|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1004 1005 [1006] 1007 1008   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.7.2011 21:04:41   
Bambi09
upravo tako tiki, snacices se kao i svaka druga, jer nisi jedina...

jelena hvala na podrsci... ma nama su obicno govorili sta mozemo ocekivati od koje vakcine i za svaku su nam rekli da mozemo ocekivati temperaturu izuzev za MMR za koju je bilo svakakvih reakcija... ali za ovu su rekli da ne bi trebalo biti nista, a evo ipak ima... sad samo nisam sigurna da li je to reakcija na vakcinu ili je zubic user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25126
1.7.2011 21:04:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

nisam ja bila spremna ni za 1.dijete al eto dodje i sve kako treba ide. tako cu se i sada opustiti, pa sta bude, snaci cu se valjda nekako, nisam jedina...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taman tako.....

kad na sklepi...nema hoćeš nećeš...ma sve znaš i umiješ...ja bome sama sebe nekad iznenadim...

došla mi mama djtetu na rođkas...a ja kuham, pjevam, nosma, trčim služim...a ona jad hoda z amnom i govori...e moja D ti si zmaj od žene, e moj sin eko bi reko da ćeš ti sa noliko knjiga taka domaćica biti...user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25127
1.7.2011 21:04:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Zaboga Tiki pa neces sutra zatrudniti....prvo dok zatrudnis aBd, a ne planiras odmah raditi na tome....pa do tada ce Lana fino hodati...
A evo Jelena sa rizicnom trudnocom po cijeli dan sama sa Anom, koja je dosta teza od Lane....
Sve se moze....

nikad se ne znauser posted image ja se planiram "opustiti" od iduceg mjeseca, proslo opustanje je nakon 2 mjeseca urodilo plodomuser posted image jedno je fino hodati a drugo je popeti se na 5.sprat

teacher...ma 5 sprat je mala maca za sedrenik...a ja zagrominjam pješke uz sokaka...stomak pre amnom dva sekera u rukama ahandi navalim na kuk pa dogegam...user posted image user posted image user posted image

oj kad se sjetim....cccc...nećem ja treće...sad sam s esjetilauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Izvnini morala sam se nasmijati

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 25128
1.7.2011 21:05:00   
škorpija

nisam ja bila spremna ni za 1.dijete al eto dodje i sve kako treba ide. tako cu se i sada opustiti, pa sta bude, snaci cu se valjda nekako, nisam jedina...

oooo tiki kakvi su to novi momenti, jesi li obavijestil TM o tvom planu opuštanjauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 25129
1.7.2011 21:06:13   
teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija

oooo tiki kakvi su to novi momenti, jesi li obavijestil TM o tvom planu opuštanjauser posted image

on hoce to odavno, al ja sam malo kocilauser posted image briga njega, on ionako skoro nista ne radi oko user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 25130
1.7.2011 21:10:41   
Anoniman
sretno tebi teachreko sta god odlucis user posted image da ti se ostvari nemoj puno razmisljat kako cu sta cu ako cvrsto zelis bebu ,  radi  i bit ce sve o.k ako budes razmisljala kako ovo kako ono  onda ces se opteretiti razmisljanjem kontas .
Ja se divim majkama sa bebom malom kao J. i M. sto J trudna a ima A. a Mala ima dvoje malte ne mali .
Al proce sve odrastu djeca samo sto smo mi neke cudne user posted image user posted image sve bi po satu a nemoze to tako haja ....
Pusa L. Ona je pametnica VELIKA mislim da neces imati Brige snjom sigurno user posted image kad zatrudnis i posle kad abd dodje beba

Neposredna veza do poruke: 25131
1.7.2011 21:11:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Skorpija ocel kod tebe uskoro biti kakve novine user posted image user posted image user posted image Kako je drug ccc a i tebe , nikad se ne javljas .
Ljubi ga .
Bambi moja user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim Naneta puno

< Poruku je uredio felix -- 1.7.2011 21:12:34 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 25132
1.7.2011 21:13:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

sretno tebi teachreko sta god odlucis user posted image da ti se ostvari nemoj puno razmisljat kako cu sta cu ako cvrsto zelis bebu ,  radi  i bit ce sve o.k ako budes razmisljala kako ovo kako ono  onda ces se opteretiti razmisljanjem kontas .
Ja se divim majkama sa bebom malom kao J. i M. sto J trudna a ima A. a Mala ima dvoje malte ne mali .
Al proce sve odrastu djeca samo sto smo mi neke cudne user posted image user posted image sve bi po satu a nemoze to tako haja ....
Pusa L. Ona je pametnica VELIKA mislim da neces imati Brige snjom sigurno user posted image kad zatrudnis i posle kad abd dodje beba

hvala na podrsci i lijepim rijecima a i ja se divim jeleni i maloj i uvijek pomislim kako bih da sam na njihovom mjestu, ne bih se usudila na tako malu razliku definitivno, svaka im cast na hrabrosti. vidim koliko je lakse roditeljima koji imaju djecu sa razlikom od vise od 4 godine, al ja zbog svojih godina ne smijem da cekam toliko a i ne zelim da razlika u godinama izmedju njih dvoje bude velika kako ne bi bili previse udaljeni, voljela bih da se mogu druziti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25133
1.7.2011 21:15:50   
Hannica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj kad meni neko kaze sto je nosas...pravo bih ga sakom pukla...ma i nogama izudarala user posted image

user posted image user posted image user posted image Kako mi je ovo poznato.user posted image user posted image user posted image Meni je mm najgori sto se tice nosanja.Do sada smo se posvadjali vise puta zbog toga.Ali sad sam promjenila nacin rada, kad je on tu zovem ga za svaku sitnicu da mi pomogne,a kad ga nema ja radim po svome. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25134
1.7.2011 21:23:55   
Anoniman

hvala na podrsci i lijepim rijecima a i ja se divim jeleni i maloj i uvijek pomislim kako bih da sam na njihovom mjestu, ne bih se usudila na tako malu razliku definitivno, svaka im cast na hrabrosti. vidim koliko je lakse roditeljima koji imaju djecu sa razlikom od vise od 4 godine, al ja zbog svojih godina ne smijem da cekam toliko a i ne zelim da razlika u godinama izmedju njih dvoje bude velika kako ne bi bili previse udaljeni, voljela bih da se mogu druziti

Pa znas i meni se svidja velika razlika medju djecom dok ovog abd odhranim  da kad rodim drugo da  se mogu pouzdat u velikog Valjdauser posted image user posted image user posted image tjesim se....
Ja sam od seke razlika 2 god .
Al zato smo nadrapele od ove najmladje ja imala 13 god kad je mama nju rodila user posted image pa je uvjek bila moj prisljepak ja sam je i odhranila .
A sad kad ona meni dodje , malo malo pa ja nemogu vise sa A. umori seuser posted image vidi reko a mene niko nije pitao mozesli ja te cuvala nigdje pobjec od tebe nisam mogla.Pempu presvlacila nosala ninala uspavljivala ......eeeee.....

Neposredna veza do poruke: 25135
1.7.2011 21:26:24   
Anoniman
Handay ,Tajra imam za vas pitanje .
Mozetel se vi pouzdat u starije cure , i ostaviti ih same da se igraju i ocel se igrati bez svadje , ili cupanja otimanja igracki ili sl.Bas me zanima .
Kod mene od jetrve curica ima 10god a mali 5 stalno se kaze svadjaju rat u kuciuser posted image user posted image pa se mm najvise isto toga boji rata .....

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 25136
1.7.2011 21:26:48   
Lady26
Ja nemam trenutno zelju za drugom user posted image , jednostavno ne vidim se u toj ulozi, pa finansijski razlozi, a meni se cini najveci je Lanino nejelo tj maltretiranje moje malenkosti user posted image user posted image user posted image sa njene strane..
Razmisljam cesto, da ne "bude kasno" poslije ali sta cu....aBd bit ce i za godinu dvije...a ako se desi prije, desi se...
A planski ne mislim jos uvijek....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25137
1.7.2011 21:30:22   
teacher75

Ja nemam trenutno zelju za drugom user posted image , jednostavno ne vidim se u toj ulozi, pa finansijski razlozi, a meni se cini najveci je Lanino nejelo tj maltretiranje moje malenkosti user posted image user posted image user posted image sa njene strane..
Razmisljam cesto, da ne "bude kasno" poslije ali sta cu....aBd bit ce i za godinu dvije...a ako se desi prije, desi se...

sta ce ti biti kasno poslije, imas jos vremena ihihihi.vidi meneuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25138
1.7.2011 21:32:38   
Anoniman

sta ce ti biti kasno poslije, imas jos vremena ihihihi.vidi meneuser posted image
sta i tebi fali pa mama je seku rodila u 36 god najmladju user posted image nisi ni ti stara koka user posted image sta ti je bolan boze zdravlja bit ce djece .
I da potpisem L. ne mislim ni ja uskoro to se zna mozda za par godina ako mm promjeni misljnje i uzme ga ludauser posted image user posted image user posted image .
Zato od mene svima VELIKA podrska svima koje oce u Nove Pobjede user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25139
1.7.2011 21:32:42   
Lady26
Ma ne mislim po godinama, nego hoce li moci se uhvatiti, hoce li sve biti ok pa da se ne kajem, to mislim...
Ali bit ce aBd kako je sudjeno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25140
1.7.2011 21:34:36   
Hanady RR

Mozetel se vi pouzdat u starije cure , i ostaviti ih same da se igraju i ocel se igrati bez svadje , ili cupanja otimanja igracki ili sl.Bas me zanima .
Kod mene od jetrve curica ima 10god a mali 5 stalno se kaze svadjaju rat u kuciuser posted image user posted image pa se mm najvise isto toga boji rata .....

Felix da ti pravo kažem zavisi do dana, situacije i prilike...

iskreno najčešće se čupaju i oko nečega svađaju iako s etrudim da sve imaju isto u smilu igrački...al nekada lijepo ostavim stariju i kažem crtajte i čitajte ide mama da s eokupa i uspijem...
kad ih pustim vani kažem starijoj pazi seku i učim je da su uvijek jedna kraj druge...da s evelika ne zaigra s arjom a nju da zaboravi...nekad mi upali nekada ne...al bože moj...valjda će sa godinama taj sojećaj odgovornosti porastiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25141
1.7.2011 21:37:24   
Anoniman

iskreno najčešće se čupaju i oko nečega svađaju iako s etrudim da sve imaju isto u smilu igrački...al nekada lijepo ostavim stariju i kažem crtajte i čitajte ide mama da s eokupa i uspijem...
kad ih pustim vani kažem starijoj pazi seku i učim je da su uvijek jedna kraj druge...da s evelika ne zaigra s arjom a nju da zaboravi...nekad mi upali nekada ne...al bože moj...valjda će sa godinama taj sojećaj odgovornosti porastiuser posted image

hvala na odg . user posted image a nije ti nikad rekla npr kad kazes da cuva seku ono kao necu ili joj namrgodi se a sto ja ....
Jer se to meni desavalo jer me mama previse obavezivala pa zato pitam user posted image user posted image jer je radila pa sam bila morala snjom bas me ko pito.

Al jedno znam kad za par godina porastu bit ce najbolje drugarice user posted image

Neposredna veza do poruke: 25142
1.7.2011 21:39:30   
koka i po
vece...
za one koje su u nedoumici..
radjajte dok ste mladje i ne pravite veliku razliku.lakse je othraniti dvoje zajedno nego imati deyavu nakon deset godina.
rata u kuci ce biti kolika god bila starosna razlika medju djecom jer je ljubomora uvjek prisutna...bilo svjesna ili nesvjesna.
sretno.....ja sam svoju "gradjansku" duznost izvrsila user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 25143
1.7.2011 21:41:31   
Hanady RR

hvala na odg . user posted image a nije ti nikad rekla npr kad kazes da cuva seku ono kao necu ili joj namrgodi se a sto ja ....
Jer se to meni desavalo jer me mama previse obavezivala pa zato pitam user posted image user posted image jer je radila pa sam bila morala snjom bas me ko pito.

Al jedno znam kad za par godina porastu bit ce najbolje drugarice user posted image

ja sma bila dosta odgovorna prema svojoj seki, mama je tome ''kriva'' ali ja sma svoju seku do 3 godine dok sam ja imala 6 čuvala dok je mama na poslu...
ja nisma siguran da ću to smjeti uraditi svojoj hanadi a iskreno i ne želim...jer i sada iako je razlika među nama 3 godine moj odnos prema sestri je ''majčinksi''user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25144
1.7.2011 21:45:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

vece...
za one koje su u nedoumici..
radjajte dok ste mladje i ne pravite veliku razliku.lakse je othraniti dvoje zajedno nego imati deyavu nakon deset godina.
rata u kuci ce biti kolika god bila starosna razlika medju djecom jer je ljubomora uvjek prisutna...bilo svjesna ili nesvjesna.
sretno.....ja sam svoju "gradjansku" duznost izvrsila user posted image

ma jok ti si mlada user posted image user posted image a i mlada u dusi user posted image user posted image   jos jedno i "kapak" sta fali heheh (nemoj se ljutiti) .

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 25145
1.7.2011 21:47:07   
koka i po
da je dan rekla bih da te sunce udarilo u glavu user posted image user posted image user posted image ..
hvala....ali ne hvala

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25146
1.7.2011 21:48:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

da je dan rekla bih da te sunce udarilo u glavu user posted image user posted image user posted image ..
hvala....ali ne hvala
MA salim se  .Tko sam ja da ti govorim sta ces .Nasalila sam se malo user posted image .
Kod nas danas sunca ni na vidikuuser posted image ozbiljno bas je svjeze citav dan i noc evo .
Bit ce fino pajkiti ....

< Poruku je uredio felix -- 1.7.2011 21:49:55 >

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 25147
1.7.2011 21:51:10   
koka i po
de bona ne pravdaj se..
nisam ljutibaba i znam za salu user posted image user posted image user posted image user posted image ....
ccccc ....a sad sam ljuta sto to niste do sada skontale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25148
1.7.2011 21:51:23   
Hanady RR
sad će na BB slika jedne haljinice broj 92...budte na oprezuuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25149
1.7.2011 22:27:46   
tekja
vece...

joj kad se ove mame djevojcica pocnu otimati oko odjeceuser posted image user posted image user posted image ...kao da u radnjama nema za njih izbora (ne zamjerite mami djecaka, koja se vazda zivcira jer u radnji za djecaka imas izbor izmedju jedne zelene i jedne plave majiceuser posted image )

...a sto rekla mala, tacno da znam da ce biti curica, ma veceras bih za drugo bila spremnauser posted image user posted image user posted image ...eto toliko od mene o drugom djetetu...sad ozbiljno, meni je kilaza jedina preprekauser posted image user posted image user posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 25150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1004 1005 [1006] 1007 1008   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1004 1005 [1006] 1007 1008   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *