|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.6.2011 11:20:58   
R&T@
Tako sam ja sve prala poslije upada lopova...
Jednostavno, gadila mi se pomisao da je neko dirao nase stvariuser posted image

A komaraca ima razlicitih velicinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22126
8.6.2011 11:48:56   
isabella
DADADA kapi se zovu zyimafluor kako bih mogla da ti posaljem?????

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22127
8.6.2011 11:53:49   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: salmy

Jutricauser posted image user posted image

Joj sparine po noci,uzas,kako Vi oblacite/skidate svoju djecu za spavanje? moj user posted image spava bez prekrivaca,pa sve kontam zima muuser posted image user posted image user posted image
Bambi drugar je med,kako je samo pocrnio a kosica poplavila,frajer praviuser posted image user posted image
D i L su hanumice iz kvrata,seceri praviuser posted image user posted image user posted image jestel im kaficu pristavile da đaba ne sjede?
Ostalo drustvo saljemo Vamuser posted image user posted image
ps:peglanje danas privodim krajuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

zena legenda, ja peglam samo kosulje a sad doslo ljeto pa ima dosta mojih stvari za peglanje,grrr.moram mijenjati garderobu.user posted image user posted image

a lady i ja se bojim buba, bljak, fuj itd uuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh.kad pomislim da nestuser posted image o gmize, leti bljak....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22128
8.6.2011 12:00:49   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: isabella

nisu uopste naivne ove tbl, dadada posavjetuj se s nekim dr prije uzimanja, ja sad malo surfala user posted image
ne smiju ih npr uzimati asmaticari i ko ima problema sa bronhijama, niti se smije tecnost uzimati sa njima direktno user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 22129
8.6.2011 12:07:44   
bebacha
evo i nas.
ja malo po kuci,Alen nervozan.izbio jos jedan zubic a ide druga dvicauser posted image user posted image
poslije podne Ajlu vodim prvi put kod zubara.uh jest mi frka.pojavila joj se neke naslage na zubimauser posted image nemam pojma sta joj je to.
Felix zeno ne prizivaj vise kisuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja molim Boga da vise nepada,da se zemlja osusi i nece biti sparine

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22130
8.6.2011 12:09:56   
isabella

IZVORNA PORUKA: MALA1994

nisu uopste naivne ove tbl, dadada posavjetuj se s nekim dr prije uzimanja, ja sad malo surfala user posted image
ne smiju ih npr uzimati asmaticari i ko ima problema sa bronhijama, niti se smije tecnost uzimati sa njima direktno user posted image

naravno da nisu naivne niti jedne kapi ni tablete nisu naivne user posted image evo od 2 mjeseca moja mala koristi ove kapi nikad nista joj se nije desilo hvala Bogu,,krvna slika uredu sto reko pedijatar savrseno da je bolje nebi valjalo,urin uredu razija se kako treba sada kada smo radili pregled sistematski kada je napunila godinu.Ja sam i u bosnu nosim rodici svojoj ove kapi ona daje svojoj maloj a i bratu od mm nosimo tablete njemu je 20 godina ima slabe zube i njemu nista nije hvala Bogu ....

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

Neposredna veza do poruke: 22131
8.6.2011 12:15:33   
teacher75
evo i mene, maloprije se vratile iz pampersovog parka, bile tamo od pola 10. lana spava a ja imam instrukcije. danas radim tek od 5, nemam puno casova hvala bogu, jos sutra nastava i onda sjednice, hvala bogu, dosadila nastava vise, jedva cekam raspustuser posted image sto se tice oblacenja, i mi smo ukinuli strample i najlonke odavno. sinoc je lana ostala do pola 9 u helankama, soknicama i haljinici kratkih rukava, nisam joj nista ni preko oblacila, imala je ispod body sa bretelama. ja nju inace oblacim uvijek kao sebe, s tim da sam ja zadnjih dana prestala oblaciti potkosulju a ona i dalje nosi body taj na bretele...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 22132
8.6.2011 12:23:15   
Anoniman
kod nas oluja crni se nebo grmi kisa lije ko iz kablauser posted image skoro pobjegli u kucu

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 22133
8.6.2011 12:24:59   
Anoniman
Felix zeno ne prizivaj vise kisu
user posted image user posted image user posted image user posted image kod nas lijeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uh meraka sta cu ti ja ti ne volis kisu ja volim vise kisu nego ove sparine sto nedaju disati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22134
8.6.2011 12:29:04   
Malenaoduvijek

naravno da nisu naivne niti jedne kapi ni tablete nisu naivne user posted image evo od 2 mjeseca moja mala koristi ove kapi nikad nista joj se nije desilo hvala Bogu,,krvna slika uredu sto reko pedijatar savrseno da je bolje nebi valjalo,urin uredu razija se kako treba sada kada smo radili pregled sistematski kada je napunila godinu.Ja sam i u bosnu nosim rodici svojoj ove kapi ona daje svojoj maloj a i bratu od mm nosimo tablete njemu je 20 godina ima slabe zube i njemu nista nije hvala Bogu ....

nisam ja tebe kritikovala, samo drugarici dadadi kazem da se konsultuje s nekim jer nije se igrati ni sa cim.

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 22135
8.6.2011 12:31:05   
mala86
pozzic i od nas user posted image

vidim pricate o vrucini!kod nas je ok,7 sprat,za sad nije vruce u stanu user posted image !navece spavamo zatvorenog prozorauser posted image ,i u pidjami malac jos uvijek,cak ga malo i pokrijem!ja gledam po sebi,jer meni jos uvijek u stanu treba pokrivac user posted image

felix i kod nas nesto puse,mozda dodje od vas i nama ta kisa user posted image

tajra i ja sam jarac a moja mama ovan(obrnuto od tebe i Riane user posted image )

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22136
8.6.2011 12:34:39   
Anoniman
mala86 sinoc je kod vas kisa bila ili user posted image user posted image mm gledao utakmicu sto je bila u ZE kaze kisa lije ??
Bome kod nas bas fino osvjezi i dalje pada i grmi.

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22137
8.6.2011 12:36:17   
mala86

IZVORNA PORUKA: felix

mala86 sinoc je kod vas kisa bila ili user posted image user posted image mm gledao utakmicu sto je bila u ZE kaze kisa lije ??
Bome kod nas bas fino osvjezi i dalje pada i grmi.

je bilo je nesto user posted image user posted image user posted image kratkotrajni pljusak za vrijeme utakmice user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22138
8.6.2011 12:40:30   
bebacha
kod nas se crni nebo,s vase strane Felixuser posted image opet saljes kisu.ako je volis zadrzi je za sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja volim kad osvjez,al brate bude fino pola sata i opet sparina

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22139
8.6.2011 12:43:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

kod nas se crni nebo,s vase strane Felixuser posted image opet saljes kisu.ako je volis zadrzi je za sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nije ovo plusak ovo je kisa kisa user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Nije oni pljusak sto padne i stane za min. bas pada finouser posted image ipak cu ja vama malo poslat da vam razhladiuser posted image user posted image user posted image user posted image mozda nekom  dobro dodje

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 22140
8.6.2011 12:45:03   
Malenaoduvijek

nije ovo plusak ovo je kisa kisa user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Nije oni pljusak sto padne i stane za min. bas pada finouser posted image ipak cu ja vama malo poslat da vam razhladiuser posted image user posted image user posted image user posted image mozda nekom  dobro dodje

nemoj ziva bila, kod nas je padala nocas pa evo jutros sparina nevidjena.
ja zene i njene kise, e sad cu ti ici tamo nesto poruciti.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 8.6.2011 12:55:48 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22141
8.6.2011 12:50:46   
mama75
Kuc-kuc ima li koga? Ja vise nama vremena ni da citam user posted image Malo posao, malo setnje, net skoro nimalo. Samo da vas pozdravim, nadam se da ste zdravi svi. user posted image svima

Neposredna veza do poruke: 22142
8.6.2011 12:56:38   
Anoniman

c c c c nije do mene sto pada svasta user posted image user posted image user posted image user posted image ja samo vijesti prenosim kakvo je kod nas vrijeme .
Nego je od vas dosla nama  kod vas je prvo padala sinoc .
Pa nama dosla ...

Neposredna veza do poruke: 22143
8.6.2011 13:00:16   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Kuc-kuc ima li koga? Ja vise nama vremena ni da citam user posted image Malo posao, malo setnje, net skoro nimalo. Samo da vas pozdravim, nadam se da ste zdravi svi. user posted image svima

Neka hB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo ti radi user posted image user posted image user posted image
PS ne probah kolacice onaj dan user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 22144
8.6.2011 13:13:23   
Malenaoduvijek

c c c c nije do mene sto pada svasta user posted image user posted image user posted image user posted image ja samo vijesti prenosim kakvo je kod nas vrijeme .
Nego je od vas dosla nama  kod vas je prvo padala sinoc .
Pa nama dosla ...

vidis da ja sutim ko riba da je padala da ne bude da smo je mi poslali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22145
8.6.2011 13:13:51   
Bambi09

IZVORNA PORUKA: dadada

zaboravila sam prokomentarisati i Naneta...kraljauser posted image user posted image user posted image ...kako spava...dusa dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidis i ja zaboravih, nisam odmah skontala da su ono kolica....ja kontala Boga pitaj sta.user posted image user posted image

a tajric jesi to i ti racica molim te user posted image

spejs satl... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princeze su user posted image user posted image user posted image

MALA moj podznak je laFica user posted image  mm je Jarac kao i Nane, a Sabina je ovcica user posted image user posted image user posted image

a stvarno ste bRezobrazne, sto spomenuste pauke ja cu se sada satrati od ceskanja i jezenja user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 22146
8.6.2011 13:14:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: mama75

pa kako ti je na novom poslu mama, jesi zadovoljna user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 22147
8.6.2011 13:15:55   
koka i po
mrsko mi vas brate sve citati user posted image ..razvucete ko teraviju user posted image ..
lady nasmijala si me do suza sa proslom noci...sve si mi pred ocima kako zdravom djetetu mjeris temperaturuuser posted image ..
tajra ...ti si koza user posted image ...a ja vodolija ...zato se mi dobro slazemo user posted image user posted image ...ja sam luda zena...tek vidjeh jutros tvoju sms poruku od 31.5.user posted image ...
mala ...usila sam te za godisnjicu braka za dva dana user posted image ...samo neznam za koliko godina jos user posted image ..
megi i nama je vruce ...kad se ne ugusih nocas user posted image ..
dadada ko mi te bona sekirao da ga odmah razbijem user posted image ..
feliks ...cibni tu kisu malo i do nas neka rasladiuser posted image ..
koga sam izostavila neka se javi i neka me slobodnoi iskritikuje....imam opravdanje...senilna zena user posted image ...

a....moj S.i dalje pisa po tepihu user posted image ...ne trazi tutu a ja se zainatila ko konj...nema pelene vise i gotovouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22148
8.6.2011 13:16:43   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: dadada

zaboravila sam prokomentarisati i Naneta...kraljauser posted image user posted image user posted image ...kako spava...dusa dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidis i ja zaboravih, nisam odmah skontala da su ono kolica....ja kontala Boga pitaj sta.user posted image user posted image

a tajric jesi to i ti racica molim te user posted image

spejs satl... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princeze su user posted image user posted image user posted image

MALA moj podznak je laFica user posted image  mm je Jarac kao i Nane, a Sabina je ovcica user posted image user posted image user posted image

a stvarno ste bRezobrazne, sto spomenuste pauke ja cu se sada satrati od ceskanja i jezenja user posted image user posted image

i meni se cini da je spejs satl, mislila neka nosiljka tek kad sam zakrenula glavu vidim ono kolica aaaaaaaaaa.

a neka si lafica, super...tako covjek barem zna na cemu je s tobom, karakter cvrst, zeznuta ali nisi neodredjena odlicno...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 22149
8.6.2011 13:19:59   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

lady nasmijala si me do suza sa proslom noci...sve si mi pred ocima kako zdravom djetetu mjeris temperaturuuser posted image ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni nije bilo do smijeha....draga nisam znala vise sta joj je, suti, ne prica ali ni ne spava, vrti se...vruca mi u glavi bila....ja ni sad nisam dobra...mamu cu zvati da je uzme sebi da odspavam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 22150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *