|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  962 963 [964] 965 966   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.6.2011 12:59:47   
isabella
moja sad navalila na paradajz ali ogulim joj strah me naskodit ce joj cim ugleda paradajz pruza ruke hoce user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24076
23.6.2011 13:06:02   
Malenaoduvijek
bebacha duso bas mi je zao, cuvajte se..

ja kad sam isla da rodim Igu umjesto da se smijem ja plakala sto sam morala ostaviti Luku.kod tebe naravno nije lijep povod ali ne brini za nju ona je velika cura mamina.

a to pile malo da ga konacno sve prodje dusa draga i da uzivate svi zajedno user posted image user posted image

isabela nisu njoj krivi zubici nego rastavljeni, a ovo su mlijecni cekaj da niknu stalni pa cete vidjeti kakvi ce biti a u danasnje vrijeme ima aparatica sve se da ispraviti

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 24077
23.6.2011 13:08:42   
megi
Lady bujrum kad god, mi smo svaku vece u parku, igramo se ljuljamo, bude pijeska svuda al eto, malo izgustamo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 24078
23.6.2011 13:13:38   
jednaa
pozdrav  i od nas... ja bas nisam uhodana u ovo javljanje, skroz sam ispala iz fazona ali eto ipak da sta napisem... mi smo prosli vikend bili na moru mali iz vode ne bi izlazio a ni mama s njim, malo je u nedjelju ujutro bilo hladno pa je plakao sto ne moze u vodu.. inace bebac slusa, ruca sve sto i mi i pravo je aktivan..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve bebice i mame

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24079
23.6.2011 13:18:39   
Malenaoduvijek
ma sta se ovo crveni ovako medeno, dusica slatka user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24080
23.6.2011 13:20:02   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jedna2u1

pozdrav  i od nas... ja bas nisam uhodana u ovo javljanje, skroz sam ispala iz fazona ali eto ipak da sta napisem... mi smo prosli vikend bili na moru mali iz vode ne bi izlazio a ni mama s njim, malo je u nedjelju ujutro bilo hladno pa je plakao sto ne moze u vodu.. inace bebac slusa, ruca sve sto i mi i pravo je aktivan..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve bebice i mame

Kako je medennnnn, masallah user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu jednaa)
Neposredna veza do poruke: 24081
23.6.2011 13:20:48   
jednaa
hvala lady

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24082
23.6.2011 13:31:34   
koka i po
helou...danas pet slova user posted image  

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu jednaa)
Neposredna veza do poruke: 24083
23.6.2011 13:33:43   
Lady26
+ 13 + ...

Da ti nije previse user posted image user posted image user posted image user posted image pomanje, pomanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24084
23.6.2011 13:36:06   
koka i po
ovih dana sam skrta na rijecima user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24085
23.6.2011 13:37:52   
Lady26
JEsi ovdje ali nisi na drugim temama user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego, sve hocu da te pitam i zaboravim, kako si rijesila pitanje "peberteta" i skole....? Jel sve ok?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24086
23.6.2011 13:40:54   
koka i po
prosla skola prosli i problemi.mislim da je u pitanju bio umor i prezasicenje.hvala sto pitas user posted image .
i ne ljuti se ...malo dijete mala briga a veliko velikauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24087
23.6.2011 13:42:16   
megi
Mala hvala
Koko napredujes polako, samo ti dodaji po koje slovo do kraja sedmice mozda dobijemo i recenicu

uh sto je vruce, a mene glava boliii

nego moja se cura vec nekoliko jutara budi u neka doba u takvom placu da poslije jeca u snu i po 15 minuta, moze li biti da nesto sanjauser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24088
23.6.2011 13:44:51   
Lady26
Lana isto, 3 noci....ali evo vec 2 hB mrino spava....
Te 3 noci je toliko plakala da je nisam po 15 min uspjevala smiriti....zastane na sec pa opet, meni u narucju se izvija, gura me, pa se privije uz mene...
Pa sam pretpostavila, ili je zubici muce ili sanja...ali strasnooooooooo, strasnooo....poslije se tresem po sat vremena....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24089
23.6.2011 13:48:20   
Ella_H
Bebacha zao mi je nadam se da
ce sve biti ok. Evo i mene malo.
U toku su pripreme za Ramazan moj najdrazi gost.
Veliki momak slusa mamu, maleni je u procesu
dolazecih aktivnosti sto bi reko Fadil iz ''dva smo
svjeta razlicita''user posted image .Ne pitajte ni kako ni zasto
sam nabasala na tu seriju hehe jer inace ja i
serije nebo i zemljauser posted image . Pusa za sve idem sad
malo  jastuk pod glavu aktivnost odradit.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24090
23.6.2011 13:48:28   
koka i po
IZVORNA PORUKA: megi

