|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  958 959 [960] 961 962   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.6.2011 13:45:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sad zvala mm, Lana nije ni oka sklopila user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Hajde recite mi, koja je ovo sad faza user posted image user posted image user posted image
Mozda joj je vruce....tesko meni danas....a boga mi i zbog nje mi zao sto ne spava, pa kako moze izdrzati user posted image

stvarno   neznam nama se to nije desilo .Prije bude da zaspi pa se probudi za sat sto je meni bilo neobicno  a da nije nikako spavao nije ...
Vecinom po 2 . sata odspava nekad i vise ....
Jel bolje sa jelom.
user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23976
22.6.2011 13:46:57   
R&T@
Ona je s tatom?
Mozda joj je zabavno.

Neka je skroz raskomoti (samo u bodi) i neka zajednu legnu u zamracenoj sobi.

Malauser posted image
Nisam upratila da je bilo temperatureuser posted image
hB pa je proslouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23977
22.6.2011 13:49:09   
Lady26
Al ti Anela uspavljujes, Lana sama zaspe, eventualno je ja malo ljuljnem i otpjevam pjesmicu....

Nije Tajra sa tatom, nego sam ga zvala da mi podnese izvjestaj user posted image , mobitel iskljucen ne mogu tetu da nazovem, a i nemam zelju user posted image user posted image

Jelo 0 bodova...samo odredjene stvari ali ne silim, ne mogu vise....al fakat...
Jesam "od skoro" mama ali zaista nemam snage vise ni da je tjeram niti da se sekiram....odlucila sam neka jede sta hoce, valjda me nekad sunce opet ogrije....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23978
22.6.2011 13:55:53   
R&T@
Mozda je zaspala u medjuvremenuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23979
22.6.2011 13:55:57   
Lady26
Jelena sretnooooooo, bit ce sve ok aBd user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23980
22.6.2011 13:56:42   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Mozda je zaspala u medjuvremenuuser posted image

Saznat cete kad dodjete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23981
22.6.2011 14:03:14   
Anoniman

Al ti Anela uspavljujes, Lana sama zaspe, eventualno je ja malo ljuljnem i otpjevam pjesmicu....

Nije Tajra sa tatom, nego sam ga zvala da mi podnese izvjestaj user posted image , mobitel iskljucen ne mogu tetu da nazovem, a i nemam zelju user posted image user posted image

Jelo 0 bodova...samo odredjene stvari ali ne silim, ne mogu vise....al fakat...
Jesam "od skoro" mama ali zaista nemam snage vise ni da je tjeram niti da se sekiram....odlucila sam neka jede sta hoce, valjda me nekad sunce opet ogrije....
tu si upravu user posted image skoro meni vice mama juja (da ga ninam) i brzo zaspo.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23982
22.6.2011 14:11:35   
marinčii
tajra a tako sam i mislilauser posted image
felix ja grozno boli me stomak,leđa,glava ,povraća mi se a nikako da više procuriuser posted image dosadna,M zaspo maloprije
lady nama se znalo dešavati da M preskoči dnevno spavanje ,onda navečer ranije zaspe i eto bude ok,
mala86  drago mi je da je Leonček boljeuser posted image
jelena sretno na kontroli
mala1994 kako prođe kontrola?javi se
ostale user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 22.6.2011 14:12:52 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23983
22.6.2011 14:14:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: marinčii

ja grozno boli me stomak,leđa,glava ,a nikako da više procuriuser posted image dosadna,
lady nama se znalo dešavati da M preskoči dnevno spavanje ,onda navečer ranije zaspe i eto bude ok,

Kako me lijepo opisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23984
22.6.2011 14:15:55   
Malenaoduvijek
dobar dan

mi smo konacno dosli.

Luki je nalaz puno bolji kaze prof i kontrola tek za 2 godine user posted image user posted image , a Igo je super nema nista na UZV i ne mora uopste vise na kontrolu user posted image user posted image user posted image tako da sam happy  skroz .

jelo sretno user posted image

amani cuvajte se vas dvoje ljepotana user posted image user posted image

tekja, marinci avatari su vam ekstrica user posted image user posted image

lady nema tike tike tacke user posted image user posted image user posted image ko ti je kriv, da budes zvala user posted image user posted image
a da ti kazem ja da Luka kad malo kasnije ujutro ustane a to znaci oko pola 8 nece popodne da spava nikako i onda nas sve redom terorise....a mozda je i Lanici nadoslo tako, ne mora to od vrucine, ona je vec veJika curica.
ja cu svojima sutra bazencic napuhati i pustiti ih da se brckaju ako bude ovako .user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23985
22.6.2011 14:19:06   
bebacha
Mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad malo odmori od brige

sta interesuje djecaku 1+user posted image user posted image user posted image
neznam sta kupit misku za rodendan

< Poruku je uredio bebacha -- 22.6.2011 14:20:50 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23986
22.6.2011 14:19:33   
Lady26
Hvala Bogu user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

IZVORNA PORUKA: MALA1994
Lady nema tike tike tacke ko ti je kriv, da budes zvala

Mogu jednom pogrijesiti, necu 2x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23987
22.6.2011 14:21:47   
R&T@
user posted image  za Luku user posted image  za Igora user posted image  za mamu koja je sve izdrzala...

I kad "cerga" dolazi nema tu spavala-nije spavala, dosla user posted image -nije doslauser posted image , ima pite-neJma piteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23988
22.6.2011 14:24:25   
marinčii

ja grozno boli me stomak,leđa,glava ,a nikako da više procuriuser posted image dosadna,

Kako me lijepo opisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto da se ti ne mučiš i pišeš .ja ti olakšalauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23989
22.6.2011 14:26:05   
marinčii
mala user posted image user posted image user posted image user posted image za Luku i Igora

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23990
22.6.2011 14:26:52   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

Mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad malo odmori od brige

sta interesuje djecaku 1+user posted image user posted image user posted image
neznam sta kupit misku za rodendan

hvala drage moje

e taj dio smo zavrsili a imamo sad par drugih pregleda da zavrsimo ali nista strasno, polako...

ja sam svojima htjela za prvi rodj konju kupiti sto se ljulja ili guralicu auto pa nisam ali eto to mi je bila onako ideja super user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 22.6.2011 14:27:54 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 23991
22.6.2011 14:29:12   
Bambi09
tekja, avatar je za 10+... hej dusa draga... user posted image  a sto se tice auta, ma pusti dijete da uziva u golfu (najbolje auto svih vremena), tako moja S evo i nakon 7 godina cim ugleda crveni golf II zavristi "mamaaaa maamaaa eno nam golfaaaaaa!!!" nikad nam nece halaliti sto smo ga prodali user posted image user posted image user posted image

MALA i tvoji djecaci su medenjaci (sve zaboravim da ti napisem)user posted image user posted image  tako sam sretna sto je kontrola prosla tako dobro user posted image user posted image

marincii bravo za M... ma samo neka rucka... a sto se tice pameti i kulture, pa sta da ti pricam, jel generacija 2009 ili nije user posted image user posted image user posted image

Lady jesi svu user posted image  popila, meni treba jos jer ovu sto popih u neznani bi pa se razmisljam da jos jednu napravim, al eto ti pises "bujrum" pa reko da ne pravim user posted image

tajra, moja S kaze da kad poraste nece voziti auto, nego ce imati svog vozaca koji ce da je vozika kud pozeli user posted image user posted image user posted image

sele... dan... dokle si sa snovima???

jelenaT... user posted image

Amani, drago mi je za druga da je bolje, al ti mi se cuvaj... jel ostao kakav oziljak od onog pada?

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23992
22.6.2011 14:42:22   
marinčii
bambi ma naravno to je najbolja generacija 2009/10 user posted image user posted image user posted image ,a S je pametnica prava što bi vozila jel ljepše sjediti i uživati u razgledavanju dok je drugi vozeuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23993
22.6.2011 14:49:25   
Anoniman
mala drago mi je da su nalazi uredu hb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
marinci auuuuuuuu kod tebe svegauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bambi ti mene na ignore dobro dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja juce pisem ti imal bujruma na drini ti nista ......
Amani user posted image user posted image user posted image
mozel mi tko reci kako da smanjim rezoluciju slike ,ja neznam postaviti avatar user posted image imam slika anelovi al velike nemoze a ja malo smotana sa smanjivanjem sl.
Jednom mi mya draga ucinila uslugu poslala joj sl. ona mi smanjila sad je nemauser posted image pa ja neznam

< Poruku je uredio felix -- 22.6.2011 14:50:55 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23994
22.6.2011 14:50:35   
Lady26
Ja sam    s m l a c e n a user posted image

Jedva cekam ici domu svome, da skinem cipele, radnu odjecu i uplovim u trenerku, natezem se sa djevojcicom oko jela, pokusam je uspavati...uzivancija user posted image user posted image user posted image a vruceeeeeeeeeeeeeeeeeee, kod mene ugodnih 357485 ºC
Pa docekam goste sa user posted image , user posted image , user posted image , user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.6.2011 14:54:04 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23995
22.6.2011 14:55:10   
marinčii
joj moram vam ovo ispričati,jučer se mi šetali ,M je bio u biciklu(neće taj dugo da hoda)user posted image i stignemo do parka,on naravno iziđe iz bicikla i ode na tobaogan a ja za njim,mm ostane kraj bicikla..i jedna curica dođe do bicikla i vrti se ona i dirka biciklo,i dođe joj tata(to pretpostavljam)i on je stavi u biciklo i krene je vozati ,mm konta ajde nek je provoza šta ima veze,neće sad reći ne možeuser posted image ,kad čovjek odgura biciklo i ne okreće se nikako ,da mm nije potrčo za njim on bi ga odniouser posted image user posted image ,stavrno sam iznenađena kako bezobrazni ljudi ima,posle kao kaže moro sam je provozati koliko je vikala(curica)a stavrno nije

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23996
22.6.2011 14:55:42   
Anoniman
lady ja bi malo kise a ti user posted image user posted image user posted image user posted image ......neda dihat ova vrucina user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23997
22.6.2011 14:56:46   
Anoniman

joj moram vam ovo ispričati,jučer se mi šetali ,M je bio u biciklu(neće taj dugo da hoda)user posted image i stignemo do parka,on naravno iziđe iz bicikla i ode na tobaogan a ja za njim,mm ostane kraj bicikla..i jedna curica dođe do bicikla i vrti se ona i dirka biciklo,i dođe joj tata(to pretpostavljam)i on je stavi u biciklo i krene je vozati ,mm konta ajde nek je provoza šta ima veze,neće sad reći ne možeuser posted image ,kad čovjek odgura biciklo i ne okreće se nikako ,da mm nije potrčo za njim on bi ga odniouser posted image user posted image ,stavrno sam iznenađena kako bezobrazni ljudi ima,posle kao kaže moro sam je provozati koliko je vikala(curica)a stavrno nije

svasta i to da cujem da ima user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23998
22.6.2011 14:57:52   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa stvarno.....al ima ludih ljudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23999
22.6.2011 14:58:28   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

lady ja bi malo kise a ti user posted image user posted image user posted image user posted image ......neda dihat ova vrucina user posted image

Ma vozdra, kakva kisa...nema kise.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  958 959 [960] 961 962   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  958 959 [960] 961 962   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cuvate li snimke od vase bebe

...kad su bile male ako ste ih snimali,i volite li sad to pogledati kad su sada velike bebe......

cuvam i rado gledam (93%)

nismo snimali:-( (7%)

Broj svih glasova: 71

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *