Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozz ženice,uhh ali je u ovom M ludnica vruće stvarno se više ne može,dafri hoću i ja na moreeee tekja avatar je bebacha nadam se da će maleni ozdraviti do roćkasa M standardno ,sad kasd god iziđemo moramo mu kupiti po jedan autić ,opsjednut je njima,bebe(bmw)me(mercedes)gop(golf) ,jutros mi na kavicu uz Radobolju i konobar nam donosi sok i daje njemu u ruku o on veli tava(hvala)pametni mamin dječak ,i da novo je što je jučer pojeo jaje neakon 3 mjeseca pusice svima
< Poruku je uredio marinčii -- 22.6.2011 12:23:29 >
Hvala cure ...pola sata sam ga molila da me gleda i da se smije ..mislim da niko nema vise slika djetetovog potiljka i profila Joj marincii, zar i Matej...V. svako auto mora da pipne, zagleda u farove, provjeri jesu gume ispuhale, pokusa otvoriti vrata i onda tuzno konstatuje mema tuta - nema kljuca, a kad u ulici ugleda parkiran nas auto to je cista blamaza...babi tauto ejjjjj (babijev auto), pa ga pomiluje , daj mama tuta...(ne bi mi bilo ofirno da nije golf II )
tekja i ovamo isti slučaj neke marke već i razlikuje,golfa,mercedesa i peugeota,a meni baš bude smješan kako svima pokazuje nać(naš)i one koje prvi put vidi i jave mu se on odma veli nać,nać i upire prstomu naš auto, a ja
< Poruku je uredio marinčii -- 22.6.2011 13:10:52 >
Al ste se raspisale, sve sam procitala i sve zaboravila Ja danas idem na kontrolu, treba da kontrolisemo ovu plodovu vodu i malo me panika fata, ali nadam se da je sve ok . Odoh da se sredjujem a ne znam ni sama kako cu, od stomaka nista ne vidim, kao da sam kosarkasku loptu progutala Ljubimo vas sve
ishodali smo se danas pravo,veliki krug napravili,ali sad mi je sunce definitivno lupilo u glavu ,preverelo je vani,do sutra dosta setnje malac zaspo,ja uzivam sinoc mi je prvi put u svojih 21 mjesec zivota zaspo u 10 ,pokusala prije uspavat,nece i gotovo
IZVORNA PORUKA: marinčii
mala86 kako je Leon?
marinci ,dobro je!nije vise imo temperature hvala Bogu ,juce malo proljeva al prodje i to