|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  961 962 [963] 964 965   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.6.2011 9:45:09   
mala86
on je do prije 3 dana jeo bez frke,dorucak uvijek sam,znao je pojest i 2 jajeta rucak sve i svasta,piletine neki dan pojede vise od mm user posted image user posted image

al kako dobi onu temperaturu okrenu se

mada mm kaze da ni on nesto nema apetita,nista mu se ne jede,mozda je do vrucina

vidjet cemo
a slatkisa nije ljubitelj,cokolada mu stoji danima,evo sad jede petit keks

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24051
23.6.2011 9:49:39   
Lady26
Ma mozda zbog vrucina zaista....
Ja sam sinoc jela nest malo tek oko 22h....eto tek da ne legnem praznog stomaka....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24052
23.6.2011 10:30:43   
Lady26
Sta je ovo pusto, gdje steeeeeeeeeeeeeee

user posted image

Ja opet sutra ne radim user posted image user posted image user posted image user posted image , sto znaci ustajenje u pola 8 i borba sa Lanom user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24053
23.6.2011 10:40:44   
Anoniman
Mi izasli malo vani i brze bolje se vratili u kucu koja je vrucina, tako da nam balkon ne gine dok i na njega sunce ne grane.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24054
23.6.2011 10:44:27   
Lady26
Eeeeeeeeee, zato poslije podne kod mene na terasu user posted image , i milina user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24055
23.6.2011 11:54:25   
bebacha
mi samo da pozdravimo.kod nas i dalje lose.jutros snimali pluca.nije dobar snimak nikako.moramo u bolnicu na ispitivanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    
imam brigu kako cemo to sve a i zao mi je Ajle jer nije navikla bez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24056
23.6.2011 11:55:21   
bebacha
evo ja cu tamo na nasoj grupi na face ostavit broj mob pa ako moze mi neko javit kad se Ziki porodi,ako ona ne javi meni

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24057
23.6.2011 11:55:30   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebacha

mi samo da pozdravimo.kod nas i dalje lose.jutros snimali pluca.nije dobar snimak nikako.moramo u bolnicu na ispitivanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    
imam brigu kako cemo to sve a i zao mi je Ajle jer nije navikla bez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesu li to nasli nesto na plucima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24058
23.6.2011 11:57:26   
bebacha
nisam bas najbolje razumijela al ima nesto i pluca su mu ko u starrcauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24059
23.6.2011 11:58:19   
Lady26
Dusa draga...bas mi je zao ebem mu..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24060
23.6.2011 11:59:50   
isabella
zenice user posted image user posted image evo i ja uspavala lopuzu svoju jedva jutros ustala u pola 7 user posted image user posted image .Pojela svasta nesto od jutros kontam nju jedan mjesec treba voditi pedijatru sto ne jede a vec drugi mjesec pojede sve zivo user posted image user posted image user posted image ..Malo me brinu ovi zubici njeni bas su nesto krivi evo http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=14363

< Poruku je uredio isabella -- 23.6.2011 12:03:13 >

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24061
23.6.2011 12:00:15   
chuci
Puno pozdrava od mene i ajše

Nisam nikako imala vremena da vam se javljam, jer je gužva na poslu.
Nadam se da su bebe dobro i slušaju, a i muževi isto user posted image

Hvala bambi što je pitala za mene. Laptop je djelomično popravljen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svima

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24062
23.6.2011 12:02:05   
Lady26
Chuciiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gdje je ametodic user posted image user posted image , jel slusa user posted image , kako ste mi?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 24063
23.6.2011 12:02:21   
Anoniman

nisam bas najbolje razumijela al ima nesto i pluca su mu ko u starrcauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 24064
23.6.2011 12:02:36   
Hanady RR
bebacha žao mi jeuser posted image

ne sikiraj se navići će se i djevojčica bez tebe...mora...to je za bracino dobro....

ja mislim biće to sve OK....

Nisma nikada upratila jesi ti njemu gledala krajnike lai kod specijaliste....ORL...

Ovo te pitam iz iskustva ...jer sinmoje zaove stalno je bio kao tvoj dječak slab i pio antibiotike i liječio se po bolnici i kad je napunio 2 godine odvedemo ga doktoru specijalisti i on kaže truli krajnici od njih se stalno na pluća spušta i predloži operaciju...
sve do 4 godine tako sus e borili i onda je operiosao rajnike...nebi vjerovala drugo dijete...nije bio bolestan niti jednom za ove ostale godinu i pol nakon operacije

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24065
23.6.2011 12:17:59   
Lady26
IZVORNA PORUKA: isabella

Malo me brinu ovi zubici njeni bas su nesto krivi evo http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=14363

Koji su krivi, ja ne vidim il sam user posted image
Ali ono sto vidim je da je medeeeeenaaaaaaaa user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 23.6.2011 12:18:44 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 24066
23.6.2011 12:20:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Malo me brinu ovi zubici njeni bas su nesto krivi evo http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=14363

medena je user posted image user posted image user posted image
a i anel ima recicu izedju prva gornja dva zuba

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24067
23.6.2011 12:22:15   
isabella

IZVORNA PORUKA: felix

medena je user posted image user posted image user posted image
a i anel ima recicu izedju prva gornja dva zuba

Hvala vam ajd ovi sto su rastavljeni ja vjerujem kada se vvilica popuni da ce se sastaviti ali dvice su dosta iza jedinica uvucene a jedinice izbacene user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24068
23.6.2011 12:28:42   
Lady26
Ja se ne bih uzbudjivala jos da sam na svom mjestu...jos uvijek joj rastu zubi...
I onako ne mozes nista uradiit dok svi ne izrastu....
Bar po slici ne izlgeda nista strasno, meni se cini da su takvi i kod Lane ....nisam ni pomislila da su krivi...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 24069
23.6.2011 12:35:16   
marinčii

a jopj mila baš mi je žao,nadam se da će sve biti ok i da ćete se što prije vratiti kući curici malojuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 24070
23.6.2011 12:35:56   
rose 87
ja svratila smo malo da vas pozdravim,da vidim kako ste,danas je djecak otisao kod mojih pa reko da vidim kako su ova djecica,inace od njega nemam vremena
ni da se javim a bas pozelim da se malo druzim sa vama user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24071
23.6.2011 12:37:54   
Anoniman
Bebacha draga bas mi je zao, nadam se da ce biti lazna uzuna. Puno srece od nas...duso cuvaj se i ti...ljubimo vas

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 24072
23.6.2011 12:41:59   
megi
bebacha nadam se da ce A biti dobro user posted image
Nanika user posted image  za sunet i malog bracu,

Lady neka ste se vi fino provele i neka su djecica slusala, bice prilika za druzenje, a mozete i vi na dobrinju doci malo u pijesak i na ljuljanje user posted image
naravno i svi ostali su pozvani

Mi ovih dana ne rucamo, jednostavno ona nista nece da jede, samo pije kad ustane, sinoc joj u 9 pravila makarone nece i na kraju je vecerala pastetu
vidjecemo kakva ce biti danas

pozzzzzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24073
23.6.2011 12:51:58   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Idem spavati, preumorna sam...
Kono pisem ti sutra, moze, dosao mm...
Moze kafa samo ako me ne bude bolio stomak, ok? Ako mozes doci bilo bi user posted image user posted image ...vratila bih vas ja kuci...
U glavnom cujemo se sutra vazi user posted image , poljubac u oko sto bojiiiiiiiiiiii i pusa Luki
Pusaaaaaaaa,

dusica moja, naravno da moze user posted image user posted image

a malaja mu cistila prokuhanom vodom i namazala onom kremicom chloramphenicol nju je pedijatrica dala Luki nedavno i evo bolje mu je pa u i danas nastaviti s tim pa cemo vidjeti user posted image

e i kod nas je ta krema user posted image

i dala nam neke kapi allergodil 19.80 user posted image user posted image sokirala se naspram ove cijene,mada mi nije zao ni trena

ali to je stvarno sramote od tih dr znaju da roditelji ne zale i samo daju da se kupi, nema nista na recept

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24074
23.6.2011 12:52:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

Lady neka ste se vi fino provele i neka su djecica slusala, bice prilika za druzenje, a mozete i vi na dobrinju doci malo u pijesak i na ljuljanje user posted image
naravno i svi ostali su pozvani

Mi ovih dana ne rucamo, jednostavno ona nista nece da jede, samo pije kad ustane, sinoc joj u 9 pravila makarone nece i na kraju je vecerala pastetu
vidjecemo kakva ce biti danas

pozzzzzzz

Pa sto ne zovesssssssssssssss, mi voooooooooolimo pjesak i kamencice, i ljuljanje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A za jelo,......ja vise nemam ni savjet ni komentar user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 24075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  961 962 [963] 964 965   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  961 962 [963] 964 965   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kiretaža!
klemzi

Koliko dugo nakon kiretaže niste imale odnose sa mužem? Je li potrebno čekati neki izvjesni period ili može čim se osjećam spremnom da mogu ;))) Ako možete i obrazložiti svoj odgovor! Hvala unaprijed!

potrebno je čekati period nakon prve menstruacije nakon kiretaže (52%)

sačekati dvadeset_ak dana (3%)

40 dana ( kao i nakon porođaja) (3%)

kad sam spremna (23%)

nešto drugo (18%)

Broj svih glasova: 61

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *