|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  938 939 [940] 941 942   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.6.2011 19:34:19   
Ella_H
Poz zenice i bebare.
Bolesnima sto brzi oporavak zelim.
Kod mene po starom gotivim li se gotivim.
Kicma me izdala al sta ima veze, sad sam jos
i saznala da se od b komplexa deblja
pa imam dobru isprikuuser posted image .
Eno citam na sa-x Milenka nekakva se preudala
u Laktase http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110617081user posted image .
Ljubim vas sve redom user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23476
17.6.2011 19:37:02   
Ella_H
Mya zao mi malene,
nadam se da ce sto prije biti boljeuser posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23477
17.6.2011 19:42:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: MALA1994

felix imam ja taj b komplex i pravo je jeftin, par markica ali njega ne treba predugo davati jer se deblja od njega strasno...

Je li se stvarno deblja?
Fakat mi treba jedno 7 kila user posted image i koliko god da jedem, jednostavno se ne prima user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23478
17.6.2011 19:42:27   
Malenaoduvijek
Mya ljubi pile maleno user posted image user posted image da brzo prodje glavica raga.

Ella kakvo je vrijeme kod vas u ameriKi ?
pozic za drugare

a za ove tete sto su do sada zivjele u neznanju, eto sada znaju.od mm rodjak postao covjek od b kompleksa, bio mrvica eno ga sada ogroman.....
user posted image user posted image user posted image

ljubim ja vas sve redom user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23479
17.6.2011 19:45:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz zenice i bebare.
Bolesnima sto brzi oporavak zelim.
Kod mene po starom gotivim li se gotivim.
Kicma me izdala al sta ima veze, sad sam jos
i saznala da se od b komplexa deblja
pa imam dobru isprikuuser posted image .
Eno citam na sa-x Milenka nekakva se preudala
u Laktase http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110617081user posted image .
Ljubim vas sve redom user posted image user posted image user posted image user posted image .

nije jedan htio da je ozeni pa zena nasla drugog,a danas u avazu pise nestala eto vidis ti touser posted image user posted image user posted image

mya deblja se sigurno samo nemoj da bude tamo gdje ne treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23480
17.6.2011 20:02:14   
R&T@
Uh, Mya, bas mi je zaouser posted image , ali hB nema posljedcauser posted image
I jedva cekam da vidim tu tvoju ideju jer je proslogodisnja bila user posted image

EllaH user posted image

MALa, ja sam vec popila jednu tableticu i stala na vagu.
Rezultati nakon 30 danauser posted image

Ona Lady kad je slobodna nas zaboraviuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23481
17.6.2011 20:03:17   
Malenaoduvijek
ima zena goste veceras, suti ne ometaj tajrolina tako ce i kad joj nasa cerga dodje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a piju se po 2 tbl, 3x2 ako hoces neki ucinak da osjetis i vidis

< Poruku je uredio MALA1994 -- 17.6.2011 20:04:18 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23482
17.6.2011 20:35:01   
Mya_81 RR
Mala, ma da se primi bilo gdje dobro je...ispuhala sam cijela user posted image

Tajra, velis za mjesec da ocekujem neke rezultate...ma, i s dvije kile bi bila zadovoljna i već sam otisla u nabavku svojih tabletica user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23483
17.6.2011 20:42:11   
Ella_H
Mala u AmeriKi kisaaaaaaauser posted image .
Nema Milenka me oraspolozila, kazem ja mm
hoce zena malo da promjeni on samouser posted image ,
nadodje mi nekad veselo raspolozenjeuser posted image ,
a PMS me puca odavno nikad da dodjeuser posted image ,
pa sam malo terorisala i jauser posted image , dobro da nezivim
sa svekrvom ili kakvom tetkom bilo bi saksija,nozeva
i svega ove sedmiceuser posted image .
Tajrice kako nam R. malena slusa li mamu.
Mi zene smo ti cudna sorta debele hoce da smrsaju,
a mrsave da se udebljaju. One sto imaju ravnu kosu
hoce loknice i obratno nikad nam ugoditi.

Neposredna veza do poruke: 23484
17.6.2011 20:48:17   
Mya_81 RR
Ja bogami nikad pomislila nisam da cu doci u situaciju da se trebam udebljati, ali eto cuda se desavaju user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23485
17.6.2011 20:59:55   
R&T@
Sad sam zbunjenauser posted image
3 puta po dvije tablete, tj 6 dnevnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako ne pocnem serpe i tanjire jesti nista od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 23486
17.6.2011 21:04:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Tajrice kako nam R. malena slusa li mamu.

R. ne slusa, ali nista neobicno, navikla sam.
Zato mi svi slusamo njuuser posted image user posted image user posted image

Tvoji djecaci?

< Poruku je uredio tajra -- 17.6.2011 21:05:51 >

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23487
17.6.2011 21:18:41   
dafri
veče,
cure hvala na čestitkamauser posted image
sve je spremno za dernek sutra,nadam se da će dan početi dobro,baš mrzim za vikend odmah neke obaveze ujutro ali eto,

marinčii drug će biti meden,sviđa mi se izboruser posted image
Uni je kum donio haljinu ,preslatku ali nsiam sigurna da će je htjeti obući jer ona najbolje zna šta će user posted image user posted image
Mya hb pa je sve ok,mogu misliti kako ste se prepali
felix  ljubi A ,želim vam brzo ozdravljenjeuser posted image
tajra cura ozdravila user posted image

koko pa vama ide baš dobro sa tutom,i nas to čeka ubrzo

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23488
17.6.2011 21:23:42   
R&T@
Sretno sutrauser posted image
Da sve prodje super i da slavljenica bude najljepsa, u sto ne sumnjamuser posted image

A i najavljuju vam extra vrijeme, +30user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23489
17.6.2011 21:32:49   
teacher75
lana danas jela ko nekaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pojela prije spavanja supu, pa kad se probudila oko 5 izblendala joj piletinu, rizu, brokule, mrkvu i karfiol, al nisam skroz izblendala nego je bilo malo gusce i sve je pojela, jupiiiiiiiii. poslije u setnji pojela jos kiflu i po i sada pred spavanje punu zdjelu cokolesnika. ne mogu da vjerujem!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23490
17.6.2011 21:40:20   
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: tajra

Joj, mala86, oplakahuser posted image user posted image user posted image

E, nek nisam samo ja zivjela u neznanjuuser posted image

i ja jos citala malo o njima
uzela malo da nokte popravim,ma popravi se ja svugdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh bas se ismijah..user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam prije neki dan rekla, nikad vise b-komplex, popila ga kad sam kenula na posao, poslije sat vremena zena tek pocela raditi, a po stomaku urnebes...kao da nisam jela 3 dana..ccccccccc user posted image user posted image a lijepo se najela za dorucak, cccccc

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23491
17.6.2011 22:14:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Sad sam zbunjenauser posted image
3 puta po dvije tablete, tj 6 dnevnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako ne pocnem serpe i tanjire jesti nista od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U uputstvu pise 1 do 2 tablete 2 do 3 puta dnevno.

Ja cu najvecu dozu user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23492
17.6.2011 22:15:42   
Mya_81 RR
Dafri, s malim zakasnjenjem zelim sretan rockas...i da sutra uzivate user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23493
17.6.2011 22:42:45   
Apotekarka
Smorena sam,mislila sam sad za oeglu nema sanse,sve me baca od umora...
Za rođendan imate od mene po 5 kutija b complexauser posted image
Ja ranital popilsa zteludac me zeza kako sam izmrsala i ja sam uspjla na 56 kg liniju stjerati...Ne bih trebsala vise inace cu  na b comple i ja
Jes nekakva sparina,antonio legao,joj valja ujutro opet na posao...
Mya mogu misliti jeste se prepali....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 23494
17.6.2011 23:01:19   
Anoniman
pozdrav od mene
Mya zao mi je cure mogu misliti kako ste se prepali dusa draga ljubim je user posted image user posted image
Darfy, lijepo provod sutra abd user posted image user posted image vam zelim.
Tajra, pise dva puta dnevno po jednu znaci ujutro/uvecer ja ih opet pocela piti danas sa anelom on svoje ja svojeuser posted image
Apotekarko i mene zeludac mori,  gadi mi se fuj  pa sam jutros popila pylomid protiv mucnine.
cccc. ove lady  pa stvarno lady dje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image
Bambi, kako bi danas u setnji user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 23495
17.6.2011 23:04:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

lana danas jela ko nekaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pojela prije spavanja supu, pa kad se probudila oko 5 izblendala joj piletinu, rizu, brokule, mrkvu i karfiol, al nisam skroz izblendala nego je bilo malo gusce i sve je pojela, jupiiiiiiiii. poslije u setnji pojela jos kiflu i po i sada pred spavanje punu zdjelu cokolesnika. ne mogu da vjerujem!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image masallah kuc, kuc ne ureklo se user posted image
samo neka papa. Moj anel danas oko 7 vani popio mlijeko .
Oko 9 usli kuci jeo makraronauser posted image user posted image sta cu bolje ista nego nista to trazi, pa slucajno ponudim bilo (pite bureka svekar kupio) on hoce na moju radost mahno pola .
Pa oko 10. pojeo pola banane
I sad skoro oko 23.flasu pred spavanje uh ....jest lijepo kad jede koliko-toliko uhar je user posted image user posted image danas sam citav dan za njim trcala i nutkala ga oces ovo,ajd probaj ono bla bla ....
I odustanem na kraju none me bolile vise stalo penjanje uz stepenice i donosnje hrane(nudjenjem).

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 23496
17.6.2011 23:25:02   
Lady26
Samo da mahnem, mi sad raspremili terasu user posted image , gosti otisli prije 15minuta....a ja trcim malo-malo u kucu provjeravam Lanu....hehehehe....
Mi smo danas doruckovali jaje, rucala punu zdjelu supe, vecerala uljevak sa blitvom, jednu kocku isjeckala joj na zalogajice, nabadala viljuskom i nabode kaze : boc user posted image user posted image , pred spvanje flasica mlijeka....
Pa eto nije lose...supu sam napravila malo jacu, na junecim kostima....
FElix rekoh li ti ja da su ili zubici il grlo....samo da prodje sto prije....aBd
Konoooooo, Tajraaaaaa user posted image user posted image user posted image
Svima jedna velika pusa, idem spavati, ujutro nece Lana kod sveki, ja dezuna jopet user posted image user posted image , kaze mm : pa neces valjda mene dizati, pa bona bio sam prva smjena ove sedmice, kako cu user posted image user posted image user posted image user posted image , eh eto zamalo da zaplacem, al nece suza user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23497
17.6.2011 23:44:58   
Anoniman
za Minjuuser posted image

sto se b-kompleksa tice...ja sam ga pila prije par godina...zapravo, malo i vise od paruser posted image ...ugojila sam se 20 kg...malo previseuser posted image ...tako da... oprezno s njimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23498
17.6.2011 23:48:03   
N_N
Samo da vam mahnemo, ja padam od umora user posted image
Slomila sam se tokom sedmice, mm i djeca bili kući pa je svaki dan u kući bilo kao da je cunami profurao user posted image user posted image  
I dalje se mučimo sa stolicom user posted image  ni sirup, ni hrana, ni čepići ne pomažu user posted image
On ne plače kao prije, povremeno kaže da ga boli guza i to je to. Sa današnjim danom je ukupno 3 dana kako nije imao stolicu user posted image  Više ne znam šta da radim i mislim user posted image  Samo da čovjek nije miran..... uvijek nešto.....
Pozdrav generaciji!!!!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23499
17.6.2011 23:50:04   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

za Minjuuser posted image

sto se b-kompleksa tice...ja sam ga pila prije par godina...zapravo, malo i vise od paruser posted image ...ugojila sam se 20 kg...malo previseuser posted image ...tako da... oprezno s njimuser posted image user posted image user posted image

Ma daj!!!!!!
Pa što si se ušutila!!!!!!!!!!! Znaš da smo se raspitivale od čega da se udebljamo user posted image  Aaaaaaa sutra ima za početak čitavu tablu da popijem user posted image user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  938 939 [940] 941 942   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  938 939 [940] 941 942   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *