Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja kad sam isla da rodim Igu umjesto da se smijem ja plakala sto sam morala ostaviti Luku.kod tebe naravno nije lijep povod ali ne brini za nju ona je velika cura mamina.
a to pile malo da ga konacno sve prodje dusa draga i da uzivate svi zajedno
isabela nisu njoj krivi zubici nego rastavljeni, a ovo su mlijecni cekaj da niknu stalni pa cete vidjeti kakvi ce biti a u danasnje vrijeme ima aparatica sve se da ispraviti
pozdrav i od nas... ja bas nisam uhodana u ovo javljanje, skroz sam ispala iz fazona ali eto ipak da sta napisem... mi smo prosli vikend bili na moru mali iz vode ne bi izlazio a ni mama s njim, malo je u nedjelju ujutro bilo hladno pa je plakao sto ne moze u vodu.. inace bebac slusa, ruca sve sto i mi i pravo je aktivan.. za sve bebice i mame
pozdrav i od nas... ja bas nisam uhodana u ovo javljanje, skroz sam ispala iz fazona ali eto ipak da sta napisem... mi smo prosli vikend bili na moru mali iz vode ne bi izlazio a ni mama s njim, malo je u nedjelju ujutro bilo hladno pa je plakao sto ne moze u vodu.. inace bebac slusa, ruca sve sto i mi i pravo je aktivan.. za sve bebice i mame
prosla skola prosli i problemi.mislim da je u pitanju bio umor i prezasicenje.hvala sto pitas . i ne ljuti se ...malo dijete mala briga a veliko velika
Lana isto, 3 noci....ali evo vec 2 hB mrino spava.... Te 3 noci je toliko plakala da je nisam po 15 min uspjevala smiriti....zastane na sec pa opet, meni u narucju se izvija, gura me, pa se privije uz mene... Pa sam pretpostavila, ili je zubici muce ili sanja...ali strasnooooooooo, strasnooo....poslije se tresem po sat vremena....
Bebacha zao mi je nadam se da ce sve biti ok. Evo i mene malo. U toku su pripreme za Ramazan moj najdrazi gost. Veliki momak slusa mamu, maleni je u procesu dolazecih aktivnosti sto bi reko Fadil iz ''dva smo svjeta razlicita'' .Ne pitajte ni kako ni zasto sam nabasala na tu seriju hehe jer inace ja i serije nebo i zemlja . Pusa za sve idem sad malo jastuk pod glavu aktivnost odradit.
Mala hvala Koko napredujes polako, samo ti dodaji po koje slovo do kraja sedmice mozda dobijemo i recenicu
uh sto je vruce, a mene glava boliii
nego moja se cura vec nekoliko jutara budi u neka doba u takvom placu da poslije jeca u snu i po 15 minuta, moze li biti da nesto sanja
...ovako.... pelena vise nema ..(samo nocna) kakimo i piskimo u tutu. fino jedemo puno se ljutimo i tersamo ... pozivamo drustvo u kucu na igranje i postali smo pravi drustveni ljudi ... sandale ne nosimo jer ne volimo samo patike ... i po citav dan se kroz kucu cuje Sejino:"A gdje su mi gace"?
Ja sam odlucila i to def, aBd uzimam Lani B komplex, pa makar mjesec da pije....pa i nek se udebelji malo Juce je ja hranim, pojela recimo "pola" i uzima tanjiric u ruke i kaze : ejo, nece vise, ostavi to , ja vratim tanjir opet na hranilicu a ona neeceeee nana, ostavi to
I zaboravih, juce je zajedno sa Rianom dozivala njenog tatu sa terase
hoces da ti ja ponesem nas, imam punu teglicu pa da probate, ja Luki jutros dala prvi put onaj sirup pa bumo vidjeli djelovanje nee.
e a ne rekoh vam, Igor ima 13 kg a maneken 11 kg nidje veze, pravo sam se zamislila. Luki je za glavu visociji od brata a , a meni sega laksi od njega....
bebacha draga tako mi je zao ...sretno, sretno na specijalistickom pregledu, nadam se da cete dobiti terapiju od koje ce Alen napokon potpuno ozdraviti...ne brini za Ajlu, bice ona dobro, mrvica mala
znas ti koko podnositi izvjestaj samo neces ljencugo jedna ...mene obradova ovo tvoje da se S. skinuo sa pelene, jer si se nedavno zalila....bravo mama, bravo Sejo
Mi smo danas bili na V. Bosne, joj odusevi me svaki put zelenilo, tako se dolje smireno osjecam...V. uzivao, hranio patkice, vozao se...eh, dosli kuci i ja mu skinula pelenu,obukla gacice, objasnila da od sada piskimo i kakimo u tutu, pitala ga moze? on odgovorio Boze, pa cemo vidjeti...javljacu uspone i padove...eno ga spava u gacicama, bas mu je guza u njima medena
Lady, citam jutros, nema Lana toliko jednolicnu ishranu, fino ona to...nego, cura zna sta hoce i pici po svom ...ne brini...
Megi, avatar ...joj ja pozeljela Dobrinju, zovite i mene kad se budete ljuljale