Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
za V M neće ni da sjedne na tutu ,a kamoli da piški u nju,baš me strah tog tuta treninga a volila bi da nauči ovo ljeto da ne ulazimo u jesen jer će onda biti teže Evo ga u bazenu ,štrapa se i viče buć,buć
marinci e mogu misliti kako je vama, ja kljucam, sad sam bila u kuhinji sva mokra sad pod tus moram
apotekarke nema zena valjda ne moze stici da se javi od posla
moji su bili u bazenu, jedva sam Igu izvadila ali su se bas lijepo rashladili opet cu ih sutra staviti, a kod nas je onaj veliki okrugli a za mora imamo one duguljaste za plovidbe da mogu ploviti mornari...
a gdje dadada danas, istopila se zena na otoci dole bice
noa, teacher, amani i ima ih jos ne mogu se sada sjetiti ko sv e nije tu...
ja pucam od ponosa, kad mi se sad pokaki na sred dnevnog .
...mala gdje kupi Luki cvike? Ja gledala u chicu, 26 KM, bile mi poskupe...jesi li u dm-u? ove tvoje se mogu tolerisati, a i V. skilji, kako samo taj sebi namjesta sesir da mu ne smeta sunce
felix tako METNI dijete da vidimo ljepotana
marinci e mogu misliti kako je vama, ja kljucam, sad sam bila u kuhinji sva mokra sad pod tus moram
apotekarke nema zena valjda ne moze stici da se javi od posla
moji su bili u bazenu, jedva sam Igu izvadila ali su se bas lijepo rashladili opet cu ih sutra staviti, a kod nas je onaj veliki okrugli a za mora imamo one duguljaste za plovidbe da mogu ploviti mornari...
a gdje dadada danas, istopila se zena na otoci dole bice
noa, teacher, amani i ima ih jos ne mogu se sada sjetiti ko sv e nije tu...
tekja bravo za djeKaca
hvala draga sto si me se sjetila. ova me vrucina smori pa mi mrsko da pisem. evo odmaramo malo, pa cemo vani a onda ja odoh na zumbu, lana ce ostati s tatom. umorna, neispavana, lana se sinoc stalno budila, juce bili u igraoni tvornica radosti na jednom rodjendanu pa se super izigrala i mozda se zato budila ili joj je jednostavno bilo vruce. u stanu nam je pakao, bude i preko 30, palim klimu povremeno al ne smijem dok spavamo- ja sinoc tek uspjela zaspati oko 2 da bi me lana tada pocela buditi svakih sat vremena, pa jutros na posao i evo citav dan ko drogirana
da vas pitam kad sam kod dm-a, jeli samo u ovim dmovima u gradu nema baby love hapica ili je to sada svugdje povuceno bas mi beza, meni su one super jer mogu i sa vodom da se mute posto ovi moji nekada pretjeraju sa mlijekom
uveli humana ad, a nama to sada ne treba ha ja nismo vise male bebe
teacher, ja se kupam isto u znoju ali bukvalno, samo srecom u spavacoj mi je jos najhladnije inace ne znam sta bih, iako treci sprat ugrije se brate haos
salmy ja neznam za ubuduce znam samo za vikend za bb slabo sad pratim budemo do kasno van. Tekja A moj A. spavao budio se i ja menjam pempu skinem da guza dobije have , reko nemoj da bi upiskio mi slucajno ako ces piskit ajmo pod tus ili na joju tutu kako hos on se smije pa ce nece nece .... Dok sam se vratila popiskio se na jastuk fino ga nonama obrglio ko zaba i upiso Eto mog anela
Mala drug nam je pravi smeker Tekja bravo za V , maloprije gledam na temi slike nasih beba njegove slike, med je medeni
Mi imamo ove chicco naocale, prosle godine ih kupili i cura ih nosila cijelo ljeto, a ove godine cim ih vidi vristi, tako isto i sesir ili kapu, tako da nama dok god ima sunca nema izlaska
evo nase proslogodisnje sa bazena, cura se sunca i uziva
< Poruku je uredio jelenaT -- 23.6.2011 17:43:07 >
jelo da ti vidis Luku kako on skilji to je da se upiskis od sege, sav se smrkne i facu napravi kao stari dedo. a kad je sunce nece skinuti sesir ni jedan ali kad su u hladu odmah skidaju, pametnice smeta im.. a Luka tako prosle godine nije htio cvike sou bio s njim dok mu ove izgleda odgovaraju skontao da bolje vidi....
salmy ja neznam za ubuduce znam samo za vikend za bb slabo sad pratim budemo do kasno van. Tekja A moj A. spavao budio se i ja menjam pempu skinem da guza dobije have , reko nemoj da bi upiskio mi slucajno ako ces piskit ajmo pod tus ili na joju tutu kako hos on se smije pa ce nece nece .... Dok sam se vratila popiskio se na jastuk fino ga nonama obrglio ko zaba i upiso Eto mog anela
legenda, nece anelko kako ti hoces nego kako on hoce nije sala ....
Ja sam prije nekih mjesec dana u alti u dm-u kupovala njihove kasice i bio je veliki izbor, posle nisam ni kupovala jer mi je sestra veliku zalihu milupinih iz Bg donijela, a one su mi prevo dobre i prave se isto sa vodom, sem ovih 7corn.
Ma nismo draga, vec prvo sestra mi bila, pa posle injekcije Anine, a sad sam sama sebi teska za bilo gdje ici jos sama sa njom. Po ovoj vrucini se jedva krecem vjeruj mi. Evo sad hocu da sidjem nesto da kupim do cicibana i oviesse pa na vilsonovo, a nikako da gu*icu dignem i pocnem nas spremati. Kad idete vi kod Irme javite se pa se vidimo na Grbavici.
Ma nismo draga, vec prvo sestra mi bila, pa posle injekcije Anine, a sad sam sama sebi teska za bilo gdje ici jos sama sa njom. Po ovoj vrucini se jedva krecem vjeruj mi. Evo sad hocu da sidjem nesto da kupim do cicibana i oviesse pa na vilsonovo, a nikako da gu*icu dignem i pocnem nas spremati. Kad idete vi kod Irme javite se pa se vidimo na Grbavici.
Koko cestitam , da mi je blizi kupila bi mu 3 pakovanja gaca, i cokoladu valjda smije . Bambi pripremam se ici po malenog, trebali sutra kad mm me zeza pa idemo u subotu. Pozelila sam ga jako, ali me mama zamolila da ga dooooobro pazim i nislucajno stolic u dnevnom boravku nislucajno . Moji djecaci nevole naocale nikako, sesirice, nevole ni gacice prave muskInje hehe. Pusa svima
sjoj, opet ste se raspisale...sad cu vas ja polako iscitavati ...meni izgleda nema spavanja nocas...na otoci (stadionu pored bazena tj. dzamije)ce bit koncert...evo vec je pocelo...i to dzaba...garant ludnica citavu noc...haj barem nije folk neg rok...pa cu nekakoizdrzati
IZVORNA PORUKA: Bambi09 Mi bili opet na Drini... prelijepo... Nane nece iz vode... iako je hladna, on bi se samo buckao... ali srecom napravismo mu zanimaciju da pravi dvorac u pijesku, jos mm donosio vodu pa mu poljevao a on pravio blato ma radosti njegovoj kraja nema... bas sam se i ja odmorila i napunila baterije...
sjoj kako ti zavidim...ma nemas pojma
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ma ja ne mogu reci da Lana ne jede nista....lagala bih...samo nece rucak - osim supe...dorucak hB pojede, voce isto tako, pite, uljevake, makarone sa bilo kojim sosom, ne znam ni sama sta vise, ali nece da joj se skuha povrce kao prije pa da pojede - jok....jedino blitva+krompir ili spinat+kromip, to jos uvijek hoce... Ali vise fakat ne mogu, zaista...dam sta hoce.... I give up za sada....
ma super ti onda ona jede ...sta bi ti sad...polako...rjetka su djeca koja jedu sve sto im se servira
IZVORNA PORUKA: bebacha
mi samo da pozdravimo.kod nas i dalje lose.jutros snimali pluca.nije dobar snimak nikako.moramo u bolnicu na ispitivanje. imam brigu kako cemo to sve a i zao mi je Ajle jer nije navikla bez mene
hebemu misa jadno pile...da sto prije prodje
IZVORNA PORUKA: koka i po
...ovako.... pelena vise nema ..(samo nocna) kakimo i piskimo u tutu. fino jedemo puno se ljutimo i tersamo ... pozivamo drustvo u kucu na igranje i postali smo pravi drustveni ljudi ... sandale ne nosimo jer ne volimo samo patike ... i po citav dan se kroz kucu cuje Sejino:"A gdje su mi gace"?
kako se to kod nas kaze...masala
IZVORNA PORUKA: MALA1994
ja sam opasan otprostite i ne skiljim vise
IZVORNA PORUKA: jelenaT
pravi frajer i frajerica ...i mi imamo chiccove...nama je teta sahara kupila...moram i ja sliku iskopati ..hebemti...ja kad skontam...nama samo drugi nesto kupuju ...teta noa kapu...teta sahara cvike...pravi smo cigani
IZVORNA PORUKA: anidla
samo da pozdravimo malu raju
i jedan poseban zagrljaj za Bambi
A meniiiiiiii ...sto me vise ne voliiiiiis
IZVORNA PORUKA: MALA1994
pa zar ti nisi na koncertu, ima van gogh i ovi domaci rokeri
a kazu na rsgu da ce duze trajati
danas je i ona kupovina od 20-24 u gradu
ma nego sta nego sam ...i to u vip lozi ...tacno mi pogled na binu kakva kupovina meni m. otisao u istanbul...poslovno...valjda ...rekla sam mu da se nevraca ako nece nosom zvoniti
ja bih vala na ovaj koncert otišla al džabaluka je to biće gužve užas...a nisma baš za toga
a u šoping sam naumila za jedno sat i pol...dok s akćerom starijom napravim djelove torte fondantice...evo čekamo da babao seku uspava pa d akrenemo a daj bože da stignemo u šoping ipak je to fondant
ma nije neka guzva...barem jos nije...vise je polu prazno, nego polu puno a vec je pocelo...ja kontala A. da odvedem...posto on otkida na muziku ...al me strah da ce to izgledati tako da ja trcim za njim po stadionu a nesto mi se ne da A kakav shoping...o cemu se radi...nisam u toku
Sarajevske ulice Ferhadija i Maršala Tita, po prvi put će u četvrtak, 23. Juna ugostiti Sarajevsku noć kupovine. U periodu od 20:00 do 24:00 sata, prodavnice u glavnoj šetališnoj zoni ostaće otvorene te svoj asortiman sniziti i do 50%. Povod za organizaciju ovakve manifestacije je veliki uspjeh takvih dešavanja u drugim gradovima – svjetskim metropolama poput Londona i Milana te naših susjeda, Beograda i Zagreba. Sarajevska noć kupovine, pored povoljne kupovine u prestižnim prodavnicama, donosi i jedinstveni ugođaj sarajevske većeri a organizatori su obezbijedili DJ muzičke sadržaje te besplatno osvježenje za koje će se pobrinuti sarajevski proizvođač mineralne vode „Kap“.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
u gradu je lom samo da znas, svi su vani izasli u soping
ja ću oko 22 kad se svi istroše
pa od 22 do 24 da lunjam