|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  880 881 [882] 883 884   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.6.2011 21:48:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: leona81

sta ima u pampersovom parku

Ti kao padobranac, cao i tebi user posted image user posted image user posted image , pa sta ima, kako ste user posted image , mi dobro hB user posted image user posted image user posted image

mi smo redovni u pampersovom parku, tamo smo svaki dan ujutro ili popodne zavisi koja sam smjena u skoli, tj, kada sam slobodan. meni je najbolji park u ovom dijelu za djecu laninog uzrasta, manje a i starije. imaju 2 tobogana- za malu i malo vecu raju, nekoliko onih konjica na feder, kucica za kuhanje (za buduce kuharice i kuhare), par gomila pijeska sitnog i jedan bazen sa sitnim pijeskom, dvije ljulje-jedna za malu i jedna za veliku raju, gomila djece i roditelja, super jeuser posted image jedina zamjerka sto ima puno opusaka i nekada ne ociste smece od nocnog provoda i sto ima nekada agresivne djece koja bacaju pijesak na druge itd...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22026
7.6.2011 21:48:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: salmy

,a jos me komarci izujedali po guziuser posted image user posted image auuuu kako boli,elem sam sva niđe vezeuser posted image

Samo cu se "nakasljati"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne budem nekulturna pa da pitam kako nadjose mjesto za ujedanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22027
7.6.2011 21:50:13   
salmy
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: salmy

,a jos me komarci izujedali po guziuser posted image user posted image auuuu kako boli,elem sam sva niđe vezeuser posted image

Samo cu se "nakasljati"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne budem nekulturna pa da pitam kako nadjose mjesto za ujedanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
A ne znam moja Tajra,od ovolikih guzica moju nađoseuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22028
7.6.2011 21:50:56   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ti kao padobranac, cao i tebi user posted image user posted image user posted image , pa sta ima, kako ste user posted image , mi dobro hB user posted image user posted image user posted image

mi smo redovni u pampersovom parku, tamo smo svaki dan ujutro ili popodne zavisi koja sam smjena u skoli, tj, kada sam slobodan. meni je najbolji park u ovom dijelu za djecu laninog uzrasta, manje a i starije. imaju 2 tobogana- za malu i malo vecu raju, nekoliko onih konjica na feder, kucica za kuhanje (za buduce kuharice i kuhare), par gomila pijeska sitnog i jedan bazen sa sitnim pijeskom, dvije ljulje-jedna za malu i jedna za veliku raju, gomila djece i roditelja, super jeuser posted image jedina zamjerka sto ima puno opusaka i nekada ne ociste smece od nocnog provoda i sto ima nekada agresivne djece koja bacaju pijesak na druge itd...

A gdje se nalazi? user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 22029
7.6.2011 21:53:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

A gdje se nalazi? user posted image user posted image

na aleji tacno preko puta 3.gimnazije pored onog obdanista

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22030
7.6.2011 21:53:23   
Anoniman

Svi smo, izgleda, danas u "žlj" raspolozenjuuser posted image

Ja razmisljam sta da obucem R. za spavanjeuser posted image

Cijeli dan je samo u potkosulji i slijeva se znoj niz nju...

Proslu noc je "stenjala" i budila se do tri ujutro, dok nisam otvorila prozore...
a spavala je u ljetnoj pidzamici...
mi spavamo otvorenog pendzera...ima vec..ihihiuser posted image user posted image user posted image ...samo ono kad zahladi... malo otvaramo, malo zatvaramo u toku noci...a inace sirom otvorenog

sahara...hebese vama...vicete za koji dan user posted image user posted image user posted image a mi cemo ostati u smrdljivom gradu...i ustima hvatati kapi kiseuser posted image user posted image user posted image ...kad nam Ajna dodje preplanulauser posted image u plavoj haljiniciuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22031
7.6.2011 21:55:31   
R&T@
Ko o kome, ja o stolovima, ali moram pitati:

Hajde, ako neka zna njemacki da pogleda ima li ovaj "moj"user posted image  u drugim bojama ili samo bijeli...
molim lijepo...

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50087072

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22032
7.6.2011 21:56:15   
Anoniman
Vidim nas niko nije pozeljeo user posted image user posted image

Ja sam u ova dva-tri dana skontala da je moje dijete divno, andjeo pravi... evo sestra malenog pokusava uspavati cijela dva sata, a moje dijete cim krevet dotakla zaspala.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22033
7.6.2011 21:57:53   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam u ova dva-tri dana skontala da je moje dijete divno, andjeo pravi... evo sestra malenog pokusava uspavati cijela dva sata, a moje dijete cim krevet dotakla zaspala.

Ja jesam ali stvarno....al necu da smetam jer ti je seki tu....
Jel Ana dobro, ti?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22034
7.6.2011 22:00:40   
Anoniman

Hajde, ako neka zna njemacki da pogleda ima li ovaj "moj"user posted image  u drugim bojama ili samo bijeli...
molim lijepo...

ovaj model samo beeeeeli

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22035
7.6.2011 22:00:50   
Anoniman
JA sam hronicno umorna, noge mi kao balvani, valjda kako sam po cijeli dan an nogama otekle pravo i trne. Anuska je dobra, kazem da ne ureknem ali kad vidim ove klince od sestre ja mogu reci da imam najdivnije dijete na svijetu. 

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22036
7.6.2011 22:01:34   
Anoniman

jesmo valauser posted image user posted image ...al znamo da ti je schwester tu pa da si zauzeta

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22037
7.6.2011 22:01:50   
R&T@
E, moja Jelo, ima sve gore od goreg...

Samo se nemoj smijati, moze Bog i tebi dati...

Ja tek kad sam rodila ovog Indijatikosa, skontala koliko sam bila sretna s T.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22038
7.6.2011 22:03:32   
Anoniman
MA valjda ja navikla na tisinu i na to da smo Anuska i ja non stop same, a klinci od sestre bas bucni, jedan vristi, drugi jos vise, tuku se, svadjaju, ona razvadja i meni glava ogromna i sve ponavljam u sebi, a ti samo reci da Ana nije dobra.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22039
7.6.2011 22:03:57   
Bambi09

Svi smo, izgleda, danas u "žlj" raspolozenjuuser posted image

Ja razmisljam sta da obucem R. za spavanjeuser posted image

Cijeli dan je samo u potkosulji i slijeva se znoj niz nju...

Proslu noc je "stenjala" i budila se do tri ujutro, dok nisam otvorila prozore...
a spavala je u ljetnoj pidzamici...

ja sam sinoc Nane stavila na spavanje samo u bodiju... a pokrila sam ga tananim ljetnim jorgancicem... tako cu i veceras... a prozor nam je na kant otvoren...
nisam jos pocela sa kupanjem na balkonu jer ipak kod nas ima malo vjetrica preko dana, a kako smo na III spratu bojim se da nije prerano user posted image

Bambina draga srecan rodjendan od srca, nisam znala da si i ti blizanac kao i ja 

Lady nadam se da je Lana bolje i da modrica spada, ljubimo je

Ostale mame i bebe nadam se da su dobro, nemam kada da citam... Ljubimo vas

hvala mila... zato smo se mi "nasle" dok rece sta bi user posted image

Ja nisam Blizanac, ja sam Koza

Bambina, sretan rodjendan

hvala ljepoto...
ako cemo bas detaljisati ja sam Kobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hej zenska, pa gdje si ti? nema te 100 godina... kako je tvoje pilence? navrati nam malo cesceuser posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22040
7.6.2011 22:04:49   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

molim lijepo...

ovaj model samo beeeeeli

dankeuser posted image

Odoh mijenjati ovog mog gazdu za stolarauser posted image user posted image user posted image
mozda neka nasjedneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22041
7.6.2011 22:13:11   
Anoniman
Bambi sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22042
7.6.2011 22:16:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Bambi sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ooooooo konam doto...ko nam dotouser posted image user posted image user posted image ...pa gde si ti...setas...zaboravila na nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22043
7.6.2011 22:19:43   
R&T@
Dadado, ova neka forumasica iz Mostara samo cestitku, a nama dvjema ni Izvolite preko ogradeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22044
7.6.2011 22:22:09   
Lady26
NeJma ni meni nista user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22045
7.6.2011 22:22:53   
Anoniman

Dadado, ova neka forumasica iz Mostara samo cestitku, a nama dvjema ni Izvolite preko ogradeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
vidimuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22046
7.6.2011 22:32:41   
Lady26
Odoh, nista od RR veceras....nigdje vas...
Laku noc i lijepo spavajte, zelim vam kao i sebi mirnu noc... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22047
7.6.2011 22:41:41   
Bambi09
Vama nije rockas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ovako moj sin izgleda kad dolazi mami u posjetu na posao

user posted image

user posted image

A ovako izgledam kako me mama osisala

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 7.6.2011 22:42:03 >

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22048
7.6.2011 22:48:30   
dafri
veče,
jest sparno a tek početak juna,šta će biti za mjesec al nek su naši pobijedili odmah mi ništa ne smeta

Bambi sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image drug je šećeruser posted image
Mala sretna godišnjicauser posted image

< Poruku je uredio dafri -- 7.6.2011 22:49:00 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 22049
7.6.2011 23:24:25   
Anoniman
Bambi, sretan rodjedannnnnnnnnnnnnnnnuser posted image
Nane je presladakuser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 22050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  880 881 [882] 883 884   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  880 881 [882] 883 884   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *