|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  879 880 [881] 882 883   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.6.2011 17:38:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: dadada

Mala,to i A. radi...mislim na tersanje...uvijek sam se jezila kada vidim djecu koja se bacaju...a moje dijete je takvo...Mada sam ubjedjena da je i to samo faza...barem se nadam...a ja koristim metodu "odlazenja kuci momentalno" za kaznu..jer najvise voli da je vani...tako da mu je to def. kazna...valjda ce skontati pa prestati

mogu vam reci da mi je puno lakse kad vidim da ima jos takve djeceuser posted image user posted image

koko...koga cu analizirati, ako necu njega...vas cijeli dan smo skupauser posted image user posted image ..da hoce barem propricati da pricamo ko ljudiuser posted image user posted image user posted image Kako pljEskavice i uho? kako te bolan roditelji nisu izlozili tome kad si bila mala...prije mnogo godinauser posted image ...kod nas su se pljuske ganjale ko pareuser posted image user posted image ...jel cujes da ih neko dijete ima trcis u posjetu i vodis svu djecuuser posted image user posted image user posted image

isabella kako se zovu te kapi za zube? hocu ja to da dajem A....nabavicu ih nekako ako nema kod nasuser posted image

salmy...ti ko prava ocajna kucanicauser posted image user posted image user posted image ...ne bih ti bila u kozi...doduse, imas novi pod...izdrzi i to peglanjeuser posted image

marincii,probaj nistatin...ja se kunem u nistatin ko noa u onu njenu kremuuser posted image

dadada znaci nisam pogrijesila jer sam mislila da sam malo bila bezobrazna, ali opet ja sam mu mama i ja trebam s njim izlaziti na kraj a ne neko drugi.user posted image user posted image

A ja sam def shvatila kolliko su oni namazani, Luka pruza ruke da ga uzmu samo svekrvi i mom tati, svekru nikada jer njemu ne pada na pamet da ga nosa (pametan covjek) user posted image

ma dede i babe su tu da razmaze...to meni moja mama vazda ponavlja...a i ona se jezila na svoje roditelje i svekra i svekrvu jer su radili sve kontra...a sad je ista takva...ma roditelji znaju najbolje...jer ces sutra ti za njih odgovarati a ne oni...to ja njoj vazda ponavljamuser posted image ...tako da ...uvijek smo mi upravu...pa caki kad nismouser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 22001
7.6.2011 17:38:55   
R&T@
Samo jedno mahanje za sveuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22002
7.6.2011 18:28:01   
tekja
user posted image  i od mene...V. mi ne da kuckati, pa vas samo citamuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22003
7.6.2011 20:01:36   
R&T@
Veceuser posted image

Volim sunce i ljeto, ali mi je danas bas "tezak" dan...

A R. se baca po podu za svaku sitnicu, T. place za svaku sitnicu, a ja vicem za svaku sitnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad odoh da ih uspavam, pa se vracam da citam RRuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 22004
7.6.2011 20:03:05   
Anoniman
Vecer!
Joj zene jest sparina, uffffffuser posted image
A se igra na balkjonu, bazencic i voda, pravi rucak, cekam da se skvasi user posted image pa da zavrsi igicu, hahahahahaah
Jos malo pa pocinjem odbrojavati za odlazak na more, joj toliko covjek ceka taj godisnji koji prodje za sekundu, nesto sam bljakica pa da ne gnjavim i vasuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 22005
7.6.2011 20:16:49   
R&T@
Svi smo, izgleda, danas u "žlj" raspolozenjuuser posted image

Ja razmisljam sta da obucem R. za spavanjeuser posted image

Cijeli dan je samo u potkosulji i slijeva se znoj niz nju...

Proslu noc je "stenjala" i budila se do tri ujutro, dok nisam otvorila prozore...
a spavala je u ljetnoj pidzamici...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22006
7.6.2011 20:17:27   
Anoniman
pozz mi bili na vikendici nismo dugo jer neki hladan vjetar naletio. Skoro ga kupala i moje prvo sisanje obavila user posted image user posted image jao sta sam radila al morala sam malo  . Narast ce kosa , boji se makaza nekako ga mm zaigravo a ja sticala nekako ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22007
7.6.2011 20:47:16   
tekja
IZVORNA PORUKA: felix

pozz mi bili na vikendici nismo dugo jer neki hladan vjetar naletio. Skoro ga kupala i moje prvo sisanje obavila user posted image user posted image jao sta sam radila al morala sam malo  . Narast ce kosa , boji se makaza nekako ga mm zaigravo a ja sticala nekako ...

user posted image user posted image user posted image  daj sliku....

Ma neka si, pa on se jako znoji, kosa mu gusta, samo ga mori...a sto ga ne odnesete  frizeru? Mi vodimo V. na sisanje, bude vrckanja, okretanja, al' frizeri imaju iskustva pa ga sputaju nekakouser posted image

Ja evo idem da ga hranim, pa mozda dodjem da malo mahalamo..

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22008
7.6.2011 21:16:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image  daj sliku....

Ma neka si, pa on se jako znoji, kosa mu gusta, samo ga mori...a sto ga ne odnesete  frizeru? Mi vodimo V. na sisanje, bude vrckanja, okretanja, al' frizeri imaju iskustva pa ga sputaju nekakouser posted image

Ja evo idem da ga hranim, pa mozda dodjem da malo mahalamo..
zato sto se vrti neda dira rukama nece da sjedi nosajuci ga sisa place koceni se , sav dlakav bude i ja
Katastrofaaaaaaa ja ga vise NIKAD odvest necu jer neda .
Prosli put ga ubola user posted image makazama koliko se vrti ma jedva sam i ja to nekako uradila user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 22009
7.6.2011 21:23:17   
Anoniman
Bambina draga srecan rodjendan od srca, nisam znala da si i ti blizanac kao i ja user posted image

Lady nadam se da je Lana bolje i da modrica spada, ljubimo je user posted image

Ostale mame i bebe nadam se da su dobro, nemam kada da citam... Ljubimo vasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22010
7.6.2011 21:29:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bambina draga srecan rodjendan od srca, nisam znala da si i ti blizanac kao i ja user posted image

Lady nadam se da je Lana bolje i da modrica spada, ljubimo je user posted image

Ostale mame i bebe nadam se da su dobro, nemam kada da citam... Ljubimo vasuser posted image

aaaaaaa jelena, pa i ja sam blizanac, koliko nas to ima na rr?user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22011
7.6.2011 21:32:38   
teacher75
ja sam pravo umorna, hodale od 5 do pola 9! i lana je zaspala cim smo dosle kuci. bile prvo u titu do 7, bilo je super, lana se igrala sa 3 djecaka a ja na miru kafenisala sa mamamauser posted image poslije otisle u park pampersov i tamo jos bilo poznatih i nepoznatih drugara, dosla nam i rodica, pa se ponovo vratila kuci prljava ko cigance, a bila sam je sredila u haljinici i helankama i stavila kikice, sva se isprljala, rauber maliuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 22012
7.6.2011 21:33:05   
R&T@
Ja nisam Blizanac, ja sam Kozauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bambina, sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22013
7.6.2011 21:34:52   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

poslije otisle u park pampersov

Gdje ti je to?user posted image

Neposredna veza do poruke: 22014
7.6.2011 21:36:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

poslije otisle u park pampersov

Gdje ti je to?user posted image

onaj pored obdanista na grbavici, preko puta 3.gimnazije

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22015
7.6.2011 21:40:37   
teacher75
da dodam da nam je danas bio 14.dan vakcine i da hvala bogu nista nije bilo, nadamo se da je to touser posted image

Neposredna veza do poruke: 22016
7.6.2011 21:41:32   
Lady26
Dobro vece....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22017
7.6.2011 21:42:35   
salmy
Evo nasuser posted image user posted image ostalo je jos malo vesa i gotovooooooo
Mi vozili biciklo vani i user posted image je smoren,naparavili krug i nazad
Joj zene drage sto ja imam modrica po nogamauser posted image user posted image danas sam se zviznula od krevet,i nisam obracala paznju.Osjetim ja noga me boli,pogledam toliko je nateklo gluho bilouser posted image user posted image a modro uzas,a jos me komarci izujedali po guziuser posted image user posted image auuuu kako boli,elem sam sva niđe vezeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22018
7.6.2011 21:42:38   
mala86
vece i od nas user posted image

cijeli dan hocu da vam se javim i nikad,sve pocnem pisat i nesto me prekine
ljeni smo inace za pisat ovih dana user posted image ,tako to nama na dane naidje user posted image user posted image

joj sisanje-mi smo malog neki dan sisali i vec se psihicki pocinjem pripremat za neko sljedece!nema kako ga zena nije sisala,na biciklu od svog malog cak,al ma kakvi!ljudi iz kladionica dolazili da vide sta se desava,zasto toliko vristi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
na kraju nam nije htjela ni naplatit,kaze toliko plako i da naplatim!rekla sam mm da za sljedece sisanje mijenjamo dio grada,da nas ne zapamte user posted image user posted image

a i kupanje nam je muka u zadnje vrijeme user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22019
7.6.2011 21:43:12   
leona81
sta ima u pampersovom parku

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22020
7.6.2011 21:44:41   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

sto izradiste? kakav vjetar, uopce ga nije bilo na vilsu ni kod tita, bas ste se zeznule sto niste izasleuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22021
7.6.2011 21:44:41   
Lady26

IZVORNA PORUKA: leona81

Ti kao padobranac, cao i tebi user posted image user posted image user posted image , pa sta ima, kako ste user posted image , mi dobro hB user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 22022
7.6.2011 21:45:17   
R&T@
Bravo za nereakcijuuser posted image , hvala za informacijuuser posted image

Ja "mahalam" ikea stranice...i zaljubila sam se u jedan stol...
kosta samo 199 eurauser posted image

Je li ono neka od nas ima muza stolara da ga "isarmiram"user posted image user posted image user posted image

Ticerko, mozes i ti za bracni krevetuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22023
7.6.2011 21:45:40   
salmy

IZVORNA PORUKA: leona81

Ti kao padobranac, cao i tebi user posted image user posted image user posted image , pa sta ima, kako ste user posted image , mi dobro hB user posted image user posted image user posted image
Ja mislim da je doslo vrijeme da upoznamo Leonuuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim stRavnouser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22024
7.6.2011 21:47:04   
Lady26

sto izradiste? kakav vjetar, uopce ga nije bilo na vilsu ni kod tita, bas ste se zeznule sto niste izasleuser posted image

Cijeli dan je puhao vjetar, ja kad sam s posla dosla kuci sparnooooooo, narogusilo se, cula se sa mamom2009 i dogovorile se da necemo da nam kisa ne padne...tako da nismo, ja bila sa Lanom na terasi...poslije me M zvala da se najavi na kafu user posted image user posted image , tako da smo je popile kod mene na terasi, i konstatovale smo da smo komotno mogle i izaci, al hebi ga....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  879 880 [881] 882 883   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  879 880 [881] 882 883   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *