Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sad mi se bebacha javila, Alen je bolje hB, cekaju vizitu, ali ga mora stalno nosati pa ne moze da signe da se javi...
tajra nadam se da ce muzek ubrzo naci posao ovaj moj kad je kuci 2 dana odmah nervoza zato mu zadaj neke zadatke da ide van kuce da se ne svadjate
lady kod mene gospodja kako njoj odgovara sad ovako sad onako, ali ciklus od 25-31 dan je normalan tako da se ne brines.
jelena pa sta je sada sa curicom dragom a to sto te boli nemam pojma, mene sa Igom isto bolilo ali je on bio dosta krupan ali valjda ti se sire karlicne kosti.
Ella to se djetesce vratilo , ljubi momke
ostale, tekja, ivoncice, dadada, felix, mala86, marinci, apotekarko, koko i ostala ekipice
sad mi se bebacha javila, Alen je bolje hB, cekaju vizitu, ali ga mora stalno nosati pa ne moze da signe da se javi...
lady kod mene gospodja kako njoj odgovara sad ovako sad onako, ali ciklus od 25-31 dan je normalan tako da se ne brines.
HB da sto prije izadju iz bolnice....
Pa eto, nije dosad mamu joj al cu bar na moru biti mirna ....meni samo da nesto moranje ne pokvari sve ostalo moRe aBd....jedva cekam....koliko se Lana voli kupati, jedva cekam i radi nje majke mi...aBd, aBd, aBd....
Hehehehe.... Ma polako.... kad krene nece stati vjeruj mi , ni ni kod Lane to sad bas bas pricanje, ali sastavi recenicu, trazi, i rijeci su joj dosta razgovjetne....ali i rijeci koje samo ona razumije , recimo banana je - mata al mama razumije Kako ste mi, vidim odvikavanje od dojenja tesko ide?
strava i uzas...ne mogu da vjerujem da je ovako tesko odbiti je, ako ne uspijemo sad probat cu kada mm uzme godisnji, ima da izludimo svi...ljubimo vas
Ma nemam pojma od cega je, nadam se da nisu usi jer je jos pod antibioticima. Sve se nadam da je nesto sanjala, jer reko za vikend bila bas guzva kod mojih pa i dijete istrzano. Vidjecu kakva ce biti nocas. Ma mene to kontinuirano boli vec par dana, ali nije strasno, proci ce kad se porodim . Hvala vam .
pozz i od nas ,mi za vikend bili na selu .sinoć stigli bebacha drago mi je da je maleni bolje,i da nam što prije dođete kući iv@nčice nek si se i ti javila ,pusa A lady ja još nisam dobila, 7 dan mi kasni a boli me sve živo već danima,radila i test negativan..nemam pojma šta da radim ,ne ide mi se ginekologu jer sam bila 2 puta ove godine već a neznam šta je ostale
kod mene sve isto al evo još ja ne dobi,i prošli mjesec mi je kasnila a što je naopako ja kontala sljedeći tjedan na more a izgleda da će mi ona to sve pokvariti , megi mi smo čestitali na pripadajućoj temi al evo i ovde da čestitamo ,da nam cura bude uvijek zdrava i nasmijana,puse od M i mame
eeeeehhhhh stvarno si luda sa ovim smajlijem pa ne znam jel' ovo podobna tema da pišem o tome ?? ali šalu na stranu čudno se nešto dešava sa mnom a doktorka mi na odmoru i vraća se tek za sedam dana a drugima mi se stvarno ne ide...
eeeeehhhhh stvarno si luda sa ovim smajlijem pa ne znam jel' ovo podobna tema da pišem o tome ?? ali šalu na stranu čudno se nešto dešava sa mnom a doktorka mi na odmoru i vraća se tek za sedam dana a drugima mi se stvarno ne ide...
meni je prije trudnoće ciklus bio baš dug do 35 dana al kako sam rodila bilo se ustalilo a sad evo opet zeza,kad sam bila na pregledu sve jbilo ok,s tim da ja imam ciste na jednom jajniku pa moguće da mi zato i kasni,al eto ko će ga znati..što je najgore mene baš boli i danima sam nikakva a nikako da procuri,
megi, sretan 2. rodjendan A. sve najljepse joj zelim...da bude zdrava, vesela, dobra djevojcica i da malo bolje jede ...sorry, sto je sa malim zakasnjenjem ...daj nam sliku curice
i meni se bebacha javila, hB, pa Alenovo zdravlje ide nabolje ...izvinjava se onima kojima nije stigla odgovoriti...ceka dr. da sazna jos detalja...
emi, konacno si se smjestila ...nek' vam je sa srecom u novom stanu
mala, dadada, marinci ...felix, koko, amani, gdje ste?