Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady i Mala ma ja njoj obicno uzmem Aquamaris ili Nisitu a kontam mozda ce joj od ovoga brze proci ne znam ni ja probacu sa aquamaris pa cu operil ostaviti za kasnije
Dan...Evo opet se kisa sprema...Ja sam imala guzvu na poslu evo 3 sata puna sad malo primAnjilo pa da vas virnem...Moj djecak je nesto jutros nerovozan,nemoguce da je vec ranije od vakcine ...Samo da znate ja sam prilicno dobro sad nemojte se sprdati ,nesto malkice mora zezati...Ja sam zahvaljujuci svojoj sikiraciji dovela se u liniju na 57 kg ko cura Dadada,Bambi zao mi je vele smak svijeta,smak svijeta je vec,uzima mlade zivote u zadnje vrijeme,pplave,potresi,ratovi sve je to SMAK a i ovo vrijeme se brate poremetilo Bebacha,Jelena,Amani kako su djecica Koko ljubim teeeeeee,cuvaj se Marijanna mozda je od sunca osip bio,blago vam se,cestiitam na tuti,ja sam svog pokusala jutros staviti ne zeli ni sjestimukoci se,a brate neku vecer sjedio doduse 3 put po par sekundi ...pravo sam zabrnuta po tom pitanju Kupila sam mu jedan ljetni komplet a nigdje ljeta
nISITA manje isusuje sluznicu nosa od aquvamarisa...Nista ne vbalja stalno upotrbljavat ali operil je jak on se smije 3-4 dana koristiti,mada ako ima dosta slinica u nosu on je efikasniji i mi smo ga koristili
Aquamaris 5 dana? Nije tacno Felix..... Sunce moje malo moze samo 5 dana, aquamaris do datuma isteka....
neznam sad sam zaboravila al znam da isto NISITA kapi mogu duze od 5 dana i 7 dana isto jer nam tako ped. rekla zadnji put kad sam anela vodila pita imasli nisitu reko neznam imala sam a haman bacila jer bilo je proslo vise od 7 dana kaze nemoj bacat sad cu ti dat nove one mogu i duze biti al neznam tacno koliko rece jer nemogu da se sjetim sad.
Jedno su kapi, drugo je sprej, sprej moze stajati do isteka roka....a kapi kako koje 5-7 dana, ja ih nikad nisam koristila jer mi je bacanje para a ne iskoristim ih....sprej zakon
pozz ženice,uh ja sam skroz ispala iz štosa a i ulijenila se neda mi se nikako pisati ,kod nas grozna sparina nema još kiše al mogla bi,vidim ima bolesni bebica ,želim im da što prije ozdrave M atej i dalje odbija mlijeko evo već 3 tjedna sutra ga vodim privatno na pregled pa ćemo vidit šta će reći,inače mi slabije jede sve kontam zbog ove vrućine i meni se ništa neda Jučer smo kupili obleku za rođendana u Iani i sandalice ciciban,eto još malo i nismo više bebe ,nego veliki.hehebaš ovo vrijeme leti puse za sve