Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
evo nadjoh ti ja ovaj sirup koji smiruje kašalj bolje od svakog kupljenog ( 100%) je: 8 listova lovorovog lista + 250 gr smedeg šecera prokuhati sa onoliko vode koliko treba da se šecer pokrije u šerpici i to kuhati nakon prokuhavanja 3-5 min. procjediti i piti supenu kašiku ujutro i navece. Odrasli mogu i 3-4 puta dnevno,. u ovaj sirup se može umješati i med ali u vecini prirodnih sirupa koji su na bazi meda a za djecu su je zamjena smedi šecer.
dan.. bambi....bice sve ok .. pozdrav za Malu .. lady dobro smo .. dadada djesti ... N_N prelijepi ste ..sretan rodjendan drugu sa zakasnjenjem ja se okupala ..jos da smijem napolje .. sinoc sam imala slj noc....moze biti od kafe sto kasno popih .. e jest mi vise ove kuce preko glave...danas je deveti dan kako nisam izasla .. jos da mi nije vas prosto bih
Lana mi je smijesna...svaki dan novi fazoni, face....najsmjesnije mi je kad kaze : ostavi to - ota to onako iz dubine jos skupi usnice... ili pate tu - past ces tu....Onda sama sebe pohvali, babo Nana....a kad se treba naruziti kaze ne ne Kaja (cuko Khala)