|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.6.2011 20:32:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image dodje mi da se rokneeeeem...kad ce to opet da bIdne

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 24151
23.6.2011 20:33:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image dodje mi da se rokneeeeem...kad ce to opet da bIdne

jao dadada pa sad je...čuj kad će opetuser posted image

ne brini javim ti ja kad opet budeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24152
23.6.2011 20:34:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa bio bi red da uvedu svaki mjesecuser posted image user posted image ...tako je u londri...svake prve subote u mjesecu...ko bbuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24153
23.6.2011 20:36:36   
Hanady RR

pa bio bi red da uvedu svaki mjesecuser posted image user posted image ...tako je u londri...svake prve subote u mjesecu...ko bbuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
baš ko BB e dobra si...
ma vala ne nadam se ja sad nekim dobro niskim cjenama la odoh malo benetton i TT obić...sve d ami je 30 % ponešto nać sniženo isplati se prošnjuhatuser posted image

samo imama porblem mlađe mi dijete neće da zaspe eno mm slomi se da je uspava...moram sad fondanat ...daj bože da ja pobjegnem noćasuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.6.2011 20:37:15 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24154
23.6.2011 20:39:52   
Anoniman
ma ja bih sad izletila...meni mamam kuci...al moram pare prvo uplatiti na karticu...da sam bogdo jucer...zto i lupam glavom u ziduser posted image kad sam konj na kvadrat

Neposredna veza do poruke: 24155
23.6.2011 20:43:55   
Hanady RR

ma ja bih sad izletila...meni mamam kuci...al moram pare prvo uplatiti na karticu...da sam bogdo jucer...zto i lupam glavom u ziduser posted image kad sam konj na kvadrat

joj dadada pa ljenguzo jedna....
imaš sve pogodni...mama d ačuva dijete, tramvajsku pred nosom, banka u ulazu u zgradu....e svala ...ubuduće pamet u glavu...čist dokaz sve što možeš danas ne odgađaj za sutrauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 23.6.2011 20:44:18 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24156
23.6.2011 20:45:56   
Anoniman

joj dadada pa ljenguzo jedna....
imaš sve pogodni...mama d ačuva dijete, tramvajsku pred nosom, banka u ulazu u zgradu....e svala ...ubuduće pamet u glavu...čist dokaz sve što možeš danas ne odgađaj za sutrauser posted image
e nije ta banka...da je ta lako bih jauser posted image ...moram klapnuti ili do a.polja ili do pofalicauser posted image a vruuuuuce mi je.antonio...vruceeeeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24157
23.6.2011 20:47:20   
Hanady RR
e ne valja ti bankauser posted image

mjenjajuser posted image

hajd antonio ko zna za šta je to dobro...možda će bit neki bolji šoping za mjeseca danauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24158
23.6.2011 20:52:33   
Anoniman

e ne valja ti bankauser posted image

mjenjajuser posted image

hajd antonio ko zna za šta je to dobro...možda će bit neki bolji šoping za mjeseca danauser posted image
iz tvojih usta u bozije usiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24159
23.6.2011 21:14:57   
Malenaoduvijek
ja sam cula popusti i do 50 postouser posted image

ovaj moj Igo je legenda, dijete ukralo zivotinjsko carstvo cokoldicu i sjeo u kolica i gleda tv user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24160
23.6.2011 21:21:28   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: anidla

samo da pozdravimo malu rajuuser posted image user posted image user posted image

i jedan poseban zagrljaj za Bambiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma bjez ba tamo... mislim nemoj bjezati vise... pa falis zeno... gdje nam je drugar, kako je, sta radi??? kako se on bori sa ovim vrucinama ovih dana???

IZVORNA PORUKA: salmy

Pozdravljamo drustvo

Sta je ovo ugrijalo

gdje gdje gdje ugrijalo??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: tekja

Ovo je za mog V. Spavao je samo u gacicama, puna tri sata, probudio se i piskio u tutu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena, ljubac veliki za vas dvije... Danas sam ti vidjela covu... Udubio se covjek u objasnjavanje posla, a ja stojim kraj njega i cekam kulturno da zavrsi pa da se pozdravim... Al malo mu je falilo da skonta ko sam, jer sam se i ofarbala i osisala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dadada, sve hocu da te pitam, jes to ti na Otoki??? Ja sam bila u ratu na Otoki u onom neboderu kad predjes preko mosta pa desno odmah, onaj u sredini...

Eh mi smo se opet danas drinali, kupali, suncali, uzivali... Predivno... Onda otisli pravo s Drine kod deda i nane na kafu, pa malo u shoping (nije taj vecernji) pa cu sada da se malo plaknem i da se pakujem za put... Sutra ako Bog da put putuje Latifaga na Vlasic... user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 24161
23.6.2011 21:28:52   
Anoniman
ej zene
Mi smo setali skoro dosli , danas sam srela jednu zenu koji su skoro ovdje doselili neznam odakle user posted image imaju bebu od 12 mj. zive u sobicku 2 sa 2user posted image samo jedna soba
nemaju gdje pa im ovdje neki dobro covjek dao dzaba stanovanje jako su ugrozeni.
Bas danas setam sa A. ona s malcem isto pa si malo zastala anel se igrao s djecom a i mali bio tu, pa ce ona ugledala kod A. sandale skoro mu kupili frodo otvorene kao trebam i ja svom uzeti u cipelicama je 20br kao vidi pokazuje prstom male muuser posted image udara u prstice.
A kao nemam sad da mu uzeme kao uzecu (nece rec nemam nemogu ).
Samo sam ju pitala koji br nosi kaze 21.
Dosla sam kuci i pokupila A. obucu i odnela user posted image zao mi   (ona se zahvaljuje ono samo sto ne zaplace) tako me pogodilo sve to boze neki kupuju kao ja sama recimo zelis svom djetu najbolje a neki nemaju ni za one jeftine stvari ..  dusa draga nosi manji br pa ga uderaju u nogicu nemaju valda
Sutra cu probrat A. robice i odneti ......

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 24162
23.6.2011 21:31:00   
Anoniman
jelena jestel ovo A. sisali???A joj kulerke lijepe kako uziva medena je user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24163
23.6.2011 21:41:38   
teacher75
komentar moje rodice koja se upravo vratila kuci:
.uzasno je..meni se iskreno gadilo.samo sam prosla tuda..snimaju kamermani, ljudi se ko budale guraju uzivili se u svjetski trend... a uzasno je... nidje vezze....

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 24164
23.6.2011 21:42:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

dadada, sve hocu da te pitam, jes to ti na Otoki??? Ja sam bila u ratu na Otoki u onom neboderu kad predjes preko mosta pa desno odmah, onaj u sredini...

jes...jes...jesi li u nizovima ili bas u neboderu...jos ce ispasti da si u mom neboderu bilauser posted image user posted image ...ja sam u neboderu gdje je nekad bila privredna banka...prvi neboder uz miljacku

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 24165
23.6.2011 21:43:29   
teacher75
kad se sjetim nekidan kad su prvi dan snizili mango 50% koja je guzva bila!!! po 10 zena ceka na red u kabinama da probaju a svaka nosi nekoliko stvari, poludila sam, cekala pola sata da probam i na kraju nista nisam uzela. a da ne govorim o stresu trazenja broja i guranjuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 24166
23.6.2011 21:56:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

kad se sjetim nekidan kad su prvi dan snizili mango 50% koja je guzva bila!!! po 10 zena ceka na red u kabinama da probaju a svaka nosi nekoliko stvari, poludila sam, cekala pola sata da probam i na kraju nista nisam uzela. a da ne govorim o stresu trazenja broja i guranjuuser posted image
a tk kako je stvarno u svjetskim metropolama... kod nas je sega...hebiga...to je normalno kod takvih snizenja...u londonu kad sam bila zene su seu sred radnje skidale da probaju od pantola do majica...sasvim normalno...niko nista...jedino ja ko ljankase zinulauser posted image ako mislimo postati metropola, na takve stvari se trebamo naviciuser posted image ...samo gospoda u pravim radnjama...mislim, na prave marke...kupuju bez srkleta...a mi...obicni smrtnici...se moramo boriti za broj ko na filmovimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 24167
23.6.2011 22:02:17   
Lady26
user posted image user posted image user posted image zato ja to ne ganjam user posted image
Ponasamo se kao pusteni s lanca da se ne izrazim drugacije kad nam daju jadni popust a prije toga napucaju cijene pa ih "snize"....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24168
23.6.2011 22:03:27   
teacher75

a tk kako je stvarno u svjetskim metropolama... kod nas je sega...hebiga...to je normalno kod takvih snizenja...u londonu kad sam bila zene su seu sred radnje skidale da probaju od pantola do majica...sasvim normalno...niko nista...jedino ja ko ljankase zinulauser posted image ako mislimo postati metropola, na takve stvari se trebamo naviciuser posted image ...samo gospoda u pravim radnjama...mislim, na prave marke...kupuju bez srkleta...a mi...obicni smrtnici...se moramo boriti za broj ko na filmovimauser posted image

cula sam da se kod nas zena u mangu skinula u gace da nesto proba i izbacili je iz radnjeuser posted image user posted image user posted image ma meni je to fuj, i da djaba dijele ne bih tako grabila i cekala, bas me nervira

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24169
23.6.2011 22:04:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image zato ja to ne ganjam user posted image
Ponasamo se kao pusteni s lanca da se ne izrazim drugacije kad nam daju jadni popust a prije toga napucaju cijene pa ih "snize"....
e ovoje tacno...ovdje je garderoba sramotno skupa...al je to trziste krivo...hebiga...malo trziste, visoke cijene...vani se za iste pare mozes 3 do 4 puta obuci od glave do pete

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24170
23.6.2011 22:05:39   
teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image cula sam da je mango za taj jedan dan zaradio cak 75 000 km!!! jedan uposlenik tamo je komentarisao:" vi zene ste lude!"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24171
23.6.2011 22:07:09   
Malenaoduvijek
izvjestaj s lica mjesta (s prozora kupatila) ludnica ja nikad ovoliko svijeta u ferhadiji nisam navece vidjela nikada....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24172
23.6.2011 22:08:16   
Lady26
Odoh, umorila me ova kupovina user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusaaaaaaaa svimaaaaaaaaa user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 24173
23.6.2011 22:09:45   
Anoniman

cula sam da se kod nas zena u mangu skinula u gace da nesto proba i izbacili je iz radnjeuser posted image user posted image user posted image ma meni je to fuj, i da djaba dijele ne bih tako grabila i cekala, bas me nervira
pa ni ja ne bih moglauser posted image ...vjeerovatno bih da nisam odavdeuser posted image ...vidis kako je to sega...sasvim normalno nam je vidjetida neko pisa na sred uice, al nije normalno da se zena skine u radnji gdje su sve zene da nesto proba...ma sve stvar navike...opet je do sloja ljudi koji kupuju u odredjenim radnjama...kod nas maltene "elita" se oblaci u mangu i benetonu...a vani je to nizi srednji sloj koji se navikao skidati ko kod nas na pijaciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24174
23.6.2011 22:11:31   
Malenaoduvijek

Odoh, umorila me ova kupovina user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusaaaaaaaa svimaaaaaaaaa user posted image user posted image

kooonnnnnooooo jesi ljuta ti na mene.....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *