Bambi09
|
IZVORNA PORUKA: tekja tako brate, a ne kad dodjem samo se moja slova zelene...nigdje nikog Lady, sjetih se prvo tvoje ...mozda neki blagi poremecaj hormona...jesi li isla kod dr. nakon poroda? Joj ja bih u julu trebala, kako godina brzo proleti ...eto ako nista drugo, nece te zezati na moru bambi, vise se i ne sjecam kako je bilo sta bezbrizno raditi...cak i kad izadjem bez V. stalno se strecam, okrecem, sve mi nesto torba lagana, pa kontam zaboravila sam novcanik, ne daj Boze ...a kamoli par dana ...sad punih baterija pici kroz radnu sedmicu jelena, jest, jest i mene je zigalo, dr. rece normalno je, a i ja sam zaboravila zbog cega ono bi zaho...kod vas ekspresno...mislim da je normalno sto se bunila, ipak je to previse voznje za nju u jednom danu...V. se isto buni u as, narocito dok ga vezem, al' kod mene plac ne prolazi...nema voznje izvan as i . ivancice, kod tebe vazda frka...drago mi je da je A. bolji, a zivahnost im je svima prvi epitet u opisu ...hB dok je tako Ella, dosao pasa znaci ...ni ne javljaj se par dana ...idi mazi dijete eto, ostale zenice dobro jutro Malo sarenila nije na odmet zar ne... joj u pravu si za "lahkocu" i za "strecanje" ali nakon par sati se naviknes... dadada... ma nauzivala se pravo, odmorila i napunila baterije... 3 dana na Vlasicu bez obaveza i bez vike i skike i trcanja za djecom... IZVORNA PORUKA: leona81 uuu pa vi vec pricate, ova moja nista jos...ono uobicajeno mama, tata, daj, ne, jaja(ringe ringe raja), zna kako se glasa cuko i krava i to je sve...sinoc mi idemo kuci od nene i ona hodala, i kako su joj tene malo vece spala joj jedna a mi nismo skontali i ona stane, okrene se i pocne da prica nesto na njenom jeziku, tj da vice, mi gledamo sta je, kad tena na ulici:) joj leona dobra je drugarica... tako je i Nane sinoc kad sam ja dosla "podnio izvjestaj" na svom nekom jeziku... a ja sam ga samo pitala "sta si radio?" i onda je nastalo "nnammmmnnaammmanjjdmmamammajjjamamaaaa" ja kazem "ozbiljnooo???" a on nastavlja "mmmaaaannnaamammananammananaaammm" emi welcome back