|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  957 958 [959] 960 961   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.6.2011 11:51:03   
Lady26
Ne bi ti dala lovu user posted image user posted image user posted image user posted image , to na BB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - zato i postoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23951
22.6.2011 11:57:56   
R&T@
tekja, avatar ti je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23952
22.6.2011 12:01:01   
R&T@
Lady user posted image

Imas li nesto za djevojcicu 9-12 mjeseci novo s etiketom?

Bas bi mi trebalo, "gori mi" po nogama, tj. u dzepuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama2009, imas li ti?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23953
22.6.2011 12:17:34   
marinčii
pozz ženice,uhh ali je u ovom M ludnica vruće stvarno se više ne može,dafri hoću i ja na moreeee
tekja avatar jeuser posted image user posted image
bebacha nadam se da će maleni ozdraviti do roćkasauser posted image user posted image
M standardno ,sad kasd god iziđemo moramo mu kupiti po jedan autić ,opsjednut je njima,bebe(bmw)me(mercedes)gop(golf)user posted image ,jutros mi na kavicu uz Radobolju i konobar nam donosi sok i daje njemu u ruku o on veli tava(hvala)pametni mamin dječakuser posted image ,i da novo je što je jučer pojeo jaje neakon 3 mjesecauser posted image user posted image user posted image
pusice svimauser posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 22.6.2011 12:23:29 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23954
22.6.2011 12:19:11   
Anoniman
marinci,tekja avatar vam je prelijpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23955
22.6.2011 12:23:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: marinčii

pozz ženice,uhh ali je u ovom M ludnica vruće stvarno se više ne može,dafri hoću ni ja na moreeee

Ni tiuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I tvoj avatar je user posted image
user posted image user posted image user posted image

Zene, na ovoj temi nema vise bebauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23956
22.6.2011 12:25:45   
marinčii
IZVORNA PORUKA: tajra

pozz ženice,uhh ali je u ovom M ludnica vruće stvarno se više ne može,dafri hoću ni ja na moreeee

Ni tiuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I tvoj avatar je user posted image
user posted image user posted image user posted image

Zene, na ovoj temi nema vise bebauser posted image

evo isparvila sam se profesorice ,šta me odma napadašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,nije lako pisati a i M me stalno vuče za ruku da se igram s njim autića

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23957
22.6.2011 12:37:54   
R&T@
Marincii, htjedoh ti postaviti sliku onog tepiha sa auto stazom, ali ne nadjohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali sam nasla ovo
http://www.sijalica.com/article/1328/enterijer/tepisi-za-djecje-sobe

Svidjaju mi se

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23958
22.6.2011 12:38:49   
marinčii
felix šta ima kod vas,šta radi Anelko?
mala86 kako je Leon?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23959
22.6.2011 12:43:01   
marinčii
tajra baš sam i ja o tome razmišljala ,neće li se sam počet igrat, ima baš lijepih samo di kod nas ovo tražit?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23960
22.6.2011 12:46:26   
tekja
Hvala cureuser posted image ...pola sata sam ga molila da me gleda i da se smijeuser posted image user posted image user posted image ..mislim da niko nema vise slika djetetovog potiljka i profilauser posted image user posted image user posted image
Joj marincii, zar i Matej...V. svako auto mora da pipne, zagleda u farove, provjeri jesu gume ispuhale, pokusa otvoriti vrata i onda tuzno konstatuje mema tuta - nema kljuca, a kad u ulici ugleda parkiran nas auto to je cista blamaza...babi tauto ejjjjj (babijev auto), pa ga pomilujeuser posted image , daj mama tuta...(ne bi mi bilo ofirno da nije golf IIuser posted image user posted image user posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23961
22.6.2011 13:04:08   
marinčii
tekja i ovamo isti slučaj neke marke već i razlikuje,golfa,mercedesa i peugeota,a meni baš bude smješan kako svima pokazuje nać(naš)i one koje prvi put vidi i jave mu se on odma veli nać,nać i upire prstomu naš auto, a ja user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 22.6.2011 13:10:52 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 23962
22.6.2011 13:12:17   
Lady26
Napolju je P A K A O, 31 stepen....
Ali je guza prosetala user posted image user posted image user posted image , noge mi otekle u cipelama, evo landaraju i pijem user posted image , bujrum....
user posted image jos neJma, nadam se da ce tek sutra ili kasno veceras user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23963
22.6.2011 13:13:07   
R&T@
Sreca ja imam djevojcice, pa nemam tih problemauser posted image

Iako je moja T. izjavila: Ja kad porastem, vozit cu auto svaki dan. Nece me biti strah kao mamuuser posted image user posted image user posted image

A za tepihe, ne vjerujem da kod nas mozemo slicne pronaci.user posted image
Ako imaju, sigurno im je cijena kao kod tekjinih nesudjenih patikauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23964
22.6.2011 13:14:45   
koka i po
dan

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23965
22.6.2011 13:15:50   
Lady26
dan

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23966
22.6.2011 13:16:27   
Lady26
Kako ti nije mrsko napisati samo ovo, i to cak 3 slova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jel sve ok, kako si?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23967
22.6.2011 13:23:37   
Anoniman
Al ste se raspisale, sve sam procitala i sve zaboravila user posted image
Ja danas idem na kontrolu, treba da kontrolisemo ovu plodovu vodu i malo me panika fata, ali nadam se da je sve okuser posted image . Odoh da se sredjujem a ne znam ni sama kako cu, od stomaka nista ne vidim, kao da sam kosarkasku loptu progutala user posted image
Ljubimo vas sveuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23968
22.6.2011 13:26:20   
koka i po
bacila me u razmisljanje dadadina tema o kriminalu.
a i nesto sam sus mus..
a vi se raspekmezile user posted image ..
klimim se polako i sanjarim....

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23969
22.6.2011 13:27:47   
Anoniman

felix šta ima kod vas,šta radi Anelko?

nista mila evo skoro zaspo , joj i kod nas je pakleno vruceeeeeeeee  ja si nastavila kaficu ajde bujrum user posted image ah meraka i tisine mrtve user posted image user posted image .
Kako ste vas dvoje ?

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 23970
22.6.2011 13:28:35   
R&T@
Sretno, jelena...
Bit ce sve O.K.user posted image

A meni je u trudnoci rezanje noktiju na noznim prstima bila akrobacijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23971
22.6.2011 13:32:14   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

bacila me u razmisljanje dadadina tema o kriminalu.
a i nesto sam sus mus..
a vi se raspekmezile user posted image ..
klimim se polako i sanjarim....

Ja bih ti sad opet savjetovala da dignes noge, ali ne smijemuser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23972
22.6.2011 13:34:47   
koka i po
user posted image user posted image user posted image ..nije sve u dizanju nogu .
ja sam umjetnicka dusa user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23973
22.6.2011 13:40:43   
mala86
pozzic i od nas user posted image

ishodali smo se danas pravo,veliki krug napravili,ali sad mi je sunce definitivno lupilo u glavu user posted image user posted image ,preverelo je vani,do sutra dosta setnje
malac zaspo,ja uzivam
sinoc mi je prvi put u svojih 21 mjesec zivota zaspo u 10 user posted image user posted image user posted image ,pokusala prije uspavat,nece i gotovo user posted image

mala86 kako je Leon?

marinci user posted image user posted image user posted image ,dobro je!nije vise imo temperature hvala Bogu user posted image ,juce malo proljeva al prodje i to

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23974
22.6.2011 13:42:52   
Lady26
Sad zvala mm, Lana nije ni oka sklopila user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Hajde recite mi, koja je ovo sad faza user posted image user posted image user posted image
Mozda joj je vruce....tesko meni danas....a boga mi i zbog nje mi zao sto ne spava, pa kako moze izdrzati user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  957 958 [959] 960 961   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  957 958 [959] 960 961   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

smetaju li vam nove teme
chuci

smeta li vam ovoliki broj novih tema otvorenih u zadnjih sat vremena. ja se ne mogu snaći de žene malo usporite

smetaju (51%)

ne smetaju (49%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *