Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Felix poslove privodimo kraju,a drugar je nikad bolje od jutra do sutra je dane provodio vani.Kod nane je bas uzivao Sad ga kupala promjenila posteljinu i ubacila u krevet,ja rahatluka u svom na svom
Ovako, koliko ja znam Ana nam je imala turu, visoku cini mi se 2 dana.... Igor od Male isto, muz joj je nesto bolestan i tajo isto...sumnjaju na prostatu... Bambiiiiii nam dolazi sutra , Nane zamalo da se zaputi za Sa bez njih Moja curica sve veca zlocka, pentra se gdje stigne, jede bolje hB Od Tiki Lana i dalje ne jede, samo supice povrce nista.... Anel od Felix opet poceo jesti Puuunoooooooooooo sam potrosila na BB, muz ce me iz kuce istjerati
evo da se i ja tuspasim, umorna lezim, lana zaspala prije pola sata. ja dosla s posla iza 7 pa je odmah malo izvela i kisa nas uhvatila pa trci nazad kuci trazim smjestaj na sreseru ili u dracama, evo gledam po internetu. kontamo ici u 2.polovini jula
teacherko blago tebi opet L. spava moj jos ni pojma o spavanju igra se sa mm iona(aviona) papirnim Salmy svugdje podji al svojoj dragoj kuci dodji ... drago mi je da ste skoro sve zavrsili moj anel ide abd u danasnji dan kod mame ....SAM i kod mene abd idu radovi uh samo da nas vrijeme posluzi .
DAFRI da pomalo se spremamo za rođendan ako uspijem uslikat ću pa staviti da vidite šta smo kupili za obuć felix i mi svake godine idemo u promajnu Kod nas i danas prošlo bez kiše pa smo se i prošetali,kontali mm i brat mu da pšogledaju utakmicu u gradu al vratili se prije kraja prvog poluvremena ovi malci(mali od brata mm i Matej) se nedaju smiriti ,svima su smetali ma nemiri živi
teacherko blago tebi opet L. spava moj jos ni pojma o spavanju igra se sa mm iona(aviona) papirnim Salmy svugdje podji al svojoj dragoj kuci dodji ... drago mi je da ste skoro sve zavrsili moj anel ide abd u danasnji dan kod mame ....SAM i kod mene abd idu radovi uh samo da nas vrijeme posluzi .
ona zaista jako rijetko zaspi iza 9, uglavnom je to izmedju 8 i 9. al me probudi u 6 pa je uspijem vratiti u krevet jos jedan sad i u 7 je na nogama
Vece zenice jesul pospala djecica moja evo sad,,, .Kod nas juce i danas praznik ne radi se pa smo iskoristili malo na plazi bili voda pravo topla ali kad hocemo kuci valja prezivit scene Naida se baca nece .Nego znate li za koliko vremena bude gotov PAPA test u bosni kada radis kod privatnog ginekologa ,,,,