Mala hvala
Koko napredujes polako, samo ti dodaji po koje slovo do kraja sedmice mozda dobijemo i recenicu

uh sto je vruce, a mene glava boliii

nego moja se cura vec nekoliko jutara budi u neka doba u takvom placu da poslije jeca u snu i po 15 minuta, moze li biti da nesto sanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image ...ovako....
pelena vise nema ..(samo nocna)
kakimo i piskimo u tutu.
fino jedemo puno se ljutimo i tersamouser posted image ...
pozivamo drustvo u kucu na igranje i postali smo pravi drustveni ljudi user posted image ...
sandale ne nosimo jer ne volimo samo patike user posted image ...
i po citav dan se kroz kucu cuje Sejino:"A gdje su mi gace"?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24091
23.6.2011 13:51:21   
Lady26
Sta ucini user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.6.2011 13:52:06 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24092
23.6.2011 13:53:24   
koka i po
trazili ste gledajte...hm tj.citajteuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24093
23.6.2011 13:59:10   
Anoniman
megi neznam sta da ti recem za jelo user posted image samo vam od srca zelim da abd projede user posted image user posted image .ljubimo je.......
Moj A. zaspo  sad cu i ja ranili smo jutros .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24094
23.6.2011 14:04:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: koka i po

trazili ste gledajte...hm tj.citajteuser posted image

koko ne daj se user posted image user posted image
i ne budi tako stroga user posted image

Neposredna veza do poruke: 24095
23.6.2011 14:08:11   
Lady26
Ja sam odlucila i to def, aBd uzimam Lani B komplex, pa makar mjesec da pije....pa i nek se udebelji malo user posted image user posted image user posted image
Juce je ja hranim, pojela recimo "pola" i uzima tanjiric u ruke i kaze : ejo, nece vise, ostavi to user posted image user posted image user posted image , ja vratim tanjir opet na hranilicu a ona neeceeee nana, ostavi to user posted image

I zaboravih, juce je zajedno sa Rianom dozivala njenog tatu user posted image user posted image user posted image sa terase user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.6.2011 14:10:09 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24096
23.6.2011 14:08:21   
koka i po
ccccc opet me smatraju strogom zenom user posted image ..
bambi...napisi par rijeci user posted image

Neposredna veza do poruke: 24097
23.6.2011 14:15:11   
Malenaoduvijek
hoces da ti ja ponesem nas, imam punu teglicu pa da probate, ja Luki jutros dala prvi put onaj sirup pa bumo vidjeli djelovanje nee.user posted image user posted image

e a ne rekoh vam, Igor ima 13 kg a maneken 11 kg nidje veze, pravo sam se zamislila.user posted image
Luki je za glavu visociji od brata a , a meni sega laksi od njega....

a Lanica legenda....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24098
23.6.2011 14:15:18   
tekja
bebacha draga tako mi je zaouser posted image user posted image user posted image ...sretno, sretno na specijalistickom pregledu, nadam se da cete dobiti terapiju od koje ce Alen napokon potpuno ozdraviti...ne brini za Ajlu, bice ona dobro, mrvica malauser posted image

znas ti koko podnositi izvjestaj samo neces ljencugo jednauser posted image ...mene obradova ovo tvoje da se S. skinuo sa pelene, jer si se nedavno zalila....bravo mama, bravo Sejouser posted image user posted image user posted image

Mi smo danas bili na V. Bosne, joj odusevi me svaki put zelenilo, tako se dolje smireno osjecam...V. uzivao, hranio patkice, vozao se...eh, dosli kuci i ja mu skinula pelenu,obukla gacice, objasnila da od sada piskimo i kakimo u tutu, pitala ga moze? on odgovorio Boze, pa cemo vidjeti...javljacu uspone i padove...eno ga spava u gacicama, bas mu je guza u njima medenauser posted image user posted image user posted image

Lady, citam jutros, nema Lana toliko jednolicnu ishranu, fino ona to...nego, cura zna sta hoce i pici po svomuser posted image  ...ne brini...user posted image

Megi, avataruser posted image ...joj ja pozeljela Dobrinju, zovite i mene kad se budete ljuljaleuser posted image user posted image user posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24099
23.6.2011 14:18:05   
koka i po
Tekja razlijenila me vrucina user posted image ..
pripremi se na popisane tepihe i parkete user posted image
hocu i ja na V.Bosne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  962 963 [964] 965 966   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  962 963 [964] 965 966   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

poštovanje punca i punice
joni

da li mislite da vaš muž poštuje vaše roditelje

poštuje ih (75%)

mogao bi bolje (15%)

isto kao ja njegove (6%)

ne dovoljno (4%)

Broj svih glasova: 112

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *