|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  941 942 [943] 944 945   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.6.2011 13:37:34   
koka i po
N_N ...imam odlican recept za cvrstu i neredovnu stolicu a na biljnoj je bazi i pravi se u kucnoj radinosti.mom starijem sinu je uredovila stolice.davala sam mu u dobi od cetiri godine.ako hoces poslat cu ti na pp.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 23551
19.6.2011 13:53:54   
N_N
koko, naravno, šalji user posted image
Hvala!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23552
19.6.2011 13:55:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

dadada, šta je to A radio na rođendanu user posted image user posted image  Ja B mogu samo na livadu voditi, nije za civilizacije nikako user posted image
I mi smo bili na Ljivadiuser posted image ...slika govori 1000 rijeci
user posted image
samo da napomenem, nisam ga skinula jer je bilo vruce...niti je bos da bi vjezbao stopala

Jelo...hepi brdejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sime...dobro nam dosao nazaduser posted image user posted image user posted image
N_N...hebemu  i sra*e...vise...nadam se da je odcepiouser posted image
mala, zrela si za odmorauser posted image cim sanjas
user posted image user posted image za Lanu...naravno za klopu...ne povracanje
e i da ne zaboravim...A. jeo jutros sirniceuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 23553
19.6.2011 14:03:58   
koka i po
poslano user posted image ..
djesti dadada puterice jedna user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 23554
19.6.2011 14:09:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

poslano user posted image ..
djesti dadada puterice jedna user posted image user posted image user posted image
evo me TETA kokouser posted image user posted image
perem vesOve,peglam, cistim, pusim...ko prava zenauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23555
19.6.2011 14:11:45   
koka i po
cccccc ko omladina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23556
19.6.2011 14:20:11   
Anoniman
kakokosti? reuma?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23557
19.6.2011 14:23:33   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image ....prijavila sam se na fitnes user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Esad Kirlic ti kaze......bice kise uskoro user posted image user posted image user posted image user posted image
4-0 za mene user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 19.6.2011 14:25:48 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23558
19.6.2011 15:23:04   
Mya_81 RR
Vrijeme je bas bas uzas...samo da nam iduca subota ne bude ovakva user posted image

Depresija zesca...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23559
19.6.2011 15:25:31   
Mya_81 RR
user posted image user posted image user posted image za Andrejevica!

Mi smo veceras na rockasu u igraoni...nadam se da ce se dijete posteno izmoriti i zaspati u letu posto imam posla oko tortica user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 23560
19.6.2011 16:40:33   
Bambi09
Evo i nas konacno u kuci... Bili kod deda i nane na vikendici, sa tetkama... bilo je vise nego predivno... djecak je setao i bos i go i bez pelena, samo u gacama i par puta se upisao, al ja mu samo zamjenim gacice i hajmo dalje... kontam da ce nesto reagovati ako mu obucem gacice, jes klinko... on fata pisu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se malo suncala, pa sam izgleda pretjerala za prvi put od ove godine, vec mi gore ledja... sve su prilike da cu morati kupiti jogurta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sabina ko Sabina, skace, urlice, vristi, pisti... ma samo da nije na jednom mjestu... ma nek mi je zdrava...

svima zelimo ugodan ostatak dana i nemojte kise matere vam... dajte mi suuuuuuncaaaaaaaaaaaaaaaaa, voooooolim suuuuuuunce...user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23561
19.6.2011 18:01:46   
dafri
pozz,
jelena sretan rođendanuser posted image user posted image

Bambi user posted image
dadada A se baš dobro proveouser posted image
koko hajd i meni šapni taj recept,u posljednje vrijeme  i Una ima problema sa stolicom
Mya i ja navijam za sunce idući vikend

nama je juče bilo super,i više od toga,Una jebaš uživala ,puna je utisaka,poseban doživljaj joj je bila rođendanska pjesma i naravno torta
user posted image
user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23562
19.6.2011 18:19:51   
Ella_H
Dadada i dafri prekrasna djecicauser posted image user posted image user posted image .
Kod nas sve po starom ja izbacujem
stvari iz kuce, H. mi komanduje pravo.
A. je divan u javnosti ,tako barem kazu
mama i seka i nisu nam dali ovaj vikend
da ga uzmemo a meni nedoooooooostajeuser posted image ,
zato i jesam 10 dana u pms-u .
Vrijeme tek ova 2 dana da je ok, kisa
nonstop a navece mi treba jorganuser posted image .
I otvorio mi se nesto apetit za lubenicu,
kao da sam trrrrrrrrr...... nesmijem ni dovrsiti tu rijecuser posted image .

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23563
19.6.2011 19:48:16   
koka i po
lijek za tvrdu i neredovnu stolicu

250 gr suhe smokve
250 gr suhih sljiva(mjera bez kostice)
250 gr meda
50 gr sene caja

sve samljeti dva puta na masinu za meso.davati po jednu kafenu kasiku ujutro ili navece(najbolje navece).ako kafena ne pomaze slobodno dati pola supene kasike.staviti smjesu u staklenu teglu i drzati u frizideru.
provjeren lijek sto posto.
za mladju djecu je pozeljno da provjerite u apoteci dali smiju koristiti sena caj(mada je omjer neznatan).ja sam svom sinu davala u dobi od cetiri godine.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23564
19.6.2011 19:58:54   
Anoniman
Hvala drage moje, bujrum na kolace user posted image

Ljubimo vas user posted image

Neposredna veza do poruke: 23565
19.6.2011 20:29:32   
tekja
Drage moje, mi dosli kuciuser posted image ...uh pozeljela sam mahalati sa vamauser posted image ...dobro smo, super nam je bilo, nana i dedo ostadose sa suzama u ocimauser posted image ...nemam sad vremena ni da citam ni pisem, odoh s muzicem ponavljati gradivouser posted image user posted image user posted image ...samo da cestitamo propustene rodjendane i ako je neko bolestan, nek' nam brzo ozdravi...pisemo se ujutro...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23566
19.6.2011 22:15:50   
bebacha
opet pustouser posted image  
mi danas bili na vikendici,brrrrrr.bas je bilo hladno,a juce kad se nisam onesvjestila od sparineuser posted image user posted image
uglavnom sam se rastuzila.gde god sam gledala prognozu petak i subota kisa i zahladenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mi u subotu slavimo rodendan na vikendici.a u nedelju kod kuce za malu raju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23567
19.6.2011 22:20:48   
Anoniman
jelena sretan rođendan i sve naj naj user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 23568
19.6.2011 22:46:31   
Anoniman
jaooooo slika medenjaka, lijepa naša dječica... Andrej mi je pravo fensi-šmensiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Mi smo se šišali, više mi dijete ne smrdi na znoj, inhalacije su nam pomogle idemo sutra na kontrolu...dobili smo bebu u famelijiuser posted image , bili smo jučer na druženju sa Zarom, Farisom, Sergejem, Emirom...

Moram vam ispričat njihovu konverzaciju hahhahah

kaže Sergej: "baba"  kao baka a Zara:" nije baba kaže se tajo"user posted image user posted image user posted image
Emir: "idem ja baki" a Alim "nisam ja Bakir ja sam Alim"user posted image user posted image user posted image moram li naglasiti da su oni to u krug vrtili jer su svi tvrdoglavi i svako tjera svojeuser posted image user posted image user posted image

Trenutno A navlači šlauf na noge samo gledam kad će da zapliva na parketuuser posted image

pozz za sve prisutne

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23569
19.6.2011 22:51:46   
iv@ncica
jelena  sretan  rođendan i  od  nas ;)))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23570
20.6.2011 0:45:53   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image  

Srce slatko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ljubim ja njega nestašnog user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23571
20.6.2011 0:48:48   
N_N
IZVORNA PORUKA: Breskva

kaže Sergej: "baba"  kao baka a Zara:" nije baba kaže se tajo"user posted image user posted image user posted image
Emir: "idem ja baki" a Alim "nisam ja Bakir ja sam Alim"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  duše drage user posted image
Hej porasla nam djeca user posted image , zamisli molim te, one krofnice naše male razgovaraju. Meni sada ona slika malih bebara iz dadada-inog albuma....... user posted image user posted image  Nevjerovatno, kako vrijeme brzo prolazi.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23572
20.6.2011 0:50:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image  

Srce slatko user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ljubim ja njega nestašnog user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mama mu obukla bijeli šorcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cemu se nadala da mi je znatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 23573
20.6.2011 8:45:32   
Malenaoduvijek
dobro jutro

N_N naravno slobodno trazite, moj Luka se dozvao s njim vjeruj mi a svaka stolica je bila bolna a 100 je prirodno.user posted image user posted image

dadada ja cu tebe ubiti, nemoj ruziti vise dijete pusti ga neka se igra, bona nemoj ga sputavati.imam ja jednog indijanca, ja ga brate pustim da divlja a posebno na poljani user posted image user posted image .
ma ko se nama to vratio, fino da vam je bilo lijepo tekja user posted image

Ella kad ces ti u nase krajeve, hoces li ove godine

a vi kirlici sa tim prognozama neka vas, ovi meteorolozi ne znaju kakvo je juce bilo vrijeme a da pogode za vikend, nista ja njima ne vjerujem user posted image

teacher znaci ide pravo penzoski, super ista sam ti takva i ne mogu vise iscekati user posted image user posted image

hocuuuu na morreeeee user posted image

koko ti Bgm kao da ti je 50, mani zeno vise ti si u cvijetu mladosti user posted image user posted image

bebacha jesu djecica ozdravila user posted image

ostale ljubim vas, a moje kone uredno opet nema a ni tajre user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23574
20.6.2011 8:55:30   
Pretty mamma
Evo da se i ja malo javim.
Sahara i dadada hvala što ste nam uljepšali rođendan! Drago mi je da ste se svi zabavili, i sljedeće godine idemo tamo user posted image .
Andreju ću i ja, za svaki slučaj, ponijeti koji majicu, a može i šorcuser posted image . Nije bilo dovoljno dvije majice user posted image .

Sahara, sretan put ako niste krenuli!
Danas i nije neka gužva na poslu, mada imam brdo posla, ali počeli su GO pa nas je manje u kancelariji.
Vidim da se slavilo još rođendana i šaljem veliku pusu-čestitku!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 23575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  941 942 [943] 944 945   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  941 942 [943] 944 945   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *