|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  995 996 [997] 998 999   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.6.2011 21:42:43   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

Tursku i gledamo,samo jos ne znamo gdje u Turskoj.
Bili smo u Alanyi i Kemeru.Najbitnije je da pronadjemo odgovarajuci hotel,a toliko ih ima da mi se zamantalo,nista vise ne znam...user posted image user posted image
A nisam bila na Peljescu,ali sam cula da je tamo predivno.
Ne sumnjam da cete uzivati user posted image

mislim da je kemer ipak najbolji za porodicni odmor. ja sam kao djevojka bila u alanji, bodrumu i marmarisu i alanju ne volim jer je prevruce a bodrum i marmaris su super al su mi vise nekako za mladu raju i provod nego za porodicni odmor. voljela bih otici u kemer al u ovom periodu kad mi mozemo preskupo nam je trenutno a i vruce

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 24901
30.6.2011 21:42:43   
Amani12
Vrati li nam se Mala iz prodavnice? user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24902
30.6.2011 21:44:31   
Amani12
Prosle godine smo sa Amancekom bili u Kemeru.
Bas za porodicni odmor,prekrasno.
A s obzirom da ce i moja sister sa nama na ljetovanje u obzir dolaze i ova mjesta za provod...user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 24903
30.6.2011 21:44:35   
koka i po
user posted image user posted image user posted image ...sad cu ja na spavanje jos malo user posted image ...
nego ste se "slomile" pitajuci za me user posted image user posted image user posted image  pa reko da se malo nametnem ako nije na odmet user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24904
30.6.2011 21:44:50   
Lady26
Men' se cini da je zalutala negdje usput user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 24905
30.6.2011 21:46:04   
Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image user posted image user posted image ...sad cu ja na spavanje jos malo user posted image ...
nego ste se "slomile" pitajuci za me user posted image user posted image user posted image  pa reko da se malo nametnem ako nije na odmet user posted image user posted image user posted image

Nije ni za mene, a nije me bilo cijeli dan.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24906
30.6.2011 21:46:29   
teacher75

Prosle godine smo sa Amancekom bili u Kemeru.
Bas za porodicni odmor,prekrasno.
A s obzirom da ce i moja sister sa nama na ljetovanje u obzir dolaze i ova mjesta za provod...user posted image

e ako cete u provod onda ne znam koje je mjesto ludje- bodrum il marmaris jer ja se nikad u zivotu nigdje nisam bolje provodila nego tamouser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 24907
30.6.2011 21:46:42   
Hanady RR

Vrati li nam se Mala iz prodavnice? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 24908
30.6.2011 21:47:30   
teacher75
ovdje smo visile u marmarisu:
http://www.crazydaisybar.com/
kad se samo sjetimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 24909
30.6.2011 21:49:22   
koka i po
ccccc sto saltate postove ne mogu da vas pohvatam user posted image user posted image user posted image
bambi....user posted image  mirne snove ti zelimuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24910
30.6.2011 21:49:50   
Anoniman
Joj teacher i ja sam user posted image . Sad bih ja opet, ne bi mi ni stomak smetao user posted image

Neposredna veza do poruke: 24911
30.6.2011 21:50:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj teacher i ja sam user posted image . Sad bih ja opet, ne bi mi ni stomak smetao user posted image

user posted image user posted image user posted image pjena partiuser posted image user posted image user posted image ludo i nezaboravno, a isla ja sa tri prijateljice, bilo je stvarno najludje- kadgod se sretnemo spominjemo marmaris i evociramo uspomeneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24912
30.6.2011 21:50:54   
Hanady RR
ma nešto se furaju na Zrće...ma Zrće je mala maca za maramrisuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24913
30.6.2011 21:52:17   
Anoniman
Nije ni Zrće mane Haanadyuser posted image ... Joj fale mi ti ludi provodi sad sam skontalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24914
30.6.2011 21:52:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma nešto se furaju na Zrće...ma Zrće je mala maca za maramrisuser posted image

ma kakvi zrce, bila sam i tamo prije 4 godine, ne moze se porediti-sama balavurdija, bezze skroz, samo 2-3 lokala i to je to. u marmarisu bar street ima najmanje 30 lokala

Neposredna veza do poruke: 24915
30.6.2011 21:54:50   
Hanady RR

Nije ni Zrće mane Haanadyuser posted image ... Joj fale mi ti ludi provodi sad sam skontalauser posted image user posted image user posted image user posted image

joj i meni...

ja mamu muntam evo danima da je vodim na more...reko nećeš ništa radit danju smao ležat idi na plažu mimo nas...al noću...čuvaj mi djecu živa bila eto mene u zoruuser posted image user posted image user posted image

znam ja teacher koja je razlika...al kažem furaju se...ja se ne furam user posted image al sam ko i jela željna života do zore na moru...pa makar to bio i kivi pab na Hvaruuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24916
30.6.2011 21:55:50   
teacher75
a ova dva mjesta su mi bila najbolja u bodrumu:
https://www.facebook.com/group.php?gid=60537363719
posebno katamaran

Neposredna veza do poruke: 24917
30.6.2011 21:55:50   
Amani12
Odlicni i primamljivi prijedlozi za Marmaris user posted image
Samo sto to ne mogu nigdje da nadjem medju ponudama...
Sad ste me zadeverale user posted image

Neposredna veza do poruke: 24918
30.6.2011 21:56:38   
teacher75

Odlicni i primamljivi prijedlozi za Marmaris user posted image
Samo sto to ne mogu nigdje da nadjem medju ponudama...
Sad ste me zadeverale user posted image

bilo je preko fibule i marmaris i bodrum

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 24919
30.6.2011 21:56:53   
Lady26
Hajde se sad lijepo vratite u stvarnost user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24920
30.6.2011 21:58:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hajde se sad lijepo vratite u stvarnost user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

joj lady ...samo s eucrnjačih...sad s ena moru više umorim nego odmorim...dok pofatam ovo dvoje...dok im sve skalamerije do plaže donesemo...majko moja dođe mi d avrisnemuser posted image

al baš bi mama bila fer da je odvedem na besplatno ljetovanje...al pametna žene...neće ona na more džaba zna šta je čekauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24921
30.6.2011 21:59:22   
teacher75

joj i meni...

ja mamu muntam evo danima da je vodim na more...reko nećeš ništa radit danju smao ležat idi na plažu mimo nas...al noću...čuvaj mi djecu živa bila eto mene u zoruuser posted image user posted image user posted image

znam ja teacher koja je razlika...al kažem furaju se...ja se ne furam user posted image al sam ko i jela željna života do zore na moru...pa makar to bio i kivi pab na Hvaruuser posted image

moze i Carpe Diem, ne bih se bunilauser posted image user posted image user posted image
http://www.carpe-diem-hvar.com/
a evo jos malo turskog ludila:
http://www.halikarnas.com.tr/

Neposredna veza do poruke: 24922
30.6.2011 22:00:14   
koka i po
dosta za danas laku noc user posted image

Neposredna veza do poruke: 24923
30.6.2011 22:00:38   
teacher75

joj lady ...samo s eucrnjačih...sad s ena moru više umorim nego odmorim...dok pofatam ovo dvoje...dok im sve skalamerije do plaže donesemo...majko moja dođe mi d avrisnemuser posted image

al baš bi mama bila fer da je odvedem na besplatno ljetovanje...al pametna žene...neće ona na more džaba zna šta je čekauser posted image

i prije sam se umarala a ne odmarala, totalno unistenje zive sileuser posted image user posted image user posted image al to je bio pozitivni umor s napunjenim baterijama za ostatak godineuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24924
30.6.2011 22:00:53   
Lady26

Ja idem aBd sa mamom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 24925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  995 996 [997] 998 999   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  995 996 [997] 998 999   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *