|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1003 1004 [1005] 1006 1007   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.7.2011 20:17:02   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

Lady vidim L. zezi sa hranomuser posted image misa mu .

Ma ne zeza, nego ne znam kako odredjenu hranu da joj ponudim, vise ne miksam, gnjecim ali kako da joj ponudim meso da pojede i da se najede, lupam da jede samnom musaku, paprike, punjene-pecene i sl stvari...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25101
1.7.2011 20:18:13   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada nam ziva....... juuuuuuuuuuupiiiiiiiiiuser posted image

Lady, ocitouser posted image , opet bez interneta na posluuser posted image

A moja "slicnost s moretom" se pretvorila u hrkanjeuser posted image user posted image

šteta ...noć je bila pogotna za isniraciju...trebala si iskoristiti...promjene vremena su dobro baidisale djecu...spavaju ko totpoviuser posted image user posted image user posted image

i mene je inspirisalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

da ne bude u isto vrijeme nama...
znam šta si radila porlog ljetauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25102
1.7.2011 20:18:39   
teacher75
ja ne mogu s lanom u duze setnje nigdje bez kolica jer mi ne da rukicu nikako, samo hoce sama da trci, tako da me uvijek strah da ne odleti pod auto, ili trci u suprotnom smijeru i smije se, bjezi od meneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25103
1.7.2011 20:20:18   
Mya_81 RR

ja ne mogu s lanom u duze setnje nigdje bez kolica jer mi ne da rukicu nikako, samo hoce sama da trci, tako da me uvijek strah da ne odleti pod auto, ili trci u suprotnom smijeru i smije se, bjezi od meneuser posted image

Ista Minja user posted image

I nakon 100m trazi da je nosim...a energije ima ko u prici tako da me samo zeza bezveze, ali masu puta mi se ne da stajati tako na cesti jer je toliko tvrdoglava da bi mogla stajati tako sat i ubjedjivati me da je ponesem. Tako da ni ja bez kolica na duze relacije ne idem ni u ludilu...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 25104
1.7.2011 20:21:31   
Hanady RR
Lady skuhaj krompirovu čorbu s ajunećim mesom...male kockice...pa fino krpmpir i sotalo izglječić a meso još mao isitniš i daješ zalogaje...
dalje možeš skuhati sitni ćevap od teletine a pire posebno pa njoj pomješaša i jede ti meso...
pa možeš grašak sa faširanim mesom ili junetinom pa iznječi...
pa možeš i buraniju tako....

dalje možeš skuhati raštiku s arižom sa faširanim mesom...prelij vrhnjem mljac mljac...

prasa sa junetinom, teletinom ili faširanim na isti princip...

musaku do sevga možeš...sa apatlidžanom, sa tikvicama sa krompirom...

eto jelovnika za mjesec kdo meneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25105
1.7.2011 20:21:36   
teacher75
hvala bogu pa hoce u kolica, da nece poludjela bih, od prijateljice mali ne da ni rukicu niti hoce u kolica, samo trci na sve strane ili hoce da ga nosi a ima najmanje 13kguser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 25106
1.7.2011 20:23:18   
teacher75
ja za rucak samo saltam teletinu ili piletinu sa rizom ili krompirom i raznim povrcem-kombinujem i blendam, hvala bogu pa hoce sada da jede

Neposredna veza do poruke: 25107
1.7.2011 20:25:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ista Minja user posted image

I nakon 100m trazi da je nosim...a energije ima ko u prici tako da me samo zeza bezveze, ali masu puta mi se ne da stajati tako na cesti jer je toliko tvrdoglava da bi mogla stajati tako sat i ubjedjivati me da je ponesem. Tako da ni ja bez kolica na duze relacije ne idem ni u ludilu...

EEE BLAGO VAMA moj se neda ni nosat a meni nekad  dosadi trcat za njim pa bi ga ponijela al jok on neda .
Samo vjeruje svojim nonama danas je  nasao novi fazon copa grodzdje zeleno Da ga vidjela stara nena samouser posted image user posted image user posted image
I svaki dan zaradi novu masnicuuser posted image pun je fleka negdje se danas ogrebao na ruciuser posted image neznam gdje li je zalazio .

Neposredna veza do poruke: 25108
1.7.2011 20:25:19   
Hannica

hvala bogu pa hoce u kolica, da nece poludjela bih, od prijateljice mali ne da ni rukicu niti hoce u kolica, samo trci na sve strane ili hoce da ga nosi a ima najmanje 13kguser posted image

Ovako je i kod mene,a ima oko 15 kg user posted image + ja trudna.U posljednje vrijeme ne izlazim sama s njom,to je postala nemoguca misija.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 25109
1.7.2011 20:26:44   
teacher75
i ja planiram uskoro da se bacim na pravljenje 2. djeteta al me najvise strah upravo toga- kako cu je nosati na 5.sprat (nemamo lifta) kad se u trudnoci ne smije nosati nista teskouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 1.7.2011 20:27:00 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25110
1.7.2011 20:28:57   
Hanady RR

i ja planiram uskoro da se bacim na pravljenje 2. djeteta al me najvise strah upravo toga- kako cu je nosati na 5.sprat (nemamo lifta) kad se u trudnoci ne smije nosati nista teskouser posted image

jes vala meni mama nosala mlađu a jeleni svekrva po vas bijeli dan nosa Anuuser posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj s eti vadit na to..nego s etebi zumba osladilauser posted image pa nam zabušavašuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 1.7.2011 20:29:15 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25111
1.7.2011 20:30:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ovako je i kod mene,a ima oko 15 kg user posted image + ja trudna.U posljednje vrijeme ne izlazim sama s njom,to je postala nemoguca misija.user posted image

Uh, kako li ce tek biti kad budes gurala kolica i H pokusavala uhvatiti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25112
1.7.2011 20:31:12   
Anoniman
Joj kad meni neko kaze sto je nosas...pravo bih ga sakom pukla...ma i nogama izudarala user posted image

Neposredna veza do poruke: 25113
1.7.2011 20:31:29   
teacher75

jes vala meni mama nosala mlađu a jeleni svekrva po vas bijeli dan nosa Anuuser posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj s eti vadit na to..nego s etebi zumba osladilauser posted image pa nam zabušavašuser posted image

znam da nisu nosale al ne znam kako ste onda, jer lana nema sanse da se popne sama na 5. sprat, a ja uglavnom sama s njom izlazim. ako ne smije da se nosi tesko u trudnoci ne znam kako cu

Neposredna veza do poruke: 25114
1.7.2011 20:34:08   
Anoniman
Teacher ne smije se mnogo sto sta u zivotu pa se opet radi... To ti sama sa sobom rascistis pa odlucis hoces li drugo sada ili ces jos sacekati da Lana nauci da se sama popne na peti sprat. Ja ne kazem da je za pohvalu sto nosam Aninih 13 kg, jos cesto i kolica od 6kg u rukama, znaci 19kg, pa plus jos koja kesa iz kupovine itd, ali ja sam sama htjela drugo dijete odmah i bila sam svjesna posljedica.

Neposredna veza do poruke: 25115
1.7.2011 20:34:09   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj kad meni neko kaze sto je nosas...pravo bih ga sakom pukla...ma i nogama izudarala user posted image

reci nako...došlo mi...ne znam šta ću od dosade...

ja tako krenula smeće da ondesem a stomak do zuba , a H nervozna do bola visi na meni...a ja i ono smeće i nju na sebe i uzbrdo i dretenm konu... aona rano moja sva s ezabrinula...i pita...a gdje ti je muž, a što nosiš sama smeće, a što tu malu nosaš bogati nemoj trudna si...i tako ja i kona zajedno se uz brdo popesmo i dođodno do kontenera...ja sa smećem i djetetom a ona mašući šaka

bacim smeće a dijete priglim i kažem...

meni plaho dosadno bilo, a hvala vam na informaciji ja pojma nisma imala da sma trudna...vidi žena hormoni se uzburkali...pobježe bez pozdravauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25116
1.7.2011 20:35:33   
Hanady RR

znam da nisu nosale al ne znam kako ste onda, jer lana nema sanse da se popne sama na 5. sprat, a ja uglavnom sama s njom izlazim. ako ne smije da se nosi tesko u trudnoci ne znam kako cu

ama bona nasle smo i mi...u tom je štos....

al nekako to ti je do boga....

izgura se hebi ga...valjda to tako treba...

kao d asma ja mogla hanadi reći idi s esama operi kad s epokakiš...logika...načututrim se kako znam i navalim je na stomak ovako dugu da joj guzove sapremeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25117
1.7.2011 20:41:51   
teacher75
nisam ja peka, da me pogresno ne shvatite, al me strah da nedajboze ne pobacim to drugo dijete zbog nosanjauser posted image

Neposredna veza do poruke: 25118
1.7.2011 20:43:44   
Lady26
Zaboga Tiki pa neces sutra zatrudniti....prvo dok zatrudnis aBd, a ne planiras odmah raditi na tome....pa do tada ce Lana fino hodati...
A evo Jelena sa rizicnom trudnocom po cijeli dan sama sa Anom, koja je dosta teza od Lane....
Sve se moze....

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.7.2011 20:44:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25119
1.7.2011 20:44:19   
Hanady RR

nisam ja peka, da me pogresno ne shvatite, al me strah da nedajboze ne pobacim to drugo dijete zbog nosanjauser posted image

ma teacher...to sve dođe sa trudnoćom vjeruj...
najprije postaeš snažnija,drugo sa iskustvom trudnice si...treće na neke stavri drugačije regiraš prem djetetu koje imaš u odnosu kada nisi bila trudna...vjeruj sve smo mi imale te staahove...al kažem ti ko od boga smao s eposlažeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25120
1.7.2011 20:48:03   
Bambi09
Evo malicuk samo da vam se javimo, ako koga interesujemo...
Jucer je Nane primio vakcinu onu s 18 mjeseci... revakcinacija HIB i Polio... rekose nam da ne bi trebalo biti nikakavih reakcija, ali evo Nane izgleda ima... sinoc je imao temperaturu vrlo blagu, ali paracetamol i spala je... al evo od maloprije opet ima temperaturu, ali ovaj put malo jacu... 37,9... opet sam mu dala paracetamol i stavila obloge na nogice... nadam se da ce brzo spasti i da ce biti dobro moja dusica...
Eto toliko sad za sad od nas...
cmoka svima

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 25121
1.7.2011 20:51:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Zaboga Tiki pa neces sutra zatrudniti....prvo dok zatrudnis aBd, a ne planiras odmah raditi na tome....pa do tada ce Lana fino hodati...
A evo Jelena sa rizicnom trudnocom po cijeli dan sama sa Anom, koja je dosta teza od Lane....
Sve se moze....

nikad se ne znauser posted image ja se planiram "opustiti" od iduceg mjeseca, proslo opustanje je nakon 2 mjeseca urodilo plodomuser posted image jedno je fino hodati a drugo je popeti se na 5.sprat

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25122
1.7.2011 20:55:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Sve se moze....

nikad se ne znauser posted image ja se planiram "opustiti" od iduceg mjeseca, proslo opustanje je nakon 2 mjeseca urodilo plodomuser posted image jedno je fino hodati a drugo je popeti se na 5.sprat

teacher...ma 5 sprat je mala maca za sedrenik...a ja zagrominjam pješke uz sokaka...stomak pre amnom dva sekera u rukama ahandi navalim na kuk pa dogegam...user posted image user posted image user posted image

oj kad se sjetim....cccc...nećem ja treće...sad sam s esjetilauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 1.7.2011 20:56:21 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25123
1.7.2011 20:57:52   
Anoniman
Bambi bas mi je zao druga... to sto se tice vakcina, nama su za vecinu govrili ne bi trebalo biti reakcije, a mi smo na svaku imali reakciju, tako da mi bas nismo mjerodavni, a i nismo dosli jos do te vakcine. Ljubimo vas i zelimo da temperatura brzo prodje i Nane ozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teacher nemoj me pogresno shvatiti, ali dok o tome sad razmisljas moje misljenje je da ti nisi spremna jos za drugo dijete. Prvo sama sa sobom treba da rascistis neke stvari pa tek onda planirati. Ako budes tako razmisljala cijeli zivot ce biti nesto, pa kako cu ovo, pa kako cu ovo itd. Lanu ces morati nekad iznijeti an peti sprat i kad joj bude pet godina, moraces je unijeti u kadu, staviti u krevetac itd... a da ne pricam ne dao bog kad su bolesni, kenkavi i ostalo kad trebas nosati. Muz ti je tu, imas mamu blizu i milion nekih drugih prednosti...

Neposredna veza do poruke: 25124
1.7.2011 21:01:01   
teacher75
nisam ja bila spremna ni za 1.dijete al eto dodje i sve kako treba ide. tako cu se i sada opustiti, pa sta bude, snaci cu se valjda nekako, nisam jedina...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1003 1004 [1005] 1006 1007   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1003 1004 [1005] 1006 1007   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *