Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jelena, ta zena je vjestica Zao mi je sto nisi reagovala jer svaka od nas, ne daj boze, moze biti majka takvom djetetu, ali razumijem da si bila iznenadjena Moju sveki ti ne dam...ona mi je veca premija od mm
Selma, zao mi je dragog djecaka Zasto mu nisu dali flonidan ili fenisil ako je alergija
Tekja, vratila si se
Hocu, hvala...ljubimo i mi vas
IZVORNA PORUKA: tajra
Sita sam, a kuhala nisam Tekja, vratila si se
Isto...zato nama nije atraktivna tema Svekrve
...a dosla sam, nedostajale ste mi jako
Joj, moram podijeliti ovo sa vama: V. u sobi, usutio se, udjem, on izvukao ladicu sa mojim donjim vesom, sjeo u nju, nasao onaj durexov vibrirajuci prsten, ukljucio ga i gleda kako odskakuje po parketu (ne moram napomenuti da je to bilo zabaceno, u kutiji, u neseseru, negdje tamo iza svega )
Joj, moram podijeliti ovo sa vama: V. u sobi, usutio se, udjem, on izvukao ladicu sa mojim donjim vesom, sjeo u nju, nasao onaj durexov vibrirajuci prsten, ukljucio ga i gleda kako odskakuje po parketu (ne moram napomenuti da je to bilo zabaceno, u kutiji, u neseseru, negdje tamo iza svega )
Od djece nista ne mozes sakriti
Moja R. je tako nasla kondom, zapakovan, i ja u brzini rekla da je to vlazna maramica. Pa me T. obrukala u prodavnici: "Eno mamine vlazne maramice"
Zao i meni sad sto nisam reagovala u tom trenutku, ali blago receno bila sam sokirana i zaokupljena aninom vriskom. Sad mi bas krivo, ali jbga. cijeli dan razmisljam o tome i kontam moze se i meni desiti da mi takav neko cuva djecu, jos minut prije toga se hvali da je dobro placaju i kako je zadovoljna gazdama...wtf bas sam ostala zatecena.
Tajra Moji tako stalno,dobro Ajla njega grli a on nju udara al nezna jos pomazit Alenu opet raste temp bem ti vise ovo. ja cekam mm da dode s posla pa da odemo u Bingo kupit stvari za rodendan,e malo sutra cu ici
Mala Dusa draga,misli na nas... Kako su djecaci?Ljubi ih mnogo Ma tu smo,ne stizem se javiti.Bila sam losa ovih dana,jucer i na infuziji zavrsila,pa mi se nije dalo pisati moje zalopojke. Milsim ja na vas i kad nisam tu. Felix Koka,Dafri,Jelena,Bebacha i ostale zenice Moj djecak danas ima tacno godinicu i pol
Mi smo isli u setnju gradom, skroz pjesice do Vijecnice i vratili se tramvajem...nemate pojma koliko je moja beba uzivala u voznji ...
evo da vam mahnemo , nas trio fantastikus . na rodjendanu je bilo super, cure su se super igrale. hvala vam i ovdje svima na cestitkama. sad smo i mi dvogodisnjaci na slici slijeva nadesno, Minja, Nora i Lilly
evo da vam mahnemo , nas trio fantastikus . na rodjendanu je bilo super, cure su se super igrale. hvala vam i ovdje svima na cestitkama. sad smo i mi dvogodisnjaci na slici slijeva nadesno, Minja, Nora i Lilly
sve tri su preslatke...a vidi osmijeha u slavljenice
p.s. imamo istu kucicu