|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  953 954 [955] 956 957   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.6.2011 14:35:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ja zamisljam kako Lady napada svog muza a on se otima user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 23851
21.6.2011 14:39:04   
Lady26
Nijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee takooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23852
21.6.2011 14:45:42   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

Tajra kako tvoji indijanciuser posted image pusa im od anela

Dobro su hB.
Cak smo sinoc sve tri zajedno bile u setnji u trznom centruuser posted image

Jede li Anel?

Meni nesto otvorilo apetit.
Ili sunce ili onaj B vitaminacuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23853
21.6.2011 14:52:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: felix

Tajra kako tvoji indijanciuser posted image pusa im od anela

Dobro su hB.
Cak smo sinoc sve tri zajedno bile u setnji u trznom centruuser posted image

Jede li Anel?

Meni nesto otvorilo apetit.
Ili sunce ili onaj B vitaminacuser posted image

jede mila hb da ne ureknem puno i ne pricam o tome user posted image super user posted image proradio b.vitamin sto kazes
Neka jedi, samo jedi kad mozes i kod tebe b.vitamin proradio user posted image user posted image ....
Drago mi je da su curke dobro

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23854
21.6.2011 14:52:31   
Lady26
Kako me muci stomak hebem ti....
Ovaj period mrzim, hoce-nece, znojim se...

Sutra cu na sve 4 da budem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23855
21.6.2011 14:54:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sutra cu na sve 4 da budem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da nesto nema sto mi neznamo sumnjiva si mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi vidim vi uzivate na drini suncate se, brckate  a nas ne zovete cccc user posted image Sabina je pravo masallah porasla velika cura user posted image user posted image user posted image lijepa .....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23856
21.6.2011 14:56:36   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pocela si nam i o pozama pricati...boze sacuvajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je ovaj mjesec PMS slomio...nastradali su svi oko mene i tri kutije keksauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23857
21.6.2011 14:57:12   
Lady26
Mislim na period kad kreba da procuri, hoce-nece....ne sumnjam u dolazak ako na to aludiras....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23858
21.6.2011 14:57:57   
R&T@
Odoh vam ja kod sveki na rucakuser posted image

Imate mahanjeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23859
21.6.2011 15:02:49   
Anoniman
Tajra bona daj posudi malo tu tvoju svekrvuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23860
21.6.2011 15:21:48   
salmy
Samo da mehnemouser posted image user posted image
slusamo setamo,papamo....i spucamo glavomuser posted image user posted image
ps.suncamo se na balkonuuser posted image user posted image pripremamo se za remo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23861
21.6.2011 15:26:54   
Anoniman
Joj moram vam ispricati...danas za malo jednu tetu nisam pretukla na dobrinjiuser posted image
Stoji mo mi ispred poliklinike i cekamo da nas prozovu i tu golubova ima dosta, ja kupila smoki i hranim ih. Ide neka teta sa djecakom od 2-3 godine i staje sa nekom gospodjom blizu nas i govori toj gospodji kako cuva tog malog, kako je dobro placaju, kao roditelji dosta rade, pa ona nekad duze i ostane, ali svaki sat joj dobro i naknadno plate i tako one zavrsile razgovor i rastaju se i mali podje prema golubovima koji su stajali ispred mene, kad ga je ona poteglila za ruku i pocela tuci, ja ostala frapirana, kao neces ti meni gledati golubove kad hoces, kad ja kazem kuci ima da idemo kuci i sve ga po glavi tuce,jadno dijete vrsti, sjelo na beton, a ona po svome... Joj sekunda mi je falila da ja njoj pocupam kose, pa dijete nista apsolutno nije uradilo samo zastalo pored golubova.

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 23862
21.6.2011 15:28:56   
Lady26
Ma zezas.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da se najezis majke mi....fuj....ne znam, ja bih reagovala meni se cini....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23863
21.6.2011 15:29:38   
Mala Selma
Malo da podignem temu i da mi neko odgovori ako se susreo sa ovim simptomima!

Naime, A.je se u nedelju probudio sa blagim osipom po tijelu. Kada sam mu skinula carapice imao je veliku koncentraciju po tabanima i nogama do skocnog zgloba, kao i na dlanovima.Znai velika koncentracija crvenog osima, hrapavog na dodir po tabanima i dlanovima.Odmah smo ga odveli dezurnom pedijatru na Otoku, koji je ustanovio gnojne cepice u grlu, dao nam sumamed 5 dana , a osim je prepisao alergiji na hranu .Nije imao temperature, imao je sekret u nosu vec 15 dana, malo kasljanje, ali nista strasno obzirom da ide u vrtic. Juce sam ga odvela njegovoj pedijatrici koja je pregledala nogice i dlanove ( I meliha i Azra na Vojnickom) , uputili nas na Otoku da uradimo nalaze krvi i bris grla i nosa. Bris ce biti gotov u četvrtak a nalaz krvi je ok CPR 11,6 , povisen ali normalan obzirom da pije sumamed ( tako kaze dr.)., leukociti isto u normali. Njih dvije su zakljucile da je vjerovatno upala grla izbacila taj osip odnosno streptokoka, te da ce samo povuci.Do danas se nije povuklo, njega svrbi, hrapavo je pod rukom i crveno.U cetvrtak idemo na kontrolu.
Da li se neko susreo sa ovakim simptomima?
Dr. kaze da nemoram brinuti, da je sve to normalno i da je pokupio klicu vjerovatno u vrticu.
Hvala na odgovorima jer ja sam luda i ocajna

AFAN 28.04.2009.

Posto vas na ovom pdf ima vise, mozda mi mozete odgovoriti i pomociuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 23864
21.6.2011 15:30:48   
salmy
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj moram vam ispricati...danas za malo jednu tetu nisam pretukla na dobrinjiuser posted image
Stoji mo mi ispred poliklinike i cekamo da nas prozovu i tu golubova ima dosta, ja kupila smoki i hranim ih. Ide neka teta sa djecakom od 2-3 godine i staje sa nekom gospodjom blizu nas i govori toj gospodji kako cuva tog malog, kako je dobro placaju, kao roditelji dosta rade, pa ona nekad duze i ostane, ali svaki sat joj dobro i naknadno plate i tako one zavrsile razgovor i rastaju se i mali podje prema golubovima koji su stajali ispred mene, kad ga je ona poteglila za ruku i pocela tuci, ja ostala frapirana, kao neces ti meni gledati golubove kad hoces, kad ja kazem kuci ima da idemo kuci i sve ga po glavi tuce,jadno dijete vrsti, sjelo na beton, a ona po svome... Joj sekunda mi je falila da ja njoj pocupam kose, pa dijete nista apsolutno nije uradilo samo zastalo pored golubova.

Ja bih je iste sekunde prijavilauser posted image koji idiot od zene

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23865
21.6.2011 15:30:51   
Anoniman
Tako mi je kroz glavu proslo, ti roditelji i ne znaju ko im cuva dijete, ma ja sam u soku bila da sam bukvalno bez teksta ostala. Noge mi se oduzele. A jadno dijete tako ej tuzno plakalo, jos da napomenem da dijete ima problema sa hodom, jednu nogicu zabacuje i kako je sjeo na pod sve onu nogicu krivi, ma vjeruj mi to me vise nasikiralo nego sto ej Ani antibiotike produzio.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23866
21.6.2011 15:34:20   
salmy
Mala Selma zao nam je drugara,nisam se susretala sa tim pa ti nemogu nista reciuser posted image  Sigurno ce se javiti neka mama koja ce te utjesiti

Saljemo Vam user posted image user posted image user posted image i da drugar Afi sto prije ozdravi

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 23867
21.6.2011 15:36:53   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tako mi je kroz glavu proslo, ti roditelji i ne znaju ko im cuva dijete, ma ja sam u soku bila da sam bukvalno bez teksta ostala. Noge mi se oduzele. A jadno dijete tako ej tuzno plakalo, jos da napomenem da dijete ima problema sa hodom, jednu nogicu zabacuje i kako je sjeo na pod sve onu nogicu krivi, ma vjeruj mi to me vise nasikiralo nego sto ej Ani antibiotike produzio.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj Boze.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23868
21.6.2011 16:09:12   
Lady26
Aaaaaaaaaaaaaloooooooooooooo dje steeeeeee 

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23869
21.6.2011 16:16:13   
Amani12
Kako ste nam svi redom?
Evo i nas da se malo javimo...
Nadam se da su sve bebice ok,da mame slusajuuser posted image i da vecina vas bjezi na more,jer je jeto  Sa postalo nepodnoslijvo...
Imate mahanje i jedan veliki user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23870
21.6.2011 16:33:31   
Ella_H
Mahanje i od mene imate,
vidim gledate muskInje ovdauser posted image .
Felix drago mi da Anelko fino ruca.
Pusa za sve mame i djecuuser posted image .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 23871
21.6.2011 17:13:13   
tekja
Amani, user posted image ..kako ti je Aman?

Ella, jesi pozeljela nestaska? Odmorila se...napunila baterije?user posted image

V. je i danas spavao puna 3 sata, doduse bili smo na Baricama, pa se vjerovatno izmorio...vidjeli smo konje na jednoj livadi, pasu, toliko je vristao od srece, da sam mislila da ce nas konji zaganjatiuser posted image user posted image user posted image

Mi cemo na more 20. avgusta, a gdje cemo, ne znamo...vjerovatno makarska rivijera,mada bih ja tako voljela otici na neki  otok.

Jelena, joj ja da sam vidjela tu zenu, ja bih vrisnulauser posted image user posted image user posted image  krava jedna...zao mi je sto je Ancika opet na antbuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 23872
21.6.2011 17:20:11   
Amani12
Tekja user posted image
Amancek je dobro,hB.
Mnogo bolje nego inace,njemu Sunce jako prijauser posted image
Brbljavac mamin mali.
Znaci 20og slijedi brckanje i uzivanje.user posted image
Mi cemo u Septembru,nakon Bajrama,u Tursku najvjerovatnije,ako svi budemo dobro i zdravo.
Ljubi nam djecaka preslatkog u oba obrascica user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23873
21.6.2011 17:25:50   
Amani12
Lady user posted image user posted image user posted image
Ljubi nam djevojcicu user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 23874
21.6.2011 17:31:29   
Malenaoduvijek
Mala Selma ja bih trazila da idem dermatologu, nije to ok. ti njega mozes svakako okupati do glavice u hipermanganu to mu moze ublaziti taj svrab a meni je to za neke konkretne kreme a ti ga probaj  pantenolom ili bepantenom namazati za pocetak i idi sto prije .

a jos da ti kazem da je mom Luki bio CRP  o , a pio je zinnat, antibiotici ne bi trebali na crp djelovati, drugo je krvna slika

< Poruku je uredio MALA1994 -- 21.6.2011 17:36:52 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 23875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  953 954 [955] 956 957   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  953 954 [955] 956 957   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Viper (nosiljka)?
vila_7

Da li ste koristile viper i da li ste bile zadovoljne? A ako ste koristile gdje ste ga najcesce stavljale jer imam osjecaj da zauzme dosta prostora a ne stavlja mi se na pod!?

Koristila sam i extra je (63%)

Nisam ga imala (35%)

Imala , ali nisam koristila (1%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *