Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada, sve hocu da te pitam, jes to ti na Otoki??? Ja sam bila u ratu na Otoki u onom neboderu kad predjes preko mosta pa desno odmah, onaj u sredini...
jes...jes...jesi li u nizovima ili bas u neboderu...jos ce ispasti da si u mom neboderu bila ...ja sam u neboderu gdje je nekad bila privredna banka...prvi neboder uz miljacku
eh ja sam bila u onom iznad tog... ima jos onaj jedan tamo prema dzamiji, ali ja sam bila u onom srednjem... a u tom prvom do miljacke mi zivi tetka, cini mi se na 11-om spratu
joj moram vam ovo "ispricati"... danas poslije Drine, dala ja Sabini 2 KM da ode kupiti sebi sladoled jer me slusala i da mi vrati 1 KM kusura... eh krenula ja malo da prosetam sa Nanetom pred spavanje i zovem je da ide s nama... pitam je gdje mi je kusur, kad ona stade i izu papucu i vadi iz papuce 1 KM i govori kako nije imala dzepa pa je sakrila da joj neko ne uzme
eh ja sam bila u onom iznad tog... ima jos onaj jedan tamo prema dzamiji, ali ja sam bila u onom srednjem... a u tom prvom do miljacke mi zivi tetka, cini mi se na 11-om spratu
joj moram vam ovo "ispricati"... danas poslije Drine, dala ja Sabini 2 KM da ode kupiti sebi sladoled jer me slusala i da mi vrati 1 KM kusura... eh krenula ja malo da prosetam sa Nanetom pred spavanje i zovem je da ide s nama... pitam je gdje mi je kusur, kad ona stade i izu papucu i vadi iz papuce 1 KM i govori kako nije imala dzepa pa je sakrila da joj neko ne uzme
posalji mi na pp kako ti se tetka zove...tj. preziva...moram je znati onda...ja ovdje citav zivot zivim
ma nije na tebe neg je na mene...odavno me stavila na ignore...a ne znam zastoooooo
a sto na tebe
ja je izradila juce ali nisam mogla stvarno a i bez mene je imala dovoljno posjetilaca, a danas ja spavala do 7, a Luka do pola 8 a nisam nigdje ni mrdnula a nesto smo se dogovarale ali nista konkretno i eto ti ona sad ljuta izgleda ili ne
ma nije na tebe neg je na mene...odavno me stavila na ignore...a ne znam zastoooooo
a sto na tebe
ja je izradila juce ali nisam mogla stvarno a i bez mene je imala dovoljno posjetilaca, a danas ja spavala do 7, a Luka do pola 8 a nisam nigdje ni mrdnula a nesto smo se dogovarale ali nista konkretno i eto ti ona sad ljuta izgleda ili ne
ma pojma neImam ...ni noJe mi vise nema...tuzna sam plaho
Helooooooo Nije nas bilo nekoliko dana ali tu smo, mislimo na vas. Jednostavno B guza, posao, frka..... a i svaki dan poslije posla negdje idemo, šetamo, pobjegnemo na vikendicu, koristimo lijepe dane. Da ne ponavljam i ovdje, pisala sam na temi Tuta, konačno je haos iza nas Ostalo, ništa novo, S nam je na moru sa mojim roditeljima pa nam nedostaje pravoooooo! Ponovili smo se, kupili smo meni bibi jer nam je ujutro haos, dok mene na posao odvezemo, pa B u vrtić pa mm na posao pređemo grad uzduž i poprijeko jer smo raspoređeni po svim opštinama Ja u Centru, B na Stupu, mm u Hrasnom Uglavnom, riješili smo makar jutarnju frku i podijelili se, B i mm će se voziti a S (kad bude škola) i ja. Uh kako bih sada na more....... ali prije sredine avgusta ništa.... Mahanje generaciji, nadam se da ste svi dobro
Hvala mala neka smo se mi sa guzom dogovorili, ostalo manje više, vjeruj. Baš sam se brinula pravooo Ma ovaj bibi je u opticaju odavno i eto potrefilo se da nam sad "izleti" A posao..... kucam, ne smijem ni da pričam, i to konačno......hB! A godišnji je kolektivni tako da imam sreće da je onaj kao i u večini dr. firmi, slabo da bi g.... vidjela moreta ove godine