Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
on je do prije 3 dana jeo bez frke,dorucak uvijek sam,znao je pojest i 2 jajeta rucak sve i svasta,piletine neki dan pojede vise od mm
al kako dobi onu temperaturu okrenu se
mada mm kaze da ni on nesto nema apetita,nista mu se ne jede,mozda je do vrucina
vidjet cemo a slatkisa nije ljubitelj,cokolada mu stoji danima,evo sad jede petit keks
zenice evo i ja uspavala lopuzu svoju jedva jutros ustala u pola 7 .Pojela svasta nesto od jutros kontam nju jedan mjesec treba voditi pedijatru sto ne jede a vec drugi mjesec pojede sve zivo ..Malo me brinu ovi zubici njeni bas su nesto krivi evo http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=14363
< Poruku je uredio isabella -- 23.6.2011 12:03:13 >
ja mislim biće to sve OK....
Nisma nikada upratila jesi ti njemu gledala krajnike lai kod specijaliste....ORL...
Ovo te pitam iz iskustva ...jer sinmoje zaove stalno je bio kao tvoj dječak slab i pio antibiotike i liječio se po bolnici i kad je napunio 2 godine odvedemo ga doktoru specijalisti i on kaže truli krajnici od njih se stalno na pluća spušta i predloži operaciju... sve do 4 godine tako sus e borili i onda je operiosao rajnike...nebi vjerovala drugo dijete...nije bio bolestan niti jednom za ove ostale godinu i pol nakon operacije
Ja se ne bih uzbudjivala jos da sam na svom mjestu...jos uvijek joj rastu zubi... I onako ne mozes nista uradiit dok svi ne izrastu.... Bar po slici ne izlgeda nista strasno, meni se cini da su takvi i kod Lane ....nisam ni pomislila da su krivi...
mi samo da pozdravimo.kod nas i dalje lose.jutros snimali pluca.nije dobar snimak nikako.moramo u bolnicu na ispitivanje. imam brigu kako cemo to sve a i zao mi je Ajle jer nije navikla bez mene
a jopj mila baš mi je žao,nadam se da će sve biti ok i da ćete se što prije vratiti kući curici maloj
ja svratila smo malo da vas pozdravim,da vidim kako ste,danas je djecak otisao kod mojih pa reko da vidim kako su ova djecica,inace od njega nemam vremena ni da se javim a bas pozelim da se malo druzim sa vama
bebacha nadam se da ce A biti dobro Nanika za sunet i malog bracu,
Lady neka ste se vi fino provele i neka su djecica slusala, bice prilika za druzenje, a mozete i vi na dobrinju doci malo u pijesak i na ljuljanje naravno i svi ostali su pozvani
Mi ovih dana ne rucamo, jednostavno ona nista nece da jede, samo pije kad ustane, sinoc joj u 9 pravila makarone nece i na kraju je vecerala pastetu vidjecemo kakva ce biti danas
pozzzzzzz
Idem spavati, preumorna sam... Kono pisem ti sutra, moze, dosao mm... Moze kafa samo ako me ne bude bolio stomak, ok? Ako mozes doci bilo bi ...vratila bih vas ja kuci... U glavnom cujemo se sutra vazi , poljubac u oko sto bojiiiiiiiiiiii i pusa Luki Pusaaaaaaaa,
dusica moja, naravno da moze
a malaja mu cistila prokuhanom vodom i namazala onom kremicom chloramphenicol nju je pedijatrica dala Luki nedavno i evo bolje mu je pa u i danas nastaviti s tim pa cemo vidjeti
e i kod nas je ta krema
i dala nam neke kapi allergodil 19.80 sokirala se naspram ove cijene,mada mi nije zao ni trena
ali to je stvarno sramote od tih dr znaju da roditelji ne zale i samo daju da se kupi, nema nista na recept
Lady neka ste se vi fino provele i neka su djecica slusala, bice prilika za druzenje, a mozete i vi na dobrinju doci malo u pijesak i na ljuljanje naravno i svi ostali su pozvani
Mi ovih dana ne rucamo, jednostavno ona nista nece da jede, samo pije kad ustane, sinoc joj u 9 pravila makarone nece i na kraju je vecerala pastetu vidjecemo kakva ce biti danas
pozzzzzzz
Pa sto ne zovesssssssssssssss, mi voooooooooolimo pjesak i kamencice, i ljuljanje....
A za jelo,......ja vise nemam ni savjet ni komentar
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Kiretaža! klemzi
Koliko dugo nakon kiretaže niste imale odnose sa mužem? Je li potrebno čekati neki izvjesni period ili može čim se osjećam spremnom da mogu ;)))
Ako možete i obrazložiti svoj odgovor! Hvala unaprijed!
potrebno je čekati period nakon prve menstruacije nakon kiretaže (52%) sačekati dvadeset_ak dana (3%) 40 dana ( kao i nakon porođaja) (3%) kad sam spremna (23%) nešto drugo (18%)
Broj svih glasova: 61
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!