|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  940 941 [942] 943 944   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.6.2011 11:42:59   
mama2009
hvala tajra, bar nekome da smo nedostajale.......mislili smo na RR i bucnule se za RR drugare

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23526
18.6.2011 11:49:18   
R&T@
Vikend je na RR,zatisjeuser posted image
Vidjet ces, mama2009, reakcije u ponedjeljakuser posted image

Iako na ovoj temi svi znaju da ti je bilo tesko pjesaciti 100 metarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 23527
18.6.2011 13:35:26   
mama2009
100 metara, jbte kuca mi bila na bistrickoj stanici, a more na okretaljci pa sad vidi

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23528
18.6.2011 14:19:04   
škorpija
e mi smo danas prvi put napunili dječiji bazen i ajdin se bućkao pola sata napolju.  ali pošto je bazen od lani tek sam sad skontala koliko je porastao, prije se mogao ugušiti u njemu a sada mu noge vire kad legneuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 23529
18.6.2011 15:49:41   
N_N
IZVORNA PORUKA: koka i po

ja bila na tuta temi i bas mi nesto zao N_N i njezinog djecaka user posted image

Suosjećaš sa nama a user posted image user posted image user posted image  Kad pomislim na njega i na guzu user posted image user posted image  plakala bih k'o malo dijete user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23530
18.6.2011 18:43:57   
Anoniman
Caos!
Mi smo pravo umorni, bili na rodjendanu koji se slavio na otvorenom iliti livadi, i bilo super ali lopuza samo malo spavala u autu do kuce i vise nikako, samo da noc padne da legnemo spavatiuser posted image , bili su i dadada i Andrej, on je pravo slusaouser posted image user posted image user posted image samo sto ga mama ne shvatauser posted image
Hvala p. mammi i njenom muzu sto su nas pozvali a slavljenici Lauri saljemo mnogouser posted image user posted image
mama2009, super da ste uzivale, i mi cemo akobogda sljedece sedmice, jupiiiiiii
Ne znam sta se sve desavalo ovdje, ali saljem vam veliki user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 23531
18.6.2011 20:27:00   
bebana27
vece drage moje
evo da se i ja javim da vas sve redom pozdravim

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23532
18.6.2011 20:39:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Caos!
Mi smo pravo umorni, bili na rodjendanu koji se slavio na otvorenom iliti livadi, i bilo super ali lopuza samo malo spavala u autu do kuce i vise nikako, samo da noc padne da legnemo spavatiuser posted image , bili su i dadada i Andrej, on je pravo slusaouser posted image user posted image user posted image samo sto ga mama ne shvatauser posted image
Hvala p. mammi i njenom muzu sto su nas pozvali a slavljenici Lauri saljemo mnogouser posted image user posted image
mama2009, super da ste uzivale, i mi cemo akobogda sljedece sedmice, jupiiiiiii
Ne znam sta se sve desavalo ovdje, ali saljem vam veliki user posted image

ma ja,do mene jeuser posted image ...ovaj je odspavao 2 sata...a ja se ovim putem zahvaljujem svima sto su imali razumjevanja i nisu nas poslali pjeske kuciuser posted image user posted image user posted image ...jedno veliko HVALA teti Sahari sto joj je sve bilo smijesnouser posted image user posted image i cika H. sto nije na licu mjesta poludiouser posted image user posted image user posted image ...kasnije me ne zanimauser posted image user posted image
p.mama...bilo je superuser posted image ...HVALA jos jednom oduser posted image

otac kad ga je vidio...'vakva mu je faca bilauser posted image user posted image ...a kad sam mu ispricala...ovakvauser posted image user posted image
mozda ce s 18 opet na neki rodjendan...mozda...prije toga...jok

ps...nema krpeljauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23533
18.6.2011 22:41:49   
Bambi09
Dobro vece drage moje...
Mi danas bili na selu, odvezli sveki kuci, nije bilo sanse da je nagovorimo da ostane kod nas... Nadam se iskreno da nece biti problema i da ce biti dobro... Nane je skakao cijeli dan, kao na federima... Taman bio zaspao ovaj moj pojaca tv i eno ga poce plakati... Eh neka ga on sad uspavljuje...

sele, kako napreduje tutkana???

ena23 kako je drugar, jel sve pod kontrolom?

