
eh odoh vam ja kuci da se opupam i da se spremim za tumoroooooooovvvvvv tumoooooroooooooov aj lav juuuuuuuu tumorooooooooooooooovvvvv
Nane kralj ...i nema mimoilazenja moj Andrejovski se sad sam ustao iz kreveta i dosao u dnevnu drzeci medu za nogu... to mi tako slatko bude...vazda umrem od smijeha...i u zadnje vrijeme cini mi se da izvali citavu recenicu...ono, dvije rijeci...tipa daj mi, ne znam,...paja ni sama ne znam je li haluciniram ili stvarno kaze...posto nece da ponovi...et
Evo mene i do mene moga Tajra, molim te reci mi, "jel tebi nesto znaci RR" Jel netko za kafu, evo ja napravila, iznijela na balkon, namjestila se ko hadzinica, Nane kraj mene "cita" Moju okolinu, laptop na nonama i uzivam