|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  954 955 [956] 957 958   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.6.2011 17:34:46   
Malenaoduvijek
jelena to je bio slucaj za policije ali stvarno koza jedna....

amani pa gdje si ti, ja stalno pitam za tebe, drago mi je da je decko bolje user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23876
21.6.2011 17:49:09   
R&T@
Sita sam, a kuhala nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena, ta zena je vjesticauser posted image user posted image user posted image
Zao mi je sto nisi reagovala jer svaka od nas, ne daj boze, moze biti majka takvom djetetu, ali razumijem da si bila iznenadjenauser posted image user posted image user posted image user posted image
Moju sveki ti ne dam...ona mi je veca premija od mmuser posted image

Selma, zao mi je dragog djecakauser posted image
Zasto mu nisu dali flonidan ili fenisil ako je alergijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tekja, vratila si seuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 23877
21.6.2011 18:03:13   
tekja
IZVORNA PORUKA: Amani12

Amancek je dobro,hB.
Ljubi nam djecaka preslatkog u oba obrascica user posted image

To je najvaznijeuser posted image

Hocu, hvala...ljubimo i mi vasuser posted image

IZVORNA PORUKA: tajra

Sita sam, a kuhala nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tekja, vratila si seuser posted image

Isto...zato nama nije atraktivna tema Svekrveuser posted image user posted image user posted image

...a dosla sam, nedostajale ste mi jakouser posted image

Joj, moram podijeliti ovo sa vama: V. u sobi, usutio se, udjem, on izvukao ladicu sa mojim donjim vesom, sjeo u nju, nasao onaj durexov vibrirajuci prsten, ukljucio ga i gleda kako odskakuje po parketuuser posted image user posted image user posted image user posted image  (ne moram napomenuti da je to bilo zabaceno, u kutiji, u neseseru, negdje tamo iza svegauser posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 23878
21.6.2011 18:07:29   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23879
21.6.2011 18:13:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja

Joj, moram podijeliti ovo sa vama: V. u sobi, usutio se, udjem, on izvukao ladicu sa mojim donjim vesom, sjeo u nju, nasao onaj durexov vibrirajuci prsten, ukljucio ga i gleda kako odskakuje po parketuuser posted image user posted image user posted image user posted image  (ne moram napomenuti da je to bilo zabaceno, u kutiji, u neseseru, negdje tamo iza svegauser posted image )

user posted image user posted image user posted image
Od djece nista ne mozes sakritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja R. je tako nasla kondom, zapakovan, i ja u brzini rekla da je to vlazna maramica. Pa me T. obrukala u prodavnici: "Eno mamine vlazne maramice"

user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23880
21.6.2011 18:16:32   
Anoniman
Zao i meni sad sto nisam reagovala u tom trenutku, ali blago receno bila sam sokirana i zaokupljena aninom vriskom. Sad mi bas krivo, ali jbga. cijeli dan razmisljam o tome i kontam moze se i meni desiti da mi takav neko cuva djecu, jos minut prije toga se hvali da je dobro placaju i kako je zadovoljna gazdama...wtf bas sam ostala zatecena.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 23881
21.6.2011 18:29:19   
R&T@
Evo T & R se grle i ljube, a ja u pripravnosti, samo cekam da jedna vrisne.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23882
21.6.2011 18:33:54   
bebacha
Tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moji tako stalno,dobro Ajla njega grli a on nju udarauser posted image user posted image user posted image al nezna jos pomazituser posted image user posted image user posted image
Alenu opet raste tempuser posted image user posted image user posted image user posted image bem ti vise ovo.
ja cekam mm da dode s posla pa da odemo u Bingo kupit stvari za rodendan,e malo sutra cu iciuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23883
21.6.2011 18:34:01   
koka i po
dosle ste sebi user posted image ..
zato sam ja sada "otisla"..
sat vremena na suncu i Sejino kupanje...za analizuuser posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23884
21.6.2011 18:37:14   
R&T@
IZVORNA PORUKA: bebacha

Alenu opet raste tempuser posted image user posted image user posted image user posted image bem ti vise ovo.

"Napadni je" kasikom panadola i tusiranjem...
I raskomoti ga sto vise...
Ja se nadam da je lazna uzbuna...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23885
21.6.2011 18:38:44   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

dosle ste sebi user posted image ..
zato sam ja sada "otisla"..
sat vremena na suncu i Sejino kupanje...za analizuuser posted image user posted image user posted image

Hajde, jedna solja kafe ili casa soka i na balkonu digni noge...

Za deset minuta si kao novauser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23886
21.6.2011 18:39:28   
koka i po
ne dizem noge tako lako user posted image user posted image user posted image P.S.puklo me sunce user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 21.6.2011 18:40:01 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23887
21.6.2011 18:41:42   
dafri
pozz,
bebacha,jelena želimo vam brzo ozdravljenje
marinčii sretan rođendan tm
Mala sretno sutra

jelena kakva odvratna gadura user posted image ,grozno,žao mi malog dječaka,dušica slatka
tekja ,tajra user posted image user posted image
vidim u subotu je prava fešta na rr-u,navijamo  za sunce

mi se spremamo,odosmo na more sutrauser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23888
21.6.2011 18:52:27   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

ne dizem noge tako lako user posted image user posted image user posted image P.S.puklo me sunce user posted image

I ti mi "koka i po"... pih... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23889
21.6.2011 18:54:33   
R&T@
Dafri, sretan put i puuuuuuuuuuuuuuuno uzivancijeuser posted image

Kako bi u vasu subotu?

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23890
21.6.2011 19:07:56   
dafri

Kako bi u vasu subotu?

super,al nek je prošlouser posted image user posted image
U je bila oduševljena tortom,djecom,još uvijek se uspavljujemo nabrajajući goste sa rođendanauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23891
21.6.2011 19:08:00   
Anoniman
darfy blago se vama aaaaaaaaa super uzivajete  mila i odmorite se sretno user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23892
21.6.2011 19:12:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dafri

Kako bi u vasu subotu?

super,al nek je prošlouser posted image user posted image
U je bila oduševljena tortom,djecom,još uvijek se uspavljujemo nabrajajući goste sa rođendanauser posted image

Super da je sve bilo superuser posted image

Moja R. i sad lupi: Meni rodjendan, dodje nam...(i nabrajanje...)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23893
21.6.2011 19:22:19   
dafri
hvala felixuser posted image
tajra znači nabrajanje slijedi još mjesecimauser posted image user posted image ma sve bi to i moglo nekako da ne moram opjevavati goste,a muzikalna sam do bolauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23894
21.6.2011 19:27:01   
R&T@
user posted image user posted image user posted image

Moja uspavanka je bila "duboko misaona": ni na ni na na, ni na ni na na...
pa sam presla na pricanje pricauser posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23895
21.6.2011 19:34:18   
dafri
user posted image user posted image
nije do nje do mene je,pokušam ja pričati ali vremenom ni sama ne znam kako pustim glasuser posted image navika je čudo

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23896
21.6.2011 21:04:09   
Amani12
Tajra i Tekja user posted image user posted image user posted image

Mala user posted image user posted image user posted image
Dusa draga,misli na nas... Kako su djecaci?Ljubi ih mnogo user posted image
Ma tu smo,ne stizem se javiti.Bila sam losa ovih dana,jucer i na infuziji zavrsila,pa mi se nije dalo pisati moje zalopojke.
Milsim ja na vas i kad nisam tu.user posted image
Felix user posted image Koka,Dafri,Jelena,Bebacha i ostale zenice user posted image
Moj djecak danas ima tacno godinicu i pol user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23897
21.6.2011 21:08:37   
tekja
dafri, sretan put...bezbrizan odmor vam zelimouser posted image

sve znam da sam nesto propustila, sheri, malenoj N. sretan 2. rodjendan...sve, sve, najljepseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad su uspavanke u pitanju, V. mi ne da da mu citam price, ali uziva da mu pricam tj. izmisljam...ususka se pored mene i slusa, ali ne prinosi knjiguuser posted image user posted image user posted image ...na cacuuser posted image user posted image user posted image

Mi smo isli u setnju gradom, skroz pjesice do Vijecnice i vratili se tramvajem...nemate pojma koliko je moja beba uzivala u voznjiuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 23898
21.6.2011 21:17:10   
sheri
evo da vam mahnemo , nas trio fantastikus user posted image . na rodjendanu je bilo super, cure su se super igrale. hvala vam i ovdje svima na cestitkama. sad smo i mi dvogodisnjaciuser posted image
na slici slijeva nadesno, Minja, Nora i Lillyuser posted image

< Poruku je uredio sheri -- 21.6.2011 21:19:39 >

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23899
21.6.2011 21:26:42   
tekja
IZVORNA PORUKA: sheri

evo da vam mahnemo , nas trio fantastikus user posted image . na rodjendanu je bilo super, cure su se super igrale. hvala vam i ovdje svima na cestitkama. sad smo i mi dvogodisnjaciuser posted image
na slici slijeva nadesno, Minja, Nora i Lillyuser posted image

user posted image user posted image user posted image  sve tri su preslatke...a vidi osmijeha u slavljeniceuser posted image user posted image

p.s. imamo istu kucicuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 23900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  954 955 [956] 957 958   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  954 955 [956] 957 958   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

elektronska cigareta
ivanai

zanima me dali je neko koristio elektronske cigarete,dali su mu pomogle da ostavi prave i gdje ste ih kupili?

da (33%)

ne (67%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *