Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam odlucila i to def, aBd uzimam Lani B komplex, pa makar mjesec da pije....pa i nek se udebelji malo Juce je ja hranim, pojela recimo "pola" i uzima tanjiric u ruke i kaze : ejo, nece vise, ostavi to , ja vratim tanjir opet na hranilicu a ona neeceeee nana, ostavi to
I zaboravih, juce je zajedno sa Rianom dozivala njenog tatu sa terase
ja cu uzet jos jednu kesu kad ovo popije Ljubimo L. Mala Tekja mogu misliti kako je maleni meden bez pempi . Moj neda skinu pempu juce skinula i on ce meni mama kaki pepa uh ja pozuri da pempas stavim i vice saki se.. Da se sakrijem da ga ne gledim
dijete hoce svoju privatnost kada kaki, moja sveki prica za mm da je dugo ispod stola sjedio i obavljao veliku nuzdu da ga niko ne vidi tako da t o nije nista neobicno kod muskih....
a ljubi i ti meni tu cujicu, i stavi mu onu sliku na avatar nemoj zezati
ja napuhala djeci veliki bazen, kad Igo ustane nasucu im vode da se brckaju
dijete hoce svoju privatnost kada kaki, moja sveki prica za mm da je dugo ispod stola sjedio i obavljao veliku nuzdu da ga niko ne vidi tako da t o nije nista neobicno kod muskih....
a ljubi i ti meni tu cujicu, i stavi mu onu sliku na avatar nemoj zezati
ja napuhala djeci veliki bazen, kad Igo ustane nasucu im vode da se brckaju
vidis i ja sam razmisljala o bazenu al problem ce biti kad treba izaci pa neznam jesam li jos spremna za to
ove su 9,95 a ja mislila 4,95 a ono pise evrica kad ne gledas zeno plati i suti..a isto su kao 100 uv zastitai svi epiteti, ali njemu stvarno trebaju vike jer dijete skilji nije mu dovoljna kapica tako da ce opstati dok ih Igo ne uzme pod svoje kao i moje. def mi je slomio i suncane i sad sam uzela stare ali isto dioprtijske srecom nasla ih , dijete je opsjednuto naocalama
kono ooooo pa ima li kakvog zaljevanja kod vas povodom tog regresa
koko za skidanje pelena moja kad je pitam kad ce u tut kakiti kaze u petak al prolaze sedmice a do petka nista
Mala ma ko je to sminker, presladak sam
Tekja zovemo vas na ljuljanje i mi imamo bazencic al kao sto vecina ima problem imamo i mi nece iz vode, pa zbog mira najprije mog neka jos malo dok se psikicki pripremim
poz ženice ,ali je M ostaru vruće ma užas,mi smo pripremili bazenčić pa kad M ustane brčkat će se pa kud puklo da puklo , mala čale su super,a frajer je presladak felix ,megi avatari su super nema nam apotekarke ili ja nisam upratila da se javljala? ostale
< Poruku je uredio marinčii -- 23.6.2011 15:28:38 >
aaaaaaajjjjjjjjjjjj draga moja, mogu misliti kako si nasikirana... da nam drug brzo ozdravi i da bude sve u redu... ljubimo vas puno... a Ajlici da sto prije prodje vrijeme dok se mama i braco vrate...
chuci... ma nek ste vi dobro i zdravo pa napravit ce se toplap u potpunosti... javni se podjahkad...
rose pa bas vas nema odavno... sta ima kako ste, kako napreduje drugar???
megi, kakav ti je ovo medenjak na avataru... ljepotica draga medena
isabella i moj Nane voli jako paradajz, ali ja mu ne gulim... nego on polahko gricka i zvace i uziva... moram kriti paradajz od njega...
jedna2u1 drug porastao pravi veliki momak
Ella_H gdje su mi ljepotani, sta rade, jel dosao mali indijanac??? Da znas da se i meni vrti sve po glavi ovih dana da treba poceti sa pripremama za Ramazan... jedva cekam ako Bog da onaj miris i onaj mir...
sele, evo sad cu dok sve iscitam...
MAMA koji ti je ovo glumac???