|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.6.2011 23:46:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Ja svaki dan treba da postanem dajidžinica user posted image user posted image  jedva čekamuser posted image  user posted image  a šmekam one breskvine torte od pelena user posted image user posted image  - ću da maznem koju ideju user posted image  moRel' breskva? user posted image

to je nepoštivanje autorskih prava user posted image user posted image user posted image ...ma samo mazni
ja jedva čekam da napravim za neku djevojčicu torticu od pelena samo nekim muškim guzama pravim tortice user posted image ...nek si me malo reklamirala valja se i meni bolje zadat pa po fb tušit ljude jesam smotana ne znam ni touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 24226
23.6.2011 23:47:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta CRNJAKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos mm hoce da me slika pa da me prijavi na toddlers& tiarasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ne znam ni sta da kupim user posted image ...mogu komotno na bradavice samo zalijepiti nesto...niko nece skontatiuser posted image ...a majkemi...manje sumi nego prije trudnoce...ako je to moguce...fakat ne znam staim se desilouser posted image user posted image

ma kupat cu se u majici i sorcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al kupit cu ja sebi sise kod doktora cim pocnem raditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24227
23.6.2011 23:48:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta CRNJAKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos mm hoce da me slika pa da me prijavi na toddlers& tiarasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ne znam ni sta da kupim user posted image ...mogu komotno na bradavice samo zalijepiti nesto...niko nece skontatiuser posted image ...a majkemi...manje sumi nego prije trudnoce...ako je to moguce...fakat ne znam staim se desilouser posted image user posted image

ma kupat cu se u majici i sorcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al kupit cu ja sebi sise kod doktora cim pocnem raditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haj javi kad budes...da i ja...mozda dobijemo popust na kolicinuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24228
23.6.2011 23:50:07   
Anoniman
gotov koncertuser posted image a bas mi je bilo fino s kauca slusati i sa vama se dopisivatuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24229
23.6.2011 23:51:57   
Apotekarka
Vecer....Kod mene trka-frka ne uspijem se javiti...Nesto mi se zivot zakomplicirao nidje veze i nista ni s cim al ajduser posted image
Bebacha nadam se da ce s bebacom biti sve ok,ne dajte se
N-N bravo za SAru,
Koko bravo za tutu kod nas ne ide s tutom ni pod razno a sikira me sto je Antonio svako jutro mokar do za vrat i to previse,nocas je imao neki napad,sanjao,prepao se i u pola 2 sav mokar presvucem ga i jutros opet...Ne znam sta da radimo,brine meuser posted image Da nisu kanali,puno i oje ne znamuser posted image
Vi o grudnjacima,ja kako rodi svoje ne mogu obuzdati stalno ispadaju na sve straneuser posted image ,nisu one prevelike,ali bratenijedna kosarica ne valja iz B izlijecu a iz C se nekud pone grudnjak do vratauser posted image ...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24230
23.6.2011 23:55:11   
Malenaoduvijek
dadada desila im se trudnoca i dojenje i hormoni, kao i kod mene sve ispuhalo katastrofauser posted image user posted image ali kad znam da nisam sama lakse mi...

breskvice gdje meni to prijateljstvo na fb,cccc

apotekarka danas smo te spominjali, pita marinci za tebe ja kazem ma zena ne moze stici ima obaveza user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 24231
23.6.2011 23:55:24   
Anoniman
Mala javi, pa se dogovorimo. Ni ja ne obecavam zavisi kakva situacija bude i sa Aninom nervozom i sa mnom user posted image . Dobila sam od sestre dosta stvari, ali hocu par stvarcica novih da kupim, nije bas fer da je Ana sve novo nosila, a braco sve "polovno" user posted image .
Dadada ma htjela sam uzeti neki kompletic gornji i donji dio trenerka, necu gegice ne volim ih, nisam ih ni Ani nosima osim na spavanje. Otici cu do Vrtuljka tamo je bilo finih uzimala sam za poklona prije. Nego znas li ima li u Nobilu carsafa za krevetac na gumu?
Mama75 beby hit je dosta manji od ovih sto je meni ona pokazivala, trazila sam ja baby hit ali nemaju tankih trenutno. Ovo neka bih proizvodnja i stvarno su bas, bas velike, ja prislonila i do ispod koljena meni dodje.
N_N guramo nekako, a vise se svadjamo ali izdrzavamo user posted image . Jos nepuna dva mjeseca ostalo do termina, tako sa jedne strane jedva cekam, a sa druge neka me jos ne bi li se ovaj mali razbojnik bal maro smirio, ali cini mi se da je sve gora i gora iz dana u dan.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24232
23.6.2011 23:57:15   
Apotekarka
mA Jasta,posao.kuca,misa nam na groblju,bracxne obveze,Antonio rođendan se blizi...Ma nema...Kako si ti Mala,a marnci prenosim ako bogda dolazim u nedjelju u njene krajeve ako mogla javi se da se vidimo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24233
23.6.2011 23:59:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala javi, pa se dogovorimo. Ni ja ne obecavam zavisi kakva situacija bude i sa Aninom nervozom i sa mnom user posted image . Dobila sam od sestre dosta stvari, ali hocu par stvarcica novih da kupim, nije bas fer da je Ana sve novo nosila, a braco sve "polovno" user posted image .
Dadada ma htjela sam uzeti neki kompletic gornji i donji dio trenerka, necu gegice ne volim ih, nisam ih ni Ani nosima osim na spavanje. Otici cu do Vrtuljka tamo je bilo finih uzimala sam za poklona prije. Nego znas li ima li u Nobilu carsafa za krevetac na gumu?
Mama75 beby hit je dosta manji od ovih sto je meni ona pokazivala, trazila sam ja baby hit ali nemaju tankih trenutno. Ovo neka bih proizvodnja i stvarno su bas, bas velike, ja prislonila i do ispod koljena meni dodje.
N_N guramo nekako, a vise se svadjamo ali izdrzavamo user posted image . Jos nepuna dva mjeseca ostalo do termina, tako sa jedne strane jedva cekam, a sa druge neka me jos ne bi li se ovaj mali razbojnik bal maro smirio, ali cini mi se da je sve gora i gora iz dana u dan.

valjda imaju...ja sam kod njih kupovala...mogu ti svratiti da pitam sutra ako hoces da ne klapnes dzaba...cak su bili najpovoljniji...oko 7km sam ih ja placala, cini mi se

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24234
24.6.2011 0:00:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada desila im se trudnoca i dojenje i hormoni, kao i kod mene sve ispuhalo katastrofauser posted image user posted image ali kad znam da nisam sama lakse mi...

breskvice gdje meni to prijateljstvo na fb,cccc

apotekarka danas smo te spominjali, pita marinci za tebe ja kazem ma zena ne moze stici ima obaveza user posted image user posted image user posted image

ne svidjami se toooouser posted image user posted image kad se samo sjetim kako su dobre bile kad je mlijeko nadoslo...piiiuser posted image user posted image ...ja se ponadalauser posted image user posted image user posted image ...odoh nesto jesti...ja gladnauser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 24235
24.6.2011 0:01:29   
Malenaoduvijek
ako dodju ranije i ja se uspijem spremiti javim ti se svakako...

a ovaj svijet je lud majke mi, ja kontam Igor prica u sobi tamo isto on i pogledam kroz prozor a malo bebce nema ni godinu dole u kolicima, ma mislim stvarno u ponoc, nidje veze....

a mama gdje si ti, jedno vrijeme i se javljala poslije podne a sada te nema, kako je mala pahuljica i velika sefica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24236
24.6.2011 0:07:15   
Anoniman
Hajde dadada molim te ako ti nije problem pogledaj ima li i u nekim muskim bojama user posted image . Ja sam Ani uzimala u bagateli i zadovoljna sam, maloprije bila samo roze imaju, a posto cemo u Nobilu uzimati dusek za bebu pa ako imaju da vise ne tragam nigdje nego prabo kad budemo isli po dusek uzmemo i carsafe, da prekrizim jednu stvar sa spiska user posted image .
Mala javi se pa se dogovorimo user posted image
A to za ispuhane ( . )( . )...pitam ja ovu srednju sestru koja ih je prije poroda imala masala gdje su joj, a ona ce meni "malo jedno dijete, malo drugo, malo trece...malo Sasa(muz joj) i meni nista ne ostade" user posted image

Neposredna veza do poruke: 24237
24.6.2011 0:10:00   
Malenaoduvijek
ja imam iz nobila i nisam zadovoljna, skupili mi se i pustaju boju.

a ja sam kupovala najkvalitetnije u onoj radnji sto sada ima na sentadi, oni se dan danas nista nisu promijenili a imam svijetlo plave i bijele, a imam i iz tl nisu ni oni losi.
a cijena oko 10 maraka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24238
24.6.2011 0:11:25   
Malenaoduvijek
ja kad sam se s Lukom porodila dosla na pedijatriju da ga kao dojim a sike isto da silikone imam, one zene gledaju u mene ne mogu vjerovati, ali to je bilo kartkog vijeka, s Igom su vec bile puno manjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24239
24.6.2011 0:15:26   
Malenaoduvijek
Mala javi, pa se dogovorimo. Ni ja ne obecavam zavisi kakva situacija bude i sa Aninom nervozom i sa mnom user posted image . Dobila sam od sestre dosta stvari, ali hocu par stvarcica novih da kupim, nije bas fer da je Ana sve novo nosila, a braco sve "polovno"

ti kao ja, Igor je tako dobio sve bratovo, ali je stvarno sve bilo skoro novo  i ja jedan dan sjela i plakala skupilo mi se sto on nema nista novo kad dodje moja zaova ( a ona mu je inace sisana kuma ) i donese mu par stvari.
sada sipak nista mu ne moze Lukino bodici moraju biti dobro veci jer je guzlat e a jedino pantalonice mogu jer je Luki dosta visociji....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24240
24.6.2011 0:23:30   
Anoniman
ANa jedino nošeno sto je obukla od kako se rodila je par stvarcica sto smo na bb kupili, ostalo je sve novo, a da ne pricam koliko stvari nije ni jednom obukla jer je prerasla. Tako da i bebi moram par novih stvarcica kupiti user posted image

Neposredna veza do poruke: 24241
24.6.2011 7:46:50   
mala86
jutro user posted image user posted image user posted image

joj meni dusa spava user posted image ,od pola 7 je na nogama

vidim pisete od "gospodjama",ja sam se nadala da ce moje nakon dojenja malo nestat,al nista!ne smetaju one meni toliko koliko mi smeta sto ne mogu pravi grudnjak naci,i pojavljuju mi se oni "trbuscici" ispod maice!super mi je bilo u Holandiji,tamo sam nasla svoju kosaricu,al sam ga i platila 30 eura user posted image !ovo je sve user posted image ! uvijek sam zavidila zenicama koje nadju grudnjak za 5 kmcica user posted image

malac doruckuje,jelo tako tako,oko bolje user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24242
24.6.2011 8:21:43   
Bambi09

dijete snalazljivo mama nemoj je.
ja imam jednu sabinu u porodici ako je i 5 posto tvoja kao ova svasta ces ti jos s njom dozivjetiuser posted image user posted image user posted image

ah sto me utjesi user posted image user posted image user posted image user posted image

N_N cestitam kupovinu novog bibija, da te dobro posluzi i da te ni mali prst ne zaboli od njega... user posted image user posted image  za Bena i tutu... user posted image user posted image  za pametnicu Saru...

noaaaaaaaa goni goni... user posted image user posted image user posted image user posted image  jaoooo jesi brezobrazna, ostavi djetetu kupaci... user posted image user posted image user posted image user posted image

Admiraaaa... imas sladak avatar, a neka navikavaj se brzo ces se presaltati u ovu grupu user posted image

Jelena, objekat je stvarno super... meni se pravo svidja... puno je svjetlije i napravili su veci prostor izmedju stalaza, tako da kada se mimoilazis sa drugom musterijom ne morate se gurati... ma meni je extra... a dragi ti se nije derao, bio je kulturan... user posted image user posted image user posted image

Apotekarko, dises li???

Ja jos uvijek pijem jutarnju kaficu... Moram vam priznati da sam jutros nakon ihahaj vremena pojela kiflu prije kafe... Nesto mi inaletilo... user posted image user posted image user posted image  Oko 12 h idem put pod noge, pa eto nadam se da cu nekome falilti... Ih jasta cu...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 24243
24.6.2011 8:53:35   
tekja
bambi gdje si, falis miuser posted image user posted image user posted image user posted image

V. prespavao noc suhuser posted image ...jutros se uredno popiskio u tutu...user posted image user posted image user posted image ...sad nam predstoji jos i ono drugo da obavi, nadam se da ce imati strpljenja, ja znam da ja hocuuser posted image ...dusa moja...
MM i ja smo bili sinoc na trcanju na Kozijoj, nafurali smo se na zdrav zivot i zdravu ishranu, nadam se da nas pocetni elan nece brzo napustitiuser posted image  
Bebacha, javi se...sta bi kod dr.? Mislimo na vas i drzimo fige da sve budeuser posted image

N_N, cestitamo na peticama, tuti i bibiju...user posted image

odoh praviti dorucak, ne znam ni da li bih izlazila prije podne...vec je ugrijalo...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 24244
24.6.2011 8:59:01   
Apotekarka
Jutro...Ja evo na poslu pa cu u pola 11 na misu na groblje,jutros sam grozna ustala,sinoc pokasno pojela 3 cevapa i pola kremenadle jutros me zeludac boli,mucno mi,vjetroviuser posted image ,popila ranital,kod nas se sinoc palile ivanske vatre(ko u pjesmi Doris Dragovic i Drazena Zecica,pravop dobra pjesma...
Antonio jos spava reko teti sto ga cuva ja cemo i mama nositi cvijece baki na grobljeuser posted image
Nadam se da ce mi se zeludac popraviti jer u nedjelju idemo u Hercegovinu(Noa,marijana ima li kave),nadam se d cu upoznati marinci nasu
Bambina Kod mene se malo digao ako me ne smlati sad pred menstr.kakvo je stanje kod tebe,vidim vi se buckate stalno
Mala 86 uranili vi nema sta
Felix kako mi je Anelko
Jelena t kako Anuska  trudnoca none
DADADA,KOKOOOOOO,MALA 1994,BEBACHA,TAJRAuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 24245
24.6.2011 9:00:10   
Apotekarka
Tekja zavidim vam na tuti moj s tutom se ne druzi ne znam sta cemo
a svaku noc non-stop spisan d li je do pelena tko zna

Neposredna veza do poruke: 24246
24.6.2011 9:30:53   
Malenaoduvijek
morgen moje dame,

mi se malo uspavali, spavali do 6 onda im dala mlijeko obojici i spavali do 9.
ja ne mogu da vjerujem, Igo kako se rodio nije toliko odspavao, ja ga odmah pipala da vidim da nema turu user posted image user posted image user posted image

bambina, da te mogu utjesiti ne mogu, moja sestra je imenjakinja i user posted image , necu nista reci.
a nedostajat ces kako neces, vec ti zavidim, ides na vlasic jelda?
super, lijepo se provedite, u neku vikendicu ili u hotel ..hocu i ja.user posted image user posted image

samo se dobro namazite da ne izgorite user posted image user posted image user posted image

tekja bravo za momka user posted image user posted image

moram i ja probati s Lukom, to je vriska kad ga stavim na tutu ne znam kako cemo mi to user posted image

mala 86 hajde da se mijenjamo, kod mene usitnilo pravo ali ja hocu da bude kao prije user posted image
apotekarka user posted image user posted image

ostalle ljubce zubice ljubim vas

< Poruku je uredio MALA1994 -- 24.6.2011 9:32:11 >

Neposredna veza do poruke: 24247
24.6.2011 10:38:49   
mala86

mala 86 hajde da se mijenjamo, kod mene usitnilo pravo ali ja hocu da bude kao prije user posted image

vjeruj mi da ti dam pola,taman i meni i tebi user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne mogu ja bas bez icega da budem user posted image user posted image ,i majke mi ovo je nasljedno,tatina sestra ih ima

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 24248
24.6.2011 10:40:54   
mala86
imamo neku pravo smijesnu fazu user posted image !donese igracke i hoce da ih hranimo! stavi raj naseg tanjira i gori njam,njam user posted image user posted image i to izabere neke najruznije user posted image !juce uzeo kruh i stavlja,joj kako je bio sretan kad se nekoj igracki zaljepilo za nos user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24249
24.6.2011 10:49:49   
salmy
Jutrica za drustvouser posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  968 969 [970] 971 972   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *