|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  861 862 [863] 864 865   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.6.2011 21:33:19   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Vozdra, rajauser posted image

Zasto gosti uvijek dodju kad mi nije ni do mene...

Ali imam ja R. pametnica moja im rekla: Vidi ja zevam, ide pije mekouser posted image
i oni se "pokupili"user posted image user posted image user posted image user posted image

Zeno ti nisi svjesna koliko falis user posted image user posted image user posted image
A curica je user posted image , naucit cu i ja Lanu tako user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21551
3.6.2011 21:37:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Zar ja....nemoj bona tako, sinoc mi je mm zaspao user posted image user posted image user posted image , ja se sredila, okupala, malo gledali film a on zaspao user posted image , zamalo pod tus da odem user posted image user posted image user posted image
trebala si uzet stvar u svoje rukeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21552
3.6.2011 21:37:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

dadada ako Salmy nehtjedne dubretarac,znas cij je ondauser posted image user posted image

prskalice veliki zagrljaj podrske.

jelena kako je cura,sta bi na kontroli

mala kako Igor,muz,otacuser posted image

felig gdje idete na more

ja sam grrrrrrrrrrrr raspolozena,jedna osoba mi sve zafrkala,iznerviro me,i sad mi krivo sto sam presutila

u promajnu

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 21553
3.6.2011 21:38:59   
R&T@
Sad bih ti rekla da si srce velikacko, ali to vec znasuser posted image

Bila bih ja stalno na RR, ali ona Sanela, sram je i stid bilo, me proziva da nikad ne radim, pa moram malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta nam je s MALOM?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21554
3.6.2011 21:40:42   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

Zar ja....nemoj bona tako, sinoc mi je mm zaspao user posted image user posted image user posted image , ja se sredila, okupala, malo gledali film a on zaspao user posted image , zamalo pod tus da odem user posted image user posted image user posted image

Sto mi je ova recenica poznatauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21555
3.6.2011 21:41:13   
Lady26

Uzela bih ja, ali je spavala zajedno sa mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21556
3.6.2011 21:41:47   
salmy
Felix user posted image user posted image  poslove privodimo kraju,a drugar je nikad boljeuser posted image user posted image od jutra do sutra je dane provodio vani.Kod nane je bas uzivao
Sad ga kupala promjenila posteljinu i ubacila u krevet,ja rahatluka u svom na svomuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21557
3.6.2011 21:44:03   
Lady26
Ovako, koliko ja znam
Ana nam je imala turu, visoku cini mi se 2 dana....
Igor od Male isto, muz joj je nesto bolestan i tajo isto...sumnjaju na prostatu...
Bambiiiiii nam dolazi sutra user posted image , Nane zamalo da se zaputi za Sa bez njih user posted image
Moja curica sve veca zlocka, pentra se gdje stigne, jede bolje hB
Od Tiki Lana i dalje ne jede, samo supice povrce nista....
Anel od Felix opet poceo jesti
Puuunoooooooooooo sam potrosila na BB, muz ce me iz kuce istjerati user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21558
3.6.2011 21:45:03   
teacher75
evo da se i ja tuspasim, umorna lezim, lana zaspala prije pola sata. ja dosla s posla iza 7 pa je odmah malo izvela i kisa nas uhvatila pa trci nazad kuciuser posted image trazim smjestaj na sreseru ili u dracama, evo gledam po internetu. kontamo ici u 2.polovini jula

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 21559
3.6.2011 21:45:40   
Anoniman

Uzela bih ja, ali je spavala zajedno sa mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da ti mi malo iskusnije damo savjet al na ppuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije za forumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim dadada,tajra i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21560
3.6.2011 21:48:39   
Anoniman
teacherko blago tebi opet L. spava user posted image moj jos ni pojma o spavanju user posted image user posted image igra se sa mm iona(aviona) papirnim
Salmy  svugdje podji al svojoj dragoj kuci dodji user posted image ... drago mi je da ste skoro sve zavrsili moj anel ide abd u danasnji dan kod mame ....SAM  i kod mene abd idu radovi uh samo da nas vrijeme posluzi .

< Poruku je uredio felix -- 3.6.2011 21:49:42 >

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 21561
3.6.2011 21:49:58   
R&T@
Hvala, Ladyuser posted image

A za BB, podijelit cemo trosak ako veceras ne potkupis muzauser posted image

Mm se prepao da ga ne ostavljam...tri kese u hodniku cekaju jutro...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21562
3.6.2011 21:51:05   
Anoniman
Apotekarkouser posted image javi se mila viris .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21563
3.6.2011 21:51:59   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Hvala, Ladyuser posted image

A za BB, podijelit cemo trosak ako veceras ne potkupis muzauser posted image

Mm se prepao da ga ne ostavljam...tri kese u hodniku cekaju jutro...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21564
3.6.2011 21:52:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

da ti mi malo iskusnije damo savjet al na ppuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije za forumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim dadada,tajra i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mozemo joj dati i asocijaciju...

Rodjendanski poklon koji salje DD "Noa" Mostaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21565
3.6.2011 21:53:50   
Lady26
Ali meni je rodjendan prosao, ako moze retroaktivno - Noa salji, treba miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21566
3.6.2011 21:55:10   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma jok tajra nego njezno ga progulis laktom u rebra i pitas ''pajkis li''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni svaki put upaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21567
3.6.2011 21:56:32   
Anoniman
Vecer, kako ste mi?
A evo zaspala pa ja odmah na kompuser posted image
dadada, ne javljas se, kako prodjeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21568
3.6.2011 21:56:38   
marinčii
DAFRI da pomalo se spremamo za rođendan ako uspijem uslikat ću pa staviti da vidite šta smo kupili za obuć
felix i mi svake godine idemo u promajnu
Kod nas i danas prošlo bez kiše pa smo se i prošetali,kontali mm i brat mu da pšogledaju utakmicu u gradu al vratili se prije kraja prvog poluvremena ovi malci(mali od brata mm i Matej) se nedaju smiriti ,svima su smetali ma nemiri živiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21569
3.6.2011 22:00:04   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma jok tajra nego njezno ga progulis laktom u rebra i pitas ''pajkis li''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni svaki put upaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolje izvaditi "rodjendanski poklon" i pitati:
"Ima li sta bolje na ponudi?"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21570
3.6.2011 22:01:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

teacherko blago tebi opet L. spava user posted image moj jos ni pojma o spavanju user posted image user posted image igra se sa mm iona(aviona) papirnim
Salmy  svugdje podji al svojoj dragoj kuci dodji user posted image ... drago mi je da ste skoro sve zavrsili moj anel ide abd u danasnji dan kod mame ....SAM  i kod mene abd idu radovi uh samo da nas vrijeme posluzi .

ona zaista jako rijetko zaspi iza 9, uglavnom je to izmedju 8 i 9. al me probudi u 6 pa je uspijem vratiti u krevet jos jedan sad i u 7 je na nogama

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21571
3.6.2011 22:01:27   
isabella
Vece zenice jesul pospala djecica moja evo sad,,,user posted image user posted image .Kod nas juce i danas praznik ne radi se pa smo iskoristili malo na plazi bili voda pravo topla ali kad hocemo kuci valja prezivit scene Naida se baca nece user posted image user posted image .Nego znate li za koliko vremena bude gotov PAPA test u bosni kada radis kod privatnog ginekologa ,,,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21572
3.6.2011 22:04:15   
marinčii
isabela ja sam radila papa test privatno i bude gotov za 7 dana

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 21573
3.6.2011 22:04:15   
niki83
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: bebacha

dadada ako Salmy nehtjedne dubretarac,znas cij je ondauser posted image user posted image

prskalice veliki zagrljaj podrske.

jelena kako je cura,sta bi na kontroli

mala kako Igor,muz,otacuser posted image

felig gdje idete na more

ja sam grrrrrrrrrrrr raspolozena,jedna osoba mi sve zafrkala,iznerviro me,i sad mi krivo sto sam presutila

u promajnu

felix sorry, OT je, ali moze li na pp kakav kontakt za Promajnu user posted image
mi trazimo, ali jos uvijek bezuspjesno...thanks user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21574
3.6.2011 22:08:50   
Apotekarka
Ma bona felix islaumutiti slag za sampituuser posted image
A popravila bi ja sebi "necim "raspolozenje ali vjestica tuuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  861 862 [863] 864 865   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  861 862 [863] 864 865   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *