Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
N_N...predivnooooooo bambino...a to je ona plavusa "pametna" ...imamo zajednickih crta jelo, to mora da sam picila prema sahari ...zao mi je...nisam fakat nista cula...sljedeci put me gadjaj necim mala ma arant zubici...tako je i A.bio topao prije par dana...a temp. ok
Dobro jutro od nas... Ja evo kod kuce... Sabina mi nocas nesto povracala ne znam sta joj bi... Eno je sada spava, iscrpljena... Dusa mamina... Ja bila otisla na posao kad zove od mm snaha kaze sveki mi opet izgleda imala mozdani... Brzo se vratim kuci, pa evo ja ostala s djecom a mm otisao u bolnicu... Ja jutra bezvezna i glupa...
i ja se raznježim kad tako nešto čujem a još kad ih vidim da se drže za ručice hoće mi biti nešto Ima nekoliko dana E... mi sjedne u krilo i kaže mi " mama jodi mi bebu" ehh kontam se moraću sa tetama popričati uhhhhh sine malo ćeš sačekati... Tajra ne pitaj nismo još preselili, čitavu frku imala zbog jednog broja na papiru pa smo pošizili hučka mi u stanu samo da vidiš, a nisam htjela da mičem nigdje dok se to ne ispravi... a ni kuhinja mi neće biti gotova tek za 15 dana tako da ja sama ne znam kako će se sve ovo završiti.. aBd do srijede bi trebali da okončamo sve. pravim prijem aBd kad preselim pa će te biti pozvane
Dobro jutro Juče je bio krasan dan, ni kap kiše Poslije podne se naoblačilo ali nas je kiša zaobišla Sve je prošlo kako treba Svima koji su nam čestitali hvala punoooo tajra, hvala što nisi kuhala A evo slavljenika
A ova je iz vrtica
divno i preslatko
Dobro jutro od nas... Ja evo kod kuce... Sabina mi nocas nesto povracala ne znam sta joj bi... Eno je sada spava, iscrpljena... Dusa mamina... Ja bila otisla na posao kad zove od mm snaha kaze sveki mi opet izgleda imala mozdani... Brzo se vratim kuci, pa evo ja ostala s djecom a mm otisao u bolnicu... Ja jutra bezvezna i glupa...
mi smo cijeli vikend skitale, hodale, u kuci bile na spavanju i rucku i opet skitanje umorne al eto bambi mila valjda ce se dan popraviti N_N sretan rodjendan i nama je abd za 20 dana, jooj kako vrijeme leti
stavila ja juce scvoju curu da spava i kad se probudila zove me iz sobe i fino me naruzi kaze gdje si ti otisla, sto si ostavila adnu samu da spava
nego ko je ono neki dan imao neki recept za suhi kasalj, nesto mi adna nocas pocela ko kasljucati, ne znam sta da joj dam, da je ne vodim odmah dr inace fino jede, jucer smo se narucali musake sa krompirom, tikvicama i patlidzanom i mesa
Konacno smo zavrsili sve ostali su detalji ali to cu brzinski Hvala Bogu da je dosao kraj majstorima (kad mi kaze neko kupi vikendicu) ma kupi majmuna,nemam ja vremena za zahebanciju sa molerima,i vjecitom ulaganju u stan.Obzirom da niko ne pusi u ovo krecenje nam moze biti narednih 3 godine Ali zato imam peglat za 10 vesa pun krevet
Benji sretan rođendan sa zakasnjenjem,i Benjo samo da znas da imas mamu boli glava N_N svaka cast,tako mlada a toliko pozitivna i iskusna zena Bambina toliko sam se izgubila oko majstora da se ne pozdravih s tobom(tacno mi doslo da se vratim) Upoznala sam Tekiju mlada divna mama Dadada đubretarac je superiska,mm odusevljen Hvala ti srce si Ostale zenice dok pofatam sta ste pisale,mogu ispeglat vagon vesa Eto samo da se tuspasim
Jutro Prvo ,sa malim zakasnjenjem, nasem slatkom drugaru Benji zelimo sve najljepse od za njegov rodjendan,Nek se sve ono sto mama pozeli ostvari,a i njegove malene zeljice nek postanu stvarnost... Ljubimo vas mnogo Bambi zao mi je mila sto se nismo vidjele. Ja u tvoje a ti u moje krajeve,ali bit ce prilike jos aBd. Nadam se da ce curica i sveki biti bolje. Mala,Apotekarka jer ste pitale za nas... Svima
pozz N_N slike su predivne a mali slavljenik presladak bambi draga baš mi je žao nadam se da će sve biti ok, Mi evo u kući nešto vrijeme i nije baš za šetnje ako se ne popravi ovu jutarnju ćemo preskočiti ,začudo M se ne buni čak je jutros pojeo mlijeko opet ,ne baš sve al dobro je amani,lady,apotekarka,megi,mala,felix i ostale
Bambi jako mi je zao zbog sverkve, javni ako bude novosti...Kako je Sabina, ljubi je.. Apotekarka i Antonio Amaniii, kako ste mi vas dvoje? Kono, nema veze za onako sturu poruku, u redu je , kako su decki? Dadada, djes Dadada Koko, kako si, kako je S? Emi, majica oprana, susi se, bas mi se svidja.... Tajraaaaaaaaaa, djes Tajraaaaaaaa , napominjem te za zutu haljinu Bebacha, Tekja, Tiki, Felix, Mala86, Skorpija, Marinci, Jelena, Noaaaaaaa, Sahara i sveeeeeee ostale
Marinciii Kako nam je drugar slatki? Mi cemo kasnije doktoru na ko ntrolu,pa cemo onda i u setnju. Nadamo se da nece biti kise...
Lady sretno kod ginekologa.Opusti se i uzivaj Nadam se da Lanci fino rucki... Mi smo standardno,od doktora do doktora... Da hoce vise popustiti,aBd... Ljubac
ja tek kad sam poslal poruku kontam vidi reci ce zena ja divljakuse, ali neko me bio iznervirao (ne znam vise ko) pa sam ti na brzinu odgovorila da se ne zabrines a kod ginekologa hm, ja uvijek imam tremu kad trebam kakvom dr ali samo polako, nije to nista strasno
Samo opustancija i uzivanje i no frke Ma joj,ne znam sta bih ti rekla. Bili smo u Petak privatno kod dr.spec. alergologa pulmologa,divne doktorice. Radili su mu alergo testove,sutra idemo na pedijatriju,pa ce mu raditi Imunoloski profil IgA IgM IgG,te krvnu sliku ponovno. Iskljucili su mu iz prehrane i kozje i sojino mlijeko,a ukljucili Novalac mlijeko Allernova,koje je bas ruznog mirisa,a izgleda i ukusa,jer se Amanceku nikako ne svidja,pa sad imamo novi problem,navici ga da pije tu novu formulu. Ukljucila mu je i singular te moramo uzeti i inhalator pa da ga inhaliram dosta cesto. On je kako kad. Nekad bas bolesljiv djecak,a nekad veselo,razigrano dijete. Da hoce vise sve ovo proci,a ovako mi se cini nikad kraja.
Mala si velikacko,mnogo hvala Nadam se da su djecaci dobro,a i tata?
< Poruku je uredio Amani12 -- 6.6.2011 10:53:44 >
a za bojazljivost, moj Luka aje bolji, ti je isti takav posto je non stop isao dr ali vremenom postaje bolji ne place vise onako puno kao prije.zaboravice on mali je