|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  976 977 [978] 979 980   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.6.2011 11:13:10   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

dolazim i ja na BB...ako ikako budem mogla, ovaj put cu bez Vedada...pa da na miru popijem kafu i promuhabetim koju...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24426
27.6.2011 11:29:46   
salmy
Samo da Vam  mahnemouser posted image user posted image iako niko ne pita za nasuser posted image user posted image user posted image

Pocele su pripreme za remouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos malo pa idemo ako Bog dauser posted image  
Sve su prilike da ce nam trebati sleper,jer nam je gepek toliko mali da neznamo gdje potrpati ovoliki cirkus od torbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24427
27.6.2011 11:32:10   
tekja
blago vamauser posted image ...ma smanji taj teret...ne moras nositi pretis, blender i korpu hljebovauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 24428
27.6.2011 11:35:31   
salmy

blago vamauser posted image ...ma smanji taj teret...ne moras nositi pretis, blender i korpu hljebovauser posted image user posted image user posted image
hahhahah to sve imam dole,ali problem je gardaroba za gospodina direktorauser posted image  i mojih par sandalica u kombinaciji sa torbomuser posted image
ps.svela sam sve na minimum sto se tice nas dvoje,ali user posted image je problem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24429
27.6.2011 11:35:57   
Lady26
Ja aBd za 20ak dana user posted image
Salmyyyyy, kad idete, kad se vracate user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24430
27.6.2011 11:38:56   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja aBd za 20ak dana user posted image
Salmyyyyy, kad idete, kad se vracate user posted image

Trebali bi ili petak/subota/ nedjelja,sve zavisi kad se zaova vraca(i oslobodi kucu)user posted image  a ne znam kad se vracamo,vjerovatno citav godisnji MM.Kako budemo raspolozeni i kako nas vrijeme posluzi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24431
27.6.2011 11:39:55   
marinčii
salmy  ja kupila one vreće na vakum,svu garderobu ću složiti u nju i lipo presovatiuser posted image i eto ga uveliko se smanji sva ta hrpa,još putni krevetić,kolica nećemo ni nositi jer ovaj malac neće u njih on tam oda(sam hoda)user posted image tako da ćemo super proći

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24432
27.6.2011 11:40:31   
Lady26
Marinci pa to ti je extra ideja....samo koliko kostaju te vrece user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24433
27.6.2011 11:42:42   
marinčii

Marinci pa to ti je extra ideja....samo koliko kostaju te vrece user posted image
ja kod nas našla ,može se na komad uzimati,ova što sam ja uzela 7km..tako da je baš povoljno i praktično

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24434
27.6.2011 11:42:45   
salmy
IZVORNA PORUKA: marinčii

salmy  ja kupila one vreće na vakum,svu garderobu ću složiti u nju i lipo presovatiuser posted image i eto ga uveliko se smanji sva ta hrpa,još putni krevetić,kolica nećemo ni nositi jer ovaj malac neće u njih on tam oda(sam hoda)user posted image tako da ćemo super proći
Ej pa imam ja te vrece,ali kako ih sloziti u gepek kad su povelikeuser posted image
Uvalicu ja svekru (koji ide prije nas)  kolica i pelene i posteljinu....ali opet katastrofa,nije ti losa ideja sa vrecama moram to skontat

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24435
27.6.2011 11:45:02   
marinčii
IZVORNA PORUKA: salmy

Ej pa imam ja te vrece,ali kako ih sloziti u gepek kad su povelikeuser posted image
Uvalicu ja svekru (koji ide prije nas)  kolica i pelene i posteljinu....ali opet katastrofa,nije ti losa ideja sa vrecama moram to skontat
ova kkod mene nije toliko ni velika ,uglavnom može stati u gepek ,mislim da je 60x90,ja sam uzela najmanju

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 24436
27.6.2011 11:47:32   
salmy

IZVORNA PORUKA: salmy

ova kkod mene nije toliko ni velika ,uglavnom može stati u gepek ,mislim da je 60x90,ja sam uzela najmanju

Joj jesi me nalozila majkemi super ideja,kontam potrpati u nju pa je staviti u kofer,ejjjj pa ideja je za 10user posted image user posted image user posted image  hvala ti bas me obradova,idem mm zvati da mu kazemuser posted image user posted image user posted image user posted image samo je presavijem i ubacim u kofer

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24437
27.6.2011 11:47:39   
Lady26

ja kod nas našla ,može se na komad uzimati,ova što sam ja uzela 7km..tako da je baš povoljno i praktično

Pa to mi je usteda prostora u gepeku extraaaa user posted image user posted image user posted image
Potrazit cu i ja kod nas...bar jednu za put user posted image a i kuci bi mi koja trebala za silnu odjecu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24438
27.6.2011 11:58:18   
marinčii
Ajde drago mi je da sam pomoglauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24439
27.6.2011 12:01:46   
Bambi09

tako brate, a ne kad dodjem samo se moja slova zelene...nigdje nikoguser posted image user posted image user posted image

Lady, sjetih se prvo tvoje user posted image ...mozda neki blagi poremecaj hormona...jesi li isla kod dr. nakon poroda? Joj ja bih u julu trebala, kako godina brzo proletiuser posted image ...eto ako nista drugo, nece te zezati na moruuser posted image

bambi, vise se i ne sjecam kako je bilo sta bezbrizno raditi...cak i kad izadjem bez V. stalno se strecam, okrecem, sve mi nesto torba lagana, pa kontam zaboravila sam novcanik, ne daj Bozeuser posted image user posted image user posted image ...a kamoli par danauser posted image ...sad punih baterija pici kroz radnu sedmicuuser posted image

jelena, jest, jest i mene je zigalo, dr. rece normalno je, a i ja sam zaboravila zbog cega ono biuser posted image

zaho...kod vas ekspresno...mislim da je normalno sto se bunila, ipak je to previse voznje za nju u jednom danu...V. se isto buni u as, narocito dok ga vezem, al' kod mene plac ne prolazi...nema voznje izvan as i .

ivancice, kod tebe vazda frka...drago mi je da je A. bolji, a zivahnost im je svima prvi epitet u opisuuser posted image ...hB dok je takouser posted image

Ella, dosao pasa znaciuser posted image ...ni ne javljaj se par dana ...idi mazi dijeteuser posted image

eto, ostale zenice dobro jutrouser posted image

Malo sarenila nije na odmet zar ne... user posted image  joj u pravu si za "lahkocu" i za "strecanje" ali nakon par sati se naviknes... user posted image user posted image user posted image user posted image

dadada... ma nauzivala se pravo, odmorila i napunila baterije... 3 dana na Vlasicu bez obaveza i bez vike i skike i trcanja za djecom... user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: leona81

uuu pa vi vec pricate, ova moja nista jos...ono uobicajeno mama, tata, daj, ne, jaja(ringe ringe raja), zna kako se glasa cuko i krava i to je sve...sinoc mi idemo kuci od nene i ona hodala, i kako su joj tene malo vece spala joj jedna a mi nismo skontali i ona stane, okrene se i pocne da prica nesto na njenom jeziku, tj da vice, mi gledamo sta je, kad tena na ulici:)

joj leona dobra je drugarica... tako je i Nane sinoc kad sam ja dosla "podnio izvjestaj" na svom nekom jeziku... a ja sam ga samo pitala "sta si radio?" i onda je nastalo "nnammmmnnaammmanjjdmmamammajjjamamaaaa" ja kazem "ozbiljnooo???" a on nastavlja "mmmaaaannnaamammananammananaaammm" user posted image user posted image user posted image user posted image

emi welcome back user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24440
27.6.2011 12:11:04   
Lady26
Zaspat cuuuuuuuuuu, gdje steeeeeeeeeeeeeeee user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 24441
27.6.2011 12:15:09   
Anoniman
emi, nek vam je sretanuser posted image user posted image user posted image user posted image
bebacho...hBuser posted image user posted image
jelo, plahta je 7,40 km sad imaju samo 3 boje (bez, nekakvu bezze zelena i crvena) ali su porucili...tako da im treba stiici, samo, naravno, ne zna kaduser posted image
lady, evo se premisljamuser posted image ...mislim za bb...A. nema sanse da vodim sa sobom...jer cu se samo iznervirati...ako mm ne ode u ribolov mozda i dodjem
mala, ljubi mi djeKaceuser posted image user posted image user posted image user posted image
A ovim sto na more iduuskorouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 24442
27.6.2011 12:22:28   
marinčii
Hej da vas pitam,vi čija dječica su počela sklapati rečenice kako one izgledaju,
recimo kod mog M ovako:tej čupa mama ne(Matej neće čupati mamuuser posted image )ili evo sad uzeo slikovnicu i kaže;:Tej čita to da(Matej čita slikovnicu)...čudno mi ovo što kad sve kaže tek na kraju mu ovo da ili ne?user posted image jel to ok ili?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24443
27.6.2011 12:29:49   
Lady26
Hehehehe sladak je....
Nema kod nas takvih recenica, to ovako izgleda : mama daj kok, ide nana ćeta, nana toji jata, daj juku ćeta, medo ejo pića i sl... pisem sto mi pada na pamet a da se sastoji od vise rijeci....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24444
27.6.2011 12:31:51   
Anoniman

Hej da vas pitam,vi čija dječica su počela sklapati rečenice kako one izgledaju,
recimo kod mog M ovako:tej čupa mama ne(Matej neće čupati mamuuser posted image )ili evo sad uzeo slikovnicu i kaže;:Tej čita to da(Matej čita slikovnicu)...čudno mi ovo što kad sve kaže tek na kraju mu ovo da ili ne?user posted image jel to ok ili?

ma sve je to ok..moj jos ne prica ni upola...zna nekad sastaviti recenicu...rijetko...pa ni sama ne znam jesam li dobro cula ili haluciniramuser posted image ...mali su oni jos...neki bolje to savladaju tj. brze...neki spoorije...vazno je da melju...pa i na tecnom mandarinskomuser posted image ja kad Ajnu (saharinu) cujem kako prica ostanem vazdauser posted image a opet, ima ovdje u naselju djece koja imaju 3 god. i vise, koja jos uvijek tepaju i izvrcu rijeci ...tako da...no sikiriki...polako...moj A. ne zna reci neka slova (đ,dž,š,č,ć,r,g...) ima ih jos...pokusava...al mu sve isto zvuci...ja kako sam otisla kod logopedica...kako mi je ona rekla da je sve ok...tako sam se i ja   opustila

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24445
27.6.2011 12:31:53   
megi
ja cu se pridruziti Lady u zijevanju, jedva gledam na oci

marinci ma ne brini se i adna je znala sve ispremetati, uvijek bar zamijeni dva slova u jednoj rijeci, ona je dodue rano propricala i sad kako kad nekad je razumijem, a bogami nekad ne samo joj kazem jest aha a veze nemam :user posted image user posted image

a i ona cita slikovnicu i to ruzno pace, pa nesto je zapamtila, ali vecinom izmislja user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24446
27.6.2011 12:32:32   
marinčii
Pa top mi kod L izgleda ok,a recimo on kad hoće da mu nešto dam kaže:dati mama toć.user posted image (daj mama sok),pa mi baš čudno i neznam jel to ok?di je sad ona tajra da mi kaže jel to ok

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24447
27.6.2011 12:35:55   
Anoniman

Pa top mi kod L izgleda ok,a recimo on kad hoće da mu nešto dam kaže:dati mama toć.user posted image (daj mama sok),pa mi baš čudno i neznam jel to ok?di je sad ona tajra da mi kaže jel to ok

a  je li ti njemu kazes tipa "da mama sok" ili "hoces li da ti mama da sok" ti kad on tebi tako kaze, barem bh ja, odmah ispravljaj..."daj mi mama sok"...naravno ubaci jos "molim te"user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24448
27.6.2011 12:36:15   
marinčii
Ajde super smirile ste me,a dadada ovaj moj nezna v,r,l i obavezno umjesto njih ubaci d,kod njega je list-distuser posted image ,anajsmješnije od svega je da kamen zove ge,odakle mu to i zašto nemam pojma al kamen je geuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24449
27.6.2011 12:36:47   
Lady26
Meni je kod njih sve normalno user posted image , pa jos su mali da fino pricaju....
Uglavnom zna traziti i ti ga razumijes, meni je to sve ok user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  976 977 [978] 979 980   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  976 977 [978] 979 980   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *