Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
N_N cestitam nek je hairli i duugo da nam budes sretna i zadovoljna . I ovdje kisa bas gotiva neka i nje malo. Tekja i mene PMS nervira, al sam shopingovala malo po Body Shopu pa me proslo . Cuvajte bebare .
Lady kad bude aktuelna ta kafa povodom ove dvije gore navedene molim te javi mi rado bi da čujem ja častim ako treba i pivom... mislim ako nam kafe budu malo
N_N cestitam ti od srca, da ti bude sretan Kako sam ja sretna kad se neko zaposli, znam koliko je tesko i zato mi bas bude drago, kao da je moj neko....
Lady kad bude aktuelna ta kafa povodom ove dvije gore navedene molim te javi mi rado bi da čujem ja častim ako treba i pivom... mislim ako nam kafe budu malo
Ja se vise sa nacionalistima ne druzim
emi...mere piva...mere...bolje neg kafa...od kafe me zgaravica hvata
ja cu vino meni je piva ljuta a ti lady nikad neces saznati sta je bilo
ja cu vino meni je piva ljuta a ti lady nikad neces saznati sta je bilo