|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  978 979 [980] 981 982   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.6.2011 13:40:00   
koka i po
99% ti garantujem da ces da poludis user posted image ...jos dvojica muskarcica user posted image user posted image
trust me...i know kako je user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 24476
27.6.2011 13:48:01   
Lady26
                               user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24477
27.6.2011 13:48:54   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: koka i po

99% ti garantujem da ces da poludis user posted image ...jos dvojica muskarcica user posted image user posted image
trust me...i know kako je user posted image user posted image

kontam ja tebe "tri medjeda" prava imam da je bogdo barem jedna curica, vidim kod moje sestre koliko joj je lakse jer ima jednu curu user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 24478
27.6.2011 13:49:56   
koka i po
ne razmeci se smajlicima...progovori koju ko prava zena user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24479
27.6.2011 13:51:31   
Lady26
Kao ti npr jel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se napisala jutros user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24480
27.6.2011 13:53:22   
koka i po
ja sam se "slozila i prostoprosirila" danas user posted image
dokad ne zna se user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24481
27.6.2011 13:55:03   
Lady26
Ma precera ga ti danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24482
27.6.2011 13:56:06   
koka i po
upalile kritikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24483
27.6.2011 13:57:23   
Lady26
Neka neka...i vala kad napises 3 slova, uh..... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24484
27.6.2011 13:59:29   
koka i po
e pa ne moras bas sve da znas user posted image user posted image user posted image ..
duzina mojih postova zavisi od raspolozenja user posted image ..
drugi put kad napisem tri slova il me tjesi il me nista ne pitaj user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24485
27.6.2011 14:03:27   
Lady26
Juce mi mm kaze da mu je teta koja cuva Lanu pricala u cetvrtak da je dobila sa biroa 3 ponude za posao, i jos mu pokazivala papire....
Pitam ga ja pa sta si joj rekao, kaze nista user posted image user posted image user posted image zaboli me user posted image user posted image user posted image ...
I eto kao ona je to odbila....
Meni nista nije spominjala user posted image ...sad ja kontam il mi nije smjela reci da joj ne bih rekla da ide user posted image , il je govorila M. pa da nas kao "prepadne" ili da joj povecamo lovu...pojma nemam...ni danas mi ne rece nista...
A onda skontam - da su te ponude sta valjale, otisla bi ona, zar ne user posted image ...
A ona konta posto joj M suti da joj odobrava sve user posted image user posted image user posted image , a njega u stvari ne zanima nista vezano za nju, samo je saslusa i izadje iz kuce user posted image user posted image user posted image user posted image a ja sam jezikara koja rjesava stvari...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24486
27.6.2011 14:06:15   
koka i po
hoce teta vise para garant ..
jbt....tri ponude za posao...hocu li ja ovo ikada doziviti user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24487
27.6.2011 14:07:45   
Malenaoduvijek
jezikaro, jezikaro, sram te bilo...

a sad ce joj go pa konta mozda ne bi tamo mogla dobiti go iako ja sumnjam da tako nude posao na birou ali eto, mozda je samo taktika da vas prepadne....

hoces joj platiti kada budes na go?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24488
27.6.2011 14:11:55   
Lady26
Kaze M pokazala mu nekakav papir (a njega to hvala B interesuje pravo user posted image )...ma zaboli me...
Samo me kopka sto meni sta ne rece....
Ma da su te ponude sta valjale otisla bi ona...10000%....nego to je dama, ne bi ona svasta radila men' se cini, precjenjuje se...

Hocu naravno, kao sto ja imam placen godisnji imat ce ga i ona....ebi ga, ne isplati mi se to ali sta cu, posteno je...mada ce meni plata biti puno manja zbog GO a valja njoj dati punu platu...al sta cu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24489
27.6.2011 14:16:10   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kaze M pokazala mu nekakav papir (a njega to hvala B interesuje pravo user posted image )...ma zaboli me...
Samo me kopka sto meni sta ne rece....
Ma da su te ponude sta valjale otisla bi ona...10000%....nego to je dama, ne bi ona svasta radila men' se cini, precjenjuje se...

Hocu naravno, kao sto ja imam placen godisnji imat ce ga i ona....ebi ga, ne isplati mi se to ali sta cu, posteno je...mada ce meni plata biti puno manja zbog GO a valja njoj dati punu platu...al sta cu....

citam ovo i ne mogu da vjerujem...svaka ti cast .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24490
27.6.2011 14:19:06   
Lady26
                       user posted image

Pa zar nije ispravno?! Da meni ne placaju pa hajde....a ovako....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24491
27.6.2011 14:19:26   
Malenaoduvijek
a izvini a sto puna plata, tebi ce biti umanjena za topli obrok, ali tako ste se dogovorile vjerovatno na pocetku jeli?

ako je takav dogovor to je posteno, mislim mora i ona taj mjesec od necega zivjeti ali bi bilo ok da se malo umanji kad je godisnji kao i tebi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24492
27.6.2011 14:21:58   
koka i po
ma sve je to ok..tako bi to i trebalo da bude.....kod pravih ljudi i u pravoj drzavi.
poslodavac jesi ali nisi nikakva registrovana firma da si zakonski duzna....ma....jedna je lady user posted image ..
a da ti ja cuvam Lanu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24493
27.6.2011 14:27:45   
Lady26
Na razgovoru sam rekla da ce joj biti placen godisnji jer je i meni....
I naravno bilo bi posteno i da joj umanjim ali nismo dogovorili tako da nemam namjeru....zahebala se i sta sad.... user posted image user posted image
Ne mogu zeni sad reci eh ja idem na godisnji i "kaznjavam" vas sa manjom platom user posted image ...
Nisam takva, radije cu se ja stisnuti a njoj sve isplatiti....da smo odmah tako dogovorili pa ok ali ovako ide kako ide...jbg...tad mi ni na kraj pameti bio godisnji nego sam Lana....

Moze Koko, samo nije ti vala neka plata user posted image user posted image user posted image a i ja sa namcor user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24494
27.6.2011 14:30:06   
koka i po
ne bojim se ja takvih user posted image user posted image user posted image ...
ozbiljno...ovdje se cuvanje djeteta placa 120 km.  ....kako se kod vas krecu cijene??

< Poruku je uredio koka i po -- 27.6.2011 14:31:16 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24495
27.6.2011 14:33:49   
Lady26
Ispod 300KM nece niko ni da prica user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24496
27.6.2011 14:35:09   
tekja
jeste se razvrijednile...user posted image ...

tajra, jesi ziva?

ovdje izmedju 300-400 KM, za jedno dijete...ja sam nekad tokom studiranja cuvala dvoje i imala 500 KM...doduse bili su strejndzeriuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 24497
27.6.2011 14:36:06   
Malenaoduvijek
kontam ja tebe da si u startu tako dogovorila i za dobrobit svog djeteta ces to ispostovati, ali kad covjek u startu ne misli na sve.

a koko ovdje je i vrtic skuplji od 120KM, drzavni je koliko ja znam 150KM, a o privatnim da ne pricamo, meni bi za ovu dvojicu 5 stoja trebalo da ih smjestim u Frtic.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24498
27.6.2011 14:39:44   
Malenaoduvijek
to je  fakat problem, meni bi sigurno neko trazio oko 500 KM ako i toliko za  ovu dvojicu user posted image user posted image

a ja ih ne bih ostavljala nikome drugom na cuvanje tipa dedo, baka user posted image ma najbolje  ovako user posted image

Neposredna veza do poruke: 24499
27.6.2011 14:40:28   
Apotekarka
Dan...
Kroz vase postove skontah jedno u ovoj generaciji 2009 muzevi ostaju bez psla a mamama kasne menstruacijeuser posted image
Mi smo jucer proveli prelijep dan u Hercegovini(marinci nisi se javljalauser posted image )
Bili smo u Međugorju na misi,pa u etno selu koje me odusevilo,pa kod mutevog strica u Ljubuskom,onda na kravicama i tu je lijepo,i na kraju U mostaru...Tako da smo dan maximalno iskoristili doslisinoc u 23 h...Kad na Antoniu na sred cela cvoruga od kilometar,pao svekrvi i nuu muka uhvatila,jednom ostao pa belaj...Najgore u cetvrtak nam rođendan...
Ja sam vam nekalva grozna od petka se mucim sa zeludcom a sad mi i nadut stomak jos se jucer svacim gotivili po Hercegovini...A i manta me malo i pms je tu...Garant ce koji dan zakasnti...
Nesto sam se malo i nazivcirala radi posla...
Koko ja placam zenu 250 km cuva mi dijete 7 sati,jede kjod mene subota i nedjelja slobodni,kad ja koristim godisnji slobodna je a platim joj punu cijenu svi mi govore preskupo,vrtic je 170 km al kad on ne zmna na tutu jos...
Bebacha drago mi je d je maleni bolje

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 24500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  978 979 [980] 981 982   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  978 979 [980] 981 982   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *