Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala, tek vidjeh sms ...nismo izlazili jutros uopste, duze smo spavali ...
pocy, V. se od prvog rodjendan sisa u KS-u...prvo na Dbr, sad u BBI-u, on se k'o fol vec navikao, ne place, ali se sisa stojeci ...cure su bas uhodane ...a imas u Interexu na Pof. frizerski koji ima spec. stolicu za djecu, sa nekim djidama...
Mi smo opet imali burnu noć zbog ture-bila je do 38.8, a danas malo preko 39-bili kod doc i tražili da radimo nalaze, radićemo i koprokulturu8naravno i to smo morali tražiti jer njima je nelogično da radimo i taj nalaz , a imamo proliv samo nekoliko dana ) Vidjećemo šta će biti dalje!
hello mamice i dječice..jedno brzinsko pitanje-gdje u sarajevo šišate dječake? ima li neki specijalni salon, da to rade stručno i brzo ili kod standardnih frizera to obavite? ovaj moj se boji i nije se do sada šišao (ja sam ga šišala ), tako da mi treba neko ko je mlad i žensko (jer voli seke, brace ne ) i ko ima živaca da ga trpi i zabavlja ...hvalaaaaaa
ja svoje sisam u titovoj u salonu muskomr, rade dvije tete pravo fine, pored onog klasa kod vjecne vatre
mala, tek vidjeh sms ...nismo izlazili jutros uopste, duze smo spavali ...
pocy, V. se od prvog rodjendan sisa u KS-u...prvo na Dbr, sad u BBI-u, on se k'o fol vec navikao, ne place, ali se sisa stojeci ...cure su bas uhodane ...a imas u Interexu na Pof. frizerski koji ima spec. stolicu za djecu, sa nekim djidama...
hajde ima dana uganjati cemo se, ako sutra budemo izlazili posaljem ti ja sms opet bez obaveze
heloooo,nesto slabo pisete mi juce sisali djecaka,e jest mi bilo zao kosice al nije mi ni ovako lose.bio mi je pravo sladak s kosicom al se uzasno znojio,uvjek mu kapa znoj s kose.tako ga masinicom sredio,bio pravo dobar. opet poceo kasljat odma smo krenuli u napad pa cemo vidjet a nosic nikad jos nije prestao potpuno curit. ja danas skroz lose,malaksala,jedva hodam i bas mi se usta suse iako pijem puno tecnosti al maloprije mi uzasno zlo doslo,uh jesam se prepala.izasla napolje pokupit ves a poceo neki vjetric i bas bilo ugodno i usla u kuci i ko da me neki toplotni val udari,i hocu se onesvjestit,usta mi ko barut suha i sva se tresem.nazovem muza da dode kuci i uzmem cokoladu,mislila sam da cu dusu ispovracat.jedva sam se smirila.a djeca podivljala,Ajlla usta ne zatvara i samo bezveze ispituje.da hoce kisa il past il da se vrijeme smiri da izadem napolje.nego grmi,neki vjetar
joj pljuska u Sa ...V. i ja bili u nasem parku, kad slozi, evo dosli kuci mokri do gole koze...ja ga vucem za rukicu, pozurila, nosim njegove skule, a on zastaje pa zagleda kako kapi padaju po asfaltu ...eh sta ti je biti dijete...
bebacha, mila, malo pripazi i na sebe, prekontrolisi krv...nije to za zezanja, ne daj Boze da se srusis pored djecice
mala, vazi...MM ujutro opet dolazi iz nocne, tako da ako bude vrijeme ok, doleticemo
kod nas pada kisa al nije puno.ocekivala sam poslije ovi vrucina veliko nevrijeme al sreca nebi Tekja upravu si,sama sebi govorim da moram nalaze kontrolisat a nesto nikako nakanit se a jos nisam nikako ni dobila poslije poroda
< Poruku je uredio bebacha -- 11.7.2011 19:00:36 >
samo vjetar neki naletio ali se oblaci razbjezali,i malac mi danas propusti kupanjac na balkonu
babacha ja nisam upratila-jel ti dojis? al opet godina i vise proslo,po meni bi trebala otic dr svejedno jel dojis ili ne ja sam iako dojila dobila nakon 2 mjeseca
...ja sam nakon poroda dobila tek nakon nekih 7,5 mjeseci...tako da to i nije neko mjerilo...ali mislim da je tvoj organizam iscrpljen, dvije trudnoce u relativno kratkom periodu, dojenje, jos ti sama od sebe kao pahuljica...mozda trebas neke vitamine dodatno uzimati, koristis li ista, tipa pregnital, prenatal i sl.? Kazu da su potrebne tri godine da se organizam oporavi od poroda i stvori zalihe materija potrebne za narednu trudnocu...
kod nas pada kisa al nije puno.ocekivala sam poslije ovi vrucina veliko nevrijeme al sreca nebi Tekja upravu si,sama sebi govorim da moram nalaze kontrolisat a nesto nikako nakanit se a jos nisam nikako ni dobila poslije poroda
i mi ocekujemo kisu ako nas ne zaboidje , nadam se da nece naletio neki vjetar i stade . Sad grmi al daleko nadam se da ce biti . I moj anel je lose al se dusa moja drzii vani je slini, pun slajma nos mu punnnn Dajem lijekove valjda ce abd biti bolje .
veče, felix,doublemum,koko bebacha ma moramo malo i na sebe paziti,svi mi to znamo a opet teško se nakaniti, teško vrijeme,sparina,vjerovatno je zbog toga Amani za dječaka,i kod nas je obuka gotova takođe bez imalo muke,ostala nam je još noćna pelena tekja a dječak je vjerovatno davao signale
mi bili na kupanju poslije mog posla pa se nekako može izdržati,voda topla,Una uživa a bogme mi,došli kući u pola osam,tuširanje i spavanjac
Vecer...Pa nitko za nas ne pita...kako ste mame i djecico? Kod nas burno...OPd jutzra pocinjemo s krecenjem i to od najgoreg ...ostava je u pitanju,upravo sam je raspremila....planiramo nju i kupatilo sutra,pa onda dnevni ,hodnik,tepisi a zadnja soba....Uf ja mi godisnjeg...MM i Antonio otisli na turnir a ja se sva preznojila raspremnajuci...Iznijeli smo danas Antoniu bazencic kupao semtuta opet nula bodova....Za vikend bili u mm rodnom kraju,na polju i ukakio se i upiskio ne smeta mu,danas smo 3 sata bili bez pempasa i 6 put se upisao i poslije toga pun pempas upisao sve mu proslo,pa je li normalno da toliko piski ,ne smeta mu,ne da se preobuci i navajulje da mu obucem pempas...joj necemo do 7 godine nauciti... Felix,doubleum i koko da vam djecica sto prije ozdrave tajra i dadada zavidim vam vi se morate u moru a ja se moram u ciscenju.. Bebacha kako Alen Marinci kako rođendan prodje Gdje Bambi Pozz za sve
Vece.... Lana spava uveliko, mi sjedimo na terasi...tj ja sam trenutno u kuci "provjeravam Lanu" ... Hjjjjjjooooooooooj mm i kum odose po hamburgere i pomfrit , ja vooooooooooooolim i jedno i drugooooooooooo , ode moja dijeta u helac
uh, sad se i meni jede pomfrit i hamburger, grrrr, sto spomenu da sam sad neka razmazena trudnica trebala bih maltretirati mm sa svojim spontanim zeljama
vjeruj da ima jako puno, puni sam nerovznija nego prosli put, svi su to primijetili. prosli put nisam niocemu razmisljala ili valjda nisam stigla od povracanja, a sada znam jos sta me sve ceka pa sam bas