Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
o Sime pa to si ti dobro dosla natrag.osjetilo se da te nema
Mala Hanady i Alen slave isti dan[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
i minja od mya neše slavi isti dan
biće to ludi party na RR u subotu
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Dan...Bas sam nesto ljuta ,neki ljudi samo misle na sebe a druge tko sisa... Mi smo dobro,Antonio navodi pravo,mene grlo zezi od kole...Antonio poceo strajkovati nejelom Bebacha,jelena t zao mi je djecice,brzo ozravljenje Hanady ne daj se sreca u muzevim si rukama Marinci sretan rođendam muzicu,ljubi ga teta apotekarka ,zelim vam ugodan dan FElix kako je Anelko Vidim o rođendanima se prica,ja sam danas kupila svjecicu,tanjirice,slamke,case,kapice,veli svekrva necete valjda veliko slavlje to kosta,kriza...a htjela reci nesto da prostite cuj molom te,pa gdje necu djetetu slavlje praviti kao pravili ste ogromno za prvi rođendan... Koko di siiiiiiiii Bambi,dadada,nojaaaaa,tajra ljubaccccccccccc
tu sam .. bambi hajde sapni jaranu u kojoj drzavi zivis ...gledam jucerasnje slike s kupanja ...u mojoj selendri se juce nosili dugi rukavi ..dje ba ta stanica .. jelo...sta da ti kazem .. lady ne ignorisi me vise il idi piti kafu .. Mala evo i tebi da se i ti ne osjetis ignorisano .. dadada kad cemo u ribe .. bebacha,megi i ostale
sele, od kad ja tebe dozivam da dodjes al ti se pravis gluha aaaa jesi vidjela moga moreta... pred nosom... smjestaj 15 m od plaze... 10 m od prodavnice, 20 m od bolnice, imas pogled na "more" imas pogled "van mora" hos jednosoban ili dvosoban stan... oba s parkingom... ko za tebe 50% cijene... pa gdje to ima
meni smeta kada se neko ponasa kao da je na svojoj njivi i ne zna se prilagoditi sredini, a nas narod to ne zna, a drugi se ne cuju jer se ljudi prilagode ....
Apotekarko hajde dok si tu reci mi taj imunoglukan(je li se tako zove) je li samo tako da trazim u apoteci ili ima vise nekih vrsta i smije li se piti uz antibiotik, posto znam da neki za imunitet ne smiju.
Ja sam Antoniu davala uz ospen,imunoglukan sirup samo trazi ide 1 ml na 5 kg tezine mi smo pilo oko 3 ml na prazan zeludac,i ne duze od mjesec dana i hb sem onih bradavica ostalo je s Antoniom u redu Mala 1994 kako si mi ti
Apotekarko hvalaaaa . Popodne cu ici po augmentin posto veceras ga treba poceti uzimati pa kupim i taj imunoglukan da probam, jer ovo vise je previse. Dijete pojede po kilogram voca na dan gotovo, jede povrce, bas se zdravo hrani, pazimo je i mazimo a non stop na antibioticima. Mada dr kaze zbog njene konstitucije grla i uha nista nece imati nekog velikog pomaka dok se krajnici ne izvade, pa se ndama da ce bar malo da pomogne.
Ja sam Antoniu davala uz ospen,imunoglukan sirup samo trazi ide 1 ml na 5 kg tezine mi smo pilo oko 3 ml na prazan zeludac,i ne duze od mjesec dana i hb sem onih bradavica ostalo je s Antoniom u redu Mala 1994 kako si mi ti
hB dobro svi redom, kuhamo se ali ne zalim se da se zna....
a jelo ja usla u prvu apoteku sarajevo i trazila i zena mi odmah pokazala