|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  942 943 [944] 945 946   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.6.2011 9:19:57   
Lady26
Jutro svima redom user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 23576
20.6.2011 9:21:31   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutro svima redom user posted image

morning

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23577
20.6.2011 9:27:03   
Bambi09
user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23578
20.6.2011 9:49:12   
Anoniman
jutro.
dadada, maleni je presladak user posted image user posted image user posted image user posted image darfy cura je medic lijepiuser posted image
Mi smo dobro necu da urecem al od juce popodne mu se polako al lagano vraca  apetit hb dragome uh, user posted image user posted image user posted image masallah
Evo konacno kuham mu rucak koji ce abd pojesti nije vise na makaronima user posted image nece ih moje oci zadugo da vide a ni anel isto.
Evo on razbacuje po kuci baca lopte dok nesto ne srusiuser posted image
Lady, mala, bambi, megi , tajra, amani, salmy i ostale velikiuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 23579
20.6.2011 10:04:48   
*pcelica*
Dobro jutro Mi smo preko vikenda po obicaju bili kod nane. Sestrinom malom bio rodjendan pa mu je tetka pravila tortu a nagrada za to je bio njegov odusevljeni izraz lica user posted image user posted image Ja sam se pravo odmorila Mama preuzela brigu oko djece a moj zadatak je bio da samo odmaram i uzivam Svima redom puno pozdrava da sad ne nabrajam user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23580
20.6.2011 10:41:43   
Lady26
Ja nemam nista pametno za napisati...
Ne jedemo, ne spvamo kako treba....
Ja u pms-u pa mi Lanino takvo "ponasanje" ili "stanje" pogorsava....
Jedva sam cekala na posao user posted image user posted image user posted image bar da ne gledam kako nece da jede....mislim nije da ne jede, jede ona ali povrce ne, i sto je htjela supu nece vise...rekla danas teti da joj pohuje tikvice pa da joj izreze nek nabada i sama jede....da probamo i to...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 23581
20.6.2011 10:41:44   
bebacha
jutro.joj jesam nesto lose,evo 2 dana mi je raspolozenje nula,nikakva,samo mi place a inace nisam takva.kontam da mozda konacno i user posted image dode.
jutros isli na kontrolu.Alen ima malo jos alajma al pluca su cista,nema nikakve upale.al on meni kaslje,od jutros jos vise i malko nosic curiuser posted image user posted image user posted image
dosao nam nalaz brisa,ima bakteriju streptokoku aureus koji je po antiogramu osjetljiva na 3 antibiotika,od koji se 2 daju injekcijama na bolnickom lijecenju i jedna je za odrasleuser posted image user posted image user posted image
tako da nema antibiotika za njega.dobio je neku mast,da mu mazem malo nos unutra pa mozda pomogne,mozdauser posted image user posted image
za anemoji mu davala Ferum,pa sam je pitala za nesto drugo i dala Legofer.et tako,mali izvjestaj.uglavnom neko bi mogao otplakat danasuser posted image user posted image  

i dalje obadvoje jedu samo voce,jogurt i monteuser posted image user posted image

< Poruku je uredio bebacha -- 20.6.2011 10:43:19 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 23582
20.6.2011 10:49:17   
Lady26
Bebacha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu sada usutiti sto se tice "ne jela" Laninog....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23583
20.6.2011 10:54:03   
Malenaoduvijek
dusice mile...

vidis ti ima bakteriju i kako cete se rijesiti bakterije ako vam neda antibiotik user posted image

Boze sto se djeci neda, a ovo vrijeme bas cudno, vruce i promjene pa valjda i to na njih utice.

ljubim ja vasuser posted image user posted image user posted image

lady user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23584
20.6.2011 10:57:07   
bebacha
e to me ubi u pojam.samo o tome razmisljam.a u subotu ispio pancef al je naravno bakterija rezistentna na njega.Ajla je imala 2 puta i izlijecila Amoxibosom i sad je nalaz negativan.joj nevidim kraj ovome.danima sam se borila i trudila al sad me bas slomilo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 23585
20.6.2011 11:01:40   
Malenaoduvijek
kako te nece slomiti kad se non stop vrtite u krug user posted image

a ne mogu da vjerujem da nema antibiotika za njega, koji je taj treci sto je kao za odrasle, zar nema manja gramaza za djecu user posted image
a zar sumamed nije bio za  stafiloku tu vasu...a moze li i kod vas kao kod felix da se vodite da lezite u bolnici a da ste kuci pa da vam daju taj neki dr antibiotik.
meni je Luka tako lezao sa upalom pluca kad sam se ja poradjala sa igorom

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23586
20.6.2011 11:15:08   
teacher75
gdje ste zenice, ja malo dosla kuci pa cu opet na posao. danas prijemni pa cu se slomiti od pregledavanja testova. nego, jutso lani izasla zuta "kaka" iz nosa i bas je smrdila, pa ne znam sta bi to moglo bitiuser posted image nije prehladjena, al ovo mi je bas cudno, jel se nekom desilo nesto slicno?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 23587
20.6.2011 11:20:48   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: bebacha

jutro.joj jesam nesto lose,evo 2 dana mi je raspolozenje nula,nikakva,samo mi place a inace nisam takva.kontam da mozda konacno i user posted image dode.
jutros isli na kontrolu.Alen ima malo jos alajma al pluca su cista,nema nikakve upale.al on meni kaslje,od jutros jos vise i malko nosic curiuser posted image user posted image user posted image
dosao nam nalaz brisa,ima bakteriju streptokoku aureus koji je po antiogramu osjetljiva na 3 antibiotika,od koji se 2 daju injekcijama na bolnickom lijecenju i jedna je za odrasleuser posted image user posted image user posted image
tako da nema antibiotika za njega.dobio je neku mast,da mu mazem malo nos unutra pa mozda pomogne,mozdauser posted image user posted image
za anemoji mu davala Ferum,pa sam je pitala za nesto drugo i dala Legofer.et tako,mali izvjestaj.uglavnom neko bi mogao otplakat danasuser posted image user posted image  

i dalje obadvoje jedu samo voce,jogurt i monteuser posted image user posted image

mila jeli streptokok ili stafilokok aureus??? to su dvije razlicite bakterije i razlicito se lijece user posted image  ja gdje god sam pogledala streptokok auresu, izbacuje da takve bakterije nema, ali ima stafilokok aureus user posted image  zao mi je drustva pa koja god da je baja... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23588
20.6.2011 11:22:51   
škorpija
joooj ni ajdin ne jede, voće nikako, povrće samo krompir i špinat, mlijeko nikakko ali ja se nasekiram tek kad na RR vidim koliko se žene sekiraju oko toga. Mislim je to stvarno toliki problem ili sam ja neodgovornauser posted image

, moja mama kaže da ja isto nisam htjela jesti, jela tri vrste hrane čitavo djetinjstvo, a imunutet sma super imala, nika dnisam bila bolesna i porasla zdrava prava

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23589
20.6.2011 11:23:05   
salmy
Jutrica za rajuuser posted image user posted image
Mi malo virkamo,malo smo vani

Imate mahanje od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23590
20.6.2011 11:47:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

mila jeli streptokok ili stafilokok aureus??? to su dvije razlicite bakterije i razlicito se lijece user posted image  ja gdje god sam pogledala streptokok auresu, izbacuje da takve bakterije nema, ali ima stafilokok aureus user posted image  zao mi je drustva pa koja god da je baja... user posted image

ovo je imao anel i uz pomoc antibiograma mi se toga rijesili imao u grlu.
user posted image user posted image
skorpija prelijep ti avatar taj user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 23591
20.6.2011 11:49:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja nemam nista pametno za napisati...
Ne jedemo, ne spvamo kako treba....
Ja u pms-u pa mi Lanino takvo "ponasanje" ili "stanje" pogorsava....
Jedva sam cekala na posao user posted image user posted image user posted image bar da ne gledam kako nece da jede....mislim nije da ne jede, jede ona ali povrce ne, i sto je htjela supu nece vise...rekla danas teti da joj pohuje tikvice pa da joj izreze nek nabada i sama jede....da probamo i to...

zao mi je mila razumim twe da brzo projede dusa dragauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23592
20.6.2011 11:54:58   
teacher75
ova moja je hb ponovo pocela jesti izblendano povrce s mesom, ja joj nisam ni pravila ni nudila sigruno 3 sedmice, i kad sam napravila prije 2-3 dana, fino je pojela. mozda se bila zasitila ili je bilo zbog zuba, ne znam razlog. nadam se da ce i dalje jesti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23593
20.6.2011 12:02:19   
megi
pozdravcic

poseban user posted image  ovim nasim nejelicama

bebacha mogu misliti kako si se nasekirala, pa mora postojati neki antibiotik,

Lady cura opet ne jede, ni mi ne jedemo voce, povrce kako kad, zadnja 2 dana supu nece, juce doruckovala tek u 12, a rucak se ne moze nazvati rucak to su bila 2-3 cevapcica jer smo bili na vikendici rostiljali, ali sta cu
ja non stop nudim pitam al ona jok nece

Dafri sretan rodjendan ljepotici, i mi imamo istu haljinu koje je dobila da obuce za rodjendan user posted image

Teacher super pa je Lana se projela, bar neko neka jede

a mi smo za vikedn, odnosno cura otkrila onu janu junior flasicu odjednom joj postala zanimljiva i cijeli vikend samo je vodu pila i naravno prosipala po sebi

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 23594
20.6.2011 12:07:06   
Anoniman
moj anel vise ne pije soka user posted image user posted image napravim mu jednu flasu od 150ml caja , sa medom i kad to popije naspem vode  i pije ....
Najgori mi je dan bio subota citav bozi dan mrve jeo nije user posted image samo tecnosti pio i mlijeko .
Uh , imal ista gore nego kad ne jedu
Juce je kisa ljevala bas je osvjezila evo danas hladan vjetra van ko led.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 23595
20.6.2011 12:09:04   
teacher75
u sub. i ned. pon. i uto.ce biti kisa i maximalna temperatura oko 16-17 stepeni!!!user posted image zato iskoristite ovih dana sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23596
20.6.2011 12:09:36   
Anoniman

e to me ubi u pojam.samo o tome razmisljam.a u subotu ispio pancef al je naravno bakterija rezistentna na njega.Ajla je imala 2 puta i izlijecila Amoxibosom i sad je nalaz negativan.joj nevidim kraj ovome.danima sam se borila i trudila al sad me bas slomilo
sve sam to prosla.
Al zahvaljujuci moj ped. user posted image i njenim savjetima mi se svih baji resili.
Bas mi cudno da na antib ne postoji lek za baju user posted image user posted image nama je svaki antib. davala lekove i mi se resili.
Nista bez antib nije davala sta on pokaze tako ona radi.
Zasto onda ne potrazis drugdje savjet ako neznas sta ces???
user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 23597
20.6.2011 12:10:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

u sub. i ned. pon. i uto.ce biti kisa i maximalna temperatura oko 16-17 stepeni!!!user posted image zato iskoristite ovih dana sunce

juce ja gledala kazu od petka opet kisa do petka o.k vrijeme user posted image

Neposredna veza do poruke: 23598
20.6.2011 12:10:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: teacher75

juce ja gledala kazu od petka opet kisa do petka o.k vrijeme user posted image

za sarajevo kazu od subote

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23599
20.6.2011 12:11:53   
teacher75
meni zao sto propade vikend- ne moze se nigdje u prirodu otici ako je kisauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  942 943 [944] 945 946   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  942 943 [944] 945 946   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *