|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.6.2011 20:00:31   
Anoniman
brzinski pozdrav mi smo danas cjeli dan vani malo na vikendici dan prelijep.
Bas smo se izmorili.
Samedi sreto abd . da budeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da ana nema ture hbuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21626
4.6.2011 20:43:20   
marinčii
pozz ,mi taman ušli u kuću bili kod kumova Matej je bio dobaruser posted image baš me iznenadio,
jelena drago mi je da je Anuška bolje
samedi navijamo zauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jutros Matej pojeo čokolino s mlijekom i jeo je stvarno super šta god da sam mu pripremila pojeo do zadnje mrvice,a meni srce ko kuća
puse za sve bebare

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21627
4.6.2011 21:50:50   
Lady26
Dobro vece.... i laku noc hihihihhi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21628
4.6.2011 22:20:12   
Bambi09
I od mene isto... hhihihi...
Joj jesam umorna pravo, al moram praviti tortu veceras, sutra mami rodjendan... Za ljubav njenu nije mi mrsko niti tesko...

dadada, kaze mm nakon upoznavanja, "eto ne pitah a da nije slucajno Grobnik" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legendo moja, sad si mi u potpunosti legenda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21629
4.6.2011 22:25:59   
Nunny
dobro vece drage moje...nisam vas dugo citala :) jeste li mi dobro kako su maleni bebaci...imate pusu od mene i A.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 21630
4.6.2011 22:44:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

I od mene isto... hhihihi...
Joj jesam umorna pravo, al moram praviti tortu veceras, sutra mami rodjendan... Za ljubav njenu nije mi mrsko niti tesko...

dadada, kaze mm nakon upoznavanja, "eto ne pitah a da nije slucajno Grobnik" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legendo moja, sad si mi u potpunosti legenda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja da vam mahnem
Drago mi je bambino moja da smo sekonacno ko ljudOvi upoznaleuser posted image
a ovo ti ne skontah gore...totalno sam glupa danasuser posted image user posted image user posted image user posted image

a i inaceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 21631
4.6.2011 23:02:43   
Bambi09
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisi ti glupa nego si samo pod utiskovima... pa znas, ima ona serija, bitange i princeze... pa tamo ima jedna zemska koja se preziva Grobnik a zove kao ti... pa ti on to tako, kad nekoga upoznaje odmah mu kaci likove iz serija filmova itd. isl.. idr... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh ja konacno mogu leci da odmaram... torta za mamin sutrasnji rodjendan je gotova... ujutro samo da je slagiram, da bude frisak slag... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21632
4.6.2011 23:14:44   
Anoniman
Vecer!
Sta ce to biti da nema nikoga vecerasuser posted image , moram vam ispricati sta mi je A danas napravila, kad smo dosle s bazara, ona otisla u wc i kao zatvorila vrata, ja rekoh to stalno radi i ne marim, ali kad sam danas ukljucila masinu za ves skontam da je ona ubacila nove sandale, nikad obuvene, i oprala sam ih sa vesom, user posted image , izgledaju kao da se nista nije desilo, vidjet cemo kad se osuse, pa mislim stvarno im ne treba ni sekunda da naprave belajuser posted image , ali j ezato veceras stalno govorila:ja tebe volim, i mama mirises kao cvijeceuser posted image user posted image user posted image user posted image sta cu, mota me oko malog prstauser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 4.6.2011 23:15:24 >

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 21633
4.6.2011 23:18:00   
Apotekarka
Ja se moram pozaliti mm prvi put bez mene otiusao leci s Antoniom
I ja kruh napravila zaboravila najvaznije staviti germuuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21634
4.6.2011 23:21:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ja se moram pozaliti mm prvi put bez mene otiusao leci s Antoniom
I ja kruh napravila zaboravila najvaznije staviti germuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ko se ne bi nasmijao, joj dusice, nema veze, napravit ces drugi, nego trci u krpe sa svojim dragim djecacimauser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 21635
4.6.2011 23:33:45   
DM
user posted image user posted image user posted image Bambika i ja kolač rođendanski pravila(sad završila) samo je kod mene muškom roditeljuuser posted image i nije torta(rolat je)a apotekarka-evo sada pečem, hljebuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21636
4.6.2011 23:37:09   
Apotekarka
Ja cu ujutro pola godine nisam kruh kupila pravim ga i sad se ovo desilo,to je garant sto je mm bez mene legao a nikad nije de na stilske savjete sta cu kako cu ja sliku postavila a vui nista....a cestiti zena s rr svi nesto prave

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21637
5.6.2011 0:58:01   
N_N
IZVORNA PORUKA: sahara

skontam da je ona ubacila nove sandale, nikad obuvene, i oprala sam ih sa vesom, user posted image ,

sta cu, mota me oko malog prstauser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dobro veče. Ja sam skršena user posted image  Sve spremno za sutra user posted image  samo još da nam bude dan bez kiše. Držite nam fige i da, tajraaaaaaa da ti nije palo na pamet da sutra kuhaš user posted image user posted image user posted image user posted image  Lijepo sutra vani na ručak, ja ću vam platiti pizzu user posted image , nemoj da nam zezneš dan user posted image user posted image
Laka vam i mirna noć.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21638
5.6.2011 7:10:03   
R&T@
Da ne bi bilo user posted image  jer ipak je nasoj glavnoj nespavalici rodjendan, ja sam zakljucala kuhinju (djeca odose na izlet, pa ne treba pizza)...

Tako da ce biti cijeli dan user posted image

Sretan rodjendan Benjaminu i na ovoj temiuser posted image
"Živio, živio i sretan nam bio..."

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 21639
5.6.2011 7:59:12   
Anoniman
Oooooo, pa ko nam je to slavljenik, sretan ti rodjendan Benjamineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zivio, zivio i sretan nam biouser posted image

Ostalim, dobro jutrouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21640
5.6.2011 8:10:23   
R&T@
Dobro jutro i vama dvjemauser posted image

Ocito aprilke uopce ne interesuje sto je danas nedjeljauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21641
5.6.2011 8:21:29   
Anoniman
Ma naravno da ih nije briga za nedjeljuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21642
5.6.2011 9:30:14   
marinčii
Benjamine sretan ti rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21643
5.6.2011 9:31:21   
samedi
Jutro user posted image Kako ste mi? Blago se svima koji mogu doci na BB tako vam zavidim user posted image
Kako su bolesne bebice danas?
user posted image je dosla maloprije,nakon tacno mjesec dana user posted image sad ne mogu biti pametna,nikad mi nije kasnila ovoliko al hajd nema veze,previse je bilo ocekivati da cu odmah prvi mjesec ostati user posted image hvala svima na podrsci user posted image user posted image user posted image
Mi danas haman necemo nigdje,sva sam nesto s...ana i nervozna,bice bolje sutra user posted image
Nastavila sam grah,hljeb imam od juce citav,N.sad zaspala, a ja odoh malo svrljati po netu da trazim gramatiku i pravopis user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21644
5.6.2011 9:32:34   
samedi
Sretan rođendan Benjamine,sve naljepse
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 21645
5.6.2011 9:38:30   
marinčii
samedi mila žao mi je user posted image
Ovaj moj malac neće ništa da doručkuje odma navalio na toć(sok),ja ga pitam šta ćeš doručkovati kaže ga(grah)user posted image taman da mama stigne tako rano ga napraviti i mogo bi,
Nama mm radi prvu tako da ćemo sami nas dvoje u šetnju,M čim je usto veli, bua puva ne(bura ne puše),kao možemo vani ,,ja mu govrila kad je ovo ružno bilo bura puše nemožemo šetati
tajra,saharauser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 21646
5.6.2011 9:47:05   
bebacha
Benjamine sretan rodendan sve najnaj ti zelimo.
Samedi zao mi je sto je user posted image dosla.zelim ti da nedolazi sljedecu godinu dana.
Marinci iskoristi sto bura ne puseuser posted image user posted image
ako ima bolesni bebica zelimo brzo ozdravljenje.
Alen mi iimao proliv,doduse samo jednom,nadam se da nece vise.
evo ih doruckovali i odosmo na vikendicu.nadam se da ce dan biti ko juce,suncan i bez kise

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 21647
5.6.2011 10:44:08   
Anoniman
jutro.
Benji malo sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo ga puno sve najbolje .
Mi smo lose sinoc spavali toliko je bilo sparno i vruce da mi je doslo da u 4 kad se A. budio otvorim prozoruser posted image .A. se budio bezbroj puta losa noc nemoze biti gora ....
I danas grije ko ludo, nadam se da ce malo kisa udariti da osvjezi sinoc je grmilo al nas opet zaobislo.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 21648
5.6.2011 11:45:20   
R&T@
Ako moja masina za ves prezivi danasnji dan kupit cu joj Calgonuser posted image user posted image user posted image

Samedi, zao mi je...
Novi mjesec, nova nafakauser posted image
A gdje si nam ti? Jesi li u Bosni?

Felix, ne trazi odmah kisuuser posted image

bebacha, zelim vam dan bez "smrdljivih pelena"user posted image

Marinci, sto se mora, mora se...iskoristi danuser posted image user posted image

MALA, kako su djecaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21649
5.6.2011 12:07:51   
marinčii
bebacha evo mi vec iskoristili dan sad je toliko ugrijalo da smo morali ući,večeras ćemo opet kad malo zaladi,nadam se da ćete i vi uživati na vikendici
tajra držim fige periliciuser posted image
felix nadam se da će Anelko danas nadoknaditi spavanje pa da i ti odmoriš
Ovo moje dijete dok je vani super raspoloženo čim u kuću kmeza i zanovjetauser posted image
I da moram vam reći mi sjeli vani na kavicu kraj radobolje kad ptica nam se pokakauser posted image točno na stol,uh malo je falilo da mi ne padne točno na glavuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 21650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *