Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
kooonnnooo izgleda da ti trebas po pumpicu Bgm ako te to tako muci....
necuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A dje bi kao trebala? Kod dr opste prakse? Fakat cim se ovako stisne mene ugusi i kasljem danas cijeli dan...a nemam zraka...
Imas li nekoga u Njemackoj ili Austriji da ti moze kupiti u apoteci lijek za alergiju? Mojoj prijateljici rodbina toga donese kada dolazi, neki je bas dobar lijek i super joj pomaze. Kod nas nema taj da se kupi. Ako hoces da pitam za naziv pa ti javim na pp.
Pa ja pravim isto tako samo bez jaja. Poprzim luk, stavim dzigericu i dinstam. I na kraju zacini, pred samo serviranje (so i biber). Tako mi je najljepsa, njam njam. Joj, sad mi se jede bas!!!! Marinci eto me u tvoj zamrzivac da te pokradem
ovi dana sam puno toga kod anela skontala . Prije jeo sve sto sam pravila (mama mi kaze ma valjda mu vise dosadilo to , jest i da ga ti hranis pa oce sam pusti djete ...... ) Jedno vrijeme sam znala budalesat majmunisat izoviti dok ne pojede najprije bio u hranilici , nasspem vode bucka ruke i tako u ne znaju pojede . To mu dosadilo ..... Pa onda sjedio uz crtic jeo i to mu dosadilo nece vise tako... Pa za sudoperom odvrnem cesmu dira vodu tako jeo...... i to mu dosadilo Pa znala sam mapu upaliti da gleda dira tako pojede .... i to mu dosadilo nece vise Davala nema sta nisam od aparata do preparata u ruke dok jede sad ni to vise nece Eh , sad mu interesanto sjedne na trosjed ko cica none opruzi ja na tacni donesem jelo tanji vilicu upalim tv i sad jedino tako zna pojest da jede ..... Sta je reko iza toga pitam se kad to ne htjetne nisam jos jednino trcala za njim i ubacivala zalogaje nedo mi bog jos to... Ovako kako je dobro je sjedi bar ko cojk , Konacno samo sam isto primjetila da prvo pogleda sta je u tanjiru zna sta /su makarone , sta riza sta povrce ..../ ako mu se na prvi pogled ne svidi tanjir nece . Bez obzira sto nije probao.... A kad proba o.k .
kooonnnooo izgleda da ti trebas po pumpicu Bgm ako te to tako muci....
necuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A dje bi kao trebala? Kod dr opste prakse? Fakat cim se ovako stisne mene ugusi i kasljem danas cijeli dan...a nemam zraka...
Imas li nekoga u Njemackoj ili Austriji da ti moze kupiti u apoteci lijek za alergiju? Mojoj prijateljici rodbina toga donese kada dolazi, neki je bas dobar lijek i super joj pomaze. Kod nas nema taj da se kupi. Ako hoces da pitam za naziv pa ti javim na pp.
Nemam a i da imam odakle mi
Pa posalji zeno svekrvu da zivi gore Spojis ugodno sa korisnim.
Pa ja pravim isto tako samo bez jaja. Poprzim luk, stavim dzigericu i dinstam. I na kraju zacini, pred samo serviranje (so i biber). Tako mi je najljepsa, njam njam. Joj, sad mi se jede bas!!!! Marinci eto me u tvoj zamrzivac da te pokradem
još da znaš da je domaća sto posto baš bi me i pokrala, ,ja stvarno imam sreće on dok je jeo jaja,nikad nije kupovno pojeo jer mi sveki uvijek pošelje domaća,a sad neće...i neće..a da ih nema onda bi htio ,sto posto koji je to naopačko
ovi dana sam puno toga kod anela skontala . Prije jeo sve sto sam pravila (mama mi kaze ma valjda mu vise dosadilo to , jest i da ga ti hranis pa oce sam pusti djete ...... ) Jedno vrijeme sam znala budalesat majmunisat izoviti dok ne pojede najprije bio u hranilici , nasspem vode bucka ruke i tako u ne znaju pojede . To mu dosadilo ..... Pa onda sjedio uz crtic jeo i to mu dosadilo nece vise tako... Pa za sudoperom odvrnem cesmu dira vodu tako jeo...... i to mu dosadilo Pa znala sam mapu upaliti da gleda dira tako pojede .... i to mu dosadilo nece vise Davala nema sta nisam od aparata do preparata u ruke dok jede sad ni to vise nece Eh , sad mu interesanto sjedne na trosjed ko cica none opruzi ja na tacni donesem jelo tanji vilicu upalim tv i sad jedino tako zna pojest da jede ..... Sta je reko iza toga pitam se kad to ne htjetne nisam jos jednino trcala za njim i ubacivala zalogaje nedo mi bog jos to... Ovako kako je dobro je sjedi bar ko cojk , Konacno samo sam isto primjetila da prvo pogleda sta je u tanjiru zna sta /su makarone , sta riza sta povrce ..../ ako mu se na prvi pogled ne svidi tanjir nece . Bez obzira sto nije probao.... A kad proba o.k .
Utjesila si me da znas! Ja sam mislila da sam ja najludja po ovom pitanju. Narocito mi je poznat ovaj dio: od aparata do preparata...
Utjesila si me da znas! Ja sam mislila da sam ja najludja po ovom pitanju. Narocito mi je poznat ovaj dio: od aparata do preparata...
ma omisljala sam se bil pisala reko kudi ce me ma reko sta me briga kud-puklo da puko svejedno je to sad iza nas mogu rec nazalost iako ludo zvuci al je bar sto lady, rece pojede mi sve i znam da je pojeo koliko ja si odredim i vozdrav a vako sta ja znam jel mu taman a valjda je ....
Kad jede sam , ...mora nekad i to da savlada samo da oce jest povrce kao dosad za ostalo me briga ...
Eh kod mene je sljedeci "problem": moje dijete samo mene maltretira sa tim jelom. sada je cuvaju moji roditelji i kod njih super jede. Doduse, moja tata je prilicno "dosadan" po tom pitanju i kod njega se stalno nesto jede: poslije dorucka keks, pa onda voce, pa supa... Elem, do spavanja jede 4-5 puta. I kada ustane ruca. Ako joj ja dajem to su muke zive, a ako je oni hrane sve bude OK.
marinci probacu i tako a ja evo nadjoh sa povrcem pa cu malo kombinovati..da je dinstam na luku i dodam naravno vode i onda u tu vodicu kaze dodas brokulu krompir i mrkvu i onda pomijesas sa rizom. probacu i to, a drugi put sa jajetom jer su mi juce jeli jaje....
a zar se jetrica smije zamrzavati, ja imala u zamrzivacu i neko i i ja bacila mi rekao da je ne valja zamrzavati.. a mama kupila u trznici u brojleru, ja nekada tu piletinu kupujem nekada u perutnini jer mi je to sve blizu..
MALA, definitivno nedefinisana, al sad mi nesto lakse kad znam da nisam jedina
mama75, sta ima kod tebe, kako su tvoje princeze? de kazi kako se zove taj lijek, pa cu joj ga ja probati zbaviti
jos sam nesto htjela napisati, ali sam "sturila" ...
jah, za dzigerice pilece... dobro si me naspomenula (a eto odmah zaboravila) ja to od kad hocu djeci da kupim i napravim pa sve "sturim"... mm to "uhasuli" pa bude bas ukusno
mala mogla bi i ja tako njemu probat napraviti on baš voli rižu pa je ja onda većinom ubacim u ono što ne voli pa tako pojede,a meni sveki rekla da se smije zamrzavati ,pa sad jeli griješi neznam..nego kako bi ja njemu mogla jaje dati s čim da napravim da ga nekako prevarim da pojede
Dan...Ja sam se bas umorila jutros od 9 pa do sad cistila apoteku sta cu kad sam u 2 smjene d iskoristim vrijeme na nesto konkretno inace bi visila na rr po dana Jutros nisam ustala nesto nagodna nesto mi mucno bilo i stomak me u dnu boli,lici mi na mokracne kanale i cesto idem u wc...Bit ce d sam ja navukla s nogu ,a jesam se hvalila da nikad ne navucem Jedva ceka 18 h da bjezim,mada trebam peglati pa ne znam i odbojka mi vecera ako imadnwm snage,umorna sam Bambi sta je reci je li opet tlak....lubim te Felix nkon imunoglukana Antonio drugo dijete po pitanje jela,garantujem za taj sirup Marinci Ni a Nece jaje sem u musaki malo,uzeljevaci i tako Tajra zao mi malene Jelo ne da vam se nesto misa mu N-n kako Benjo danas Ostale
pa moram vidjet sa ped. jer on jos uvjek pije pikovit-probiotik neznam smijem li . Naz. cu je pa cu vidjeti sta ce mi reci .... Jer prosli mjes. pio Pikovit 1+ Sad pikovit-probiotik. Hvala u svakom slucaju
Ah moja draga, sta bi drugo nego pritisak... il je dole il je gore... al cini mi se da je vise "dole" nego gore evo uspjela sam malo i da se oraspolozim...
Moj djecak pao,udario licem od laminat,rasjekao usnica koja je natekla jakooo punooo. Sad pajki,umorio se od placa,pile mamino smotano... Ja sam se istraumirala,ali sad me evo popusta,dolazim sebi,a glava vec pocinje da boli... Mi jetricu volimo i djecak je jede par puta sedmicno,zbog anemije posebno,jer kazu da ima jako puno zeljeza. A jaje,mi jedemo samo zumance,svaki drugi dan,uglavnom... Apotekarka opet si se prehladila,hebemu misa,brzo ozdravi Mala ljubi djecake i uzivajte u rucku Ostale zenice
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Sta da radim sa sobom danas kuci, sa sobom, sa mm i sa Lanom...hajde recite mi....kakvo je vrijeme vani Juce smo se igrali, valjali po bracnom, pa je Lana "otjerala" mm - papa tajo , onda smo bili na terasi... Ne mogu to isto danas stvarno....