|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  937 938 [939] 940 941   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.6.2011 14:36:41   
Malenaoduvijek
a sto se smokija i svih tih grickalica tice, ja mislim da to nista nema veze dijete koje jede, jede, a koje ne jede ne jede
moj Luka ne jede ni smoki ni nista od toga ni cokoladu pa ima dana kada jednostavno nece da jede, Lana od lady isto nece slatko i nekada samo smoki jede pa opet ima dana kada ne jede.

Igor jede stapice, keks plazmu i pije razblazeni sok pa masala jede sve i slano i slatko i voce i povrce.
a smoki sam mu jednom ponudila nije htio ni da proba smijesan mu ne svidja mu se...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23451
17.6.2011 14:54:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

felix imam ja taj b komplex i pravo je jeftin, par markica ali njega ne treba predugo davati jer se deblja od njega strasno...

ja jest vani vruce, haos user posted image

eh ja stavrnouser posted image user posted image pa to nam treba da se malo popunimo ja sam jedno vrijeme pila b.complex tab. kad sam vidila da jedem ko luda trazi mi se nam granice mene bi strah i ja prekinem al haman cu opet morat piti nisam dugo zeludac me moj opet zeza pa slabo jedem, jos kad dodam pusnje
Zato cu opet nastaviti piti.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 23452
17.6.2011 15:27:58   
R&T@

felix imam ja taj b komplex i pravo je jeftin, par markica ali njega ne treba predugo davati jer se deblja od njega strasno...

I ti to tek sada kazes...user posted image

Hej, zene, ima li sunca?
Meni poceo vikenduser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23453
17.6.2011 15:31:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Hej, zene, ima li sunca?

cuj tajra nisi znala nisam ni ja za djecu znala a za odrasle jesam nego ,naoruzaj se b.comp. ako zelis koju kilicu iz iskustva ti kazem jest ces ko mamena user posted image user posted image user posted image
Ma kakvog, sunca kod nas je przionaaa uzas vruce  uh damije bucnit gdje u bazen kakav user posted image .
Blago onima na moretu.
Kako je curica jel bolje ?
user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23454
17.6.2011 15:31:26   
bebacha
i ja sam za B-komplexauser posted image a i Ajla.
sunce,sunce Tajra nego sta.samo da ovako ostane.sad gledam prognoze sljedece dvije sedmice,samo u subotu kisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mi tad slavimo rodendan,na vikendici.pa mislim stvarno,da se puknesuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23455
17.6.2011 15:37:48   
Anoniman
zao mi je bebacha ajd mozda kod nas zaksani jedan dan pa bude kisa u nedelju user posted image mada dobro bi doslo da malo rashladi ne previse samo user posted image .

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 23456
17.6.2011 15:38:11   
Malenaoduvijek

Hej, zene, ima li sunca?

ti to nisi znala, nemoj da me zezas....

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23457
17.6.2011 15:39:50   
R&T@
Ja vooooooooooooolim sunce...
i treba mi taj B vitamin s svojom nuspojavom...

Da mi barem ranije rekoste da ne setaju kosti po plaziuser posted image user posted image user posted image

A ta prognoza, sram je bilo...
iako vec godinama na taj datum kisa pada (u Sarajevu)...

Rinka moja puno bolje hB...lijepo dise, nema ture...
malo jos govori "iz bureta" ali treba vremena...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23458
17.6.2011 15:43:06   
Anoniman
eto tajra sad znades user posted image user posted image kupi si samo su 2,5markice dodje 30kom 

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23459
17.6.2011 15:43:54   
Apotekarka
Ja volim kad przi a evo kod nas se nesto mulja...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23460
17.6.2011 16:11:41   
Malenaoduvijek
volim  i ja sunce, ali ne mogu djeca vani po ovom, dobice suncanicu i onda belaj.

a ja volim da se parkiram negdje u hladovinu i da pijuckam kaficu a oni se vrte oko mene user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23461
17.6.2011 16:23:59   
R&T@

volim  i ja sunce, ali ne mogu djeca vani po ovom, dobice suncanicu i onda belaj.

a ja volim da se parkiram negdje u hladovinu i da pijuckam kaficu a oni se vrte oko mene user posted image

Ovo ti je ili livada ili plaza ili Tito...

Iako ja razumijem da ti je s njima dvojicom svaki izlazak ekspedicija.
Kod mene je veca razlika, i sad su veci, pa se "preznojim" kad izadjem sama s njih dvijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23462
17.6.2011 16:25:27   
mala86

auuuuu sad svatam neke stvari user posted image user posted image user posted image ,al stvarno user posted image user posted image ,ja to uzela malo zbog organizma,al nigdje ne nadje za debljanje user posted image

vidim ja da teze hlace zakopcavam user posted image user posted image ,o majko mila
a jos ih drzim na frizideru nedaj Boze da propustim koju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 23463
17.6.2011 16:32:12   
R&T@
Joj, mala86, oplakahuser posted image user posted image user posted image

E, nek nisam samo ja zivjela u neznanjuuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23464
17.6.2011 16:32:55   
teacher75

Ovo ti je ili livada ili plaza ili Tito...

Iako ja razumijem da ti je s njima dvojicom svaki izlazak ekspedicija.
Kod mene je veca razlika, i sad su veci, pa se "preznojim" kad izadjem sama s njih dvijeuser posted image

tajra, hocete li do tita i kad ste kontale? meni lana jos spava, zaspala u 2. mi cemo izaci kad se ona probudi i jede

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23465
17.6.2011 16:35:13   
mala86

Joj, mala86, oplakahuser posted image user posted image user posted image

E, nek nisam samo ja zivjela u neznanjuuser posted image

i ja jos citala malo o njima
uzela malo da nokte popravim,ma popravi se ja svugdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23466
17.6.2011 16:55:36   
teacher75
tajraaaaaaaaaaauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23467
17.6.2011 17:26:52   
R&T@
Joj, izvini, ne vidjeh...
Moje otisle s tatom u berbu domacih jagoda.
Ne znam kad ce se vratiti.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23468
17.6.2011 17:31:52   
Anoniman
Tiki, nas dvije cemo sa nekih sat u setnju, ako budete tu negdje mozda se vidimouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23469
17.6.2011 17:41:32   
Anoniman
Opet nista nece , pio mlijeko u pola 2 i nista vise a vidi koja su doba user posted image samo trazi,koka i bode (soka i vode) ne dam jer nista ne jede a pio bi tecnosti.Da oce uzet sta bilo malo ma jok nece 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23470
17.6.2011 17:45:19   
bebacha
Felix daji mi tecnost,toplo je previse.
ja sva sretna punooooooo.
Alen sinoc bolje spavo,danas puno manje place nego inace.
moja djeca posla jest.sad opet jeli corbu s mesom i povrcem i voce(banane,jabuku,maline i breskve)sva sam.
pravila tortu drugarici,njenoj kcerki za prvi rod,uspjela.stavim sliku kasnije.odo sad u soping i malo na vikendicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23471
17.6.2011 17:53:17   
bebacha
eto je na temi fondan

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23472
17.6.2011 17:53:49   
Anoniman
drago mi je da kod vas ide na bolje hb . nadam se da ce i kod nas brzo abd (tjesim se )

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 23473
17.6.2011 18:14:16   
koka i po
hajte malo svratite na temu o tuti user posted image ..
HVALA user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23474
17.6.2011 19:33:27   
Mya_81 RR
Mi smo vam danas imali pravo stresan dan user posted image

Minja pala s jedne stepenice i glavom udarila u rub betona poprilicno jako. Isti tren se pojavio hematom na glavi. Radili smo rtg, ok je, pratim je cijeli dan i dobro je sva sreca.

Ali smo se prepale bas bas...

Inace, kod nas pripreme za rodjendanski party  uveliko traju. ideja za tortu gotova, pozivnice skoro poslane user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  937 938 [939] 940 941   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  937 938 [939] 940 941   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *