Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Tajra,Tajra Dadada djete kod mene pa nek se igraju, taman ću im napraviti od E... sobe igraonicu i onda ću ih pustiti da mi ofarbaju zidove kako god žele jer meni ja stvarno nemerem čuj "nemerem"
Jutro.... Sinoc gore nego noc prije... Zaspala sam u pola 5 Lana se od 1 vrtila, dizala, vrtila, dizala, vrtila, dizala, grebala po kreveticu, po duseku....do pola 4...ali nije ni rijec progovorila....prvo sam je skinula u bodi i tanke helankice (to sam napipala u mraku), pa sam je smirivala, pa sam i galamila, pa je na kraju i pucnula da prestane grebati....onda sam je uzela oko pola 4 i mjerila joj temperaturu jer mi je bila vruca, naravno nema ture, i onda sam je uljuljala, zaspala je...a onda ja nisam do pola 5 mogla... I standardno budjenje oko 7.... Helem, kao posr..a sam Ovo se nije desilo otkako se rodila....
"druzile" hoces reci Dusa draga D. grli Lanu a ova se izmakla koliko god je mogla...al kad se treba slikati, onda nabaci kez I vidi moje seljancice sa plavim stramplicama
jutro. Mi smo lose spavali budili se valjda zbog vrucine a jos sam ga razgolisila al dzaba Kod nas se oblaca , vjetar neki nadam se da ce je danas biti ...... Mama2009 blago vama odoste na more , uzivajte ... Cure su medene Pozz, ostalim Megi sretno kod dokt. danas
Jutro.... Sinoc gore nego noc prije... Zaspala sam u pola 5 Lana se od 1 vrtila, dizala, vrtila, dizala, vrtila, dizala, grebala po kreveticu, po duseku....do pola 4...ali nije ni rijec progovorila....prvo sam je skinula u bodi i tanke helankice (to sam napipala u mraku), pa sam je smirivala, pa sam i galamila, pa je na kraju i pucnula da prestane grebati....onda sam je uzela oko pola 4 i mjerila joj temperaturu jer mi je bila vruca, naravno nema ture, i onda sam je uljuljala, zaspala je...a onda ja nisam do pola 5 mogla... I standardno budjenje oko 7.... Helem, kao posr..a sam Ovo se nije desilo otkako se rodila....
Nama je prethodna noc bila slicna Ali zato sinoc se svi skinuli, samo u ves, bacili pokrivace na pod, otvorili prozore i spavali...kuc-kuc...
Nisam je ni presvlacila, kako ju je teta ostavila tako sam je samo izvela na terasu...kod mene puse Tajra i u sred ljeta na terasi....zato neka hvala jos malo....a u kuci ih nema...a tanke su, one abc ili koji koja su vec slova abecede
Pusti boju, a sta ce djetetu carape na ovom zvjezdanu
Zato ste nocas dernecile
i ja sam se ovo pitala cim sam sliku vidjela moj anel vec odavno u potkosljulji i sorcu bude reko , da sad nisam ja malo fulnila kad vidim vas obucene .
Ma ti si ih Anelu skinula prije koji mjesec....neka hvala, preko dana ok, ali ovako pred vece - jock....da je bila duga trenerka ok, ja kad sam vidjela D golih nogu najezila se
10.juli, legenda koza.jarac jeli? a Tajra je djevica jelda kao mm.
pa mala tebi rođendan kad i mom Mateju,ma rakovi su super ja sam jarac a mm blizanac,
jutro ja ne mogu pohvatat šta ste sve ispisale ,mi se probudili prije pola sata neznam kad smo ovoliko odspavali,samo danas sumnjam da će biti dnevnog spavanja
i ja sam tek sad vidjela stramplice, Igo hoda go, u bodiju bez carapa i papa, sve skida sa sebe, necu vise da ga tjeram da se obuce jer mu je izgleda bas vruce
a svi smo izgleda lose spavali, ja kod tate nisam imala tih problema brate hladovina u sobi, travnjak ispred zgrade, ljepota... tajra jedna od losih strana centra je beton, kad se to upali nMERES opstat.
a felix zato je on takva njeznica ljubim ja njega, moj rakic mali
Ma ti si ih Anelu skinula prije koji mjesec....neka hvala, preko dana ok, ali ovako pred vece - jock....da je bila duga trenerka ok, ja kad sam vidjela D golih nogu najezila se
nije bitno moj anel bude van do 8 u helankama kratkim kao kod D. al ti znas svoje samo vruce je al eto....
10.juli, legenda koza.jarac jeli? a Tajra je djevica jelda kao mm.
pa mala tebi rođendan kad i mom Mateju,ma rakovi su super ja sam jarac a mm blizanac,
jutro ja ne mogu pohvatat šta ste sve ispisale ,mi se probudili prije pola sata neznam kad smo ovoliko odspavali,samo danas sumnjam da će biti dnevnog spavanja
marinci eto kome cu najprije zapamtiti rodjendan, dusica draga .
a tajra necu komentarisati nista samo posto je kod mm rijec dukat onda ona mene ispituje kad hoce sta da joj objasnim, a sto, a sta a zbog cega.
a lady Lanu kao ja Luku da se dijete ne prehladi, Igo hoda go a Luka u dugim gacama i carapama.
Bolje sprijeciti nego lijeciti....ne daj mi Boze opet bolnice i onih dana..... A kod mene na terasi puse, sve je otvoreno....
u pravu je lady sarajevo je sarajevo, navece vani fino svjeze, ja se salim ali ne bih ni ja navece Igora golog izvela van, jer mi ipak imamo planine okolo