Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vece zenice! Jeste li se sve razbjezale vec- kupanje, gosti, prodavnica? Vidim mama2009 odgovorila za Lukomir - znaci ipak samo terenac do gore moze Hajde, mozemo u one Umoljane, citam nesto se otvorilo i tamo. Inace kako ste svi redom? Mi veceras u kuci ostali, kontam sve kisa ce pasti, ali evo nije.
He he ti i ja prepisku napravismo na 2 teme Super ti je ova slicica, ko je dobio po nosu? Kako su nam ostale drugarice? Nesto Jelenu ne vidim, je li dobro?
felix gdje si uzela ovo?jer vidim na maici etiketa iz Njemacke koju ima u njihovom kiku uzet
hej žene.. mi se nismo odavno javljali,meni bili ispitni rokovi pa ucila,a bas sam vas se poželjela jucer smo dosli s mora ,bili smo na Hvaru i bilo nam je predivno,bas smo uživali.. Nikolu sam odvikla od pelena,evo vec tjedan dana da nam se nije dogodila nijedna nezgoda, sad sam vec sigurna u njega i kad izlazimo vani,vise i ne nosim presvlake..eto ukratko od nas..
ne znam kako se zove obdaniste, nalazi se odmah preko puta 3.gimnazije (s druge strane miljacke) ja ujutro radim jos sutra, a od iduce sedmice cemo biti redovne tamo kukuruzno brasno kupujem na pijaci grbavica kod cike skroz na kraju pijace (kod njega kupujem i krompir i mrkvu i paradajz). ciko je iz visokog
a to je onaj sto je bocno u odnosu na druge jelda???
a znam otprilike gdje igraliste, probacu iducu srijedu da ga nadjem kad budemo aBd isli kod Irme, hvala.
jeste, on je ispred nekadasnje ribarnice (od nedavno je zatovorena)
ja bila na zumbi, crkla, lana ostala s tatom pa je on uspavao. maloprije se okupala i nemam snage da susim kosu, malo kasnije cu. inace bile smo popodne u titu a i sutra cemo, to nam je sada glavna kota od pon. sam na odmoru, jeeeeeeeeee do 22. avgusta
ja opet dolazim na rr bazar s lanom, sumnjam da cu ista pazariti ovaj put (za promjenu) jer ona forumasica od koje sam bila rezervisala nece doci a necu od lane nista stici pogledati na licu mjesta al nema veze, volim je povesti da se iskace sa drugom djecom
Marijanna,Lady,Teacher Evo muzek i ja trazimo destinaciju za more,djecak pajki... Jeste da do toga imamo jos dva mjeseca ,ali treba to sve skontati i odabrati... Samo da mi dijete bude zdravo,aBd... Hoce li neko dinje,bujrum?
< Poruku je uredio Amani12 -- 30.6.2011 21:34:56 >
Marijanna,Lady,Teacher Muzek i ja trazimo destinaciju za more. Jeste da do toga imamo jos dva mjeseca ,ali treba to sve skontati i odabrati... Samo da mi dijete bude zdravo,aBd... Hoce li neko dinje,bujrum?
mi smo izabrali peljesac jer idemo u drugoj polovini jula kada je najveca guzva pa smo makarsku rivijeru odmah odbacili a ostalo nam je daleko. tako da jedva cekam jer do sada nikad nisam ljettovala na peljescu pa mi je zanimljivo, a i ici cemo jedan dan na izlet na korculu, nadam se da ce aman biti ok. a posto idete u septembru, ja bih na vasem mjestu gledala tursku
< Poruku je uredio teacher75 -- 30.6.2011 21:36:30 >
Tursku i gledamo,samo jos ne znamo gdje u Turskoj. Bili smo u Alanyi i Kemeru.Najbitnije je da pronadjemo odgovarajuci hotel,a toliko ih ima da mi se zamantalo,nista vise ne znam... A nisam bila na Peljescu,ali sam cula da je tamo predivno. Ne sumnjam da cete uzivati