Mya kako nam je drugarica M, boli li je glavica?

tajra jestel vi ozdravili?

teacher user posted image user posted image user posted image za Lanu i jelo

dafri nadam se da cete primiti izvinjenje sto kasnimo sa cestitkama i najljepse zelje za rodjendan dragoj U... user posted image user posted image

felix mila, ma mi samo setamo i setamo... kako nam je Anelko?

N_N nadam se da ce djecaku biti bolje i da ce se rijesiti problema stolice... kako je tebi raditi?

Jelena, pa sretan ti rodjendan ljepoto i sve najbolje ti zelimo... user posted image user posted image

mamaaaaaaaaaa user posted image user posted image dobro nam se vratile... jel mi dobro princeza?

a evo jedan veeeeeeelikacki
za sve ostale da se ne osjecaju ignorisanim user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23534
18.6.2011 23:27:25   
Anoniman
Bambi draga hvala unaprijed user posted image user posted image

Ja sam mrtva umorna, idem opruziti ove svoje balvane od nogu jer mi je dan bio bas buran, a ni sutra nece bolji biti. Vidim ovdje tiho bas. Ljubimo vas user posted image

ps. Sahara juce sam te vidjela sa malenom na Vilsonovom, ali bile ste daleko da bih vas dozvala user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 23535
19.6.2011 0:12:19   
iv@ncica
helllllooooooooo  i  ;))))user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23536
19.6.2011 0:51:00   
N_N
IZVORNA PORUKA: Bambi09

N_N nadam se da ce djecaku biti bolje i da ce se rijesiti problema stolice... kako je tebi raditi?

I ja se nadam, nadam se..... BTW imao je danas još 2 stolice user posted image user posted image user posted image user posted image  zadnja bila prilično rijetka jeeeeeeeeeeee user posted image  Joj da mi je neko rekao da ću se ovako kakici radovati ne bi vjerovala user posted image
Na poslu lijepo sad za sad user posted image  uletila sam odmah u neke proslave user posted image  Hvala ti što pitaš!!! Ljubi dječicu, veeeeliki pozdrav!

Jelooooo, sretan rođendan!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dadada, šta je to A radio na rođendanu user posted image user posted image  Ja B mogu samo na livadu voditi, nije za civilizacije nikako user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23537
19.6.2011 1:23:36   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Mya kako nam je drugarica M, boli li je glavica?

Hvala mila na pitanju...hb dobro je...samo kad se sjetim koliko je ostar bio rub stepenice i kako je moglo zavrsiti jeza me uhvati...sva sreca nije razrezala glavu, gdje bi jos i sivanje prezivjela...ufffffff....

Jelena, sve najljepše user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23538
19.6.2011 8:44:08   
sweet insanity
Dobro jutro, evo da se javnem i ovdje. Prije 11 dana sma uplovila u roditeljske vode i odlucila da se prikljucim na temuuser posted image
HB dobro smo ali zelim da pitam nesto iskusne mame. Kod moje male pisulje nakon sto je ispraznila mekonijum zadnjih dana,, stolica je bila recimo zlatno naranzasto smedja pa cak i jucer popodne, medjutim sinoc pred spavanje smedje zelena, a znam da to kazu kao da je beba gladna...jucer jest manje jela-izgleda vrucina pa joj se nije dalo pa kontam da nije od toga posto se iskakila po danu normalno, mozda je zelenkasta (nije zelena cisto) zato sto je nakon kakenja prvog jela samo jednom ili dva puta po nekih 10 min i opet kakila......ja nova u ovome pa se odmah nasikiram. Pozdrav svima i nadam se da cete me prihvatiti kao "sugovornika"user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23539
19.6.2011 8:48:38   
Hannica
Sweet ti preskocila temu bebe od 0-1.user posted image Ovdje su vec svi veliki indijanci.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 23540
19.6.2011 8:51:28   
Hannica
Nego kako ste mi vi svi skupa na ovoj temi? Ja se u posljednje vrijeme rijetko javljam.Hana mi je bolesna,primamo boce,vec smo primili 6 kom.imamo jos dvije,ima upalu grla i gnjojne cepice na lijevom krajniku,prehladjena,imala visoku temp.5-6 dana,ma bas smo se namucili,sad je malo bolje,sutra idemo na kontrolu pa vidjet cemo sta ce doktorica reci za dalje.
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23541
19.6.2011 8:52:52   
sweet insanity
I ja skontah za temu, idem se prebacituser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23542
19.6.2011 8:56:27   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

I ja skontah za temu, idem se prebacituser posted image

user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 23543
19.6.2011 9:49:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

ps. Sahara juce sam te vidjela sa malenom na Vilsonovom, ali bile ste daleko da bih vas dozvala user posted image

A bas steta, ali vidjet cemo seuser posted image
Sretan ti rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mya, tek shvatih da je ljepotica pala, drago mi je da nije bilo tezih posljedica, pusssssa za malu cvoruguuser posted image

dadada, A je tako originalan i ne mozes protiv toga, on je tako druzeljubiv i zabavan, a ti pricaj sta hocesuser posted image , slatkissssuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23544
19.6.2011 11:50:41   
Anoniman
jutro kod ns kisa pada bas je fino osvjezilo
anel i dalje strajkuje user posted image i tako nista posebno.
pusa svima

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 23545
19.6.2011 11:56:38   
bebacha
cuj kisa.e joj,znaci kod nas ce a mi kontali na vikendicu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23546
19.6.2011 13:05:35   
Malenaoduvijek
dobar dan,

kako ste nam vi svi redom,
ja sanjam da sam na moru na terasi i da se moji momci brckaju a more se talasa i onda se probudim a ja u ovom sa u betonu i belaj user posted image

vidim neki moreplovci se vratili, fino, fino, dobro dosli user posted image

a vi zene koje hocete da se udebljate ne mogu da vjerujem da vam niko nikada nije rekao za b komplex, hajde nema veze.

a mala86 imam ja dvojicu momaka ovdje odlican recept  za mrsanje, ja samo izmisljam sta bih jela a kile stoje kako stoje...user posted image user posted image
a mm se ustvari deblja, ali dadada on voli b vit da unosi kao i ti pa je od toga vjerovatno user posted image user posted image

N_N hocete onog secera ako vam se situacija nije popravila user posted image

jelena sretan rodjendan user posted image user posted image , sve najbolje..

teacher super da Lanica fino jede

felix jede i ta momcina kao sto kazes ne sekiraj se bice to.

moji masala jedu trebutno odlicno, sve sto im dam smlate samo tako (da se ne ureknu)

apotekarko ne daj se vidis prodje ti ova sedmica sad pa sad user posted image user posted image

ostale ljubim vas sve da vas ne nabrajam user posted image user posted image user posted image
poseban pozdrav za mostarke, mogu zamisliti kako je kod vas vruce kad je u sa pakao

mya nadam se da je cura dobro user posted image

gdje amani i moja kona?user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23547
19.6.2011 13:30:20   
teacher75
mi smo skuhane, bile vani pa u parku, lana spava a ja dolazim sebi. juce bili na igmanu malo, lana opet super pojela sav rucak, i supu i povrce s mesom izblendano, ja sva presretna. medjutim, u putu sve povratila, nije joj prijala voznjauser posted image poslije navecer bile u titu, izigrala se s drugom djecom. rezervisali smo za more,zuljana-peljesac. idemo oko 15.jula, jedva cekamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23548
19.6.2011 13:31:50   
teacher75
gledam prognozu: iduci vikend kisa i zahladenje do srijedeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23549
19.6.2011 13:32:36   
N_N

IZVORNA PORUKA: MALA1994

N_N hocete onog secera ako vam se situacija nije popravila user posted image

Hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image Juče je uspio 3x (zadnja je bila jako rijetka) pa se ja nadam da smo možda riješili problem...... A u sirupu Portolak i čepićima Prolax ima ovog šećera. Hvala ti, mi ćemo biti slobodni, ako u narednom periodu ne riješimo, da ti tražimo user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  940 941 [942] 943 944   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  940 941 [942] 943 944   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *