|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.6.2011 10:10:48   
Lady26
Nego da vam ispricam jedan od "mojih momenata"....
Lana spava, mm na poslu i ja krenula leci i otvorila prozor, provirim kad uhalaza i ja je maknem, pogledam kad jos jedna...kontam sta cu, hajd rekoh malo soli na naspem cisto mozda joj ne bude odgovaralo da predje preko nje user posted image i udje u stan ...i uzmem so, idem prema prozoru, osjetim nesto mi gamize iznad pete, ja otresem, idem dalje opet gamize i ja jaaaaaaako otresem i spucam nogom od Lanin motor, odvalim komad nokta, krv - samo da napomenem to sto mi je "gamizalo" je hanzaplast sa pete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ali sam odlucno otisla i dovrsila sta sam naumila pa sam tek onda jaukala i stavila hanzaplast, ne znam sta cu s tim noktom, nisam ga otkinula sam ga vratila na mjesto...i sad me boliiiiiiiiiiiiii...

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.6.2011 10:15:41 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22101
8.6.2011 10:16:42   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nego da vam ispricam jedan od "mojih momenata"....
Lana spava, mm na poslu i ja krenula leci i otvorila prozor, provirim kad uhalaza i ja je maknem, pogledam kad jos jedna...kontam sta cu, hajd rekoh malo soli na naspem cisto mozda joj ne bude odgovaralo da predje preko nje user posted image ...i uzmem so, idem prema prozoru, osjetim nesto mi gamize iznad pete, ja otresem, idem dalje opet gamize i ja jaaaaaaako otresem i spucam nogom od Lanin motor, odvalim komad nokta, krv - samo da napomenem to sto mi je "gamizalo" je hanzaplast sa pete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ali sam odlucno otisla i dovrsila sta sam naumila pa sam tek onda jaukala i stavila hanzaplast, ne znam sta cu s tim noktom, nisam ga otkinula sam ga vratila na mjesto...i sad me boliiiiiiiiiiiiii...

ovo me bas nasmija, c c c  c  c c c

pusti da otpadne user posted image user posted image user posted image user posted image

ma pustite Lady majke mi je sinoc bilo sparno, moja D je bila u prilozenom, i dijete opet znojno.....mi strrample stavili u zaborav.....

megi ljubi princezu...da brzo prodje

eee horoskop, za mene kazu da mi bas odgovara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22102
8.6.2011 10:18:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

ma pustite Lady majke mi je sinoc bilo sparno, moja D je bila u prilozenom, i dijete opet znojno.....mi strrample stavili u zaborav.....

Bogme meni nije iza 7 bilo sparno...ja sam zimogrozna... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22103
8.6.2011 10:24:39   
R&T@
Jadna teta Lady, boji se hanzaplastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pripremam paketice koji idu za djecu Palestine i uzivaaaaam...
Sve bih stavila unutra i sve zamisljam kako oke radoznalo gledaju u kutijuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22104
8.6.2011 10:28:16   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Jadna teta Lady, boji se hanzaplastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam znala da je hanzaplast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bila sam pod utiskom uhalaze sa prozora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Inace bube i pauci user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.6.2011 10:29:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22105
8.6.2011 10:28:56   
mama2009

Sve bih stavila unutra i sve zamisljam kako oke radoznalo gledaju u kutijuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22106
8.6.2011 10:29:55   
mama2009

Nisam znala da je hanzaplast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bila sam pod utiskom uhalaze sa prozora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Inace bube i pauci user posted image

mm je inace isti, pi....ka po pitanju ovoga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22107
8.6.2011 10:31:45   
Lady26
Da mi se nadje pauk negdje na tijelu, slom zivaca bi cini mi se dobila....ne bojim se ja njih ovako, samo kad su na meni....odvratno fuj i sama pomisao da mi se negjde zavuce... user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.6.2011 10:34:49 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22108
8.6.2011 10:34:09   
Lady26

mm je inace isti, pi....ka po pitanju ovoga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali ja sam zensko user posted image user posted image user posted image user posted image i samim tim i pi...ka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22109
8.6.2011 10:38:34   
R&T@
Moja kolegica je u organizaciji koja to priprema...
U kutiju od cipela stavis sitnice za dijete, upakujes u sareni papir i napises za koji uzrast...

Moje djevojcice u decembru u vrticu dobiju iste paketice iz Engleskeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22110
8.6.2011 10:39:37   
R&T@

Ali ja sam zensko user posted image user posted image user posted image user posted image i samim tim i pi...ka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad me mm provocira sto nesto ne smijem i kaze da sam p...., ja odgovorim: Da nisam, ti bi bio pederuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22111
8.6.2011 10:41:49   
Lady26

U kutiju od cipela stavis sitnice za dijete, upakujes u sareni papir i napises za koji uzrast...

Moje djevojcice u decembru u vrticu dobiju iste paketice iz Engleskeuser posted image

Hjooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se sjecam u ratu sam dobivala pisma i paketice od djece iz inostranstva....sa jednom curicom sam jedno vrijeme odrzavala kontakt, nazalost jako kratko....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22112
8.6.2011 10:42:27   
Lady26

Kad me mm provocira sto nesto ne smijem i kaze da sam p...., ja odgovorim: Da nisam, ti bi bio peder

Ja jesam i ponosim se tim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22113
8.6.2011 10:45:25   
R&T@

Hjooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se sjecam u ratu sam dobivala pisma i paketice od djece iz inostranstva....sa jednom curicom sam jedno vrijeme odrzavala kontakt, nazalost jako kratko....

Imi smo u gimnaziji, PRVOJ, naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjecam se da je jedan od rijetkih momaka u odjeljenju tada dobio paket pun ulozakauser posted image user posted image
Joj, kako je postao popularanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22114
8.6.2011 10:48:37   
Lady26
Ja sam bija maja u ratu user posted image user posted image user posted image , osnovna skola....4-5 razred....
Eto imale ste preko stele uloske, besplatno user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22115
8.6.2011 10:49:55   
R&T@

Ja sam bija maja u ratu user posted image user posted image user posted image , osnovna skola....4-5 razred....
Eto imale ste preko stele uloske, besplatno user posted image user posted image user posted image user posted image

Putericauser posted image user posted image user posted image user posted image

E, sad nije bas bilo besplatno...
trebalo je "zaraditi"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22116
8.6.2011 10:53:59   
Lady26

Putericauser posted image user posted image user posted image user posted image

E, sad nije bas bilo besplatno...
trebalo je "zaraditi"user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stidim se zbog vas user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22117
8.6.2011 10:56:07   
R&T@
Metalac je kriv, mame miuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22118
8.6.2011 10:56:43   
mama2009
tajra do kada to traje, dal je kasno oko 22, voljela bih i ja poslati paketic, al sad sam bas bas u stisci s vremenom, danas poslije posla masaza, pa kupovina, sutra ima jedna djevojcica maturu to moram otici da je ispratim i onda pakovanje za petak....

pls javi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22119
8.6.2011 10:57:01   
R&T@
Sta je ovo jutros, samo se Lady i ja dopisujemouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22120
8.6.2011 10:59:16   
R&T@

tajra do kada to traje, dal je kasno oko 22, voljela bih i ja poslati paketic, al sad sam bas bas u stisci s vremenom, danas poslije posla masaza, pa kupovina, sutra ima jedna djevojcica maturu to moram otici da je ispratim i onda pakovanje za petak....

pls javi

Kolegica mi ide na put u petak, pa nama je to rok...

Pitat cu je moze li i kasnijeuser posted image

Ti user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22121
8.6.2011 11:03:17   
mama2009

pls javi

Kolegica mi ide na put u petak, pa nama je to rok...

Pitat cu je moze li i kasnijeuser posted image

Ti user posted image

Javi molim te kad bude opet

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22122
8.6.2011 11:10:24   
salmy
Jutricauser posted image user posted image

Joj sparine po noci,uzas,kako Vi oblacite/skidate svoju djecu za spavanje? moj user posted image spava bez prekrivaca,pa sve kontam zima muuser posted image user posted image user posted image
Bambi drugar je med,kako je samo pocrnio a kosica poplavila,frajer praviuser posted image user posted image
D i L su hanumice iz kvrata,seceri praviuser posted image user posted image user posted image jestel im kaficu pristavile da đaba ne sjede?
Ostalo drustvo saljemo Vamuser posted image user posted image
ps:peglanje danas privodim krajuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 22123
8.6.2011 11:13:00   
R&T@
salmy, draga, a sta ti peglas danima?
Ja da sve izvadim iz ormara, ispeglala bih za dan (mislim,  ne daj boze da me nesto preneseuser posted image user posted image user posted image )

Vec rekoh da smo mi svi "bacili" pidzame i mirno spavaliuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22124
8.6.2011 11:17:29   
salmy
Ebeni americki plakaruser posted image user posted image user posted image  sve sto je moglo da uđe uslo je,jos samo da naletim na molera u njemuuser posted image user posted image nisam se sjetila da prekrijem najlonom prije radova,zato sad sve perem i peglam.Ali to radim sa pauzama,pa se zato oduzilooooo
Ne gine nam veceras spavanje u gacamauser posted image user posted image a komarci vrebejuuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *