|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.6.2011 12:39:31   
Lady26
Dadada gdje rece molim te, neki dan molim ja mm da malo uzme L da samo pola sata zaspem, kad ce ona : moje te tata-tajo (molim te tata tajo-tako ga zove) i jos ono skupila ruke....(ovo sam je ja ucila hihihihi)....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24451
27.6.2011 12:42:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dadada gdje rece molim te, neki dan molim ja mm da malo uzme L da samo pola sata zaspem, kad ce ona : moje te tata-tajo (molim te tata tajo-tako ga zove) i jos ono skupila ruke....(ovo sam je ja ucila hihihihi)....
user posted image user posted image user posted image user posted image ...dusa draga...pa joj ti odoliuser posted image user posted image user posted image ...koji su oni manipulatoriuser posted image user posted image user posted image ...znas kakose moj A. pocne maziti, tj.umiljavati kad napravi neki zijan...ej...ma to je mirikl.user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24452
27.6.2011 12:43:30   
Lady26
Kad zijan napravi onda sam mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24453
27.6.2011 12:45:11   
Anoniman

Kad zijan napravi onda sam mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma namazano je to cim se rodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24454
27.6.2011 12:45:50   
Lady26
Kad ima neko nepoznat, ne bi ta ni rijec progovorila user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel se vama to desava....? Il kad je neko zove ili joj se obraca ona se samo zagleda u jednu tacku i totalno tu osobu ignorise user posted image ma ni da pogleda....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24455
27.6.2011 12:47:11   
marinčii
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: marinčii

Pa top mi kod L izgleda ok,a recimo on kad hoće da mu nešto dam kaže:dati mama toć.user posted image (daj mama sok),pa mi baš čudno i neznam jel to ok?di je sad ona tajra da mi kaže jel to ok

a  je li ti njemu kazes tipa "da mama sok" ili "hoces li da ti mama da sok" ti kad on tebi tako kaze, barem bh ja, odmah ispravljaj..."daj mi mama sok"...naravno ubaci jos "molim te"user posted image

hoćeš li piti sok?,al mali od jetrve malo je stariji od njega i on tako sve priča pa kontam od njega pokupio pa i on takouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24456
27.6.2011 12:47:43   
marinčii

Kad ima neko nepoznat, ne bi ta ni rijec progovorila user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel se vama to desava....? Il kad je neko zove ili joj se obraca ona se samo zagleda u jednu tacku i totalno tu osobu ignorise user posted image ma ni da pogleda....

isto

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24457
27.6.2011 12:52:55   
Anoniman

ma ovaj sve ignorise...i nas i druge...pravo je nafuranuser posted image ...a ja se nerviram...samo kad je gospodin raspolozen, sto je rijetko, tada je komunikativan...sad smo se vratili iz parkica...mala ena mu se pravo obradovala...citavo vrijeme ga je zvala da se igraju (on je mladja od njega svega par dana)...on nju bas na ignore...mislim, uzasan je...ustvari se samo dodvorava onima koji njega ignorisuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24458
27.6.2011 12:53:34   
Anoniman

Pa top mi kod L izgleda ok,a recimo on kad hoće da mu nešto dam kaže:dati mama toć.user posted image (daj mama sok),pa mi baš čudno i neznam jel to ok?di je sad ona tajra da mi kaže jel to ok

a  je li ti njemu kazes tipa "da mama sok" ili "hoces li da ti mama da sok" ti kad on tebi tako kaze, barem bh ja, odmah ispravljaj..."daj mi mama sok"...naravno ubaci jos "molim te"user posted image

hoćeš li piti sok?,al mali od jetrve malo je stariji od njega i on tako sve priča pa kontam od njega pokupio pa i on takouser posted image

ma moguce...samo ti njega ispravljaj

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24459
27.6.2011 12:56:21   
Lady26

ma ovaj sve ignorise...i nas i druge...pravo je nafuranuser posted image ...a ja se nerviram...samo kad je gospodin raspolozen, sto je rijetko, tada je komunikativan...sad smo se vratili iz parkica...mala ena mu se pravo obradovala...citavo vrijeme ga je zvala da se igraju (on je mladja od njega svega par dana)...on nju bas na ignore...mislim, uzasan je...ustvari se samo dodvorava onima koji njega ignorisuuser posted image

Evo npr. ja tebi pricam Lana kaze ovo, kaze ono....i kad nam neko dodje ona suti...ma ni rijec...samo kmeci, pokazuje rukama, vuce me i sl...
A ti joj pricaj nesto samo ce okrenuti glavu, ma kao da te ne cuje.... user posted image user posted image user posted image
To je nisam ucila bgm....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24460
27.6.2011 12:59:15   
Anoniman
Mi bili malo vani, ja vremena...cas sunce, cas vjetar, cas tako oblacno da imas osjecaj da ce iste minute pasti kisa. Curu stavila u krevet i jos samo da hoce zaspati pa da i ja malo se opruzim.
Nego da nema neko da mi preporuci nekog dobrog ocnog ljekara?
Lady imas u yisk-u tih vreca najpovoljnije su, mada meni se u njima sve izguzva tako da moj savjet pored njih i peglu ponesi. Ja ne vjerujem da cu na bb, ali buM vidjela do subote.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24461
27.6.2011 13:01:13   
Anoniman

Evo npr. ja tebi pricam Lana kaze ovo, kaze ono....i kad nam neko dodje ona suti...ma ni rijec...samo kmeci, pokazuje rukama, vuce me i sl...
A ti joj pricaj nesto samo ce okrenuti glavu, ma kao da te ne cuje.... user posted image user posted image user posted image
To je nisam ucila bgm....user posted image

ofirateeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja ti kazem da su namazaniuser posted image ...moj je tako prije...ja kukam kako me nista ne slusa...dodjemo negdje...on ko bubica (to je daaaaaaaaaavno bilo) a onda svi na mene...sto pricas da ne slusa...vidi gauser posted image ..a moguce i da ulazi u fazu stida...imas i tu fazuuser posted image ...mada onda negdje ide od 2-3 god....L. je naprednauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24462
27.6.2011 13:02:20   
Anoniman
Dadada hvala draga user posted image , nije mi jos hiće, valjda se necu ranije poroditi user posted image , a ako se i porodim ima da mu sestrin rozi stavimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24463
27.6.2011 13:02:40   
Lady26
Hvala Jelo, ti dodjes kao info.ba user posted image
Kako ste sada, bolje?
Ma bit cu u kuci od mm rodice, tako da necu nositi te aparatice sa sobom, osim mooooozda fena za kosu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24464
27.6.2011 13:03:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi bili malo vani, ja vremena...cas sunce, cas vjetar, cas tako oblacno da imas osjecaj da ce iste minute pasti kisa. Curu stavila u krevet i jos samo da hoce zaspati pa da i ja malo se opruzim.
Lady imas u yisk-u tih vreca najpovoljnije su, mada meni se u njima sve izguzva tako da moj savjet pored njih i peglu ponesi. Ja ne vjerujem da cu na bb, ali buM vidjela do subote.

eno sam ti za plahe napisala...ponuda grozna...al im treba doci...samo ka...eeee...ponaski...bice...biceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24465
27.6.2011 13:04:04   
Anoniman

Dadada hvala draga user posted image , nije mi jos hiće, valjda se necu ranije poroditi user posted image , a ako se i porodim ima da mu sestrin rozi stavimuser posted image user posted image user posted image
jesi brzauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24466
27.6.2011 13:06:08   
Anoniman
Meni je mm u yisku uzimao meni se cini ona najveca 7KM, znam da su dosta povoljniji od OBI-a, jer sam prija tamo uzimala. Ja sve stvari koje se trenutno ne koriste drzim u tim kesama, Anine koje su omanjale, moje koje mi vise ne mogu, a zao mi ih je proslijediti, sad se kanim zimske da spakujem jer sam ljetne povadila. Ne zauzimaju puno prostora, a dosta stvari stane.
Dobro smo, ako isljucimo obastranu nervozu user posted image . Ovaj mali me ubi, modar mi stomak na jednom dijelu gdje najvise udara, a cesto udari u zeludac i odmah dobijem nagon za povracanje.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24467
27.6.2011 13:07:58   
Lady26
Marinci dade dobar prijedlog za put, a meni bi trebala i koja kuci, fkt nemam vise gdje stvari ostaviti....da mi je bar Lanine popakovati u te vrece....3 pune vrece od smeca njenih malih stvari....pa to bi mi pola kreveta oslobodilo...

< Poruku je uredio Lady26 -- 27.6.2011 13:08:29 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24468
27.6.2011 13:20:52   
Malenaoduvijek

dr sefic

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24469
27.6.2011 13:20:58   
koka i po
hej....da se" prosto prosirim i slozim" malouser posted image ..
sta funtate oko izgovaranja rijeci i pricanja djeteta.vi ko moj stari kad je rekao pedici da S.slabo prica a ja cu ti njemu sad ce on tebi nesto na engleski da kaze user posted image .Moj I.nije pricao do trece godine dok mu melca nije dala kiflu iz svog torbaka i od onda melje .a sad molim B.da malo usuti da se odmorim user posted image ..(ovaj ce pubertet da me dokrajci i na kraju cu biti ko euglena iliti kisna glista .a taman kad velikog prodje malog ce da uhvati a ja cu se u apoteci pretplatiti na persene i apaurineuser posted image
za info....juce sam tezacila od pet ujutro do devet navece(prvo sebi pa mami koja je krecila) danas sam ko krepana kokos i sve me zivo boli...dadada nije kriva reuma nego vitrine i plakari user posted image  ..
S spava i nije piskio prije spavanja....ako se upisa na spavanju ima da se upucam jer vode nema...toliko o nasem vodovodu.
bambi razbicu te gdje su slike user posted image user posted image ..
et za one sto su pitale za ovu staru kokos tu sam user posted image ..
i bas sam se "slozila i prostoprosirila"user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24470
27.6.2011 13:24:29   
Anoniman
Mala gdje radi Sefić i radi li UZ oka?

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 24471
27.6.2011 13:27:49   
Malenaoduvijek

Mala gdje radi Sefić i radi li UZ oka?

imaju ordinaciju u fedhadiji znam da imaju svu mogucu aparaturu, a radi stari sefic i kcerka.ja sam Luku vodila a isao i mm.
hoces broj na pp pa da pitas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24472
27.6.2011 13:31:06   
Malenaoduvijek
evo mi bili malo vani,
ima nekog vjetra a inace je vrijeme nedefinisano, hm.

kuma nas zovnu hocete na kafu i mi brze bolje izletili.

mi kada krenemo na more sleper ce nam trebati dok drotlicka (to sam ja) sve ponese user posted image user posted image .

e sada treba djeci nesto praviti za rucak...

a ja imam kod tate ove vrece nisam uspjela kako treba izvuci zrak iz njih tako da stoje onako samo

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 24473
27.6.2011 13:33:31   
Anoniman
Posalji ako ti nije problem user posted image . Hvalauser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 24474
27.6.2011 13:34:23   
Malenaoduvijek
koko moji evo nisu jos ni 3 napunili a ja ko glista dok dodjemo do pubertea ja cu se istopiti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  977 978 [979] 980 981   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *