Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ti kao padobranac, cao i tebi , pa sta ima, kako ste , mi dobro hB
mi smo redovni u pampersovom parku, tamo smo svaki dan ujutro ili popodne zavisi koja sam smjena u skoli, tj, kada sam slobodan. meni je najbolji park u ovom dijelu za djecu laninog uzrasta, manje a i starije. imaju 2 tobogana- za malu i malo vecu raju, nekoliko onih konjica na feder, kucica za kuhanje (za buduce kuharice i kuhare), par gomila pijeska sitnog i jedan bazen sa sitnim pijeskom, dvije ljulje-jedna za malu i jedna za veliku raju, gomila djece i roditelja, super je jedina zamjerka sto ima puno opusaka i nekada ne ociste smece od nocnog provoda i sto ima nekada agresivne djece koja bacaju pijesak na druge itd...
mi smo redovni u pampersovom parku, tamo smo svaki dan ujutro ili popodne zavisi koja sam smjena u skoli, tj, kada sam slobodan. meni je najbolji park u ovom dijelu za djecu laninog uzrasta, manje a i starije. imaju 2 tobogana- za malu i malo vecu raju, nekoliko onih konjica na feder, kucica za kuhanje (za buduce kuharice i kuhare), par gomila pijeska sitnog i jedan bazen sa sitnim pijeskom, dvije ljulje-jedna za malu i jedna za veliku raju, gomila djece i roditelja, super je jedina zamjerka sto ima puno opusaka i nekada ne ociste smece od nocnog provoda i sto ima nekada agresivne djece koja bacaju pijesak na druge itd...
Ti kao padobranac, cao i tebi , pa sta ima, kako ste , mi dobro hB
A gdje se nalazi?
na aleji tacno preko puta 3.gimnazije pored onog obdanista
mi spavamo otvorenog pendzera...ima vec..ihihi ...samo ono kad zahladi... malo otvaramo, malo zatvaramo u toku noci...a inace sirom otvorenog
sahara...hebese vama...vicete za koji dan a mi cemo ostati u smrdljivom gradu...i ustima hvatati kapi kise ...kad nam Ajna dodje preplanula u plavoj haljinici
Ja sam u ova dva-tri dana skontala da je moje dijete divno, andjeo pravi... evo sestra malenog pokusava uspavati cijela dva sata, a moje dijete cim krevet dotakla zaspala.
Ja sam u ova dva-tri dana skontala da je moje dijete divno, andjeo pravi... evo sestra malenog pokusava uspavati cijela dva sata, a moje dijete cim krevet dotakla zaspala.
Ja jesam ali stvarno....al necu da smetam jer ti je seki tu.... Jel Ana dobro, ti?
JA sam hronicno umorna, noge mi kao balvani, valjda kako sam po cijeli dan an nogama otekle pravo i trne. Anuska je dobra, kazem da ne ureknem ali kad vidim ove klince od sestre ja mogu reci da imam najdivnije dijete na svijetu.
jesmo vala ...al znamo da ti je schwester tu pa da si zauzeta
MA valjda ja navikla na tisinu i na to da smo Anuska i ja non stop same, a klinci od sestre bas bucni, jedan vristi, drugi jos vise, tuku se, svadjaju, ona razvadja i meni glava ogromna i sve ponavljam u sebi, a ti samo reci da Ana nije dobra.
Cijeli dan je samo u potkosulji i slijeva se znoj niz nju...
Proslu noc je "stenjala" i budila se do tri ujutro, dok nisam otvorila prozore... a spavala je u ljetnoj pidzamici...
ja sam sinoc Nane stavila na spavanje samo u bodiju... a pokrila sam ga tananim ljetnim jorgancicem... tako cu i veceras... a prozor nam je na kant otvoren... nisam jos pocela sa kupanjem na balkonu jer ipak kod nas ima malo vjetrica preko dana, a kako smo na III spratu bojim se da nije prerano
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Bambina draga srecan rodjendan od srca, nisam znala da si i ti blizanac kao i ja
Lady nadam se da je Lana bolje i da modrica spada, ljubimo je
Ostale mame i bebe nadam se da su dobro, nemam kada da citam... Ljubimo vas
hvala mila... zato smo se mi "nasle" dok rece sta bi
IZVORNA PORUKA: tajra
Ja nisam Blizanac, ja sam Koza
Bambina, sretan rodjendan
hvala ljepoto... ako cemo bas detaljisati ja sam Kobila
IZVORNA PORUKA: leona81
sta ima u pampersovom parku
hej zenska, pa gdje si ti? nema te 100 godina... kako je tvoje pilence? navrati nam malo cesce