|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  925 926 [927] 928 929   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.6.2011 14:46:29   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kooonnnooo izgleda da ti trebas po pumpicu Bgm ako te to tako muci....

user posted image user posted image user posted image user posted image necuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

A dje bi kao trebala? Kod dr opste prakse?
Fakat cim se ovako stisne mene ugusi i kasljem danas cijeli dan...a nemam zraka...

Imas li nekoga u Njemackoj ili Austriji da ti moze kupiti u apoteci lijek za alergiju? Mojoj prijateljici rodbina toga donese kada dolazi, neki je bas dobar lijek i super joj pomaze. Kod nas nema taj da se kupi. Ako hoces da pitam za naziv pa ti javim na pp.

Nemam a i da imam odakle mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 23151
15.6.2011 14:46:34   
mama75
Pa ja pravim isto tako samo bez jaja. Poprzim luk, stavim dzigericu i dinstam. I na kraju zacini, pred samo serviranje (so i biber). Tako mi je najljepsa, njam njam. Joj, sad mi se jede bas!!!! Marinci eto me u tvoj zamrzivac da te pokradem user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23152
15.6.2011 14:47:12   
Anoniman
ovi dana sam puno toga kod anela skontala .
Prije jeo sve sto sam pravila (mama mi kaze ma valjda mu vise dosadilo to , jest  i da ga ti hranis pa oce sam pusti djete  ......user posted image   )
Jedno vrijeme sam znala budalesat majmunisat izoviti dok ne pojede najprije bio u hranilici , nasspem vode bucka ruke i tako u ne znaju pojede .
To mu dosadilo .....
Pa onda  sjedio uz crtic jeo i to mu dosadilo nece vise tako...
Pa za sudoperom odvrnem cesmu dira vodu tako jeo...... i to mu dosadilo
Pa znala sam mapu upaliti da gleda dira tako pojede .... i to mu dosadilo nece vise
Davala nema sta nisam od aparata do preparata u ruke dok jedeuser posted image sad ni to vise nece
Eh , sad mu interesanto sjedne na trosjed ko cica none opruzi ja na tacni donesem  jelo tanji vilicu upalim tv i sad jedino tako zna pojest da jede .....
Sta je reko iza toga pitam se kad to ne htjetne nisam jos jednino trcala za njim i ubacivala zalogaje user posted image user posted image nedo mi bog jos to...
Ovako kako je dobro je sjedi bar ko cojk , Konacno samo sam isto primjetila da prvo pogleda sta je u tanjiru zna sta /su makarone , sta riza sta povrce ..../ ako mu se na prvi pogled ne svidi tanjir nece .
Bez obzira sto nije probao....
A kad proba o.k .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23153
15.6.2011 14:47:52   
mama75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kooonnnooo izgleda da ti trebas po pumpicu Bgm ako te to tako muci....

user posted image user posted image user posted image user posted image necuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image

A dje bi kao trebala? Kod dr opste prakse?
Fakat cim se ovako stisne mene ugusi i kasljem danas cijeli dan...a nemam zraka...

Imas li nekoga u Njemackoj ili Austriji da ti moze kupiti u apoteci lijek za alergiju? Mojoj prijateljici rodbina toga donese kada dolazi, neki je bas dobar lijek i super joj pomaze. Kod nas nema taj da se kupi. Ako hoces da pitam za naziv pa ti javim na pp.

Nemam a i da imam odakle mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa posalji zeno svekrvu da zivi gore user posted image user posted image Spojis ugodno sa korisnim.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23154
15.6.2011 14:50:03   
marinčii

Pa ja pravim isto tako samo bez jaja. Poprzim luk, stavim dzigericu i dinstam. I na kraju zacini, pred samo serviranje (so i biber). Tako mi je najljepsa, njam njam. Joj, sad mi se jede bas!!!! Marinci eto me u tvoj zamrzivac da te pokradem user posted image
još da znaš da je domaća sto postouser posted image baš bi me i pokrala,user posted image ,ja stvarno imam sreće on dok je jeo jaja,nikad nije kupovno pojeo jer mi sveki uvijek pošelje domaća,a sad neće...i neće..a da ih nema onda bi htio ,sto postouser posted image koji je  to naopačko

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 23155
15.6.2011 14:50:29   
mama75
IZVORNA PORUKA: felix

Prije jeo sve sto sam pravila (mama mi kaze ma valjda mu vise dosadilo to , jest  i da ga ti hranis pa oce sam pusti djete  ......user posted image   )
Jedno vrijeme sam znala budalesat majmunisat izoviti dok ne pojede najprije bio u hranilici , nasspem vode bucka ruke i tako u ne znaju pojede .
To mu dosadilo .....
Pa znala sam mapu upaliti da gleda dira tako pojede .... i to mu dosadilo nece vise
Davala nema sta nisam od aparata do preparata u ruke dok jedeuser posted image sad ni to vise nece
Eh , sad mu interesanto sjedne na trosjed ko cica none opruzi ja na tacni donesem  jelo tanji vilicu upalim tv i sad jedino tako zna pojest da jede .....
Sta je reko iza toga pitam se kad to ne htjetne nisam jos jednino trcala za njim i ubacivala zalogaje user posted image user posted image nedo mi bog jos to...
Ovako kako je dobro je sjedi bar ko cojk , Konacno samo sam isto primjetila da prvo pogleda sta je u tanjiru zna sta /su makarone , sta riza sta povrce ..../ ako mu se na prvi pogled ne svidi tanjir nece .
A kad proba o.k .

Utjesila si me da znas! Ja sam mislila da sam ja najludja po ovom pitanju. Narocito mi je poznat ovaj dio: od aparata do preparata... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23156
15.6.2011 14:52:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

To mu dosadilo .....
A kad proba o.k .

Utjesila si me da znas! Ja sam mislila da sam ja najludja po ovom pitanju. Narocito mi je poznat ovaj dio: od aparata do preparata... user posted image user posted image

ma omisljala sam se bil pisala reko kudi ce me user posted image user posted image ma reko sta me briga kud-puklo da puko svejedno je to sad iza nas user posted image user posted image mogu rec nazalost iako ludo zvuci al je bar sto lady, rece pojede mi sve i znam da je pojeo koliko ja si odredim i vozdrav a vako sta ja znam jel mu taman a valjda je ....

Kad jede sam , ...mora nekad i to da savlada samo da oce jest povrce kao dosad za ostalo me briga ...

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 23157
15.6.2011 14:54:08   
Lady26
Mama jel ti curica pocela jesti? Govorila si na BB da ne jede user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23158
15.6.2011 14:55:57   
mama75
Eh kod mene je sljedeci "problem": moje dijete samo mene maltretira sa tim jelom. sada je cuvaju moji roditelji i kod njih super jede. Doduse, moja tata je prilicno "dosadan" po tom pitanju i kod njega se stalno nesto jede: poslije dorucka keks, pa onda voce, pa supa... Elem, do spavanja jede 4-5 puta. I kada ustane ruca. Ako joj ja dajem to su muke zive, a ako je oni hrane sve bude OK. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23159
15.6.2011 14:56:04   
Malenaoduvijek
marinci
probacu i tako a ja evo nadjoh sa povrcem pa cu malo kombinovati..da je dinstam na luku i dodam naravno vode i onda u tu vodicu kaze dodas brokulu krompir i mrkvu i onda pomijesas sa rizom.
probacu i to, a drugi put sa jajetom jer su mi juce jeli jaje....

a zar se jetrica smije zamrzavati, ja imala u zamrzivacu i neko i i ja bacila mi rekao da je ne valja zamrzavati..
a mama kupila u trznici u brojleru, ja nekada tu piletinu kupujem nekada u perutnini jer mi je to sve blizu..

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 23160
15.6.2011 14:57:43   
Bambi09
MALA, definitivno nedefinisana, al sad mi nesto lakse kad znam da nisam jedina user posted image

mama75, sta ima kod tebe, kako su tvoje princeze? de kazi kako se zove taj lijek, pa cu joj ga ja probati zbaviti user posted image

jos sam nesto htjela napisati, ali sam "sturila" ...user posted image

jah, za dzigerice pilece... dobro si me naspomenula (a eto odmah zaboravila) ja to od kad hocu djeci da kupim i napravim pa sve "sturim"... mm to "uhasuli" pa bude bas ukusno user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 23161
15.6.2011 14:58:22   
Lady26
Ja mislim da moja L nikad nece to jesti user posted image .... ja joj je ne mogu praviti, dusu bih ispovracala....user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23162
15.6.2011 14:59:41   
Anoniman

Ja mislim da moja L nikad nece to jesti user posted image .... ja joj je ne mogu praviti, dusu bih ispovracala....user posted image user posted image user posted image
takodje ....jednom probala i nece ma jok fujjjj mu .......
ne volim ni ja to nikakve unutrice kokine, purce ma jok  ......

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23163
15.6.2011 15:00:39   
marinčii
mala mogla bi i ja tako njemu probat napraviti on baš voli rižu pa je ja onda većinom ubacim u ono što ne voli pa tako pojede,a meni sveki rekla da se smije zamrzavati  user posted image ,pa sad jeli griješi neznam..nego kako bi ja njemu mogla jaje dati s čim da napravim da ga nekako prevarim da pojede

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23164
15.6.2011 15:31:25   
Apotekarka
Dan...Ja sam se bas umorila jutros od 9 pa do sad cistila apoteku sta cu kad sam u 2 smjene d iskoristim vrijeme na nesto konkretno inace bi visila na rr po danauser posted image
Jutros nisam ustala nesto nagodna nesto mi mucno bilo i stomak me u dnu boli,lici mi na mokracne kanale i cesto idem u wc...Bit ce d sam ja navukla s noguuser posted image ,a jesam se hvalila da nikad ne navucemuser posted image
Jedva ceka 18 h da bjezim,mada trebam peglati pa ne znamuser posted image  i odbojka mi vecera ako imadnwm snage,umorna sam
Bambi sta je reci je li opet tlak....lubim te
Felix nkon imunoglukana Antonio drugo dijete po pitanje jela,garantujem za taj sirup
Marinci Ni a Nece jaje sem u musaki malo,uzeljevaci i tako
Tajra zao mi malene
Jelo ne da vam se nesto misa mu
N-n kako Benjo danas
Ostaleuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23165
15.6.2011 15:35:39   
Anoniman
nesto mi poznat naziv posto kosta apotekarko sirup.

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 23166
15.6.2011 15:37:25   
Apotekarka
36,80

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23167
15.6.2011 15:39:57   
Anoniman
pa moram vidjet sa ped. jer on jos uvjek pije pikovit-probiotik  neznam smijem li .
Naz. cu je pa cu vidjeti sta ce mi reci ....
Jer prosli mjes. pio Pikovit 1+
Sad pikovit-probiotik.
Hvala u svakom slucaju

Neposredna veza do poruke: 23168
15.6.2011 15:39:57   
Bambi09
Ah moja draga, sta bi drugo nego pritisak... il je dole il je gore... al cini mi se da je vise "dole" nego gore user posted image user posted image user posted image  evo uspjela sam malo i da se oraspolozim... user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 23169
15.6.2011 15:40:18   
Amani12
Moj djecak pao,udario licem od laminat,rasjekao usnica koja je natekla jakooo punooo.
Sad pajki,umorio se od placa,pile mamino smotano...user posted image user posted image user posted image
Ja sam se istraumirala,ali sad me evo popusta,dolazim sebi,a glava vec pocinje da boli...user posted image
Mi jetricu volimo i djecak je jede par puta sedmicno,zbog anemije posebno,jer kazu da ima jako puno zeljeza.
A jaje,mi jedemo samo zumance,svaki drugi dan,uglavnom...
Apotekarka opet si se prehladila,hebemu misa,brzo ozdravi user posted image
Mala ljubi djecake i uzivajte u rucku user posted image
Ostale zenice user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 23170
15.6.2011 15:41:58   
Apotekarka
Amani misamu ,jubi oko mjeno
A znam i sta je u nedjelju sjedila na betonuuser posted image ,kriva sm a i na svadbi se prehladila kilima me upuhala
Bmbina i moj vazda doleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 23171
15.6.2011 16:10:22   
Lady26
Sta da radim sa sobom danas kuci, sa sobom, sa mm i sa Lanom...hajde recite mi....kakvo je vrijeme vaniuser posted image user posted image
Juce smo se igrali, valjali po bracnom, pa je Lana "otjerala" mm - papa tajo user posted image , onda smo bili na terasi...
Ne mogu to isto danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno....

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.6.2011 16:11:00 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23172
15.6.2011 16:13:05   
Apotekarka
Kod nas kisa lijeuser posted image
Lady jesi luda

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23173
15.6.2011 16:15:47   
Lady26
A gdje smajli tu kod luda user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23174
15.6.2011 16:15:55   
Nenci
Drage moje do kad se piju ad kapi?

Ne pitah dok. sad kad smo bili na vakcini

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

Neposredna veza do poruke: 23175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  925 926 [927] 928 929   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  925 926 [927] 928 929   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *