Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jao grozni trio se odmah javio ne imadoh kad pisati prijateljica mi bila u rađaoni pa ja sva na iglama koda ja rađam uglavnom rodio se bebac ziv,zdrav i sve ok
jutro, evo mene samo u prolazu, imamo jos samo dva dana do moranja jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........ja jos nista nisam spakovala, vremena mi nedostaje, danas poslije posla moram se nekako bolje organizovati, evo me opet nesto zah...je.....opet auto ma to ti je kad si peh......na poslu ludnica, milion obaveza....grrrrrrr nadam se da ce smizla uzivati na moru......
mi kao da zivimo u africi a ne u sa kako je vruce.znala sam ja da nam cipelice nece ni trebati,odmah sandale
mi smo nocas bili jako nemirni, sto ja,sto Luka a i Igo se budio.vruuuceee zene drage.
ja sam rak (julsko dijete) i obozavam ljeto ali ovo je previse stvarno, nema zraka da se dise.... i onda se jos nadigli u pola 7 pa sad Luka evo sve glavicu stavlja na kauc spava mu se. a vi blizanci uhhh drage ste mi ali ste cudnog znaka brate (neka se niko ne vrijedja)a mozda vam je jaci podznak ipak.
jelena , navikavaj se na te krike i urlike i tebi ce biti za jedno pola godine tako (dok maleni stasa) taman jedno zaspe a drugo se probudi a ti kontala odmoriti, e sipak .salim se ja nije to tako strasno.
djevojcice koje su mi cestitale godisnjicu, hvala mLogo.dragi me bas lijepo juce pripazio
tajra lijep ti je onaj sto ali ne mozes ga naruciti preko interneta
Tajra sto je super, i ja tražim sebi dobar stolić ali kod nas stvarno ništa katastrofa i još mi nedostaje nekoliko stvarčica ali ne znam gdje da pogledam više jer sve sam pregledala po sarajevu.... npr. oni mali noćni stolići ili kako se već zovu zapravo mi je sve isto ... Noa čestitke sretnim roditeljima i sad sigurno lakše dišeš ostatak ekip imate lijep pozdrav od mene i veliki i mali, sretan rođendan sa zakašnjenjem,ovi što iodlaze na more molim da se samo jednom brćnu za mene , a ovi što ostaju zajedno ćemo se gušiti u ovom smradu.... dadada nemoj tugovati da vidiš u kakvom sam ja s...... uhhhhhh ako je k'o raspoložen za moleraj bujrum sve je dozvoljeno
noa...cestitam ..hos li je dovuci na rr ljubomorna sam na saharu i mamu blago vamaaaaa
i moj se Andrejevic probudiou 6.30 a za sve je tajica kriv...imada ga deloziram emi, i nas ceka krecenje i sredjivanje parketa...tj. lakiranje...samomoram skontati negdje A. da smjestim
noa...cestitam ..hos li je dovuci na rr ljubomorna sam na saharu i mamu blago vamaaaaa
i moj se Andrejevic probudiou 6.30 a za sve je tajica kriv...imada ga deloziram emi, i nas ceka krecenje i sredjivanje parketa...tj. lakiranje...samomoram skontati negdje A. da smjestim
ako te tjesi i D je jutros ustala u 6:45 inace spava do 9 ; 9 :30
Mi smo nocas svi spavali kao "nebebe", tj. nismo se budili... Ali zato skoro gologu.i, da prostite
Meni se ovaj sto stvarno svidja, pogotovo ona ladica u koju mogu slagati ukrasne sitnice, a da se ne praše, idealno za mene Ali treba mi u boji bukve, pa razmisljam da ga pravimo
Emi, moja sestra je nasla divne te nocne ormarice od punog drveta u Fisu, a smijesna cijena ... ti no sikiriki, car je u opremanju, ja nabavljam namjestaj vec 3 godine
Vi, buduci "mornari" ste trenutno na ignor jer vam zavidim Račice,
Laaaaaaaaaaaaaady Daaaadaaaadaaaa
Emi, moja sestra je nasla divne te nocne ormarice od punog drveta u Fisu, a smijesna cijena ... ti no sikiriki, car je u opremanju, ja nabavljam namjestaj vec 3 godine
Vi, buduci "mornari" ste trenutno na ignor jer vam zavidim Račice,
Laaaaaaaaaaaaaady Daaaadaaaadaaaa
ti nam zavidis koja ces, dupe brckati duze nego mi svi, plujs svekrivu imas c c c c c c c c