Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a sto se smokija i svih tih grickalica tice, ja mislim da to nista nema veze dijete koje jede, jede, a koje ne jede ne jede moj Luka ne jede ni smoki ni nista od toga ni cokoladu pa ima dana kada jednostavno nece da jede, Lana od lady isto nece slatko i nekada samo smoki jede pa opet ima dana kada ne jede.
Igor jede stapice, keks plazmu i pije razblazeni sok pa masala jede sve i slano i slatko i voce i povrce. a smoki sam mu jednom ponudila nije htio ni da proba smijesan mu ne svidja mu se...
felix imam ja taj b komplex i pravo je jeftin, par markica ali njega ne treba predugo davati jer se deblja od njega strasno...
ja jest vani vruce, haos
eh ja stavrno pa to nam treba da se malo popunimo ja sam jedno vrijeme pila b.complex tab. kad sam vidila da jedem ko luda trazi mi se nam granice mene bi strah i ja prekinem al haman cu opet morat piti nisam dugo zeludac me moj opet zeza pa slabo jedem, jos kad dodam pusnje Zato cu opet nastaviti piti.
felix imam ja taj b komplex i pravo je jeftin, par markica ali njega ne treba predugo davati jer se deblja od njega strasno...
ja jest vani vruce, haos
I ti to tek sada kazes...
Hej, zene, ima li sunca? Meni poceo vikend
cuj tajra nisi znala nisam ni ja za djecu znala a za odrasle jesam nego ,naoruzaj se b.comp. ako zelis koju kilicu iz iskustva ti kazem jest ces ko mamena Ma kakvog, sunca kod nas je przionaaa uzas vruce uh damije bucnit gdje u bazen kakav . Blago onima na moretu. Kako je curica jel bolje ?
i ja sam za B-komplexa a i Ajla. sunce,sunce Tajra nego sta.samo da ovako ostane.sad gledam prognoze sljedece dvije sedmice,samo u subotu kisa a mi tad slavimo rodendan,na vikendici.pa mislim stvarno,da se puknes
volim i ja sunce, ali ne mogu djeca vani po ovom, dobice suncanicu i onda belaj.
a ja volim da se parkiram negdje u hladovinu i da pijuckam kaficu a oni se vrte oko mene
Ovo ti je ili livada ili plaza ili Tito...
Iako ja razumijem da ti je s njima dvojicom svaki izlazak ekspedicija. Kod mene je veca razlika, i sad su veci, pa se "preznojim" kad izadjem sama s njih dvije
auuuuu sad svatam neke stvari ,al stvarno ,ja to uzela malo zbog organizma,al nigdje ne nadje za debljanje
vidim ja da teze hlace zakopcavam ,o majko mila a jos ih drzim na frizideru nedaj Boze da propustim koju
Ovo ti je ili livada ili plaza ili Tito...
Iako ja razumijem da ti je s njima dvojicom svaki izlazak ekspedicija. Kod mene je veca razlika, i sad su veci, pa se "preznojim" kad izadjem sama s njih dvije
tajra, hocete li do tita i kad ste kontale? meni lana jos spava, zaspala u 2. mi cemo izaci kad se ona probudi i jede
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Opet nista nece , pio mlijeko u pola 2 i nista vise a vidi koja su doba samo trazi,koka i bode (soka i vode) ne dam jer nista ne jede a pio bi tecnosti.Da oce uzet sta bilo malo ma jok nece
Felix daji mi tecnost,toplo je previse. ja sva sretna punooooooo. Alen sinoc bolje spavo,danas puno manje place nego inace. moja djeca posla jest.sad opet jeli corbu s mesom i povrcem i voce(banane,jabuku,maline i breskve)sva sam. pravila tortu drugarici,njenoj kcerki za prvi rod,uspjela.stavim sliku kasnije.odo sad u soping i malo na vikendicu
Minja pala s jedne stepenice i glavom udarila u rub betona poprilicno jako. Isti tren se pojavio hematom na glavi. Radili smo rtg, ok je, pratim je cijeli dan i dobro je sva sreca.
Ali smo se prepale bas bas...
Inace, kod nas pripreme za rodjendanski party uveliko traju. ideja za tortu gotova, pozivnice skoro poslane