|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  881 882 [883] 884 885   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.6.2011 23:29:00   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jao grozni trio se odmah javiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne imadoh kad pisati prijateljica mi bila u rađaoni pa ja sva na iglama koda ja rađamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uglavnom rodio se bebac ziv,zdrav i sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22051
8.6.2011 8:17:40   
R&T@
Cestitke za sretne roditeljeuser posted image  i nervoznu Nouuser posted image

Dobro jutrouser posted image

Kod nas jutros haos, T. zatekla R. u nasem krevetu i bilo je user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22052
8.6.2011 8:27:05   
mama2009
jutro, evo mene samo u prolazu, imamo jos samo dva dana do moranja jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........ja jos nista nisam spakovala, vremena mi nedostaje, danas poslije posla moram se nekako bolje organizovati, evo me opet nesto zah...je.....opet auto ma to ti je kad si peh......na poslu ludnica, milion obaveza....grrrrrrr nadam se da ce smizla uzivati na moru......

mahanje za sve redom da koga ne zaboravim

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22053
8.6.2011 8:46:52   
Malenaoduvijek
dobro vruce jutro,

mi kao da zivimo u africi a ne u sa kako je vruce.znala sam ja da nam cipelice nece ni trebati,odmah sandale user posted image

mi smo nocas bili jako nemirni, sto ja,sto Luka a i Igo se budio.vruuuceee zene drage.user posted image

ja sam rak (julsko dijete) i obozavam ljeto ali ovo je previse stvarno, nema zraka da se dise....
i onda se jos nadigli u pola 7 pa sad Luka evo sve glavicu stavlja na kauc spava mu se.
a vi blizanci uhhh drage ste mi ali ste cudnog znaka brate user posted image user posted image user posted image (neka se niko ne vrijedja)a mozda vam je jaci podznak ipak.

jelena user posted image user posted image , navikavaj se na te krike i urlike i tebi ce biti za jedno pola godine tako (dok maleni stasa) user posted image user posted image taman jedno zaspe a drugo se probudi a ti kontala odmoriti, e sipak .salim se ja nije to tako strasno.

djevojcice koje su mi cestitale godisnjicu, hvala mLogo.dragi me bas lijepo juce pripazio user posted image user posted image

tajra lijep ti je onaj sto ali ne mozes ga naruciti preko interneta

eto za sve user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22054
8.6.2011 8:48:02   
Malenaoduvijek
mama kako ti zavidim, mi tek za dva mjeseca idemo na more, user posted image user posted image

ko ce docekati, a ti za dva dana ces da se brckas, super...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22055
8.6.2011 8:50:38   
emi7908
jutro i od mene...

Tajra sto je super, i ja tražim sebi dobar stolić ali kod nas stvarno ništa katastrofa i još mi nedostaje nekoliko stvarčica ali ne znam gdje da pogledam više jer sve sam pregledala po sarajevu.... npr. oni mali noćni stolići ili kako se već zovu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  zapravo mi je sve isto ...user posted image
Noa čestitke sretnim roditeljima i sad sigurno lakše dišeš user posted image user posted image user posted image
ostatak ekip imate lijep pozdrav od mene i veliki i mali, sretan rođendan sa zakašnjenjem,ovi što iodlaze na more molim da se samo jednom brćnu za meneuser posted image , a ovi što ostaju zajedno ćemo se gušiti u ovom smradu....user posted image user posted image
dadada nemoj tugovati user posted image da vidiš u kakvom sam ja s......user posted image  uhhhhhh ako je k'o raspoložen za moleraj bujrum sve je dozvoljeno user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22056
8.6.2011 8:57:40   
mama2009
IZVORNA PORUKA: MALA1994

mama kako ti zavidim, mi tek za dva mjeseca idemo na more, user posted image user posted image

ko ce docekati, a ti za dva dana ces da se brckas, super...

hej draga onda cu ja tebi da zavidim, doduse sad idem da se odmorim moja mama, D i ja user posted image user posted image user posted image koja kombinacija a ?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22057
8.6.2011 8:59:19   
Anoniman
Jutro i od nas,

noa...cestitam ..hos li je dovuci na rruser posted image user posted image user posted image
ljubomorna sam na saharu i mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image blago vamaaaaa

i moj se Andrejevic probudiou 6.30user posted image a za sve je tajica kriv...imada ga deloziramuser posted image
emi, i nas ceka krecenje i sredjivanje parketa...tj. lakiranje...samomoram skontati negdje A. da smjestimuser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 22058
8.6.2011 9:00:20   
mama2009
user posted image

user posted image

user posted image

ovako su se druzile D i L sinoc user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22059
8.6.2011 9:01:15   
mama2009
IZVORNA PORUKA: dadada

Jutro i od nas,

noa...cestitam ..hos li je dovuci na rruser posted image user posted image user posted image
ljubomorna sam na saharu i mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image blago vamaaaaa

i moj se Andrejevic probudiou 6.30user posted image a za sve je tajica kriv...imada ga deloziramuser posted image
emi, i nas ceka krecenje i sredjivanje parketa...tj. lakiranje...samomoram skontati negdje A. da smjestimuser posted image

ako te tjesi i D je jutros ustala u 6:45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image inace spava do 9 ; 9 :30

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22060
8.6.2011 9:02:39   
R&T@
Mi smo nocas svi spavali kao "nebebe", tj. nismo se budili...user posted image
Ali zato skoro gologu.i, da prostiteuser posted image

Meni se ovaj sto stvarno svidja, pogotovo ona ladica u koju mogu slagati ukrasne sitnice, a da se ne praše, idealno za meneuser posted image
Ali treba mi u boji bukve, pa razmisljam da ga pravimouser posted image

Emi, moja sestra je nasla divne te nocne ormarice od punog drveta u Fisu, a smijesna cijenauser posted image ... ti no sikiriki, car je u opremanju, ja nabavljam namjestaj vec 3 godineuser posted image

Vi, buduci "mornari" ste trenutno na ignor jer vam zavidimuser posted image user posted image
Račice, user posted image

Laaaaaaaaaaaaaadyuser posted image
Daaaadaaaadaaaauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 22061
8.6.2011 9:04:18   
R&T@

skontati negdje A. da smjestimuser posted image

Kod mene i R.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22062
8.6.2011 9:04:31   
mama2009
IZVORNA PORUKA: tajra

Mi smo nocas svi spavali kao "nebebe", tj. nismo se budili...user posted image
Ali zato skoro gologu.i, da prostiteuser posted image

Meni se ovaj sto stvarno svidja, pogotovo ona ladica u koju mogu slagati ukrasne sitnice, a da se ne praše, idealno za meneuser posted image
Ali treba mi u boji bukve, pa razmisljam da ga pravimouser posted image

Emi, moja sestra je nasla divne te nocne ormarice od punog drveta u Fisu, a smijesna cijenauser posted image ... ti no sikiriki, car je u opremanju, ja nabavljam namjestaj vec 3 godineuser posted image

Vi, buduci "mornari" ste trenutno na ignor jer vam zavidimuser posted image user posted image
Račice, user posted image

Laaaaaaaaaaaaaadyuser posted image
Daaaadaaaadaaaauser posted image

ti nam zavidis koja ces, dupe brckati duze nego mi svi, plujs svekrivu imas c c c  c  c c  c c

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22063
8.6.2011 9:05:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image  

ovako su se druzile D i L sinoc user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22064
8.6.2011 9:05:11   
Anoniman

user posted image

user posted image

user posted image

Aaaaaaaaaaa...vidi ihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 22065
8.6.2011 9:05:55   
Anoniman
zaboravila sam prokomentarisati i Naneta...kraljauser posted image user posted image user posted image ...kako spava...dusa dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22066
8.6.2011 9:07:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

skontati negdje A. da smjestimuser posted image

Kod mene i R.user posted image
pa kad dodjem po njega da je od tebe samo sjena ostalauser posted image user posted image user posted image
Hvala tebi tajric mojuser posted image ...al mislim da cu gledati kod tetke ili njega i nanu poslati na savnike

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22067
8.6.2011 9:11:06   
R&T@

ti nam zavidis koja ces, dupe brckati duze nego mi svi, plujs svekrivu imas c c c  c  c c  c c

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sestra u nedjelju bila i kaze super za kupanje, ono bas, ne nasiluuser posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22068
8.6.2011 9:14:10   
R&T@

zaboravila sam prokomentarisati i Naneta...kraljauser posted image user posted image user posted image ...kako spava...dusa dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja...
Slicica je superuser posted image , a dijete bezveze... vidi se cije jeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22069
8.6.2011 9:18:46   
Malenaoduvijek

vidis i ja zaboravih, nisam odmah skontala da su ono kolica....ja kontala Boga pitaj sta.user posted image user posted image

a tajric jesi to i ti racica molim te user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22070
8.6.2011 9:20:37   
Malenaoduvijek

user posted image

user posted image

user posted image

pozerke drage user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 22071
8.6.2011 9:21:39   
R&T@
Nisam, ja sam zimsko dijete, Kozauser posted image user posted image user posted image

Kad je tebi rodjendan? juni ili juli?

Neposredna veza do poruke: 22072
8.6.2011 9:23:57   
Malenaoduvijek
10.juli, legenda koza.jarac jeli?
a Tajra je djevica jelda kao mm.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 8.6.2011 9:26:11 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22073
8.6.2011 9:26:06   
Anoniman
odosmo mi malo vani
nemojte preCerati s pisanjemuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22074
8.6.2011 9:30:31   
megi
jutroooo

joooj djecice ko med su
Nane presmijesan kako spava
djevojcice su stvarno pre pre slatke, kako samo poziraju

mi cemo izgleda danas popodne ko dr jer cura nocas nije spavala od kaslja
uh sto me mrziiiii

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  881 882 [883] 884 885   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  881 882 [883] 884 885   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *