Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro veče Mi malo prije došli od mrvice. Kako je samo malena, slatka, sunčica mila Obje su dobro, a je ko meeeeeed. B je oduševljen, čak je i poljubio. Čudio se malim ručicama Držim je i razmišljam kako se čas zaboravi da su bili tako mali..... Kako nam djeca brzo rastu..... Kako nam je generacija? Pozdrav svima!
hahaha,sladak je skroz,je li ono rece "nisam uradio"
Nije nego "neće više, neće" Ma meni je dedo najsmješniji sa reakcijom
Tekst: "damak, idemo kupimo neto (u granap, idemo da kupimo nešto), Bedo ovo baci, Bedo će doć' tamo ispred, ići će Bedo i dedo......... Bedo ovo baci .........." DUM.... " nećemo bacit, nećemo".
legenda, sad smo gledali i mm i ja i smijemo se kako dedo cuva unuka, ovako bi to i kod nas izgledalo
Hej pa zamisli ostaviti ih jedan čitav dan porazbijali bi sve noa, mLogo mi je drago da ti je popravio dan breskva, napravila sam tortu od pelena, sad ću je metnuti. Moram priznati da sam je sfušerila Trka poslije posla po pelene, celofan, trake...... na brzinu je napravila i odmah krenuli..... Iduću ću praviti natenane
hahaha,sladak je skroz,je li ono rece "nisam uradio"
Nije nego "neće više, neće" Ma meni je dedo najsmješniji sa reakcijom
Tekst: "damak, idemo kupimo neto (u granap, idemo da kupimo nešto), Bedo ovo baci, Bedo će doć'' tamo ispred, ići će Bedo i dedo......... Bedo ovo baci .........." DUM.... " nećemo bacit, nećemo".
prejako
a tajra radi li taj B komplex?
jeli ovo bi noJa i bJeskvica ili mi se ucini
a nesto mi se osladile palacinke u posljednje vrijeme svako drugo vece kazem muzu mogli bi mi palacinke
< Poruku je uredio MALA1994 -- 30.6.2011 23:27:23 >
dobro jutro... bujrum na ja na poslu a spava mi se uzasno... juce smo obisli pola Sarajeva da malom nadjemo adike (jagode ) i kad smo ih nasli mali gospodin nije mogao cekati da dodjemo kuci da ih operemo nego ih je jeo onako nadam se da mu nece nista biti... pozdrav za svu malu i veliku raju