|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  960 961 [962] 963 964   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.6.2011 17:28:22   
nanika
Ja samo da se javim da smo se jutros osunetili, bilo je gustooooooouser posted image . Sve je hB dobro, sad slijedi oporavak

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24026
22.6.2011 17:39:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nanika

Ja samo da se javim da smo se jutros osunetili, bilo je gustooooooouser posted image . Sve je hB dobro, sad slijedi oporavak
Cestitamuser posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 24027
22.6.2011 17:47:24   
nanika
Hvala dadadauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24028
22.6.2011 19:17:38   
mala86
bili kod dr

grlo cisto user posted image user posted image ,njega sam se bojala,al nije user posted image

kaze mozda je vani malo uhvatio,pita jel setamo user posted image -svaki dan

uglavnom dala nam je kapi i mast i kaze bit ce dobro user posted image
na foru smo stavili kapi,a mast cemo na spavancu

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 24029
22.6.2011 19:49:28   
marinčii

čestitke i brz oporavak vam želimo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 24030
22.6.2011 20:05:13   
Bambi09

Allah mubarek olsun sad je pravi momak... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brz oporavak i da sto prije nastavi sa igrom i veseljem...
Mi bili opet na Drini... prelijepo... Nane nece iz vode... iako je hladna, on bi se samo buckao... ali srecom napravismo mu zanimaciju da pravi dvorac u pijesku, jos mm donosio vodu pa mu poljevao a on pravio blato ma radosti njegovoj kraja nema... bas sam se i ja odmorila i napunila baterije... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 24031
22.6.2011 22:10:09   
Lady26
Lana spava, ja pospremila i evo rucam user posted image user posted image i veceram....
Hvala na drustvu moje dame user posted image user posted image
Kono bas mi je zao sto niste mogli user posted image
Dadada, Tekja, Megi dubokoooooooo se ispricavam, al bit ce prilike aBd...cim prije user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 24032
22.6.2011 22:29:07   
Bambi09
Mi dosli iz setnje... Majke mi grehota je nocas bilo ostati u kuci... Vani je tako ugodno i lijepo, grad prepun... Ja, Sabina i Nane se nasetali pravo... Babo nije mogao glava ga boljela, a mi smo se bas nauzivali... Nane zaspao u kolicima 50-ak metara od kuce... Uspjela sam ga presvuci i staviti u krevetac a da se ne probudi... Ljepota... Eto... Zelim vam ugodnu i laganu noc...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24033
22.6.2011 22:29:48   
R&T@
Ja dosla kuci.

Bilo nam je divno u gostima, domacice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moje dijete slusalo...bas sam uzivala...user posted image
Tri princeze preslatke...
zaboravih ih uslikati, bas sam luda...

Zao mi je sto cetvrta mama nije doslauser posted image

Mama2009, hvala na poklonuuser posted image user posted image user posted image

Slijedeci dernek na mojoj terasi, aBd...
Jeste da je kuca na nemjestu, ali cu da vas primim sa biguser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24034
22.6.2011 22:36:59   
Malenaoduvijek
moji momci davno zaspali, jos samo ja ...

tajra, ladyuser posted image user posted image

Igoru mi se izgleda inficiralo ok desno, prvo danas bas puno krmelja onih ljepljivih i sad mu kao crvenkasto plavo ispod oka, ne znam sta je ali cu ga sutra vjerovatno odvesti pedijatru jer ne daju u apoteci nista bez receptauser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24035
22.6.2011 22:47:44   
Lady26
Idem spavati, preumorna sam...
Kono pisem ti sutra, moze, dosao mm...
Moze kafa samo ako me ne bude bolio stomak, ok? Ako mozes doci bilo bi user posted image user posted image ...vratila bih vas ja kuci...
U glavnom cujemo se sutra vazi user posted image , poljubac u oko sto bojiiiiiiiiiiii i pusa Luki
Pusaaaaaaaa,

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 24036
22.6.2011 22:55:16   
Anoniman

cestitamo user posted image user posted image user posted image . Pusa velika hrabrom djecaku.
Ja sam umorna ko pasce user posted image user posted image sjela nisam jedva cekam da none opruzim user posted image user posted image
Bambi,  ljubi djecu
Mala user posted image
Lady laku noc.

Mala86. drago mi je da je grlo o.k user posted image
laku noc zene.

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 24037
23.6.2011 7:47:30   
mala86

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Igoru mi se izgleda inficiralo ok desno, prvo danas bas puno krmelja onih ljepljivih i sad mu kao crvenkasto plavo ispod oka, ne znam sta je ali cu ga sutra vjerovatno odvesti pedijatru jer ne daju u apoteci nista bez receptauser posted image

to je oonda vjerovatno kao i kod nas!nedaju u apoteci nista i kod nas,kaze moze biti povezano sa upalom grla,al hvala Bogu nije user posted image ,mozda je od prasine vani
mi smo dobili kapi i mast ,uspjeli smo dosad oboje stavit user posted image user posted image

sta je sa techerkom user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 24038
23.6.2011 8:14:25   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Moze kafa samo ako me ne bude bolio stomak, ok? Ako mozes doci bilo bi user posted image user posted image ...vratila bih vas ja kuci...
U glavnom cujemo se sutra vazi user posted image , poljubac u oko sto bojiiiiiiiiiiii i pusa Luki
Pusaaaaaaaa,

dusica moja, naravno da moze user posted image user posted image

a malaja mu cistila prokuhanom vodom i namazala onom kremicom chloramphenicol nju je pedijatrica dala Luki nedavno i evo bolje mu je pa u i danas nastaviti s tim pa cemo vidjeti user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24039
23.6.2011 8:55:53   
Anoniman
Da vam i mi mahnemo, ja sam kao da me neko mokrom carapom mlatio. Probudila se u pola pet i nije bilo sanse zaspati, a dusa mi spava.
Bila na kontroli juce. Plodova voda ok, bebi napreduje srazmjerno sa sedmicama, sve skolski osim sto mu se obmotao pupcanik oko glave...sad to malo da pratimo, ali bice sve ok...jos malo ostalouser posted image

Neposredna veza do poruke: 24040
23.6.2011 8:59:06   
tekja
user posted image Jutro...

mi smo sinoc bili u Vilsu, uvele djecicu u dvoriste III gimnazije, zatvorile kapiju i uzivaleuser posted image user posted image user posted image ...oni su trcali, brali cvijece, igrali se s loptom, vristali, hvala Bogu niko ne izleti s motkom iz skole da nas rastjerauser posted image user posted image user posted image

Lady, ja bih voljela da sa vama pijem kafu, ali ako vi necete sa mnom, sta ja tu moguuser posted image user posted image user posted image user posted image  osim od muke user posted image  user posted image user posted image user posted image  ma salim se malouser posted image  meni je drago sto ste uzivale i sto su se princeze druzileuser posted image user posted image user posted image

V. me vuce za ruku i kaze peji zuzu mama, kad zaista, pokakio seuser posted image  

user posted image  sine...

zbilja, tiki gdje siiiiiiiiiii...kao je Lana, jede li bolje?

bebacha, kako je A. jutros? kako idu pripreme za big day?

mala I i II, okice vec bolje? superuser posted image

Bambi, felix, dadada, user posted image

nanika, cestitamo i zelimo da cunki brzo ozdraviuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 24041
23.6.2011 8:59:45   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Da vam i mi mahnemo, ja sam kao da me neko mokrom carapom mlatio. Probudila se u pola pet i nije bilo sanse zaspati, a dusa mi spava.
Bila na kontroli juce. Plodova voda ok, bebi napreduje srazmjerno sa sedmicama, sve skolski osim sto mu se obmotao pupcanik oko glave...sad to malo da pratimo, ali bice sve ok...jos malo ostalouser posted image

ti nas jelo zanemarujes, ja juce ovo sve procitala na drugoj temi, jelo, jelo nisi drug

ljubi to pile malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24042
23.6.2011 9:03:08   
Malenaoduvijek
nanika a gdje ste se sunetili?

bravo za djecaka malenog user posted image

tekja user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24043
23.6.2011 9:03:33   
Anoniman
Bila sam redom pocela pisati, ali nisam imala snage user posted image . Sinoc posle pregleda otisli da se mm osisa, pa na veceru, pa u setnju, dosli kuci oko deset, a noge kao balvani bile i pocela pisati i samo se ugasim i odem dizati noge user posted image

Neposredna veza do poruke: 24044
23.6.2011 9:11:30   
Lady26
Jutrooooooooooooooooo user posted image
Ja pospanaaaaaaaaaaaa....
Fino smo spavali hB, kao nekad bez budjenja....jutros do pola 8 skoro user posted image
Mama i tata sinoc bili vrijedni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cak je nismo ni probudili user posted image ....
Zato me jutros bojiiiiiiii stoma, men se cini da ce ubrzo user posted image , nek ja sam se rasteretila user posted image user posted image user posted image

Malaaaaaaaa, Jelooooooo user posted image user posted image
Tekja, nije tacno Boga mi....ali ne mogu se svih sjetiti u trenutku....dube ubrzo aBd user posted image
Svimaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24045
23.6.2011 9:24:58   
mala86

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

Pusaaaaaaaa,

dusica moja, naravno da moze user posted image user posted image

a malaja mu cistila prokuhanom vodom i namazala onom kremicom chloramphenicol nju je pedijatrica dala Luki nedavno i evo bolje mu je pa u i danas nastaviti s tim pa cemo vidjeti user posted image

e i kod nas je ta krema user posted image

i dala nam neke kapi allergodil 19.80 user posted image user posted image sokirala se naspram ove cijene,mada mi nije zao ni trena

Neposredna veza do poruke: 24046
23.6.2011 9:28:48   
mala86
eh i mi smo u redovima nejelica vec 3-ci dan

ja mislila grlo,a sad nemam pojma user posted image ,nafam se da ce se popravit user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24047
23.6.2011 9:30:14   
Lady26
Dobrodosla user posted image user posted image user posted image

Jel mu oko bolje?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24048
23.6.2011 9:35:41   
mala86
jutros je bilo malo krmelja u uglu oka,ali stavila sam kapi,pa cemo na spavanju mast

a hrana-meni je najgore sto nece ni grickalice,a ma nista,tjesila bi se bar s tim user posted image

vecera mu sinoc bila banana user posted image user posted image user posted image ,mada sam bila sretna kad je bar nju uzeo,jer rucak nije ni probo

nikad nam nije bilo ovako

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24049
23.6.2011 9:40:30   
Lady26
Ma ja ne mogu reci da Lana ne jede nista....lagala bih...samo nece rucak - osim supe...dorucak hB pojede, voce isto tako, pite, uljevake, makarone sa bilo kojim sosom, ne znam ni sama sta vise, ali nece da joj se skuha povrce kao prije pa da pojede - jok....jedino blitva+krompir ili spinat+kromip, to jos uvijek hoce...
Ali vise fakat ne mogu, zaista...dam sta hoce....
I give up za sada....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  960 961 [962] 963 964   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  960 961 [962] 963 964   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *