|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  963 964 [965] 966 967   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.6.2011 14:21:21   
Malenaoduvijek
ja sam opasan otprostite i ne skiljim viseuser posted image

user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 24101
23.6.2011 14:21:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam odlucila i to def, aBd uzimam Lani B komplex, pa makar mjesec da pije....pa i nek se udebelji malo user posted image user posted image user posted image
Juce je ja hranim, pojela recimo "pola" i uzima tanjiric u ruke i kaze : ejo, nece vise, ostavi to user posted image user posted image user posted image , ja vratim tanjir opet na hranilicu a ona neeceeee nana, ostavi to user posted image

I zaboravih, juce je zajedno sa Rianom dozivala njenog tatu user posted image user posted image user posted image sa terase user posted image

ja cu uzet jos jednu kesu kad ovo popije user posted image
Ljubimo L.
Mala user posted image user posted image user posted image
Tekja mogu misliti kako je maleni meden bez pempi .
Moj neda skinu pempu juce skinula i on ce meni mama kaki pepa  uh ja pozuri da pempas stavimuser posted image user posted image user posted image i vice saki se..
Da se sakrijem da ga ne gledimuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24102
23.6.2011 14:22:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

user posted image

joj a nam frajera lijepog user posted image user posted image user posted image vidi ti cala kod njega aaaaaaa ...koja sam ja faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim ga

Neposredna veza do poruke: 24103
23.6.2011 14:23:41   
Lady26

user posted image

Uh izvini frajeru, jedva te prepoznah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24104
23.6.2011 14:25:59   
Malenaoduvijek
dijete hoce svoju privatnost kada kaki, moja sveki prica za mm da je dugo ispod stola sjedio i obavljao veliku nuzdu da ga niko ne vidi tako da t o nije nista neobicno kod muskih....user posted image user posted image

a ljubi i ti meni tu cujicu, i stavi mu onu sliku na avatar nemoj zezati user posted image

ja napuhala djeci veliki bazen, kad Igo ustane nasucu im vode da se brckaju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24105
23.6.2011 14:27:02   
Malenaoduvijek
nemojte se vi teta  lady zezati sa nama, vidite kako smo opasni mi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24106
23.6.2011 14:36:51   
Lady26
Ja sam za Lanu vidjela u CM-u, hello kitty, sa 100 UV zastitom, ma preslatke...ali 13KM user posted image , nesto mi bi puno a ko zna hoce li ih htjeti nositi....

Zene jesam happy, javise da ce biti regres, ne moram otkazivati moranjeeeeee, ABD user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24107
23.6.2011 14:37:39   
Anoniman

dijete hoce svoju privatnost kada kaki, moja sveki prica za mm da je dugo ispod stola sjedio i obavljao veliku nuzdu da ga niko ne vidi tako da t o nije nista neobicno kod muskih....user posted image user posted image

a ljubi i ti meni tu cujicu, i stavi mu onu sliku na avatar nemoj zezati user posted image

ja napuhala djeci veliki bazen, kad Igo ustane nasucu im vode da se brckaju user posted image

vidis i ja sam razmisljala o bazenu al problem ce biti kad treba izaciuser posted image user posted image user posted image pa neznam jesam li jos spremna za to user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24108
23.6.2011 14:44:18   
Malenaoduvijek
ove su 9,95 a ja mislila 4,95 a ono pise evrica kad ne gledas zeno plati i suti..a isto su kao 100 uv zastitai svi epiteti, ali njemu stvarno trebaju vike jer dijete skilji nije mu dovoljna kapica tako da ce opstati dok ih Igo ne uzme pod svoje kao i moje.
def mi je slomio i suncane i sad sam uzela stare ali isto dioprtijske srecom nasla ih , dijete je opsjednuto naocalamauser posted image

kono ooooo pa ima li kakvog zaljevanja kod vas povodom tog regresa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24109
23.6.2011 14:45:16   
Lady26
Kad dobijem aBd.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zalit cu vas vodom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24110
23.6.2011 14:46:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

vidis i ja sam razmisljala o bazenu al problem ce biti kad treba izaciuser posted image user posted image user posted image pa neznam jesam li jos spremna za to user posted image user posted image user posted image

I kod mene ovo problem user posted image user posted image user posted image , tuzno brate....koliko samo place....user posted image i jeca, grca...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24111
23.6.2011 15:21:50   
megi
koko user posted image  za skidanje pelena
moja kad je pitam kad ce u tut kakiti kaze u petak
al prolaze sedmice a do petka nista user posted image user posted image

Mala ma ko je to sminker, presladak sam

Tekja zovemo vas na ljuljanje
i mi imamo bazencic al kao sto vecina ima problem imamo i mi nece iz vode, pa zbog mira najprije mog neka jos malo dok se psikicki pripremimuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24112
23.6.2011 15:27:08   
marinčii
poz ženice ,ali je M ostaru vruće ma užas,mi smo pripremili bazenčić pa kad M ustane brčkat će se pa kud puklo da puklouser posted image ,
mala čale su super,a frajer je presladakuser posted image
felix ,megi avatari su superuser posted image user posted image
nema nam apotekarke ili ja nisam upratila da se javljala?
ostaleuser posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 23.6.2011 15:28:38 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24113
23.6.2011 15:29:56   
mala86
mi jos nismo kupili bazencic (imamo neki kod bake ali em barbi,em rozi,a veci je moze i mama s njim uciuser posted image )

zato cu stavit kadicu dok zavrsi barney pa kud puklo da puklo

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24114
23.6.2011 15:44:18   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: bebacha

nisam bas najbolje razumijela al ima nesto i pluca su mu ko u starrcauser posted image user posted image

aaaaaaajjjjjjjjjjjj draga moja, mogu misliti kako si nasikirana... da nam drug brzo ozdravi i da bude sve u redu... ljubimo vas puno... a Ajlici da sto prije prodje vrijeme dok se mama i braco vrate... user posted image user posted image user posted image user posted image

chuci... ma nek ste vi dobro i zdravo pa napravit ce se toplap u potpunosti... javni se podjahkad... user posted image

rose pa bas vas nema odavno... sta ima kako ste, kako napreduje drugar???

megi, kakav ti je ovo medenjak na avataru... user posted image  ljepotica draga medena

isabella i moj Nane voli jako paradajz, ali ja mu ne gulim... nego on polahko gricka i zvace i uziva... moram kriti paradajz od njega... user posted image user posted image

jedna2u1 user posted image user posted image  drug porastao pravi veliki momak

Ella_H gdje su mi ljepotani, sta rade, jel dosao mali indijanac??? Da znas da se i meni vrti sve po glavi ovih dana da treba poceti sa pripremama za Ramazan... jedva cekam ako Bog da onaj miris i onaj mir...

sele, evo sad cu dok sve iscitam... user posted image user posted image user posted image

MAMA koji ti je ovo glumac???

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24115
23.6.2011 16:00:55   
anidla
samo da pozdravimo malu rajuuser posted image user posted image user posted image

i jedan poseban zagrljaj za Bambiuser posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 24116
23.6.2011 16:02:29   
Lady26
Pozdrav i vama dvoma sto nas zaobilazite u sirokom luku.....
Za Nou poseban user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 24117
23.6.2011 16:05:22   
anidla

Pozdrav i vama dvoma sto nas zaobilazite u sirokom luku.....
Za Nou poseban user posted image

ne, nikako....samo nikad da sjednemo i da se cujemo pa da pricamo....puno toga bih rekla...

nego za bambi je bio poseban zagrljaj jer je stalno pitalaza mene,brinula se za Nou....to mi je znacilo....

a Lanu redovno pratimna FB, ona mi je i dalje omiljena curica....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24118
23.6.2011 16:07:46   
Lady26
Svi smo uvijek za i za kafu, za druzenje....samo si se utudjila od svih user posted image ....nigdje te, na rr pises samo na nekim temama, ovdje se ne javljas....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 24119
23.6.2011 16:10:01   
salmy
Pozdravljamo drustvouser posted image user posted image user posted image

Sta je ovo ugrijalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24120
23.6.2011 16:12:13   
Lady26
Ja izludih + pms user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 24121
23.6.2011 16:13:56   
salmy

Ja izludih + pms user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj uzasa,nikako ne izlazimo iz kadeuser posted image user posted image jos pretis(supica,rucakuser posted image )

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24122
23.6.2011 16:28:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

ma sta ugrijalo pregrijalouser posted image user posted image user posted image
pusa drugu
pregrijalo je jer javlja preko vikenda kisuuser posted image a kad sam ja pogresila sa vrem. progn. damije bilo znat user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 24123
23.6.2011 16:37:32   
salmy

pusa drugu
pregrijalo je jer javlja preko vikenda kisuuser posted image a kad sam ja pogresila sa vrem. progn. damije bilo znat user posted image

user posted image user posted image  vidim ja da si ti u talu sa hidrometeoroskom stanicomuser posted image user posted image
Nego kakvo ce biti vrijeme oko 1? valja mi na more a plaho mi mrskouser posted image user posted image

Anelko je meduser posted image user posted image user posted image user posted image  vidim ja stalno je u prirodi ....ko veliki

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24124
23.6.2011 16:39:39   
salmy

pusa drugu

user posted image user posted image  vidim ja da si ti u talu sa hidrometeoroskom stanicomuser posted image user posted image
Nego kakvo ce biti vrijeme oko 1? valja mi na more a plaho mi mrskouser posted image user posted image

Anelko je meduser posted image user posted image user posted image user posted image  vidim ja stalno je u prirodi ....ko veliki
Ej sta nam je ono sa Nemesevicem? slabije gledam,a blizi se kraj

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 24125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  963 964 [965] 966 967   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  963 964 [965] 966 967   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *