Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Caos Jelena, samo da ti pozelim srecu i da nam sto prije dovedes novog clana na rr, akobogda bit ce to sve super, eto i ja sam isla na pregled prije poroda kod oftalmologa i nisu me uputili na carski iako sam to prizeljkivala jer me bilo strah prirodnog a i posljedica na vid, meni je to sasvim ok odluka te dr., samo ti misli pozitivno i nema sta da brines, ljubimmmmm i posebno Anu
Ja nisam imala mlijeka, Lana gladna, ne spava, ne spavam ja, place 0-24.... Sto cu se svadjati da mi je donesu, cim sam izasla sa intenzivne uz mene je bila 24h ali bukvalno... Meni niko nije mogao doci....
ma meni zaova radi u bolnici na intenzivnoj
a nisma ni ja imala mlijeka...al smo sam forsirala kolostrum...jela je prva 24 sata na meni....i onda je krenulo mlijeko...a ja ko manijak na sisu dijete gurala i kad je sito bilo da mi fol ne pobjegne mlijeko
al to su ti neke druge teme moja ti i moje ''mladalačke'' frustracije pošto sam stariju dojila mjesec dana misleći ide to kad šipak djete mi kaliralo.... a ja se uplaila ko kutnjak od mastitisa... eh reko sa ovom ću pametnije....
uglavnom zaključak je sa trećim ću naći ''taman'' mjeru po tom pitanju
kako nebi kad si puna iskustva i znas.
ma ja čist dokaz ''čovjek uči dok je živ'''
sad sam na sve spremna...nakon foruma i moga čitanja ko manijak i svađa sa pedijatrima i sa familijom...ma treće će biti ko flak odraslo nisma ni sojetila
curica je postala pravi harambasa, spremam je ja neku vece napolje i oblacim joj helanke a ona meni necuuu to su helanke za po kuci nisu za vani mislim stavrno su zaista
Moja za sada "bira" koje ce pipije (cipele) obuci, mada nema primjedbi na mamin odabir...mala je jos
Jelena samo ono najbolje za bebu i tebe a proce ce abd sve u redu
nadam se da su ostali bebci dobro, ja evo na poslu, a kao i Lady spavam li spavam jedva glavu drzim
curica je postala pravi harambasa, spremam je ja neku vece napolje i oblacim joj helanke a ona meni necuuu to su helanke za po kuci nisu za vani mislim stavrno su zaista [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
znači krneulo je i kod vas....
e u kakvom sam ja cirkusu sa spremanjem njih dvije...obe u svom elmentu...a najbolje su kad hoće da su sito obučene...a ja nebih isto kupila da mi ko plati...neisplativo mi skroz kokad od starije mlađoj ostavljam
farah samo hoda za mnom i govori ''a jaaaaaaaaaaa'' a jaaaaaaaaaaaaaaa
Ja nisam imala mlijeka, Lana gladna, ne spava, ne spavam ja, place 0-24.... Sto cu se svadjati da mi je donesu, cim sam izasla sa intenzivne uz mene je bila 24h ali bukvalno... Meni niko nije mogao doci....
ma meni zaova radi u bolnici na intenzivnoj
a nisma ni ja imala mlijeka...al smo sam forsirala kolostrum...jela je prva 24 sata na meni....i onda je krenulo mlijeko...a ja ko manijak na sisu dijete gurala i kad je sito bilo da mi fol ne pobjegne mlijeko
al to su ti neke druge teme moja ti i moje ''mladalačke'' frustracije pošto sam stariju dojila mjesec dana misleći ide to kad šipak djete mi kaliralo.... a ja se uplaila ko kutnjak od mastitisa... eh reko sa ovom ću pametnije....
uglavnom zaključak je sa trećim ću naći ''taman'' mjeru po tom pitanju
kako nebi kad si puna iskustva i znas.
ma ja čist dokaz ''čovjek uči dok je živ'''
sad sam na sve spremna...nakon foruma i moga čitanja ko manijak i svađa sa pedijatrima i sa familijom...ma treće će biti ko flak odraslo nisma ni sojetila
mah mislim da nebi ni osjetila kako bi ga odhranila
Jelena samo ono najbolje za bebu i tebe a proce ce abd sve u redu
nadam se da su ostali bebci dobro, ja evo na poslu, a kao i Lady spavam li spavam jedva glavu drzim
curica je postala pravi harambasa, spremam je ja neku vece napolje i oblacim joj helanke a ona meni necuuu to su helanke za po kuci nisu za vani mislim stavrno su zaista
Moja za sada "bira" koje ce pipije (cipele) obuci, mada nema primjedbi na mamin odabir...mala je jos
moja ima primjedbe na moj doabir cipela...tako da stalno obuva one ljubičaste što imamao iste...od silnog obuvanja ogulila iha nprijed ja išla još jedne d aklupim d ane hoda izderana nije bilo broja...sad ona fino obuje izderane a meni se kosa na glavi diže...od 4 ljetnih kombinacija ona bira te
u prevodu... nee niko na posao danas...aaaaaaaaa( čuđenje)...nije subota nije nedelja
hanady a moj anel je i dalje bebast zna pricat al jos uvjek ili se pravi pametan ili nezna kad kazem da nesto ne smije raditi pravi je baraba a voli se puno maziti samo me ljubi grli to bi stalno. I jako je tvrdoglav i ljubomoran .Neki dan svekar uzeo malog od jetrve a anel sjeo i suti smrko se on njega vice kao dodji i ti on jok ignorira nece ni meni ni mm samo sveki zacudo sta veli ti si njega uzeo eh sad ja odo neni ... I neda svoje nista od igracki djeci drugoj a tudje bi sve uzeo ... Curice obozava , kako im se ulizuje dok se sa muskim samo tuce
Hanady ma one su pametnice male, ja se nekad pravo iznenadim kad je cujem a sto se tice oblacenja jednom sam se zeznula pa otvorila komodu pred njom i ona zgrabila nekakvu majicu i samo nju hoce, a boje nigdje veze e sad joj donesem dvije tri kombinacije pa joj kao kazem da sama izabere
Lady sad ce Lana jos malo da krene izabirati ne brini da ne zaboravim slika je prekrasna
megi ocu i ja curu moj anel je smjesan neki dan budala ja obukla mu sve bjelo posle oko pola 9 . djete ko cigance svo umazano isprljano kao da je sa ceste sramota me bilo kad nam je dosla drugarica anelova vrsnjakinja u haljinici slusa ko velika a anel taj ni sek. ne miruje ....samo belaja trazi...
Neki dan svekar uzeo malog od jetrve a anel sjeo i suti smrko se on njega vice kao dodji i ti on jok ignorira
Lani samo mamu niko ne smije zagrliti, odmah sklanja ruke i vristi njeeeeeeeeeeeeeee, mojaaaaaa, pa cak i mm nekad ne da, ako se ljubimo eto je odmah i meni ruke pruza - dodji meni (da je uzmem) a ostali mogu nosati koga hoce
Neki dan svekar uzeo malog od jetrve a anel sjeo i suti smrko se on njega vice kao dodji i ti on jok ignorira
Lani samo mamu niko ne smije zagrliti, odmah sklanja ruke i vristi njeeeeeeeeeeeeeee, mojaaaaaa, pa cak i mm nekad ne da, ako se ljubimo eto je odmah i meni ruke pruza - dodji meni (da je uzmem) a ostali mogu nosati koga hoce
anel jedino ne brani mm da me ljubi on se smije gleda smjesno i onda dodje i kaze meni i napuci usne da ga coknemo al ne u obraz vec samo u usta
imam i ja jednog ljubomorka... svoju mamu neda ni gledati drugima predugo... a kamoli kad vidi da me muž poljubi i sl... odmah on dolazi da razbije tatu i da se on ljubi samnom...
ma felix nije anel jedini ni adni bijele helanke ne budu ciste bas dugo, pogovoto sto je svaki dna u parku, u pijesku, nema gdje ga ne bude po glavi, svemu
a sto se tice ljubomore moja kako kad, vise je ljubomorna kad ja zagrlim mm ona trci i govori moj, bjeziiiiiiiiiiiiiiiiiii
smjesni su anel neda nikom da me dira ako sjedim sa mm ide odma izmedju nas kad me tajo grli da me ljubi neda place udara samo mm dozvoljava da se coknemo al moramo i njega odma Jutros usto ja skinem pempu kad se cuna dize a on dira je pa se smije pa ce aaa nuna-cuna .....pa dira smije se pa ce taje ojo (sta je ovo<>) REKO cuna tvoja nije nije moe , ....pa cije je onda anele tatino odo napolje kisa samo sto ne udari da ga malo izvedem
pa idi mila...dok ti tamo dok vamo...prkeovremeno ostade