|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  926 927 [928] 929 930   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.6.2011 16:16:31   
Lady26
Do godine, poslije u mjesecima kad ima slovo R u nazivu... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 23176
15.6.2011 16:16:35   
R&T@
Danas mozete otjerati L. s bracnog...user posted image user posted image user posted image

Vrijeme je "sucmurasto"user posted image user posted image user posted image user posted image
hoce-nece kisa, vjetar puse...bas bezveze

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23177
15.6.2011 16:17:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Danas mozete otjerati L. s bracnog...user posted image user posted image user posted image

Vrijeme je "sucmurasto"user posted image user posted image user posted image user posted image
hoce-nece kisa, vjetar puse...bas bezveze

Da mogu ovo-ono otjerala bih ja nju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A onako da gledam mm, on mene na suho user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23178
15.6.2011 16:18:36   
Nenci
ok znaci pauziramo s ad kapima do septembRRRa user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23179
15.6.2011 16:20:48   
R&T@
Ne odgovorih zeniuser posted image

MALA, da bili smo kod Aide, guzva, ide sporo jer je Adnan s njom u smjeni.

Inhalacije nikada nisam davala djeci jer je od prijatelja djevojcica u Vrazovoj pokupila bakteriju iz onog aparata...
a, iskreno, ne zelim ih traumirati onom maskom...

Sad smo obje spavale i, kuc-kuc lijepo dise...
temperaturu je spala na 37, a od nocas nisam joj nista davalauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23180
15.6.2011 16:21:55   
Lady26
Hvala Bogu user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23181
15.6.2011 16:30:17   
Lady26
Idem vam kuci, pa pa
Nista mi niste pomogle user posted image user posted image user posted image sram vas bilo, trebala sam pisati na temu hitno mi treba pomoc user posted image user posted image user posted image user posted image
Caoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23182
15.6.2011 21:32:43   
Lady26
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa od pola 5 niko nije pisao....
Zene sta vam je?!?!?!
Felixxxxx jel rucao Anel?
Tajra kako je curica, ima li ture?
kono jesi li mi boljaaaaaaaa?
Pusa svima user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.6.2011 21:33:54 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23183
15.6.2011 21:46:29   
Anoniman
Evo mene... al sam ja danas bljak, da li je do vremena ili neceg drugog ali isto kao da me je neko pretukao...pihuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23184
15.6.2011 21:46:55   
Anoniman
jest al pogodi sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image usto dala rize ma jok cim je vidio tanjir nesto cudno nezna sta je nece da zine vice necu
I naravno oce ona (makarona) ja dala sta cu dicu gledat da gladuje
Posle osli na vikendicu pojeo pola krosane .
Vratili se, uzeo malo od vecere ostavila mu kolut pite i pojeo sad ja neznam tacno jer sam jede valjda dovoljno pojede sta ja znam.

Nisam pametna sta sutra da pravim vise , ..... ove makarone na nos ce mi izac vise
Al dobro sta cu ja....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23185
15.6.2011 21:50:23   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo mene... al sam ja danas bljak, da li je do vremena ili neceg drugog ali isto kao da me je neko pretukao...pihuser posted image

Priznaj, jel te Ana user posted image .....user posted image
Salim se....ma do vremena sigurno, ja sam isto rozno i raspolozena, nemam volje ni za sta....
user posted image user posted image user posted image
Sta bi sa onim povracanjem?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23186
15.6.2011 21:51:41   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

jest al pogodi sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image usto dala rize ma jok cim je vidio tanjir nesto cudno nezna sta je nece da zine vice necu
Vratili se, uzeo malo od vecere ostavila mu kolut pite i pojeo sad ja neznam tacno jer sam jede valjda dovoljno pojede sta ja znam.

Nisam pametna sta sutra da pravim vise , ..... ove makarone na nos ce mi izac vise
Al dobro sta cu ja....

Ma hajd...nek jede sta hoce....ja se isto trudim da ne miksam....pa slabo jede al sta sad....jbg....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23187
15.6.2011 22:14:38   
Lady26
Laku vam noc zelim

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23188
15.6.2011 22:17:40   
DM
Evo mene opet sa savjetimauser posted image -felix nemoj se ljutiititi-jesi li mu pravila tjesteninu od  domaćih jaja? Ako već samo to jede, probaj mu napraviti domaću(sigurno je kvalitetnije i bolje) a možeš u nju još štošta smiksati(napraviš manju kol .npr.sa špinatom-mislim odmah u tijestu!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23189
15.6.2011 22:32:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Al dobro sta cu ja....

Ma hajd...nek jede sta hoce....ja se isto trudim da ne miksam....pa slabo jede al sta sad....jbg....
ma ja stacemo sad kad su nam djeca takva kakva su tvrdoglava .
Pusa vam user posted image user posted image

doublemum, ma samo pisi ne ljutim se user posted image user posted image ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23190
15.6.2011 22:44:24   
teacher75

ovi dana sam puno toga kod anela skontala .
Prije jeo sve sto sam pravila (mama mi kaze ma valjda mu vise dosadilo to , jest  i da ga ti hranis pa oce sam pusti djete  ......user posted image   )
Jedno vrijeme sam znala budalesat majmunisat izoviti dok ne pojede najprije bio u hranilici , nasspem vode bucka ruke i tako u ne znaju pojede .
To mu dosadilo .....
Pa onda  sjedio uz crtic jeo i to mu dosadilo nece vise tako...
Pa za sudoperom odvrnem cesmu dira vodu tako jeo...... i to mu dosadilo
Pa znala sam mapu upaliti da gleda dira tako pojede .... i to mu dosadilo nece vise
Davala nema sta nisam od aparata do preparata u ruke dok jedeuser posted image sad ni to vise nece
Eh , sad mu interesanto sjedne na trosjed ko cica none opruzi ja na tacni donesem  jelo tanji vilicu upalim tv i sad jedino tako zna pojest da jede .....
Sta je reko iza toga pitam se kad to ne htjetne nisam jos jednino trcala za njim i ubacivala zalogaje user posted image user posted image nedo mi bog jos to...
Ovako kako je dobro je sjedi bar ko cojk , Konacno samo sam isto primjetila da prvo pogleda sta je u tanjiru zna sta /su makarone , sta riza sta povrce ..../ ako mu se na prvi pogled ne svidi tanjir nece .
Bez obzira sto nije probao....
A kad proba o.k .

i kod nas je sve ovo ovako islo i na istom smo sada!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23191
15.6.2011 22:45:25   
Anoniman
ej teacherko sve ocu da te pitam jel L. projelaa

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 23192
15.6.2011 22:48:00   
Anoniman
Lady ma i ona me je danas premlatila posteno...nrvozna i ona, nervozna i ja...istraumirano dijete injekcijama pa na bijelu majicu vristi, a ne na bijeli mantil, a meni nesto puna kapa svega...nadoslo mi nesto user posted image

Sto se tice povracanja vec par jutara imam jutarnje mucnine i povratim 2-3 puta isto kao na pocetku trudnoce, zakljucila sam da je od trudnoce jer da sam prehladjena ili virus neki povracala bi cijeli dan a ne samo uvece.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23193
15.6.2011 22:49:11   
teacher75
lana sada pojede par zalogaja onoga sto mi jedemo, al to je malo. supu i dalje fino jede. danas smo jeli cevape i pojela je skoro 2 cevapa i mrvicu somunauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23194
15.6.2011 22:51:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

lana sada pojede par zalogaja onoga sto mi jedemo, al to je malo. supu i dalje fino jede. danas smo jeli cevape i pojela je skoro 2 cevapa i mrvicu somunauser posted image
super .
I moj A. voli cevape doduse on voli sve ne zdravo user posted image user posted image user posted image juce sam nam pravila palacinek  (kontam nece on htjet ) kad vraga pojede on 1 citav palacinjak sam i naceo drugi samo , al se slaga nalizouser posted image user posted image user posted image
Samo neka vidi da je nesto ne zdravo prvi trce
Sreca pa ne pravim ih cesto pa hajd moze se ...

Neposredna veza do poruke: 23195
16.6.2011 7:12:52   
mala86
jutro svima user posted image user posted image user posted image

nista se nisam naspavala user posted image user posted image ,a jos ni kafu nisam popila da se razbudim!malac usto oko pola 7 user posted image ,al je zaspo sinoc u pola 8!svejedno pretesko mi je ovo jutros palo,jedva gledam!zezne me onaj masterchef,traje do 11.20,a isla bi ja na spavanac prije

i mi imamo problema sa probavanjem stvari user posted image ,al kad proba onda je ok!inace sam zadovoljna kako jede,i slano i voce,slatkise vrlo malo user posted image ,nije na mamu i tatu u tome user posted image user posted image

dadada ako se pojavis jel mozes rec onaj recept za banana frape user posted image !ja juce pravila nesto,meni nije bilo lose,al ga on nije htio,jos sam na kraju (da ubije onu bijelu boju jer prvo pogleda boju pa pije)stavila koju i tresnju,al nece user posted image )pa da vidim gdje pogrijesi

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23196
16.6.2011 8:12:33   
teacher75
ja jedvva gledam, zaspala tek iza pola 2, nesto trazila na internetu, a lana me probudila prije 7, u juce isto takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23197
16.6.2011 8:14:14   
mala86

ja jedvva gledam, zaspala tek iza pola 2, nesto trazila na internetu, a lana me probudila prije 7, u juce isto takouser posted image user posted image user posted image

u 7 user posted image ,meni je to super,da ovaj moj do 7 bar hoce user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 23198
16.6.2011 8:15:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

u 7 user posted image ,meni je to super,da ovaj moj do 7 bar hoce user posted image user posted image user posted image

al pogledaj kad sam ja zaspalauser posted image ne zaspim nikad prije 12, kriva sam ja, ona zaspi najkasnije u 9

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23199
16.6.2011 8:21:01   
mala86

IZVORNA PORUKA: mala86

al pogledaj kad sam ja zaspalauser posted image ne zaspim nikad prije 12, kriva sam ja, ona zaspi najkasnije u 9

ma znam

mene komp najvise odnese ako nema sta na tv-u gledat!de vidi ovo,de vidi ono ko da ce pobjec user posted image ,rekla sam sljedece sedmice gasim u 9,mozda onda do 10 i legnem pa ce i meni bit lakse ustat ujutro

Neposredna veza do poruke: 23200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  926 927 [928] 929 930   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  926 927 [928] 929 930   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *