Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
N_N ...imam odlican recept za cvrstu i neredovnu stolicu a na biljnoj je bazi i pravi se u kucnoj radinosti.mom starijem sinu je uredovila stolice.davala sam mu u dobi od cetiri godine.ako hoces poslat cu ti na pp.
I mi smo bili na Ljivadi ...slika govori 1000 rijeci samo da napomenem, nisam ga skinula jer je bilo vruce...niti je bos da bi vjezbao stopala
Jelo...hepi brdej sime...dobro nam dosao nazad N_N...hebemu i sra*e...vise...nadam se da je odcepio mala, zrela si za odmora cim sanjas za Lanu...naravno za klopu...ne povracanje e i da ne zaboravim...A. jeo jutros sirnice
Evo i nas konacno u kuci... Bili kod deda i nane na vikendici, sa tetkama... bilo je vise nego predivno... djecak je setao i bos i go i bez pelena, samo u gacama i par puta se upisao, al ja mu samo zamjenim gacice i hajmo dalje... kontam da ce nesto reagovati ako mu obucem gacice, jes klinko... on fata pisu ja se malo suncala, pa sam izgleda pretjerala za prvi put od ove godine, vec mi gore ledja... sve su prilike da cu morati kupiti jogurta Sabina ko Sabina, skace, urlice, vristi, pisti... ma samo da nije na jednom mjestu... ma nek mi je zdrava...
svima zelimo ugodan ostatak dana i nemojte kise matere vam... dajte mi suuuuuuncaaaaaaaaaaaaaaaaa, voooooolim suuuuuuunce...
Dadada i dafri prekrasna djecica . Kod nas sve po starom ja izbacujem stvari iz kuce, H. mi komanduje pravo. A. je divan u javnosti ,tako barem kazu mama i seka i nisu nam dali ovaj vikend da ga uzmemo a meni nedoooooooostaje , zato i jesam 10 dana u pms-u . Vrijeme tek ova 2 dana da je ok, kisa nonstop a navece mi treba jorgan . I otvorio mi se nesto apetit za lubenicu, kao da sam trrrrrrrrr...... nesmijem ni dovrsiti tu rijec .
250 gr suhe smokve 250 gr suhih sljiva(mjera bez kostice) 250 gr meda 50 gr sene caja
sve samljeti dva puta na masinu za meso.davati po jednu kafenu kasiku ujutro ili navece(najbolje navece).ako kafena ne pomaze slobodno dati pola supene kasike.staviti smjesu u staklenu teglu i drzati u frizideru. provjeren lijek sto posto. za mladju djecu je pozeljno da provjerite u apoteci dali smiju koristiti sena caj(mada je omjer neznatan).ja sam svom sinu davala u dobi od cetiri godine.
Drage moje, mi dosli kuci ...uh pozeljela sam mahalati sa vama ...dobro smo, super nam je bilo, nana i dedo ostadose sa suzama u ocima ...nemam sad vremena ni da citam ni pisem, odoh s muzicem ponavljati gradivo ...samo da cestitamo propustene rodjendane i ako je neko bolestan, nek' nam brzo ozdravi...pisemo se ujutro...
opet pusto mi danas bili na vikendici,brrrrrr.bas je bilo hladno,a juce kad se nisam onesvjestila od sparine uglavnom sam se rastuzila.gde god sam gledala prognozu petak i subota kisa i zahladenje a mi u subotu slavimo rodendan na vikendici.a u nedelju kod kuce za malu raju
jaooooo slika medenjaka, lijepa naša dječica... Andrej mi je pravo fensi-šmensi ... Mi smo se šišali, više mi dijete ne smrdi na znoj, inhalacije su nam pomogle idemo sutra na kontrolu...dobili smo bebu u fameliji , bili smo jučer na druženju sa Zarom, Farisom, Sergejem, Emirom...
Moram vam ispričat njihovu konverzaciju hahhahah
kaže Sergej: "baba" kao baka a Zara:" nije baba kaže se tajo" Emir: "idem ja baki" a Alim "nisam ja Bakir ja sam Alim" moram li naglasiti da su oni to u krug vrtili jer su svi tvrdoglavi i svako tjera svoje
Trenutno A navlači šlauf na noge samo gledam kad će da zapliva na parketu
kaže Sergej: "baba" kao baka a Zara:" nije baba kaže se tajo" Emir: "idem ja baki" a Alim "nisam ja Bakir ja sam Alim"
duše drage Hej porasla nam djeca , zamisli molim te, one krofnice naše male razgovaraju. Meni sada ona slika malih bebara iz dadada-inog albuma....... Nevjerovatno, kako vrijeme brzo prolazi.....
N_N naravno slobodno trazite, moj Luka se dozvao s njim vjeruj mi a svaka stolica je bila bolna a 100 je prirodno.
dadada ja cu tebe ubiti, nemoj ruziti vise dijete pusti ga neka se igra, bona nemoj ga sputavati.imam ja jednog indijanca, ja ga brate pustim da divlja a posebno na poljani . ma ko se nama to vratio, fino da vam je bilo lijepo tekja
Ella kad ces ti u nase krajeve, hoces li ove godine
a vi kirlici sa tim prognozama neka vas, ovi meteorolozi ne znaju kakvo je juce bilo vrijeme a da pogode za vikend, nista ja njima ne vjerujem
teacher znaci ide pravo penzoski, super ista sam ti takva i ne mogu vise iscekati
hocuuuu na morreeeee
koko ti Bgm kao da ti je 50, mani zeno vise ti si u cvijetu mladosti
bebacha jesu djecica ozdravila
ostale ljubim vas, a moje kone uredno opet nema a ni tajre
Evo da se i ja malo javim. Sahara i dadada hvala što ste nam uljepšali rođendan! Drago mi je da ste se svi zabavili, i sljedeće godine idemo tamo . Andreju ću i ja, za svaki slučaj, ponijeti koji majicu, a može i šorc . Nije bilo dovoljno dvije majice .
Sahara, sretan put ako niste krenuli! Danas i nije neka gužva na poslu, mada imam brdo posla, ali počeli su GO pa nas je manje u kancelariji. Vidim da se slavilo još rođendana i šaljem veliku pusu-čestitku!